Carl Norberg 2020-04-22 – Hur man bildar ett vidare perspektiv

Det är en turbulent tid där allt kokar samman. Carl förklarar hur man kan få en sammanhängande bild och förståelse av utvecklingen. Han börjar med underrättelsetjänster, telekominfrastruktur och utrikesdepartement. Kan det finnas en djupare orsak till att Huawei skapades?

– Brennan åtalas för konspiration mot Trump, var han verkligen ensam inblandad? – Danske Bank stoppar sin aktieutdelning, var bara Danmark inblandad?

På tal om svenska banker och bolån, när mäklarna gör gemensam sak och vill subventionera de första bolånen som vore de CSN-lån… Då är det bortom pinsamt.

Som vi vet, stagflationen och skuldmättnaden har funnits långt innan dagens virussituation, och nu när oljepriset är en tiondel av vad det varit, vad är då bensinpriset i Sverige? Är svenska befolkningen en aning lurade möjligen?

Det börjar dras till sin spets med viruset, som när till och med svenska medier tvingas gå ut med att det möjligen är laboratorieskapat. Kent Werne framställer sig själv än mer som den pajas han är. Italien, banker och korruption. Vad sa Karl Gerhard om Vesuvius?

Donald Trump höll ett intressant tal vid två flaggor, samtidigt som Volvo och Daimler kom överens om samarbete. Carl gör en konsekvensanalys-analys.

Medierna skriker sig hesa om hur bra allt ska bli igen. Magdalena Andersson tänker rivstarta ekonomin. Formuleringsotur igen? Oljepriset på WTI-olja har kollapsat fullständigt. Hur drabbas Deutsche Bank av detta på grund av Kanada?

Överskuldsättningen och hur den drabbar det käraste svenskarna har – den egna plånboken. USA fyller på oljereserverna – Koordinationen mellan Trump, Putin och bin Salman. Varför blir Danmark så arg när Trump vill ge bidrag till Grönland? Vilka tre länder kommer att få skämmas ganska rejält framgent?

Bankerna och skatteparadisen får en släng av sleven. Men det går inte att titta på bara en punkt och tro att den är den avgörande punkten. Avslutningsvis blir det en analys om Judarnas position genom historien – varför får de alltid skulden?

Andra världskriget och anstiftansåtalen, familjen Warburg, Israel, Netanyahu… De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

1 svar

  1. Wikileaks have dumped all their files online
    http://www.whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2435.html
    – Everything from H Clinton’s emails, McCanns being guilty, Vegas shooting done by an FBI sniper, Steve Jobs HIV letter, P0desta, Afghanistan, Syria, Iran, Bilderberg, CIA agents arrested for rape, WHO Pandemic Preparedness document (from 2009), – SO much data!!! Start searching and see for yourselves… #TheTruthWillOut
    https://file.wikileaks.org/file/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: