Vi vill ha sanningen och enbart sanningen

Över 100 coronafall i Sverige - Nya Lidköpings-Tidningen

2020-04-24
Olle Ljungbeck

Trots att Sveriges regering med Stefan Löfven i spetsen raserat nästan allt som skulle inneburit beredskap i händelse av katastrofer som krig, epidemier, skogsbränder etc etc åtnjuter regeringen sympati från en stor del av befolkningen. Men märk väl det är opinionsinstitut som påstår detta. Eftersom vi i dag har den mest odugliga regering sedan demokratins införande, men också den mest obegåvade är det oförståeligt att  opinionsinstituten kommer till dessa resultat. Lägger man därtill att Löfven är den som tillåtit barbarer utanför Europa att komma hit och mörda, våldta, råna, terrorisera svenska medborgare utan att det utkrävs ansvar.

Men också tillåts bränna, spränga och elda upp svenska folkets egendom. Men det räcker inte för Löfven. De förtryckta kvinnor som följt med barbarerna hit fortsätter de senare att behandla som andra klassens  individer med bland annat könsstympning, barn- och tvångsgiften. Men kräver också att de skall bära könskränkande attribut som slöja, burka etc. Sett utifrån vad Löfven låtit svenska folket utstå sedan han blev Statsminister är det oförklarligt hur någon svensk kan acceptera honom. I stället bör han ställas inför riksrätt snarast möjligt. Med den oerhörda skada och lidande men också raserandet av det svenska välfärdssamhället han är orsaken till finns endast riksrätt där straffet endast kan bli livstids fängelse.

Men nu omgående vill vi ha sanningen om följande:

– Varför har mer än 2000 individer avlidit av corona i Sverige med 10 milj inv medan endast ca 600 i våra fyra grannländer med 15 milj inv?

– Varför har betydligt fler smittats i Sverige än i dessa grannländer trots
divergensen i antal inv.

– Vilken roll har de flera hundratusen utifrån kommande spelat vad gäller spridningen av coronan i vårt land. På vilket sätt har deras kultur/religion och värderingar varit orsaken till spridningen av coronaviruset? Vi vet att deras kultur skiljer sig från vår vad gäller människors sätt att umgås och leva i täta och stora folksamlingar.

– Löfven har varit en av de starkaste förespråkarna att invandrare med denna kultur skall utan krav på språk och annan utbildning kunna arbeta i våra äldreboenden, sjukhus och vårdinrättningar. Genom detta är han kanske den ansvarige för att ett mycket stort antal åldringar drabbats av corona och avlidit. Bland annat om detta vill vi veta sanningen.

– Hur har efterlevnaden av särskilda regler mot Coronan efterlevts av de nämnda?

– Hur har prioriteringen av vård skett mot de över 70 år. Har medvetna sådana prioriteringar gjorts där äldre prioriterats bort för yngre? Jag är 88 år och om jag skulle få corona får jag sålunda räkna med att bli bortprioriterad eller hur? Flera sjukvårds-anställda har redan påstått detta.

Hur går mätningarna om partisympatier och sympatier för regeringen till? Enligt de senaste opinionsundersökningarna tycker ca 80 procent av befolkningen att regeringen sköter corona epidemin bra.

Tittar man däremot på partisympatier har visserligen socialdemokraterna fått ca 30 procent av sympatierna. Men övriga partier utom miljöpartiet och liberalerna ligger kvar på tidigare nivåer.

Vilka personer har intervjuats är inte minst intressant. Rör de sig enbart om sådan som har rösträtt till riksdagen och kommuner/landsting, eller? Inga andra än dessa senare kan ju påverka valet och nuvarande partiställning.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

3 svar

 1. här är något annat under ”pandemi” tider…
  Rakasta elämää – Uusi päivä koittaa vielä! – https://www.youtube.com/watch?v=wAvr7fcVJBE

  Gilla

 2. Unga kan drabbas av stroke trots endast svaga symtom av covid-19
  https://samnytt.se/unga-kan-drabbas-av-stroke-trots-endast-svaga-symtom-av-covid-19/
  – ”samhnytt” borde slutta skriva trams och dumheter – det finns inga sjukdomar utan symptom och stroke orsakar 5G – punkt slut!!!!! de skulle slutta lyssna på judiska sagor….!

  Gilla

 3. GRU-agent: USA spred biovapnet Corona först, det finns minst två olika stammar
  http://www.whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2436.html
  – WTV var tidigt ute att anklaga USA för att ha spridit det amerikanska biovapnet Corona i Kina, för att trycka ner en ekonomisk konkurrent, som vägrar att USA ensam ska behärska planeten. Det var dock inte Trump, som är ganska maktlös, utan de reptiloida bakgrundsmakterna, som kallas för Depp State eller Black Hats.
  Här kommer en tung rysk bekräftelse för denna åsikt:
  Se även på WTV:
  Var det Kinas hämnd att utsätta den svarta adeln i norra Italien och Vatikanen för Corona-viruset?

  Gilla

%d bloggare gillar detta: