Babylon har fallit när hyran och skuldbetalningarna upphör och skuldslavarna befrias

2020-04-27
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

subprime

data

cannot

(klicka på rubrikerna för att läsa artiklarna)

Nedgången av det babyloniska skuldslaveriet i USA pågår helt. En kritisk massa på cirka
30 % av amerikanerna betalar inte på sina billån, studielån, hyror, inteckningar, företagslån osv. Detta gör det till en matematisk säkerhet för att det babyloniska skuldslaverisystemet är insolvent och kollapsar.

Det faktum att den amerikanska finansdepartementet har börjat dela ut pengar – inte skuldcertifikat – direkt till folket är ett annat tecken på att skuldslaveriet är slut.

Det har också skett en massiv borttagning av pedofiler. Pentagon-källor säger:

”Det verkar som att den sista omgången adrenokrom kan ha spetsats med corona för att döda den blodtörstiga kabbalen som dricker det här, medan källan, nämligen barn som handlas, torteras eller föds upp för detta onda syfte, har befriats från tunnlarna”.


Här en förteckning på alla dem som avsatts/ slutat:

https://qmap.pub/resignations


För er som fortfarande inte kan öppna upp era tankar om detta, togs USA över av en grupp satanister som bland annat torterade barn för att extrahera en typ av höginducerande adrenalin som kallas adrenokrom.


Hittills arresterade/lagförda pedofiler: https://qmap.pub/kids


Här är vad Mark Zuckerberg (Rockefeller) hade att säga om detta:

mark”Även om många människor tycker om att deltaga i och att efterleva sexuell kongress som är både angenämt och uppfyllande tycker jag ibland att det är utmanande att se en borttagning av de senare gällande adrenokrom från de mindre deltagarna, som illustreras på fotografiet bredvid. Att inta adrenokrom är emellertid lika trevligt som en mänsklig aktivitet som jag ännu inte har engagerat mig i”.

Lägg märke till att han använder fraser som ”många människor hittar” och ”en mänsklig aktivitet”, som om han själv inte är en människa.

Dessa monster jagas alla och dödas och om du uppmärksammar har ett enormt antal ”kändisar”, ”miljardärer”, och politiker etc. försvunnit ut ur allmänheten och kommer aldrig att ses igen. Om Zuckerberg och hans gelikar fortfarande lever, kommer de inte att finnas så länge till.

Pentagon källor säger att USNS sjukhusfartyg Comfort lämnar New York City eftersom arresteringar av satanisterna där är slut. Men ”dess systerskepp USNS Mercy kan ta längre tid i LA på grund av det stora antalet” pedovores ”i Hollywood”.

Vi börjar nu få in fotografier av de misshandlade barnen från vita hattarnas källor i LA och New York. Vi kan inte verifiera när dessa bilder togs, men flera trovärdiga källor bekräftar att tusentals barn räddades från burar vid underjordiska baser.

Den första störande bilden är av …

ett spädbarn, en pojke som räddades i New York. De svarta ögonen är resultatet av traumat från att ha blivit våldtagen, och kändisar gör sig ibland lustiga över detta fenomen genom att kalla dem för ”Panda-ögon”.

Här är två fotografier av okänt datum och ursprung med barn i burar som våra källor säger att nu har räddats.

Förhoppningsvis kommer fåren att tvingas se detta precis som tyskarna tvingades efter andra världskriget att se vad deras nazistiska härskare gjorde. Det är intressant att de amerikanska och ryska regeringarna publicerade ett sällsynt gemensamt uttalande i förra veckan för att fira minnet av när de amerikanska och sovjetiska allierade möttes vid Elbe-floden mot slutet av andra världskriget:

elbe-day

”Mötet vid Elbe representerade en kulminering av enorma ansträngningar från de många länderna och folken som slöt sig samman … gemensam kamp krävde enorma offer av miljoner soldater, sjömän och medborgare i flera krigsteatrar … Arbetare och tillverkare spelade en avgörande roll med att förse de allierade styrkorna med de verktyg som är nödvändiga för seger … lägg undan skillnader, bygg förtroenden och samarbeta för att sträva efter en större sak … När vi arbetar idag för att möta de viktigaste utmaningarna under 2000-talet hyllar vi den djärvhet och det mod som alla kämpade tillsammans för att besegra fascismen”.

Avlägsnandet av oligarkerna som ordförande för detta system fortsätter ”när sionistiska gamar i offentliga företag, hedgefonder och privat rättvisa förnekas stimulanspengar av [U.S. President Donald] Trump, inklusive elitens Ivy League-skolor, ”säger Pentagon-källorna.

Det amerikanska folket kommer dock att få några tillfälliga svårigheter precis som det ryska folket gjorde efter att Sovjetunionen gick i konkurs. När Ryssland ersatte Sovjetunionen skedde en enorm omstrukturering av en ekonomi som hade drivits i 50 år på kall krigsbasis. Detta innebar att gigantiska fabriker stängdes till exempel i avlägsna, oekonomiska områden i fjärran östern. Resultatet var den temporära förflyttningen och arbetslösheten för många människor.

I USA är den nuvarande nedläggningen av icke-väsentliga företag en bra indikator på att delar av ekonomin inte behövs för människoliv. De mest parasiterande och värdelösa delarna av den amerikanska ekonomin är finans- och sjukvårdsindustrin. De måste minskas med minst 50 % vardera. Det militärindustriella komplexet måste också genomgå en smärtsam omstrukturering av svärd-till-plogdelar.

Det negativa oljepriset stänger av handeln med pappersolja och förlamar också den amerikanska skifferproduktionen, Nordsjö-oljan och annan dyr oljeproduktion.

oil   

next

Det är därför cirka 40 % av amerikanerna nu har problem med att lägga mat på bordet. En av anledningarna till att Trump satte in en miljon nationella vakter var att se till att alla amerikaner fick de grundläggande nödvändigheterna under denna övergångsperiod. Artikeln nedan visar hur National Guard har distribuerats till livsmedelsbanker.

Men när avfallet har tagits bort från systemet kommer en bom som aldrig tidigare skådats att följa. Här är vad en äldre MI6-källa hade att säga om situationen:

”Det nya finansiella systemet har kopplats bort från all hemlig kontroll … Detta innebär att försöket att använda biovapen för att hacka systemet har stängts av … COVID-19-verksamheten (Certificate of Vaccination ID-19) var en del av en större global plan som i huvudsak är bra, men vissa intressenter gick för långt i sin iver; Herr Gates i synnerhet. Att lägga en lösensumma på världen i slutet av en smutsig nål kommer inte att fungera”.

Satanisterna har för sin del inte gett sig helt hän och hotar med ytterligare en våg av elektromagnetiska attacker. Nedan följer några av deras hot som förmedlas av en källa som nu befinner sig under polisundersökning:

”Vi lever i slutet helt säkert. Jag har sagt till dig tidigare att det kommer att finnas en händelse som kommer att bli känd globalt mellan den 3-13 maj. Detta är den tredje elektromagnetiska vågen som kommer in i moder Gaia. Jag sa till dig för några veckor sedan att det kommer att finnas totalt 7 elektromagnetiska vågor och det kan ta upp till 18 månader. När detta är över kommer vi att befinna oss i den 5 dimensionen i den nya världen”.

Titta på hur media redan lägger ut det:

uk

Detta är ännu närmare sanningen:

forget

”Vi har sett den här filmen tidigare och lever genom den nu,” sade Peter Pry, en av landets ledande experter på elektromagnetiska pulser; den elektriska nätdödaren som hotar naturligt från solen och från vapen som innehas av Kina.

Med andra ord hoppas de fortfarande kunna arrangera elektromagnetiska attacker och andra attacker och de försöker få Kina och USA att beskylla varandra och starta deras efterlängtade Armageddon.

Det finns gott om bevis nu att coronavirus-pandemin är en kombination av en misslyckad biovapenattack med en mer dödlig elektromagnetisk attack med 5G. Länken nedan till en vetenskaplig artikel visar hur nära korrelationen till pandemidöden är 5G-implementeringar. http://www.radiationdangers.com/5g/study-shows-direct-correlation-between-5g-networks-and-coronavirus-outbreaks-2/

Källor från NSA och MI6 säger att de också får underrättelser om någon slags massmordsattack i eller runt 11 maj mot New York eller Washington DC som satanisterna kommer att försöka skylla på Kina.

Randall Stephenson's legacy at AT&T: 'He built the empire'För att förhindra ytterligare attacker tas ledare som är involverade i att främja 5G ständigt bort. Den största som avgick i förra veckan var Randall Stephenson, (bilden) chefen för AT&T. Eftersom AT&T också äger CNN är det möjligt att detta nätverk äntligen kommer att tvingas börja rapportera sanningen.

 

soros

På tal om sanningen har den nyligen nominerade talesmannen för U.S. Department of Health and Human Services (HHS), Michael Caputo, klandrat George Soros och Rothschild-familjen för att ha försökt utnyttja coronavirus-pandemin för att marknadsföra sina egna dagordningar.

Satanisterna tar också kredit för mordet på den nordkoreanska starke mannen Kim Jong Un och säger:

”De riktade ett avancerat viralt energivapen mot honom och bestrålade honom. De hade en perfekt ”dos” och Morgellons startade. Biologiska Morgellons kortslöt honom bokstavligen genom att ta över hans kropp och bokstavligen stänga av det elektriska system. I medicinska termer gick hans natriumförstärkare på högvarv. Gissa vem som gjorde detta … Sydkorea, när Un kom till gränsen för att träffa Trump den 30 juni 2019. Trump visste detta. Det var en enorm uppgjord match. Trump förblev medvetet orörlig. Un blev till en brutal psykopat. Hans far fick honom att titta på mord i ung ålder så att han inte skulle rygga tillbaka”.

Naturligtvis är det verkliga skälet till att de ville attackera Kim, vilket beror på att han vägrade att överlämna Nordkoreas enorma mineralförmögenhet till dem, för att förhindra det amerikanska bolagets konkurs. Det utgjorde också ännu ett försök till att provocera fram ett krig mellan USA-Kina genom att få det hela att verka som att amerikanerna var ansvariga för hans död.

Nordkoreanerna säger nu att Kim lever. Detta innebär förmodligen att de har beslutat att gå vidare och använder en dubbelgångare för att upprätthålla stabiliteten. ”Användningen av dubbelgångare förekommer vanligtvis för att ge täckning och kontinuitet i en händelse av något oväntat slag,” noterar MI6-källor.

Således fortsätter kriget för planetens befrielse.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: