Det finns inga EU-pengar

EU har beslutat att bygga upp en coronafond på över en biljon euro. Vem är det som betalar? Kommer EU-fonden att lösa några problem?

EU  har inga pengar – det är medlemsstaterna som får betala – alltså du och jag!
Sverige ut ur EU…

Hej och välkomna till min videoblogg! 😊 Jag heter Gustav Kasselstrand och jag är partiledare för Alternativ för Sverige. Läs mer om partiet på https://alternativforsverige.se 🇸🇪 Vill du stödja vloggen?

Swish: 070 205 87 85Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

4 svar

 1. Bland annat professor Stefano Montanari avslöjar att i Italia med stor Pandemi Show spelad av korrupta läkare, medier o dylika i sanningens ögonblick döda av corona är bara 20-30 individer – alla andra ”registrerade” corona offer är gamla och sjuka människor med många patologiska åkommor – som tillskrives som corona smittade…. Allt är en stor lögn och teater spel ….!
  https://www.open.online/2020/03/25/coronavirus-gli-scienziati-denunciano-stefano-montanari-affermazioni-anti-scientifiche-e-pericolose-sullepidemia/
  https://www.stefanomontanari.net/biografia/
  – det samma i USA och andra länder…
  – enligt totala summa dödsfall i resp länder – antal/summa totalt döda är det samma och även mindre än under alla senaste år!!!!!!

  Gilla

 2. Från Expressen:
  En lärare på grundskolan Kågeskolan i Skellefteå kommun har dött efter att ha testat positivt för covid-19, rapporterar SVT Västerbotten.
  Marielle DeBruhl arbetade tidigare som frisör men valde för några år sedan att skola om sig och utbilda sig till sjuksköterska. … I förra veckan testade hon positivt för covid-19 och efter ett snabbt sjukdomsförlopp avled hon i sitt hem 39 år gammal.
  – det finns information att själva test är avsiktligt smittade- dör de som testad sig och de som vaccinerad sig mot höst/vår-influensa. Dem tester är absolut inte säkra -de reagerar på alla virus och alla bakterier (de bakterier finns i varje frisk människa i massor)
  – dessutom tester är inte alla men många är smittade … -Detta upptäcktes i flesta länder som köpte tester ( man skall kontrollera på hel parti av tester för att konstatera biologiskt krigföring) – Bill Gates foundation arbetade hård för att organisera den falska ”pandemi” och samtidigt fixade så att det blir svart att avslöja den kriminalitet med belägg – därför tester är smittfara som i ”rysk roulett”- några smittar/dödar och några inte!!!!!!
  – Över huvud taget dessa tester är falska alla!
  Angående vaccin så det finns ingen möjlighet att skapa vaccin för influensa då den muterar och även i olika länder smitta sprides från olika militära labb och s.k. test ”tillverkare” som smittar…-
  – att säga ” pandemi kommer i annat våg till hösten eller senare ” är sådant ovetenskapligt trams att man vill inte och förklara hur galet det låter – medier och dessa pandemi panik spridande kretsar avslöjar sig själva – de tror att alla är idioter!!!!! – många kända läkare förklarar detta men de tystas av PANDEMISTER…
  – Hoppas att det blir seriös utredning om Bill Gales foundation och biologisk krigföring mot mänskligheten samt de skyldiga blir ställda till SVARS!!!!!

  Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: