Symbolism blir elitens fall – Wizard of OZ avkodad

VARNING: Videon innehåller bilder som kan kännas stötande för känsliga tittare.

En ny lite längre video om symbolismen i Wizard of Oz som leder rakt till dagerns makthavare. När vi studerar maktstrukturer i världen så kommer vi förr eller senare till esoteriken. Djup och ofta hemlig kunskap om människan, universum, psykologi men även symboler, siffror och arketyper. Det handlar om att förstå skapelsen.

Universum kommunicerar med samma metoder så det är varken ont eller gott i sig. Men när den här kunskapen hamnar i fel händer så kan den användas mycket negativt vilket också är fallet. Filmen Wizard of Oz från 1939 är fortfarande högst relevant utifrån de negativa krafter som styr och har styrt länge. Många inom eliten har en tydlig dragning mot det mörka ockulta vilket de heller inte är blyga för att visa i exempelvis tidningar, på TV eller i filmer.

Vi kan också se i olika agendor som rullar ut att man använder numerologi och symbolik för att skapa negativ energi i viktiga siffror eller symboler. Så denna information har en tydlig länk till det vi nu går igenom med Corona, falksflagg-terror mm där symboliken ofta är väldigt tydlig.

Den här videon är en presentation skapad av gymnasielärare och esoteriker David Block som har avkodat vad filmen egentligen handlar. Han påvisar tydligt hur ledare inom den absoluta toppen fortfarande använder den typen av kunskap för att bibehålla kontroll och skryta om sin kunskap.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: