Kommer skamfullheten att spola ut Secret Space Force?

Veckobrev 2020-05-04
https://benjaminfulford.net/

Av Benjamin Fulford

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Även om det kan tyckas utgöra ett dödläge på ytan när striden om planeten Jorden rasar vidare, kommer något enormt stort, är flera amerikanska regeringskopplade källor överens om. Det hemliga rymdprogrammet är på väg att avslöjas, säger NSA-källorna. För sin del säger NASA-källor att någon sorts anomali ”påverkar verkligheten.” Den amerikanska militären befinner sig nu också i full krigsläge och över 1 miljon reservister kallas upp. Som ett resultat av detta fortsätter listan över saknade kändisar, miljardärer och politiker att växa när en massiv rensning av satanister fortsätter.

När de verkliga brottslingarna samlas ihop leder det nu till att det amerikanska företagets konkurs leder till massutsläpp av mestadels icke-våldsförbrytare. Medan många förespråkare för lag och ordning slår på larmklockorna, faktum är att USA har drivit en omfattande fängelse-slavsarbetsgulag.


Länken hit fungerar inte för europeiska användare men råkade ha sett den tidigare på blessedtoteach.com och lägger in skärmdump här istället:

sexiffender


Amerikanerna är 20 gånger mer benägna att hamna i fängelse än kineser. En afroamerikansk vän säger till exempel att hennes bror fängslades helt enkelt för att hans hår testade positivt för marijuana. Detta är bara ett av alla otaliga exempel på den härskande kabbalen som använder någon förevändning för att samla in till fängelsernas slavarbete. En kollega i Singapore har sett amerikanska obligationer, som stöd för fängelse-slavarbetet, säljas till investerare i Fjärran Östern.

Låt detta sjunka in: den amerikanska regeringen har sålt obligationer med slavarbete till kineserna.

Företagets konkurs stänger nu denna gulag. Endast de verkligt farliga brottslingarna behöver förvaras i fängelser under nuvarande omständigheter. Kanske kan det vara sättet att gå vidare med att inrätta ett system med gängkontrollerade fängelsereserver?

Fåren börjar under tiden, jagas ner i sina hem, mycket långsamt inser de att deras nuvarande regering består av brottslingar och lögnare.

ny

(klicka på rubriken för att läsa artikeln)

Många traditionella nyhetskanaler vaknar nu upp till denna verklighet. New York Post rapporterar till exempel att Bill Gates kan ha skapat coronaviruset för att mikrochippa människor. NSA säger samma sak, hur galet det än låter.

vaccinfraud

Vaccinindustrin görs bankrutt i en stor tid och människor kommer att blir förskräckta när de får veta vad betrodda medicinska tjänstemän har gjort mot dem.

Kaninhålet löper djupt och det kan utan tvekan finnas en familjemaffia som har drivit västvärlden som en jätte slavranch under tusentals år ända tillbaka till Babylon.

Ryssarna har attackerats hysteriskt eftersom de kunde fastställa ledningen för denna maffia. De fotografiska bevisen nedan är till exempel bara en del av en massa bevis som visar att Adolf Hitlers barn har lett mycket av västvärlden sedan att det andra världskriget slutade.

Kände du till att Barack Obamas mor, en kriminellt efterlyst av FBI, var enligt ryssarna … en dotter till Adolf Hitler? Hans far, Frank Marshall, var en amerikansk kommunistagent. Här är en bild från FBI efterlyst affisch och byråns fil för Obamas mamma.

Dessa andra foton som har skickats av ryssarna kan hjälpa dig att linda huvudet lite runt de stora lögnen vi har fått höra sedan slutet av andra världskriget (om inte längre). Innan du tittar på dem, vänligen inse att Hitler flydde Berlin med ett flygplan till Norge innan han tog en ubåt till Argentina. Han bodde till mogen ålder i Paraguay på en ranch som senare köptes av Bush-familjen. Det är därför många av hans barn föddes långt efter att kriget avslutades.


Detta har vi berättat om tidigare här på Bakom kulisserna och kan läsas här:

https://bakomkulisserna.biz/2019/06/08/fbi-frislappte-nyligen-hemliga-uppgifter-om-att-hitler-flydde-till-argentina-ar-1945/

https://bakomkulisserna.biz/2020/01/25/greg-hallett-forfattaren-till-hitler-var-en-brittisk-agent-beskriver-hitlers-flykt/

https://bakomkulisserna.biz/2019/05/08/forskare-pastar-hitlers-grav-finns-utanfor-sierra-city-i-canada/


Det högra fotot vi har lagt ut innan vi visade Adolf med sin dotter Angela Merkel. För att övertyga tvivlarna lägger vi nu till ett officiellt fotografi på vänster sida av den unga Angela för jämförelseändamål.

 

Följande foto visar att tre av Hitler-döttrar hamnade i maktpositioner: Angela Merkel, Theresa May och Dalia Grybauskaitė, Litauens president

Här kan vi se andelen judiskt blod bland topp-nazisterna.

Merkel gör en fascistisk hälsning till den nazistiska israeliska ledaren Benjamin Netanyahu.

Detta bevis är en del av ett försök att väcka fåren till verkligheten för deras gangsterregering.

Efter attacken med falsk flagg den 9/11/2001 uppfyllde nazisterna sin långsiktiga plan för att överta USA och förvandla den till en fascistisk marionettstat. Det här är vad som nu har tagits fram av White Dragon Society och dess västerländska och österländska allierade.

Här är en sammanfattning av vad som avslöjas (från Prepare for Change):

 • Guvernören i Michigan arbetade tidigare för George Soros
 • Kaliforniens guvernör Gavin Newsom är Nancy Pelosis brorson.
 • Nancy Pelosi är Hitlers systerdotter.
 • Adam Schiffs syster är gift med George Soros son.
 • John Kerrys dotter är gift med en mullahs son i Iran.
 • Hillarys dotter Chelsea är gift med George Soros brorson.
 • ABC News verkställande producent Ian Cameron är gift med Susan Rice, Obamas tidigare säkerhetsrådgivare.
 • CBS-president David Rhodes är bror till Ben Rhodes, Obamas vice rådgivare för nationell säkerhet för strategisk kommunikation.
 • ABC News korrespondent Claire Shipman är gift med Jay Carney, före detta Obama White House Press Secretary
 • ABC News och Univision reporter Matthew Jaffe är gift med Katie Hogan, Obamas tidigare vicepressekreterare.
 • ABC-president Ben Sherwood är bror till Elizabeth Sherwood, Obamas tidigare specialrådgivare.
 • CNN-president Virginia Moseley är gift med Tom Nides, före detta Hillary Clintons vice sekreterare.

Listorna över Vita huset, senaten och kongressen fortsätter och fortsätter … det är allt en stor kabbal-familjeklubb och du tillåts inte någonstans att komma nära det!

lista

Detta är vad alliansen kämpar mot. Det här är några av de kändisar och politiker som vi fått höra att de redan har arresterats (det har ännu inte dykt upp i ett officiellt pressmeddelande för Justitiedepartementet så tänk på det som provisoriskt vid denna tidpunkt):

Kändisar:

Seth Green, James Gunn, Dan Scheinder, Steven Spielberg, Tom Hanks, Steven Colbert, Jimmy Kimmel, Ashton Kutcher, Kevin Spacey, Kathy Griffin, Oprah Winfrey, Shawn Carter, Beyonce Knowles, Anthony Kiedis, John Legend, Chrissy Teigen, Jim Carrey, Steven Tyler, Ben Affleck, Stephen Collins, Will Ferrell, Aliaune Damala Badara Thiam (Akon), Marshall Matthers III, Jeffrey Jones, Victor Salva, Marc Collins Rector, Charlie Sheen, Tyler Grasham, Madonna Ciccone, Katheryn Hudson, Gwen Stefani, Stefani Germanotta, James Franco, Will Smith, Justin Roiland, John Cusack, Demi Moore, Brian Affleck, Meryl Streep, Wanda Sykes, Chelsea Handler, Michelle Wolf, David Yarovesky, Pharrell Williams, Quentin Tarantino, Robert Downey Jr, Courtney Love, Alec Baldwin, Johnny Depp, Brian Warner, Asia Argento.

Några politiska eliter:

Joe Biden, John McCain, Bob Menendez, John Podesta, Tony Podesta, Hillary Clinton, Bill Clinton, Chelsea Clinton, Jeff Flake, Bob Corker, Jacob Schwartz, Ed Murray, Barney Frank, Brock Adams, Mel Reynolds, Neil Goldschmidt, David Wu, Tony Mendoza, Anthony Weiner, Peter Strzok, Adam Schiff, Charles Windsor, John Kerry, Joe Scarboroug, Andrew Cuomo, Justin Trudeau, Brian Stelter, Jake Tapper, Chris Cuomo, Pope Francis, Bill Richardson, Peter Soros, Prince Andrew, Barack Obama, Anderson Cooper, Sheila Jackson-Lee.

Denna grupp går fortfarande inte lugnt på natten och det är uppenbart att de försökte döda oss och skrämma oss tillbaka till underkastelse med coronavirus- ”plandemic.” Det är också tydligt att deras biovapenattack mot mänskligheten av någon anledning neutraliseras.

Denna italienska politiker är ett av fåren som vaknat upp till den falska karaktären av denna pandemi när han faktiskt kontrollerade och fick reda på att de så kallade coronavirusdöda inte var något av det slaget:

fraud

Här kan du se de verkliga dödsorsakerna, som är mest hjärtattacker och cancer:

dodsorsak-italien

Kineserna och ryssarna är dock helt medvetna om att den amerikanska regimen har försökt döda oss alla med biovapen. Kolla in dessa officiella uttalanden:

”Vi noterade uttalandet från det ryska utrikesministeriet … USA har skapat många laboratorier inom det tidigare Sovjetunionens territorium, vilket väcker allvarliga allmänna oro i de berörda grannländerna,” sade den kinesiska utrikesministeriets talesman Geng Shuang om Onsdag (28 april).

Den officiella Xinhua News Agency sa under tiden:

”Washington måste svara på oron över att det försenade och kaotiska amerikanska svaret faktiskt har påskyndat spridningen av viruset till fler platser runt om i världen.”

Detta är så diplomatiskt nära som de kan komma att beskylla USA för att sprida pandemin utan en verklig krigsförklaring.

Eftersom biovapenattacken har visat sig vara falsk, finns det nu ett allvarligt pågående försök av kabbalen att döda oss med elektromagnetiska vapen.

Detta närmar sig hemmet. I förra veckan kontaktade veterinären till mina hundar mig med en fascinerande historia. Han sa att de gjorde ett 5G-experiment i Zenpukuji-parken, som ligger nära mitt hem i västra Tokyo:

Vodafone have their say on 5G conspiracy theory over death of 300 ...

”Fåglar började falla ner från himlen. Jag kallades till platsen och tog med mig tre döda duvor till mitt sjukhus och undersökte dem. De hade alla spräckta lungor som om något hade stökat till med deras natriumjoner i kropparna. Dessutom hade de alla symtom som är identiska med kattinfektiös peritonit (peritonit = bukhinneinflammation) (ett coronavirus som förstör lungorna hos katter)”. Han sa att det var ”inte naturligt möjligt” för duvor att få ett katt-coronavirus.

Various birds shown dead on the ground

Fåglar föll uppenbarligen också ner från himlen på andra platser såsom i Australien.

Vi har tidigare fått höra av Dr. Michael Meiring och andra att HIV skapades genom att ta en kattsjukdom och blanda den med gener från afrikanska gröna apor och andra otäcka saker för att göra det smittsamt för människor.

Dessa människor måste tas bort från alla maktpositioner, så snart som bara möjligt, och det är exakt vad som händer nu. Den sista bastionen i deras kontrollnät är företagen och bankerna. Det är därför den amerikanska företagsregeringen och dess finansiella system måste imploderas.

Ett sätt detta görs på, är att kollapsa priset på olja. De negativa oljepriser som nyligen har setts driver dataspekulatörerna bort från oljemarknaden. Detsamma görs för andra varor. Tanken är att separera de finansiella spekulatörerna från den verkliga verksamheten.

Kabbalen kämpar tillbaka genom att försöka förstöra människors försörjning genom att stänga ner ekonomin med den falska pandeminedstängningen. Denna kamp kan ses som aktiemarknadens återhämtning (berikar kabbalen) medan USA ökar arbetslösheten med 30 miljoner arbetslösa (utarmar folket).

crime

Dessa satanistiska härskare är så arroganta att de fortfarande lämnar offentliga tecken på sin aktivitet, särskilt talet 666. Till exempel nådde FRB:s balansräkning 6,66 miljarder dollar den 29 april medan Italiens brottsfrekvens sjönk 66,6 % på grund av nedstängningen.

Såsom det nu är, är den amerikanska militären den enda institutionen som kan hantera kollapsen av Satanic U.S. Corporation. Totalt 1 031,03 reservister har kallats in för att säkerställa grundläggande överlevnadsartiklar (mat, skydd och akutsjukvård) och är tillgängliga för alla när systemet kollapsar. Kabbalens ansträngningar för att stänga köttförädlingsanläggningar är ett exempel på var militären redan har fått träda in i. Du kan bekräfta detta genom att läsa verkställande ordern här nedan:

executive

army

food

EU håller också på att falla isär tillsammans med USA och bryter upp i sina medlemsstater. (därav dök den svenska flaggan fram???)

Så vad kommer nu? Det är svårt att säga hur länge kaoset kommer att fortsätta och förvärras, men det värsta kommer sannolikt att vara över den här sommaren, förutspår Pentagon och andra källor.

Den verkliga frågan är dock om USA:s kollaps kommer att spola ut det hemliga rymdprogrammet och den hemliga militära tekniken som har monopoliserats av eliten. WDS har nått nazisterna som erbjuder full amnesti (med undantag för barnamördare och massmördare). Vi hoppas att avslöjandet av deras hemliga rymdprogram ger USA och resten av världen gnistan för att starta en ny förundringstid.

Men oavsett vad, det globala uppvaknandet som har startat kan inte längre stoppas. Mänskligheten befrias från årtusenden av slaveri.

 Kategorier:Rymden, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: