Benjamin Netanyahu smugglade 800 kärnkraftsutlösare (Krytrons) till Israel från USA

 

http://www.renegadetribune.com/benjamin-netanyahu-smuggled-800-nuclear-triggers-krytrons-to-israel-out-of-the-us/

Memory Hole är en stor sak, eller hur? Det är som att alla befinner sig under evig minnesförlust och inte kan tänka på relevant information om verkliga händelser. Det är nästan ett magiskt fenomen; kanske en typ av mentalism, eller att hypnos är involverat. Vem vet, det kan vara så att projekt MKUltra och liknande ansträngningar har gett stor frukt, eller så är Mossads Mighty Media Wurlitzer framgångsrik på jobbet och håller goyimens komatos på obestämd tid. Ofta frestas man att fråga sig retoriskt, ”Hej? Hej? Finns det någon där ute?” Svaret kan, som de säger, överraska dig.

Varför undersöks inte Benjamin Netanyahu av FBI? Naturligtvis borde han det, och om det inte vore för Israels oproportionerliga politiska ansträngning över Förenta staternas regering, skulle han ha undersökts för länge sedan. Vi lever i en bloddrypande värld där uppenbara saker blåses rätt upp i ansiktet på oss men hycklas bort, som om de ignorerar vissa saker helt enkelt. Vi låtsas att Benjamin Netanyahu är en ”legitim statschef”, trots trovärdig information om hans engagemang i en mycket kriminell Mossad-operation mot amerikansk lag och amerikanska intressen. Det är en verkligt löjlig situation där vanliga fakta rutinmässigt förnekas och släpps ut i hjärtats kalklager och i centrum för samhällets kollektiva Alzheimers.

Arnon Milchan - IMDbI det fall jag refererar till finns Project Pinto, det kodade namnet på operationen där den välmående Mossad-operativa och sedan länge Netanyahu-vännen, Arnon Milchan, (bilden) körde ett spionage som smugglade 800 kärnkraftsutlösare, såkallade krytroner, från USA till Israel. Netanyahu själv var en del av ringen enligt avklassificerade dokument. Och ingen verkar ens så lika svagt komma ihåg något av det, trots att det finns en nyare instans av fientliga israeliska statliga åtgärder mot Amerika än t.ex. attacken mot USS Liberty. Så låt oss gå över rapporterna en efter en, gräva fram relevant information när vi kan.

 

Grundrapport från PR Newswire:

Ett spionage smugglade 800 krytoner till det israeliska försvarsministeriet för användning i det hemliga israeliska kärnvapenprogrammet enligt nyligen avklassificerade FBI-filer. De hemliga dokumenten var ursprungligen planerade för offentliggörande år 2036, men erhölls under överklagande till Justitieavdelningen av Institute for Research: Middle Eastern Policy (IRmep).

En kryton är ett gasfyllt rör som används som höghastighetsomkopplare. Deras export kräver en amerikansk ammunitionslicens för USA eftersom de kan användas som utlösare för kärnvapen. Den amerikanska regeringen avvisade flera förfrågningar om kryton-exportlicenser till Israel. Det Kalifornien-baserade MILCO International Inc. skickade 15 beställningar på totalt 800 krytoner genom en mellanhand till det israeliska försvarsministeriet mellan 1979 och 1983. Heli Trading Company, som ägs av den israeliska filmproducenten Arnon Milchan, mäklade transaktionerna med MILCO.

FBI-filen avslöjar att efter den olagliga kryton-exporten upptäcktes försökte en amerikansk advokat att knäppa MILCO:s president Richard Kelly Smyth på fingrarna för att blanda in Milchan under intensiva grundläggningsförhandlingar. Utspelet misslyckades, och i maj 1984 åtalades Smyth på 30 punkter för att ha smugglat och gjort falska uttalanden. Smyth och hans fru flydde snabbt från USA tills de utlämnades från Spanien av Interpol 2001. Milchan förnekade något engagemang.

People Are Asking the Wrong Questions About Netanyahu's Upcoming ...Denna rapport tillskriver inte Benjamin Netanyahu någon särskild roll i operationen. Men även härifrån kan vi redan samla in att Bibi, sedan en lång tid vän med Milchan, är personligen och privat förknippad med flyktiga Mossad-agenter som har opererat på USA:s mark och som har begått allvarliga brott mot USA. Vad säger det dig om den ”närmaste, största allierade”? Ja, precis. Sådana är affärer med judar; dem kan man aldrig lita på – oavsett mått på förtroendet du strävar efter mot dem, kommer det bara att användas mot dig.

Därefter från samma webbplats:

 

FBI-agenter intervjuade den åtalade amerikanska smugglaren Richard Kelly Smyth 16-17 april 2002, på det amerikanska advokatkontoret i Los Angeles. Den hemliga intervjurapporten beskriver hur han under resor till Israel ställde honom i kontakt med Benjamin Netanyahu på Heli Trading Company. FBI-rapporten antyder att ”Smyth och Netanyahu skulle träffas på restauranger i Tel Aviv och i Netanyahus hem och / eller företag. Det var inte ovanligt att Netanyahu bad Smyth om oklassificerat material”.

Smyth anklagades i mitten av 1980-talet för att ha smugglat 800 ”krytroner” med dubbla användningsområden utan lämpliga exportlicenser genom ett nätverk med flera företag. Smyth flydde från USA och bodde utomlands med stöd av okända medel tills han fångades av Interpol och återvände till USA 2001. Han dömdes 2002.

Under Smyth motintelligensöversikt 2002 fick FBI veta att det israeliska försvarsministeriet beställde och betalade ett israeliskt företag som heter Heli Trading för krytroner. Heli tog i sin tur dem från det Kalifornien-baserade MILCO i en hemlig operation med kodnamnet ”Project Pinto.” Rapporten avslöjar hur MILCO olagligt skickade andra förbjudna militära artiklar under exportlicensens allmänna handelsdepartement i stället för att smuggla dem ut via israeliska diplomatiska påsar.

Tja, där ser vi. Netanyahu skulle regelbundet be den amerikanska smugglaren Richard Kelly Smyth om kärnkraftsutlösare; och med tanke på den information som tillhandahålls här, skulle han lika regelbundet ta emot materialet. Den nuvarande israeliska premiärministern var med andra ord personligen involverad i en Mossad-opererad konspiration mot Amerika. Och vi ska alla bara låtsas som att det aldrig har hänt. Skulle någon annan världsledare som är inblandad i en liknande affär behandlas med så stor lättnad, att det helt går under radarn angående hans eller hennes brott mot USA? Antagligen inte! Nu är det en lektion i judiskt privilegium.

Anti-War ger några viktiga detaljer:

Den 27 juni 2012 avklassificerade FBI delvis och släppte ytterligare sju sidor från en undersökning 1985–2002 om hur ett nätverk av frontföretag som är anslutna till det israeliska försvarsministeriet olagligt smugglade kärnkraftsutlösare från USA. Richard Kelly Smyth – som dömdes för att driva ett amerikanskt frontbolag – träffade Benjamin Netanyahu i Israel under smugglingen. Vid den tiden arbetade Netanyahu på den israeliska noden för smugglarnätverket, Heli Trading Company. Netanyahu, som för närvarande tjänar som Israels premiärminister, utfärdade nyligen en gagorder som smugglarnätverkets oåtalade ledare avstår från att diskutera ”Project Pinto.”

FBI-agenter intervjuade Smyth den 16-17 april 2002 på det amerikanska advokatkontoret i Los Angeles. Den hemliga intervjuapporten beskriver hur man under en resa till Israel ”upptäckte Smyth” av Milchan, som hävdade att han arbetade som en exklusiv inköpsagent för försvarsministeriet. Smyth introducerades för höga militära tjänstemän inklusive den dåvarande generalen Ariel Sharon.

The Movie Producer and the Israeli Nuclear Smuggling Ring – Spy ...

Milchan drog in Smyth i sin glamorösa, stjärnbeströdda filmkrets. ”Medan han befann sig i USA träffades Smyth och Milyth flera gånger i Los Angeles. … Milchan och Smyth skulle äta middag tillsammans ofta och skulle besöka varandras hem ofta … det var ganska vanligt att Milchan bjöd in Smyth till olika Hollywood-fester och presenterade Smyth för kändisar”.

Under Smyth motintelligensöversikt 2002 fick FBI veta att försvarsministeriet beställde och betalade Heli Trading för krytroner. Heli kom i sin tur från MILCO i en hemlig operation med kodnamnet Project Pinto. Rapporten avslöjar hur MILCO olagligt skickade förbjudna artiklar under allmänna handelsdepartementets exportlicenser snarare än att smuggla dem ut via israeliska diplomatiska påsar. Senaste gången Smyth träffade Milchan var 1985. Försvarsministeriet gav ut ett bränt meddelande angående Smyth efter diskussioner med amerikanska tjänstemän om krytronsmugglingen. Enligt FBI-rapporten, ”Strax därefter flydde Smyth från Förenta staterna.”

Det är vad det är: ”Netanyahu arbetade vid den israeliska noden för smugglarnätverket”, och för att skydda sitt eget diplomatiska rykte, utfärdade sedan ”en gag order som smugglarnätverkets oindikerade ringledare avstår från att diskutera ”Project Pinto”. ”Och se, Project Pinto diskuteras praktiskt taget aldrig någonstans, av någon. Det är ganska galet när man tänker på det. Milchan kan befinna sig under Bibis gagorder. Men varför talar ingen annan om det? Vi återvänder återigen till frågan om psykologiska operationer. Saken är att psyops är inte bara utformade för att få dig att uppmärksamma en viss sak, utan den är lika utformade för att distrahera dig från att märka några andra saker. Mossad verkar vara ganska skicklig på psyop-branschen; när goyim vet det stänger de det. Ingen vågar föreslå att Bibi ska undersökas. Nej, den idén är bara ”bortom allt tvivel”, som vi leds till att tro.

Som vanligt rapporterar jew-to-jew media om saker som goefeed media vägrar att beröra. Det är så du får kännedom om ZOG. Här är till exempel rapporten från Israel National News:

Avklassificerade FBI-dokument från en undersökning 1985-2002 innebär att premiärminister Benyamin Netanyahu är ett initiativ för att olagligt köpa USA:s kärnvapenteknologi för Israels kärnkraftsprogram.

Netanyahu fick påstått hjälp av Arnon Milchan, en Hollywood-producent med band till israeliska premiärministrar och amerikanska presidenter. Milchans engagemang i israelisk underrättelse- och vapenhandel har varit föremål för rapporter under en längre tid och beskrivs i en inofficiell biografi som publicerades ifjol.

Dokumenten förlitar sig på vittnesmål från Richard Kelly Smith, en amerikansk medborgare som anklagats för att olagligt sälja Krypton-triggers till Israel och Taiwan. Smith var ordförande för ett företag som heter Milco som arbetade för NASA; han påstås ha sålt till det israeliska försvarsdepartementet genom Hailey-företaget, som ägs av Milchan.

Försäljningen av nukleär teknik till Israel är olaglig enligt amerikansk lag eftersom Israel inte undertecknat fördraget om kärnvapenproliferation.

Smith flydde från USA på 1980-talet för att undvika anklagelser. Han arresterades och utlämnades 2001 och 2002 dömdes till 40 månaders fängelse och böter på 20 000 dollar.

Arnon Milchan: Excerpt From 'Confidential,' About His Work for ...

Simon Peres, Arnon Milchan och Benjamin Netanyahu

Netanyahu påstås ha träffat Smith under sin tid som chef för Milco. De två träffades på restauranger i Tel Aviv, i Netanyahus hem och på andra håll. På den tiden var Netanyahu i kontakt med cheferna för Hailey, liksom med ledande politiska och militära personer i Israel – bland dem Ariel Sharon, en annan framtida premiärminister.

Mycket bra; så varför finns det inte liknande rapporter någon annanstans? Är det för att judarna har beställt en kollektiv gagorder mot anklagande information om dem själva? Något att tänka på. Vi får inte tillgång till informationen; vi måste gräva efter dokument över hela internet, även om nya dokument har släppts t.ex. 2016 och 2017. Det senare har till exempel sammanfattats så: ”U.S. Department of Treasury-filer släppta av DHS och ICE. Fraktdokument, kodord ”PINTO,” konspiration för att använda allmän licens istället för ammunitionslicens, undvikande av slutanvändarcertifikat, hänvisning till krytroner som ”pentoder,” benämning av krytroner användes i kärnvapenprogram av den israeliska regeringen, råpark, israeliska lovar att leverera ”oanvända” krytroner tillbaka till USA. ” Japp, allt som avslöjades så sent som under 2017, men vi har hört absolut ingenting från våra media om saken, så nu har vi inget annat val än att gräva oss in efter så kraftiga avslöjanden överallt. Det ser inte ut som om vi har så många anständiga journalister kvar idag. Allvarligt talat; ingen (ja, nästan) har brytt sig om att informera oss om att Israel stal 800 krytroner för sitt kärnvapenprogram. För … se, en fågel! Och så förblir Bibi oundersökt och inte arresterad. ”En regel för mig och en regel för dig, goy.” Det är så det känns när juvelen intensifieras.

Roligt nog har den patologiska lögnaren Netanyahu utfärdat några uppenbart absurda, otroliga förnekanden om det hela. Som Tikun Olam-bloggen rapporterade:

Jonathan Pollard | Biography, Conviction, & Facts | BritannicaMilchans roll är också intressant. Han arbetade för Israels ekonomiska spionagebyrå, LAKAM, under ledning av Mossads mästerspion Rafi Eitan. Eitan ”tjänade” också Jonathan Pollard (bilden) och ledde en kort tid som Israels politiska smak de jour där han grundade det kortlivade och nu nedlagda Pensioner’s Party. Senare fortsatte han med att producera Power Rangers filmfranchise och 120 spelfilmer. Man undrar om det var israelisk underrättelse som inledde honom inledningsvis till filmbranschen som front för alla aktiviteter han gjorde på Israels vägnar. Shimon Peres var också ett av Milchans skyddslingar.

Markören konstaterar att Netanyahu förnekar att han någonsin har arbetat för Heli Trading (då tidningen säger att han arbetade för ett möbelföretag som heter Rim), men hans uttalande hänvisar inte till Smyth och påståendena att han träffade honom regelbundet och bad om oklassificerade material från honom. Om Bibi berättar denna sanning (ett tvivelaktigt förslag) skulle det göra Smyth till lögnare. Även om det är möjligt, kom ihåg att mannen blir ifrågasatt av FBI, som överväger hur tung fängelsedom han ska få. Han hade mycket liten motivation för att ljuga. Bibi, vem som helst, skulle ha all motivation att göra det.

Bibi hävdar vidare att han aldrig träffade Arnon Milchan förrän på 1990-talet, vilket naturligtvis är irrelevant och inte svarsfullt. Det är Bibis förhållande till Smyth som berör oss och berörde FBI. Även om Milchan ägde Heli Trading medan Netanyahu påstås arbeta där, var den förstnämnda utan tvekan en frånvarande ägare med tanke på sin
hemvist i Los Angeles. För att inte tala om att Bibi kanske befinner sig liggande.

Man undrar också vilken roll Bibi spelade i Heli Trading. Om företaget tjänade som en ledning för olagliga vapenavtal med USA, vilken annan skurkstreck var de involverade i, och hur passade Bibi in? Vad exakt kan ha varit hans förhållande på den tiden med israelisk underrättelse? Som flytande engelsktalande och son till Vladimir Jabotinskys tidigare personliga sekreterare skulle Bibi ha varit en önskvärd fångst.

Ja, tror du? Bibi kan inte ljuga. Vi minns alla hur han djärvt ljög om Saddam Hussein som hade WMD; åtminstone videobevisningen är väl bekant för alla med viss kunskap och minne om uppstarten till Irak-kriget. Då samlas allt. Netanyahu, en psykopatisk anti-amerikansk brottsling och Mossadnik, har på ett konstgjort sätt manipulerat den internationella allmänheten i årtionden efter årtionden, dolt sanningen och spridit löjliga lögner vid varje tur. Istället för att släppa några ”begränsade hangout” ibland är Netanyhaus strategi identisk med Putins: Förneka, förneka, förneka. Inte slumpmässigt var båda underrättelseagenter innan de blev statschefer. På ett sätt är Bibi och Putin som tvillingar separerade vid födseln. Putin gjorde den fruktansvärda falska flaggan 1999; Bibi, krytronsmugglaren, har falskt flaggat oss alla sedan han lärde sig att tala. I slutändan är båda två kallblodiga tyranner som använder bedärgerier och mord för att förbli vid makten; och båda är djupa ”cahooter” till Judarnas världsordning Kabbalen, av vilka de är medlemmar.

Låt oss fortsätta nu. MintPress News rapporterade:

Dessutom avslöjar dokumenten att den tidigare premiärministern Ariel Sharon och den nuvarande israeliska premiärministern Benjamin Netanyahu arbetade för Heli Trading Company, ett israeliskt företag som nu har visat sig vara en front för att skaffa kärnkraft.

När Smyth blivit kvarhållen, förhörd och dömdes för att ha exporterat 800 kärnkraftsutlösare, kallade ”krytroner”, till israeliska källor. Informationen från Smyth har gett amerikansk underrättelse avgörande information om det intima förhållandet mellan israeliska och amerikanska affärspartner i olaglig vapenhandel.

Man måste undra vad Ariel Sharons roll var i allt detta. När allt kommer omkring var Sharon starkt och aktivt involverad i 9/11; det bör inte läggas bakom honom, att han har varit inblandad i myriader av andra Mossad-operationer, inflytande kampanjer, och så vidare; hans övergripande livslånga giftighet är näst intill Netanyahus. En viktig skillnad är dock att Sharon är död, medan Bibi fortfarande kan arresteras och förhöras om alla hans egna och sitt illegitima lands zio-brott. Men vem arresterar honom? Visst inte hans agent i Anti-White House, Zogald, installerad av Likud, Mossad, Roger Stone, Hoan Ton-That och resten av det mördande gänget.

Slutligen lär vi oss följande:

En utredning kommer troligtvis inte att ske – eftersom det är olagligt för federala tjänstemän att prata om det israeliska kärnvapenprogrammet. Det finns två gagorder som kan straffas med fängelse om de kränks vilket förbjuder amerikanska säkerhet att röjda statliga anställda och entreprenörer att avslöja att Israel har ett kärnvapenprogram. Våra egna regeringstjänstemän kan inte ens diskutera frågan – än mindre inleda en utredning av den.

Ja, det är vad det är då; ZOG är här för att stanna, åtminstone för närvarande. Och den här ZOG är nukleär. Överväg hur galet det absolut är, eftersom allt som har att göra med de omänskliga judarna kommer att vara full av galenskap: Benjamin Netanyahu – personligen – underlättade stölden av 800 amerikanska kärnkraftsutlösare av den olagliga sionistiska enheten som han är premiärminister för, och på grund av ”alliansen” mellan de amerikanska och israeliska grenarna inom den globala ZOG, kommer ingen utredning – helt eller delvis – någonsin att initieras av den amerikanska regeringen om vad Bibi och co. verkligen har sysslat med under alla dessa år. Det smutsiga arbetet kommer endast att utföras av oberoende journalister utanför judeägda media, eftersom myndigheterna alla är falska, opålitliga och psyop:ade. Netanyahus brott bör vara kända för alla; beklagligt nog är mycket få medvetna om dem, och färre hade fortfarande den mentala förmågan att rapportera om dem. Men sanningen kan inte döljas för evigt; Project Pinto kommer att upptäckas.

Man kan bara tänka sig vad som annat lurar i Bibis sanna skattkammare av spök-hanterarhemligheter. Antagligen är den typ av saker som bokstavligen får ens hår att resa sig. Och den dagen måste komma – och den kommer verkligen att komma – när allt detta hopplösa mörker äntligen ska utsättas för solljuset.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: