Mr. President: Öppna ekonomin nu!

By Greg Hunter On April 22, 2020
USAWatchdog.com
https://usawatchdog.com/mr-president-open-the-economy-now-martin-armstrong/

Den legendariska ekonomiska och geopolitiska cykelanalytikern Martin Armstrong säger att nedstängningen av ekonomin är mycket värre än effekterna av Wuhan Kina-viruset. Armstrong säger, ”Det här är bara skrämselpropaganda, och det finns en annan agenda på gång. WHO är en del av FN, och FN är för denna klimatförändringarna, och det är vad har deras mål varit: Stäng av världsekonomin, dra ner allt i konkurs och bygg om sedan från grunden. . . . Ödeläggelsen i ekonomin är otrolig. Vår dator är mycket välkänd.

Nästan alla underrättelsebyråer tittar på det här eftersom det är det enda fullt fungerande konstgjorda intelligenssystemet i världen. De säger att arbetslösheten skulle stiga dramatiskt och skulle sätta igång det stora depressionen. . . . Det har aldrig hänt något liknande. Till och med under det stora depressionen tog det tre år att komma ner till 25 %. Vi passerade 13 % under den första månaden. . . . Från början sa jag att något inte stämmer. Något är fel. . . . Detta kommer verkligen att driva skuldbubblan över klippan. . . . Antalet som har dött är minimalt. Mer än två gånger fler dör av influensan. Det finns ingen logisk förklaring till att man har låtit detta ske. Studien de använde var inte ens ädelt återgiven”.

Så om Armstrong stod ansikte mot ansikte med president Trump, vad skulle han berätta för honom? Armstrong säger: ”Det han behöver göra är att öppna upp ekonomin direkt. Jag tror att han måste utse en speciell åklagare för att utreda vem som inledde detta. All information jag har pekar på en noga förberedd och avsiktlig rörelse för att skada ekonomin. Dessa människor är eliter. Bill Gates var i Tyskland och sa att alla borde stanna kvar tills han kommer med ett vaccin. . . . Jag lade fram en prognos för några veckor sedan och sade, efter vecka fyra kommer vi att börja se protester, och efter vecka sex kommer det att bli våldsamheter. Vi nådde vecka fyra och vi fick protester redan runt om i landet. . . . Facebook agerar som Stalin. Vem som helst kommer ut och säger att vi ska gå samman och utöva våra First Amendment rights, de tar bort dem.”

Kommer detta att baktända i november? Armstrong säger: ”Jag tror det eftersom. . . datorn visar att det demokratiska partiet kommer att delas upp. . . . 9/11 samlade landet, men inte den här gången. ”

Armstrong säger att presidenten har makten att öppna hela landet igen. Armstrong förklarar, ”Han vill inte använda det, men han har faktiskt makten att öppna upp hela landet. Jag skrev ett stycke om detta, och det heter Handelsklausulen (i den amerikanska konstitutionen) som styr. De (guvernörerna) har ingen laglig behörighet att stänga ner ekonomin – perioden. De kan inte göra det. Handelsklausulen förbjuder störningar i mellanstatlig handel – period. ”

Vad sägs om alla Fed-pengar och pengar som används av kongressen i miljarder dollar? Kommer de att förstöra dollarn? Armstrong säger: ”En del av anledningen till att Fed kan öka penningmängden, men vi ser det inte här, är för att det absorberas överallt i världen. . . . Att öka penningmängden, vilket är vad Fed gör just nu, kommer inte att rädda dagen, eftersom mängden förlorade pengar på en hävstångsbasis är 20 till 30 gånger den. Det är som att kasta en hink med vatten i vinden, det kommer att komma tillbaka i ansiktet. De kan inte stimulera tillräckligt. Det är omöjligt att övervinna detta. . . Det enda sättet att övervinna detta är att öppna ekonomin. Vi måste få produktiv kapacitet igen, vilket är vad rikedom är, men nu förstör man den. 70 % av sysselsättningen är i småföretag.”

På guld, säger Armstrong, ”Guld har ökat främst på grund av utländsk efterfrågan. De förstår att euron kan försvinna (bort) och 70 % av de faktiska pappersdollarna hålls utanför landet. Det råder en sådan brist på dollar i Europa att det är helt otroligt. Vad skulle du göra om man upphäver euron? Du kan inte sätta in dina pengar på banken”.

Armstrong förutspår också, ”Inte många stora EU-banker kommer förmodligen att överleva ytterligare 30 till 60 dagar,”

Lyssna till Greg Hunter på USAWatchdog.com när han går man-mot-man mot den legendariska ekonomiska och geopolitiska cykelanalytikern Martin Armstrong.

Här är brevet som Martin Armstrong skrev till President Trump: Click here to read Armstrong’s letter to President Trump.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

  1. Belgisk telekomoperatör stänger ner 5G efter protester (det samma i Schweiz)
    https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2020/04/belgisk-telekomoperator-stanger-ner-5g-efter-protester/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: