TIDNING VARNAR FÖR FRUKTANSVÄRD HÄNDELSE 29 APRIL!

‼️ I dagens video går vi igenom 2 stora händelser, varav en är mycket mörk. kolla hela videon så får ni SVAR på alla era frågor! Tack för all support senaste tiden. VivalajulianKategorier:Naturen, naturförstöring, Rymden, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:

1 svar

  1. just nu sionister tände på den gamla kärnkraft anläggning i Ukraina – Chernobyl – i hela Europa höjda mängder av strålning – i Sverige förhöjd strålning som orsakar influensa liknande symptom – strålning så hög att många känner unt i halsen… typiskt för hög strålning. Just nu tändes på i skogarna rond omkring och folk redan lyckade filma fiender som springer med bensin dunkar i skogarna…. bland dessa är många juden Soros bekostad ”spion” arme av zigenare från Rumänien, Bulgarien, Ukraina. I Ukraina Deep State -med juden Bill gates organiserade 13 st bio-laboratorier som framställer virus för hela EU.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: