Kriminella Big Pharma är ansvariga för COVID-19-vaccin

COVID 19 vaccine
Published on 

https://thefreedomarticles.com/criminal-big-pharma-put-in-charge-covid-19-vaccine/

Coronavirussjukdom 2019 eller ”Covid-19” -hysterin sveper över världen – av massmedia påtvingad allmän panik som förlamar hela nationer, plundrar miljarder arbetsplatser som stängs ner och allmänheten stängs inomhus samtidigt som de utsätts för 24-timmars nyhetscykler för att medvetet försvinna in i lågor av rädsla.

Västerländska hälso- och sjukvårdsindustrin tjänar redan både monetärt och i form av konstgjord trovärdighet som en panikslagen allmänhet vänder sig till för att få svar och säkerhet. När man väntar på att få in pengar så att man kan erbjuda ”botemedel” och ”vacciner” mot ett virus som i huvudsak är en dålig förkylning – hit hör den oerhört korrupta västerländska läkemedelsindustrin i synnerhet – ökända företag som GlaxoSmithKline (GSK), Novartis, Bayer, Merck, Johnson och Johnson , Pfizer, Lilly och Gilead.

Alla företag – utan undantag – bedriver statligt finansierade vacciner och terapier för Covid-19. De är företag som är skyldiga och upprepade gånger är dömda vid domstolar över hela världen för brott, inklusive förfalskning av studier om forskning, säkerhet och effektivitet, mutor av forskare, läkare, tillsynsmyndigheter och till och med brottsbekämpande tjänstemän och marknadsföring av läkemedel som antingen var helt ineffektiva eller till och med farliga. Regeringsfinansiering från skattebetalare över hela västvärlden släpps ut i förment icke-vinstdrivande organisationer som Coalition for Epidemic Preparedness Innovation (CEPI) som i själva verket är fronter skapade och ledda

Novartis adds to China commitment opening new R&D campus in Shanghai

av av Big-Pharma för att undvika att investera sina egna pengar i kostsam forskning och utveckling och helt enkelt för att tjäna på allt som framkommer av statsfinansierad forskning. CEPI tar till exempel miljarder i statliga medel från olika länder vilka kommer att användas för FoU som resulterar i produkter som säljs av och drar nytta av Big-Pharma.

Novartis – Rörgrävaren i det djupt förhatliga

Jakafi Dosage - What Dose of Jakafi Should I Take? | Jakafi.comEtt särskilt chockerande och skrämmande exempel kommer från den schweiziska farmaceutiska jätten Novartis – som för närvarande försöker ramma igenom ett godkännande av sitt läkemedel Jakafi som en terapi för allvarliga Covid-19-patienter.

Ett team vid University of Pennsylvania under ledning av Dr. Carl June finansierades helt genom välgörenhet. De hade utvecklat en genterapi som helt och permanent botade leukemipatienter som annars inte hade svarat på mer traditionella behandlingar som benmärgstrans-plantationer. Under de tidiga studierna 2010–2012 var en patient – en 6-åring vid namn Emily Whitehead – bokstavligt talat på sin dödsbädd innan hon fick den revolutionära genterapin.

Celebrating 6 Years Cancer Free! - Emily Whitehead Foundation

Idag är hon levande och mår bra, permanent återställd.

Det som är mer häpnadsväckande med behandlingen är att den gavs endast en gång. Det beror på att patientens celler återansluts permanent efter behandling för att bekämpa cancer. Gamla celler skickar den cancerbekämpande informationen till nya celler när de delar sig och multiplicerar sig.

Terapin som utvecklats av Dr. Junes team är att den inte bara är en engångsterapi, den är också otroligt kostnadseffektiv. Under experimentella förhållanden kostar förfarandet under 20 000 USD. Dr. June sade vid ett samtal år 2013 på The Society for Translational Oncology:

Så kostnaden för dessa varor, det är intressant. Den stora kostnaden här är gammaglobulin. Så själva t-cellerna, för oss, för våra interna kostnader för en aferes och så vidare är 15 000 dollar för att tillverka t-cellerna.

NICE Approved Novartis' DLBCL Drug for Non-Responding PatientsVälgörenhetsfonden som finansierade Dr.Junes team – Leukemia & Lymphoma Society (LLS) – skulle se sitt arbete sålt till Novartis, godkänt av FDA 2017 och saluföras som Kymriah. Det som noterades som själva kostaderna för Dr. June uppgick till 15 000 USD, och gällde att producera under experimentella förhållanden, markerades av Novartis till en kostnad av astronomiska en halv miljon dollar. New York Times-artikeln som rapporterade om läkemedlets kostnad nämner aldrig den faktiska kostnaden för läkemedlet utan istället motverkar Novartis sin egen förklaring till varför läkemedlet blev så dyrt.

NYT hade tidigare rapporterat om terapiförloppet innan det förvärvades av Novartis, men NYT-författare lyckades inte hålla Novartis ansvariga eller att informera läsarna om de faktiska kostnaderna för terapin och avslöjade Novartis prishöjning. Detta hjälper till att illustrera massmedias roll när det gäller att möjliggöra och täcka för big pharma-korruption. Vid en närmare undersökning – och nej tack till publikation i NYT – visar det sig att LLS var och fortfarande befinner sig i samarbete med Novartis. Medan de förnekade att Novartis hade något att göra med genterapi finansierad av LLS och till slut såldes till Novartis – bländades konflikten av intresset som kvarstår och passar perfekt in i den bredare läkemedelsindustrins meritlista av korruption, missbruk och placering av vinster före människoliv. Exemplet på Novartis är ett mikrokosmos av hur hela industrin fungerar och verkligen – exakt hur den redan utnyttjar och drar nytta av Covid-19-hysterin, där hårt arbetande forskare har sitt arbete finansierat av skuggiga ”välgörenhetsorganisationer” bara för att köpas upp av Big Pharma och dingla över huvudena på dem som är desperata efter lösen för filmskurken – allt i samarbete med en komplicerad regering och massmedia.

GSK: Ett mutbedrägeri som ringer världen över

GlaxoSmithKline - WikipediaEtt annat farmaceutiskt företag som vill tjäna pengar på Covid-19 är GlaxoSmithKline. För vilka produkter som dessa kan utsättas för och marknadsförs av GSK som svar på viruset, borde veta att GSK har dömts på varje bebodd kontinent av planeten för att ha drivit ett globalt mutbedrägeri riktat mot läkare, forskare, tillsynsmyndigheter, politiker och till och med brottsbekämpande tjänstemän. GSK har dömts i Asien. New York Times i sin artikel, ”Drug Giant Faced a Reckoning as China took Aim at Bribery,” kunde hävda:

Glaxo-fallet, som resulterade i rekordstora böter på nästan 500 miljoner dollar och på en rad skyldiga grunder, allt från verkställande direktörer, upp och nedvända maktdynamiken i Kina, och avslöjade en allt mer självständig regering som var fast besluten om att skärpa sitt grepp över multinationella företag. Under de tre åren sedan arresteringarna har den kinesiska regeringen, under president Xi Jinping, släppt loss hela kraften i landets auktoritära system, som en del av en bredare agenda för ekonomisk nationalism.

GSK har också dömts i Nordamerika. London Guardian skulle i sin artikel rapportera om GlaxoSmithKlines böter på 3 miljarder dollar efter att ha mutat läkare för att öka läkemedelsförsäljningen:

Läkemedelsgruppen GlaxoSmithKline har fått böter på 3 miljarder dollar (1,9 miljarder pund) efter att ha tagit emot mutor av läkare och uppmuntrat dem till receptförskrivningar på olämpliga antidepressiva medel till barn. Glaxo förväntas också erkänna att de inte rapporterade säkerhetsproblem gällande diabetesläkemedlet Avandia i en tingsrätt i Boston nu på torsdagen. Företaget uppmuntrade läkemedelsförsäljare i USA att under-försälja tre läkemedel till läkare och påskyndade gästfriheten och provisionen på dem som gick med på att skriva ut extra recept, inklusive resor till badorter i Bermuda, Jamaica och Kalifornien.

GSK-korruption sker också i Europa. I början av 2014 skulle London Telegraph rapportera i sin artikel, “GlaxoSmithKline ‘bribed’ doctors to promote drugs in Europe, former worker claims,”:

GlaxoSmithKline, Storbritanniens största läkemedelsföretag, har anklagats för att ha mutat läkare till att ordinera sina läkemedel i Europa. Läkare i Polen betalades enligt uppgift för att marknadsföra deras astmamedicin, Seretide, i form av finansiering av utbildningsprogram, har en tidigare säljare hävdat. Läkare sades också att ha betalats för föreläsningar som inte ägt rum i landet.

Och detta skrapar bara ytan på GSK:s mutor och tillhörande oegentligheter – och säger ingenting om den breda branschens missbruk och korruption. GSK är för närvarande redo att utveckla och distribuera ett Covid-19-vaccin med Innovax. Kommer GSK:s mutor och korruption att påverka utvecklingen av ett Covid-19-vaccin och dess godkännande för allmän användning?

Det finns redan ett övertygande svar på den frågan.

Big-Pharma har redan fångat falska pandemier för att fylla sina kistor

Awareness drive by AMC on H1N1Den senaste hysterivågen beträffande att en pandemi kom i form av 2009 H1N1-utbrottet eller ”svininfluensan.” Om man vagt minns H1N1 och måste leta upp den för att uppdatera minnet – beror det antagligen på att den inte var den pandemi som främjades, som vid den tidpunkten av korrupta folkhälso-tjänstemän och en komplicerad massmedia. Bland dessa korrupta folkhälso-tjänstemän fanns Världshälsoorganisationens (WHO) ”experter” som betalade big-pharma och använde sina ståndpunkter till att förklara utseendet på H1N1 som en ”pandemi” som motiverar på samma sätt till av regeringar betalda mediciner för att lagra big pharma-läkemedel för patienter som aldrig slutade behöva dem.

BBC skulle i sin artikel, ”WHO:s experter på svininfluensa” kopplade till läkemedelsföretag ”, medger:

Nyckelforskare bakom Världshälsoorganisationens råd om lagring av pandemisk influensaläkemedel hade finansiella band med företag som kunde tjäna vinst, har en undersökning funnit.

British Medical Journal säger att forskarna öppet hade förklarat dessa intressen i andra publikationer men WHO nämnde inte länkarna.

BBC nämner GSK vid namn och noterar (betoning tillagd):

… tre forskare som var involverade i att sätta samman vägledningen 2004 hade tidigare betalats av Roche eller GSK för föreläsnings- och konsultarbete samt för att vara involverade i forskning för företagen.

Roche – också nämnt – producerar för närvarande Covid-19 testkit och gör uppenbarligen massiva vinster genom att sälja dem mitt under en långvarig hysteri över ”pandemin.” De drog också nytta av när WHO-tjänstemän fick betalningar genom att förklara H1N1 som en ”pandemi” 2009. De sålde testkit och antivirala mediciner som tog sin väg till helt onödiga statliga lager.

Reuters skriver i en artikel från 2014 med titeln, ”Lager av Roche Tamiflu-läkemedel är slöseri med pengar, granskningsresultat,” skulle notera:

Forskare som kämpat i flera år för att få fullständig information om Roches influensaläkemedel Tamiflu sade på torsdagen att regeringar som lagrar det, slösar miljarder dollar på ett läkemedel vars effektivitet är i tvivelaktig.

Försäljningen av Tamiflu nådde nästan 3 miljarder dollar 2009 – främst på grund av dess användning i influensapandemin H1N1 – men de har sedan dess minskat.

Ska vi verkligen tillåta att samma företag och de korrupta tjänstemän som de är, i maskopi med bland nationella och internationella samfund, att ta tag i Covid-19?

Seriebrottslingar driver Covid-19 hysterin

Coronavirus COVID-19 vs H1N1 Swine Flu - How Do They Compare ...

Samma WHO – i samarbete med samma serieöverträdare bland läkemedelsindustrin – leder nu svaret på Covid-19. – Samma komplicerade massmedia möjliggjorde korruption och missbruk av både i nuet och förflutna, där de hjälper till med att driva på Covid-19-hysterin idag, för att överlämna oöverträffade vinster och makt till samma intressen som upprepade gånger har bevisat sig tidigare inte bara vara opålitliga utan utgör också ett hinder för – snarare än underleverantörerna av – människors hälsa.

Snart kommer sprutor att fyllas med ”vacciner” producerade av detta konglomerat av korruption och missbruk, och allmänheten anmodas att rulla upp ärmarna och själv injiceras av ämnen som skapats av bokstavliga brottslingar eller annat.

Under illusionen av legitimitet, vetenskap och medicin kommer människor att pressas till att underkasta sig big-pharma och deras medsammansvärjda inom tillsynsorgan, rådgivande organisationer, regeringen och media. Och vad det än är, fyller de faktiskt dessa sprutor med – om det nu skyddar allmänheten från Covid-19 eller inte – och om ett sådant vaccin verkligen är nödvändigt eller inte.

Även om Covid-19 kan vara en verklig patogen, tyder bevis på att det inte motiverar den överreaktion som vi har sett över hela världen. ”Covid-19 hysterin” har – överlägset – en mycket mer förödande inverkan på mänskligheten än själva viruset. Mitt i denna hysteri, det största äkta hotet mot människors hälsa – från en korrupt läkemedelsindustri och deras partners i regeringen – är beredda att utöka både sina vinster på bekostnad av allmänheten och deras makt över allmänheten.Kategorier:Hälsa, Uncategorized

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: