9 simuleringar, övningar och lagar som planerade och förberedde för Coronaviruset

beredd på koronaviruset
Publicerad den 

Makia Freeman
https://thefreedomarticles.com/9-simulations-drills-laws-prepared-for-the-coronavirus/

De planerade och förberedde sig för coronavirus …

decennier i förväg. Infrastrukturen har upprättats tydligt under de senaste 2 + decennierna för att säkerställa att när Operation Coronavirus startade, alla bitar skulle vara på plats för att bambulera och förslava människor och tvinga dem till en plats där de gärna skulle acceptera eller be om massvaccination. Operation Coronavirus liknar en falsk flagga på många sätt. En likhet är att den var noggrant planerad länge i förväg. Häftiga läsare kanske märker en annan likhet: fenomenet med att borran ”går live” (vi är i en ”liveövning” som Mike Pompeo sa). Detta växer upp i så många falska flaggattacker, dvs när det exakta scenariot som tränas och förbereds för i en övning inträffar i den verkliga världen. Nedan finns en lista över olika simuleringar, övningar, övningar, artiklar, scenarier och lagar som alla på något sätt förutsåg och förberedde för coronavirus-pandemin.

Dark Winter (juni 2001)

Den härskande klassen NWO (New World Order) och USG (USA:s regering) har genomfört borrningar eller simuleringar av pandemier länge. I juni 2001 genomförde de en operation känd som Dark Winter som simulerade en biowarfare mjältbrandattack. Vid ett konstigt sammanträffande inträffade en sådan anthraxattack faktiskt efter 9/11. Vid ett annat konstigt tillfällighet var Johns Hopkins involverad, och de råkade också vara inblandade i Event 201 (se nedan). På denna webbplats sammanfattar Johns Hopkins ‘Center for Health Security Dark Winter som en övning som”Skildrade ett fiktivt scenario som skildrade en dold vattkoppsattack mot amerikanska medborgare. Scenariot anges i tre på varandra följande NSC-möten som äger rum under två veckor. Övningen hölls vid Andrews Air Force Base, Washington, DC. ” Johns Hopkins är ansvarig för den ”officiella” (och uppblåsta) COVID-19 fall- och dödsräkneskartan .

Whitney Webbs om Dark Winter påpekar hur ”regeringens insiders hade förkännedom om Covid-19-krisen i en skala som hittills har gått utan rapportering och att samma insiders nu manipulerar regeringens svar och allmän panik för att skörda rekordvinster och få oöverträffad makt för sig själva. ” Hon skriver:

”Vid vidare utredning har viktiga ledare för både Event 201 och Crimson Contagion inte bara djupa och långvariga band till den amerikanska underrättelsen och det amerikanska försvarsdepartementet, de var alla tidigare involverade i samma övning i juni 2001, Dark Winter. Vissa av samma personer skulle också spela en roll i FBI: s ”saboterade” utredning av efterföljande Anthrax-attacker och hanterar nu viktiga aspekter av den amerikanska regeringens svar på Covid-19-krisen. En av dessa individer, Robert Kadlec, tillsattes nyligen för det amerikanska departementet för hälsa och mänskliga tjänster (HHS) hela Covid-19-svarsinsatserna, trots att han nyligen och direkt ansvarade för åtgärder som onödigt infekterade amerikaner med Covid -19.

Andra stora aktörer i Dark Winter är nu viktiga drivkrafter bakom de ”biodefense” massövervakningsprogram som för närvarande marknadsförs som en teknisk lösning på Covid-19: s spridning, trots bevis för att sådana program faktiskt förvärrar utbrott av pandemier. Andra har fortfarande nära anknytningar till insiderhandel som nyligen inträffade bland en utvald grupp av amerikanska senatorer angående den ekonomiska effekten av Covid-19 och är inställd på att personligen tjäna på lukrativa kontrakt för att utveckla inte bara en, utan majoriteten, av experimentella Covid- 19 behandlingar och vacciner som för närvarande håller på att utvecklas av amerikanska företag. ”

Model State Emergency Health Powers Act (utkast 2001)

MSEHPA (Model State Emergency Health Powers Act) är en folkhälsoakt som ursprungligen utarbetades av CDC (Center for Disease Control and Prevention) med avsikt att få de 50 amerikanska staterna att anta liknande lagstiftning. Den inkluderade svepande och drakonisk lagstiftning – inklusive tvångsvaccination – som ett svar på epidemier, pandemier och bioterrorism. Det är avgörande att inse att CDC äger patent på flera vacciner så fungerar som ett gigantiskt vaccinföretag som ett mycket (eller till och med mer än ett statligt organ). ACLU skriver :

”Lagen låter en guvernör förklara ett nödsituation ensidigt och utan domstolsövervakning, misslyckas med att tillhandahålla moderna förfaranden för karantän och andra nödsituationer, den saknar tillräcklig kompensation för beslag av tillgångar och innehåller inga kontroller av kraften att beställa tvång behandling och vaccination … Lagen innehåller en överdriven definition av ”folkhälsokriminalitet” som sveper in hiv, aids och andra sjukdomar som helt klart inte motiverar karantän, tvångsbehandling eller någon av de andra breda akutmyndigheter som skulle beviljas enligt Lag… Lagen kräver att enorma mängder personligt identifierbar hälsoupplysning lämnas till folkhälsomyndigheterna utan att kräva grundläggande integritetsskydd … ”

Enligt Wikipedia :

”Association of American Physicians and Surgeons hävdade att utkastet använde svepande språk i den utsträckning det” kunde förvandla guvernörer till diktatorer ”, eftersom MSEHPA gav guvernörerna myndighet att förklara folkhälsokriser och därefter tvinga vaccinationer till allmänheten utan deras informerat samtycke. Utplaceringen av statliga nationella vakter kan användas för att administrera vacciner eller ämnen. Rättsliga skyldigheter för läkemedelsföretag som tillverkade vaccin och / eller ämnen togs bort. ”

”Från och med 2007 hade 33 stater infört 133 lagförslag eller resolutioner som baserades på eller innehöll bestämmelser relaterade till artiklarna eller avsnitten i lagen. Av dessa hade 48 gått … Från och med 1 augusti 2011 har fyrtio stater antagit olika former av MSEHPA-lagstiftning. ”

Project BioShield Act (2004)

Project Bioshield Act var en handling som antogs av Förenta staternas kongress 2004 och krävde 5,6 miljarder dollar för att köpa vacciner som skulle användas i händelse av en bioterroristattack. Det övergick åren efter 9/11 och den mörka vintern-förutsagda mjältbrandsattacken, i dagar av rädsla för WMD, kemiska vapen, biologiska vapen och mer. Denna lag är klassiska problem-reaktionslösningar, som motiverar alla slags Big Pharma-interventioner genom att spela dagens rädsla. Det var i grunden en 10-årig, nästan 6 miljarder dollar plan för USG att skapa och producera vacciner och behandlingar för miltbrand, ebola, pesten och andra potentiella bioterrorismmedel. Denna FAS- artikel rapporterar:

”Denna lag har tre huvudbestämmelser: (1) avslappnande förfaranden för vissa CBRN [kemiska, biologiska, radiologiska, nukleära] terrorismrelaterade utgifter, inklusive anställning och tilldelning av forskningsbidrag; (2) garantera en federal regeringsmarknad för nya medicinska motåtgärder för CBRN; och (3) tillåter nödanvändning av icke godkända motåtgärder. Institutionen för hälsa och mänskliga tjänster (HHS) har använt var och en av dessa myndigheter. HHS använde snabba granskningsmyndigheter för att godkänna bidrag för att utveckla behandlingar för strålningsexponering och använde myndigheten för att garantera en statlig marknad att tvinga cirka 2,3 miljarder dollar för att förvärva motåtgärder mot mjältbrand, botulism, strålning och smittkoppor. HHS har också anställt myndigheten för nödanvändning flera gånger inklusive att låta små barn med H1N1 ”svininfluensa” få specifika antivirala läkemedel. ”

Lagen om allmän beredskap och beredskap (2005)

Var skulle Big Pharma vara utan att deras favoritpolitiker ständigt antog lagar för att lagligt skydda dem från ansvar som uppstår till följd av deras giftiga produkter? 1986 passerade den amerikanska kongressen National Childhood Vaccine Injury Act som inrättade särskilda domstolar för vaccinskadade. Lagen om allmän beredskap och beredskap (PREP), kodifierad vid 42 USC §247d-6d , ger sekreteraren vid avdelningen för hälsa och mänskliga tjänster (HHS) befogenhet att avstå från lagligt ansvar för företag som producerar ”täckta motåtgärder” (dvs. vacciner) ) i händelse av en akut folkhälsa. En PREP-lagdeklaration (från och med den 4 februari 2020) utfärdades för att ge ansvarsimmunitet för aktiviteter relaterade till medicinska motåtgärder mot COVID-19.

rockefeller foundationpapper

Lock Step (Rockefeller Foundation Paper, 2010)

Som jag behandlade i en tidigare artikel  2010 Rockefeller Foundation Paper och The New Normal, ett Rockefeller Foundation-papper analyserade ett scenario som heter ”Lock Step” (en fras med negativa övertoner och antydande av soldater, militär och fascism) där de beskrev regeringens svar på en snabbt växande viral pandemi. I uppsatsen beskrivs ett scenario där en pandemi har drabbats och världens regeringar använder det för att utöka sin myndighet och öka deras grepp om makten. Även om författarna till tidningen försöker hävda att de bara föreställer sig att inte förutsäga framtiden, med tanke på den enorma roll som Rockefeller-familjens blodlinje och Rockefeller Foundation spelar för att driva NWO:s globala regering, är detta en rusk att täcka deras aktiva planering för krisscenarier som de vet kommer att hända. Det är också ett bra exempel på prediktiv programmering.

USNORTHCOM filialplan 3560 (januari 2017)

Detta oklassificerade amerikanska militärpapper 2017 från NORTHCOM varnade för en möjlig ”ny influensasjukdom” som kan slå USA och lämna den oförberedda. Den beskriver ett planerat och samordnat svar på ett utbrott av infektionssjukdomar som involverar flera statliga myndigheter, såsom DHS, FEMA, USDA, HHS och till och med icke-statliga organisationer som USAID.

Lagen om cybersecurity and Infrastructure Security Agency (2017)

I likhet med avsnitt 817 i Patriot Act (Expansion of the Biologic Weapons Statuten som gav USG immunitet mot brott mot sina egna lagar om biologiska vapen) omorganiserar denna akt Department of Homeland Security: s National Protection and Programs Directorate (NPPD) till en ny byrå : byrån för kritisk infrastruktur och cybersäkerhet. AktivistPost- reportern Janet Phelan skrev att denna nya handling ytterligare cementerade USG:s”Förmåga att hemligt distribuera genom vatten, som definieras som kritisk infrastruktur, alla biologiska eller kemiska medel och inte bara påstås immunitet utan också neka någon juridisk rätt att protestera mot detta genom det rättsliga systemet. Med tanke på detta leveranssystemets dolda karaktär kan det förväntas att USA kommer att hävda att de resulterande massdöd kan hänföras till en naturligt förekommande pandemi. ”

Crimson Contagion (augusti 2019)

År 2019 genomfördes två övningar under andra halvåret som båda råkade för att simulera en situation där en viral pandemi bröt ut och tog sin väg till USA! Den första, som slutade i augusti 2019, hette Crimson Contagion och drevs av USG. Det fulla namnet var Crimson Contagion 2019 Functional Exercise. I den simulerade USG profetiskt ett viralt utbrott som började i Kina och landade i Chicago och smittade 110 miljoner amerikaner. Slutsatsen av ”simuleringen” var att den federala regeringen saknade medel, samordning och resurser för att effektivt bekämpa viruset, ett resultat som motiverar ännu större utgifter för pandemisk beredskap. Simuleringen leddes av den tidigare flygvapenläkaren Robert Kadlec (nämnd ovan) som också var involverad i Dark Winter … och nu COVID-19. Vilket annat fantastiskt slump.

Event 201 (oktober 2019)

Det är händelsen som alla pratar om! Den 18 oktober 2019 i New York var Johns Hopkins Center i samarbete med World Economic Forum (WEF) och Bill and Melinda Gates Foundation värd för evenemang 201 – En global pandemisk övning som var en simulering av en coronaviruspandemi som bröt ut i Brasilien och kom till USA. Bara en annan tillfällighet förstås. Deltagare inkluderade USA: s CDC, det kinesiska CDC, WEF (i samarbete med WHO), Big Pharma-reps (t.ex. Johnson och Johnson) och andra. Event 201 drevs av NWO-frontman Bill Gates, som har använt sin förmögenhet för att driva GMO och vacciner över hela världen. Gates har varit mycket synlig under denna pandemi med MSM-plattformar för att predika behovet av obligatoriska vacciner och möjliga ”digitala certifikat” eller ”immunitetspass” som människor skulle behöva resa igen efter att ha låsts in.

Annan förkunskap som visar att några var förberedda för Coronavirus – Omedelbart

Andra förkunskaper utanför ovanstående 9 punkter inkluderar de amerikanska senatorerna som dumpade bestånd precis innan utbrottet började (mellan slutet av januari och 14 februari), liksom de hundratals verkställande direktörer som oväntat slutade runt januari 2020. Skulle vi tro att det var allt detta bara lycklig timing? Varför avslutade USG den 30 september 2019 det pandemiska tidiga varningsprogrammet för att upptäcka koronavirus, bara månader innan koronaviruskrisen började i Kina? Precis som det fanns klar 11/11 förkännedom , så är det också tydlig och otänkbar coronavirusförkännedom .

Det är klart att de förberedde sig för Coronavirus

Operationen Coronavirus är alltså en noggrant konstruerad kris som har planerats minst två decennier i förväg, om inte längre. De psykopatiska socialingenjörerna som driver världen har AI-superdatorer för att testa alla scenarier och permutationer av sina idéer, precis som att ansluta variabler till en algebraisk ekvation. En sak är säker: den här operationen har många faser och möjligheter och vi är bara i öppningsscenen för vad som kommer att komma. Planen är att snabbt påskynda så många NWO-agendor som möjligt medan människor fortfarande är okunniga och rädda. I vilken utsträckning de lyckas beror på hur många människor kan komma ut ur rädsla, utbilda sig, förena sig och stå i den verkliga suveräna makten, i kunskapen om deras inneboende frihetsrätt.

källor:

* Https: //thefreedomarticles.com/live-exercise-pompeo-lets-slip-covid-19-pandemic/

* Https: //www.centerforhealthsecurity.org/our-work/exercises/

* Https: //coronavirus.jhu.edu/map.html

* Https: //www.thelastamericanvagabond.com/top-news/all-roads-lead-dark-winter/

* Https: //www.aclu.org/other/model-state-emergency-health-powers-act

* Https: //en.wikipedia.org/wiki/Model_State_Emergency_Health_Powers_Act

* Https: //fas.org/sgp/crs/terror/RS21507.pdf

* Https: //www.law.cornell.edu/uscode/text/42/247d-6d

* Https: //thefreedomarticles.com/2010-rockefeller-foundation-paper-plan-exploit-pandemic/

* Https: //www.thenation.com/article/politics/covid-military-shortage-pandemic/

* Https: //www.scribd.com/document/454422848/Pentagon-Influenza-Response

* Https: //www.activistpost.com/2018/11/trump-signs-bill-to-further-protect-critical-infrastructure-including-pandemic-delivery-system.html

* Https: //www.nbcchicago.com/news/local/crimson-contagion-2019-simulation-warned-of-pandemic-implications-in-us/2243832/

* Https: //thefreedomarticles.com/bill-gates-no-mass-gatherings-unless-youre-vaccinated/

* Https: //thefreedomarticles.com/digital-vaccine-certificates-bill-gates-plan-post-coronavirus/

* Https: //www.scmp.com/news/world/united-states-canada/article/3076249/us-senators-dumped-stock-coronavirus-crash

* Https: //www.globalresearch.ca/why-did-hundreds-of-ceos-resign-just-before-the-world-started-going-absolutely-crazy/5707970

*Https: //archive.is/2kjWS

* Https: //thefreedomarticles.com/5-nwo-agendas-accompanying-coronavirus-epidemic/

* Https:? //Www.youtube.com/watch v = AD0NR_NZlNcKategorier:Hälsa, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: