Kinesiska och västerländska underrättelsetjänster övermannar 5G telekomledare

Benjamin Fulford, Veckobrev
2020-04-20

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Den så kallade coronavirus-pandemin har nu definitivt spårats till 5G elektromagnetiska attacker, bekräftar flera källor. För att stoppa de hårdföra och för att helt förhindra ett krig, har en aktiv jakt inletts på alla branschledare och oligarker som är inblandade i 5G-utbyggnaden, uppger västerländska och asiatiska hemliga underrättelseskällor. Målen inkluderar den nu utrotade familjen Bush och den kinesiska Soong-familjen, säger källorna.

Jakten är nödvändig för att stoppa ett fullskaligt termonukleärt krig eftersom ”vår analys av kriminaltekniken visar på en provokation med krig … det vill säga, vi ser ett fullständigt krig som mycket troligt,” säger MI6 källor. Kinesiska hårdföra, pressar på för sin del, för att förstöra New York och för att hämnas på attacken mot Wuhan, något som också kan leda till ett världsförstörande krig, säger asiatiska hemliga sällskapskällor.

(klicka på bilden för att läsa artikeln)

Det finns också nya bevis för att den nuvarande pandemiattacken mot mänskligheten har planerats länge i förväg. Kommer du ihåg de amerikanska dollarräkningarna för 9/11?

Nu ska du titta på de pengar som utfärdats i USA och i Storbritannien för att fira minnet av denna pandemiattack. Den första är en fruktfladdermus (den påstådda källan till coronaviruset) quarter-dollarn som släpptes 2020 av United States Mint.

https://www.usmint.gov/coins/coin-medal-programs/america-the-beautiful-quarters/national-park-of-american-samoa

Den andra är det nya brittiska 20-pundet med en bild av ett 5G mobiltelefon-torn och ovanför det ett coronavirus.

https://www.bankofengland.co.uk/banknotes/polymer-20-pound-note

Detta visar på hur arroganta dessa människor är och hur de planerar långsiktigt, medan resten av oss måste reagera på vad som omedelbart händer.

Så är emellertid inte längre fallet, eftersom både British Secret Service och Pentagon White Hats aktivt riktar sig mot familjerna som äger Federal Reserve Board, BIS, European Central Bank och Bank of Japan.

MI6-källor säger:

”Vi kan sammanfatta den nuvarande hybridkriget, WW3, bestående av två krigförande läger – dessa som skulle skydda suveräniteten inom den traditionella nationalstaten (l’etat c’est moi) och de som skulle ersätta den och införa deras vilja … genom en hybrid avancerad teknologisk totalitarism”.

Paul O’Neill, Treasury Secretary Who Clashed With Bush, Dies at 84

Pentagon källor för sin del säger att ”döden för [George] Bush Jr:s första finansminister Paul O’Neill kan signalera en utrensning av

…Wall Street, när Fed togs över av Valutastabiliseringsfonden (ESF) och lades om från CIA och Deep State. ”Dessutom kan ”bankerna nationaliseras och tvingas betala en skatt på alla finansiella transaktioner för att ersätta den okonstitutionella inkomstskatten”, säger källorna.

O ZENGİN ADNAN SAKLI MI?

”Familjen Bush sades upp från säkerhetsinformation berättar MI6, efter det djupa neddyket på Adnan Sakli och BIS Basel”, säger europeiska kungliga familjekällorna.

För dig som inte vet vem Adnan Sakli är, ”är han innehavaren av suveräna titlar för alla nationer, företag, centralbanker och valutor” . Sakli önskade sig inte denna titel, men fick den och med ansvaret lovade han att befria mänskligheten ”från religiös, politisk, ekonomisk och företagsslaveri.”

Tyvärr dödade familjen Bush och deras nazistvänner honom och tog bedrägligt över dessa konton. ”Bush senior och junior var också inblandade i stölden av Teslas-patent. De dödar och stjäl precis som hela Maffian, ”säger MI6-källorna.

Syftet, med den nuvarande pandemin som är konstruerad av Bush / Rothschild-fraktionen, är att centralisera kontrollen och för att genomföra en eugenisk (folkmords-) utrensning av den mänskliga befolkningen, bekräftar CIA-källorna.

barr

barr2

I USA pressas 5G starkt fram av riksadvokaten William Barr och statssekreteraren Mike Pompeo. Barr har också förhindrat att sanningen om 9/11 ska avslöjas. Så de av er som tror att Barr med sin ”FISA-rapport” är en vit hatt, tänk om. Dessa män måste avlägsnas från USA:s politiska organ ASAP.

Innan vi går vidare, låt oss förklara varför denna ”pandemi” attack på mänskligheten är inriktad på 5G, genom att citera en läsarkommentar baserad på tre nobelprisvinnande läkares arbete:

”5G elektromagnetisk strålning skadar humant cellulärt DNA. De exponerade cellerna (av alla slag inom det mänskliga målet) svarar genom att producera en kaskad av immunologiska skyddsämnen. Dessa ämnen förpackas i en intracellulär struktur som kallas en endosom. Endosomen förvisas från cellen och blir en exosom.

Exosomen cirkulerar och binder till ACE 2-receptorerna i lungan, tarmen och hjärtat. Det exponerade cellresponset är detsamma om exponeringen är 5G eller COVID-19 (influensan). De immunologiska kemikalierna i exosomförpackningen attackerar ACE 2 som har celler som producerar effekten av 5G-strålningsexponering eller influensa, som täckas upp som COVID-19.

Fallet på COVID-19 är 96% i 5G-områden och endast 4% i 4G eller lägre områden. 5G distribueras i välbefolkade områden, så vi kan förvänta oss fler fall där. MEN dödligheten för kända resultat (dödsfall / (död + återhämtning)) är över två gånger högre i 5G-områdena. Detta kan inte bara bero på COVID-19 och vi har statistiska bevis för detta i över 1,9 miljoner fall! ”

De elektronmikroskopiska utseendena i endosom / exosomstrukturen kallas felaktigt för viruspartikeln i cellen / cirkulationen. Nobelpriset i medicin vanns för detta arbete år 2013 – kolla detta: https://www.nobelprize.org/uploads/2018/06/med_image_press_eng-4.pdf

Fortfarande inte övertygad? Vad sägs om detta:

Aug17-Isaac-Ben-Israel”Professor Yitzhak Ben Israel från Tel Aviv University, kartlade antalet nya coronavirusinfektioner i USA, Storbritannien, Sverige, Italien, Israel, Schweiz, Frankrike, Tyskland och Spanien. Siffrorna berättade en chockerande historia: oavsett om landet befann sig i karantän likt Israel, eller om man gick till jobbet som vanligt som man gjorde i Sverige, toppade coronaviruset och sjönk på exakt samma sätt. På exakt samma sätt”.

Med andra ord, den aktuella pandemin kunde inte ha orsakats av ett virus, annars skulle karantän ha utgjort en statistisk skillnad.

SoftBank's Masayoshi Son vows to be more careful after WeWork ...Den japanska regeringen bekräftade farorna med 5G när de testade den på kryssningsfartyget Diamond Princess innan de i sista stund stoppade en panorerad landsomfattande utrullning av tekniken. Denna utrullning pressades fram av Bush-allierade och Soong-familjens representant Son Masayoshi från SoftBank, berättar de asiatiska hemliga sällskapskällorna.

Här är vad P3-frimurarna hade att säga om detta:

Mei-Ling “Madame Chiang” Soong Kai-Shek (1898-2003) - Find A Grave ...”Tio procent av det kinesiska kommunistpartiet befinner sig i händerna på systern till Madame Soong, en mycket grym kvinna … hon står i kontakt med dottern till Xi Jinping … de står under kontroll av sionisterna och den dåliga sidan av Israel via Red Star Foundation som använder Quanto 49 (Quanto är ett derivat som används i detta fall för att konvertera FRB-pengar till kinesiska Renminbi). ”

Om familjen Soong har något de vill säga, på deras vägnar, vet de hur man ska kontakta den här författaren.

Kom ihåg att attacken mot Wuhan spårades till ett företag som ägs av Soros Foundation, som är en Rothschild-front. Rothschilds är allierade med en kinesisk fraktion som stöder idén om ett konstgjort Armageddon.

OK, låt oss nu ta oss en titt på några av de andra enorma förändringarna som sker runt om i världen när detta hybridkrig rasar vidare.

I USA har NSA-tjänstemän noterat att USA:s president Donald Trump har ersatts av en ny Trump. Den nya Trump har vitt runt ögonen och har inte de tidigare så typiska kindkotorna för Trump, säger de. En källa nära Trump i Vita huset säger emellertid:

”Nej, samma Trump, men han har en nästan perfekt dubbelgångare Han har hudcancer och de sätter plåster. De kan inte göra en normal behandling på honom, eftersom han skulle vara borta för länge från jobbet och han vill inte att allmänheten ska veta”.

Med andra ord, dubbletten används för de offentliga uppträdandena på grund av lapparna, men den verkliga Trump är fortfarande ansvarig.

Emellertid pågår det uppenbart ett inbördeskrig som rasar inne i ett alltmer kaotiskt USA. Under den senaste utvecklingen har Pentagon utplacerat 10 000 trupper vardera i Washington DC och i New York för att rensa upp kabbalister, säger Pentagon-källorna. Trump har också efterlyst ”en befrielse” av Michigan, Minnesota och Virginia. ”Den amerikanska militären måste nu samlas upp”, vilket Pentagon källor beskriver situationen.

Kanske, men striderna rasar uppenbarligen i detta kaotiska hybridkrig, när fångar släpps fria i massor, centralbankens pengar fördelas direkt till folket, samtidigt som handeln har frusit, och ekonomin befinner sig i svansen. Det pågår också försök att skapa matbrist i USA genom att stänga av kött och andra livsmedelsförädlings-anläggningar som använder sig av denna elektroniskt konstruerade pandemi som en ursäkt.

Meat Prices Suddenly Surge As Food Processing Plants Shut Down, With 1000s Of Tons Left To Spoil

För att hantera situationen återvänder amerikanska trupper från Afghanistan, Irak, Syrien, Saudiarabien och andra delar av världen. I Asien har USA dragit tillbaka alla sina B52-bombplan från Guam.

Naturligtvis måste man fråga sig varför USA fortfarande har B52:or som skapades 1952 när de har anti-gravitationsteknologi som gör dessa plan helt föråldrade. Det faktum att de amerikanska akademikerna för flygvapenakademin nu ansluter sig till U.S. Space Force visar att avslöjandet av dold teknik är nära överhängande och det kan vara anledningen till att B52-dinosaurierna går i pension.

Pentagon källor noterar ”Trump undertecknade en verkställande order för att öppna utrymme för internationellt samarbete om resursutvinning, vilket effektivt kräver en multipolär världsordning och ett slut på krig.”

Under tiden rapporterar CIA-källor i Europa att den tyska kanslern Angela Merkel, Frankrikes president Emmanuel Macron och Storbritanniens premiärminister Boris Johnson har alla ersatts. I Storbritannien kunde vi via en vän till familjen bekräfta att Johnsons far inte har kunnat komma i kontakt med sin son.

Kristalina GeorgievaDet pågår också kaos i mycket av resten av världen. IMF:s verkställande direktör Kristalina Georgieva säger att 100 länder har bett om ekonomisk nödhjälp. Det verkar dock som om IMF inte själv har några pengar, eftersom de ”snabbt söker 18 miljarder dollar i nya låneresurser”. Tyvärr är det inte samma IMF som säger att de har fördelat 8 biljoner dollar nyligen via G20? Om de delar ut biljoner varför tigger de om miljarder?

Den övergripande vansinnigheten som observeras i väst är resultatet av ett trasigt paradigm som håller på att kollapsa. IMF, Världsbanken, FN och andra pelare i detta trasiga system kommer antingen att omstruktureras radikalt eller ersättas med nya organisationer, berättar europeiska kungliga familjekällor, som är involverade i att starta om systemet.

Det är troligt att det kommer att bli mer svårigheter och kaos eftersom det gamla systemet först måste rivas ner innan det kan ersättas med ett nytt paradigm. De människor som är involverade i denna pågående pandemi bör dock samlas in i början av maj, säger CIA, MI6 och Pentagon-källor. Så förhoppningsvis kommer april-duschar att få maj att blomstra.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

  1. Min åsikt är att i Wuhan, har kinesiska kommunistiska partiet prövat, med hjälp av 5G tekniken, utföra ”mind control” på medborgarna på grund av oroligheter. Men deras mjukvara var inte testat och kalibrerat för att åstadkomma vad de ville, utan de utsatte folket för stora doser strålning vilket resulterat i det som de falskeligen deklarerades Covid-19 epidemi (sedan pandemi). Det som de isolerade från människor var exosomer, inte virus. Exosomerna produceras av kroppens celler när de är utsatta för gifter eller strålning.
    Sedan med hjälp av deras kumpan Tedros i WHO, iscensatte de pandemin vilket gav de möjlighet att köra deras eugenistiska agendan med vacciner och totalkontroll. Världsregeringarna blev beordrade av cabalen att följa Kinas exempel, annars…

    Gilla

%d bloggare gillar detta: