Barn som används i årtusenden för att blidka Satan och för att få förmåner

Den här artikeln, är ur en skrift skriven av Kay Thomas, Ph D. Australien. Här beskriver han sitt arbete för dessa tusentals barn världen över som blivit offer för Kabbalens ritualmord på barn. En värld som du kanske inte kände till, eller ville känna till, men som nu blivit allt mer uppenbar även för gemene man i och med att president Trump skulle ”Drain the Swamp” för att rensa ut allt detta och ställa dem inför rätta. Ett arbete som pågått sedan han tillträdde 2016, men som MSM inte täcker på något sätt, för de ingår ju själva i detta och vill inte bli avslöjade.

Genom att jag kommit i personlig kontakt med Kay, fick jag tillgång till hans berättelse, en exklusiv berättelse avsedd för våra läsare.

Det här är en ”tung” berättelse, så var beredd på många skrämmande uppgifter!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

28 november 2019
Kay Thomas, Ph D. Brisbane, Australien

Vi börjar få en fullständigare bild av omfattningen av pedofili i världen och hur mycket utövande makt som beror på manipulation med hjälp av tortyr och rituella offermord på barn. Jag hänvisar dig till en artikel för en aktuell sammanfattning, PEDOGATE: Pandora’s Box Has Been Opened for Deep State and the CIA, som täcker allt som dyker upp i hela världen för att avslöja tortyr och mord på barn, vilket är det främsta syftet med att ta bort den internationella Kabbalen / Deep State.

Det är viktigt att förstå att utövandet av makt i världen har baserats på tortyr och mord på många miljoner oskyldiga barn. Detta har pågått i århundraden. Historien om denna ondska går tillbaka till de tidigaste tiderna, till Babylon och Gamla testamentet. I modern tid, till de olika kungshusen i Europa, de tretton inflytelserika blodsfamiljerna som härskar i världen, inklusive bank- och företagsvärlden, Vatikanen, det djupa statliga militärindustriella komplexet, de hemliga sällskapen såsom jesuiterna, frimurarna osv. Alla har utövat Satans ritualoffer av barn.

Under de senaste åren har Kabbalen varit mer öppen om vad de gör, ”för de som har ögon att se”. Hollywood har tydligt annonserat satanistisk praxis av de ”framgångsrika” stjärnorna som de har främjat och godkänt vägen för att ”sälja sin själ till djävulen” som är ett nödvändigt för deras så kallade framgång. Mindre kända är perversioner från blodsfamiljerna, kungligheter, kardinaler, biskopar och präster som har använt religionen för att stödja deras sexuella lust. Regelbundna jaktpartyn med medlemmar av eliterna i Europa har jagat nakna barn och tonåringar genom skogarna på privata gods, för att avsluta ”partyt” med att äta de dödade offren. Till och med utbrett uppror från medborgare i Frankrike, Belgien och Holland mot deras kungliga herrar ignorerades.


https://bakomkulisserna.biz/2019/10/27/brittiska-kungafamiljen-kopplad-till-dodskult-och-mojliga-lankar-till-pedofili/

https://bakomkulisserna.biz/2020/03/13/kunglig-stiftelsechef-hade-over-500-bilder-med-barnporr/

https://bakomkulisserna.biz/2020/03/18/oprah-winfreys-hus-invaderat-tunnlar-under-huset-och-mycket-mer/

https://bakomkulisserna.biz/2020/03/22/coronaviruset-tackmantel-for-massarresteringar/

https://bakomkulisserna.biz/2019/07/10/obama-clinton-podesta-soros-epstein-alefantis-alla-med-samrore-till-pedofili-enligt-podesta-emails/

https://bakomkulisserna.biz/2019/10/07/watergate-var-pedogate/


Slutligen, som en slags tredje nivå ”ond aristokrati” är de många finansiärer, regeringsbyråkrater, politiker, domare, poliser, ”religiösa” av alla slag, som är en del av de allomfattande utpressningssystem som drivs av Kabbalen som når in i varje hörn i samhället. Det andra syftet med dessa satanistiska ritualer är skörden av organ, vävnader och blod som nu handlas omfattande över hela världen.

Det finns rättsfall i USA som nu avslöjar att Planned Parenthood får betalningar för att sälja små kroppsdelar av spädbarn. Detta är BIG BUSINESS i USA. Statistiken visar nu att antalet aborter har minskat för första gången på många år sedan Trump tillträdde. År 2017 har abortnivån i USA, som mäter hur vanligt abort är bland kvinnor i fertil ålder, sjunkit till 13,5 aborter per 1 000 kvinnor i åldrarna 15 till 44, från 14,6 år 2014. Det fortsätter en nedåtgående trend sedan toppen den 29.3.1980.

CIA är centralt för internationell handel med barn

satan-malenaMycket av det onda har skapats och genomförts efter CIA:s begäran som har registrerat många människor som vi oskyldigt tror är politiker eller mediepersonligheter, filmstjärnor, akademiker. (Läs texten med Malena Ernman, så förstår du) När du läser igenom denna Pedogate-rapport kommer du att se hur mycket av vår moderna populära kultur som har dikterats av CIA (inklusive Facebook, Google och Twitter), liksom de flesta av de internationella mainstream-medierna. Som jag dokumenterade i det föregående kapitlet kontrollerades moderna tidningar från början, under första världskrigets dagar, av samma människor som kontrollerade underrättelsetjänsten i Storbritannen och Nordamerika. De olika dominanserna av den brittiska kronan, Kanada, Sydafrika, Indien, Australien, Nya Zeeland. Singapore och Hong Kong följde efter.

Jag har redan rapporterat om hur barn rutinmässigt görs till föremål för att jagas efter i ‘snusfilmer’ (där spädbarn och barn mördas i realtid) också. I alla dessa fall dödas barnen i slutändan efter en period av ha levt i extrem rädsla. Som redan beskrivits utlöser den upprätthållna nivån av rädsla en frisättning av olika hormoner och andra biokemikalier som uppskattas av de åldrande eliterna.

Världen är på väg att lära sig att de människor som har haft kontrollen över massorna under tusentals år, tillbaka till den antika bibliska världen i Babylon, gjorde det genom Satans makt. Oavsett om du tror på Satan är inte  irrelevant här, poängen är ”de gör” det. Det faktum att många människor i dag inte tror att ondskan är verklig och att han personifieras, är resultatet av systematisk tankekontroll (mind control).

Second 9/11 fears as suspected terrorists try and board planes ...
Mind control har praktiserats i stor utsträckning av mainstream media på ett mycket sofistikerat sätt, särskilt sedan andra världskriget. En stor del av befolkningen hjärntvättades till att tro att ett flygplan faktiskt kraschade in i byggnaderna den 9/11, även om bilderna av flygplanen lades till i den visuella dokumentären senare, hittades inget avfall som matchade de rapporterade observationerna och logiken för sunt förnuft är tillräcklig för att säga till er, att flygplan kan inte ta ner skyskrapor på några sekunder. Den tredje och sista byggnaden, som kom ner på sena eftermiddagen, träffades inte ens av ett flygplan, men den kom ner på mindre än en minut och ingen verkar ha märkt det.

Rituell våldtagning och mord av barn är tänkta att blidka Satan och vädja till Satan för att erhålla förmåner. En av de starkaste knepen som används för att kontrollera massorna har varit att man ändrat Bibelns direkta mening. Vi har fått höra av dem som förmodligen talar i Jesu namn och vår Fader i himlen, att Satan inte finns. Faktum är att många moderna kristna säger att Bibeln helt enkelt inte är sann. Vi har till och med påven som utropat att han är Satan, som för att kalla det hela ett skämt. I själva verket har satanistiska rituella offer utövats vid den katolska kyrkans övre nivåer i århundraden.

Jag tror nu att eliten inom den romersk-katolska kyrkan verkligen är en fortsättning av hednisk praxis av hierarkin. (Hänvisningar och anmärkningar: Förslutna Vatikanhandlingar avslöjar deras satanistiska ritualer). Den romersk-katolska kyrkan är ursprungligen från år 1054 när den bröt med Konstantinopel-kyrkan. Den romerska kyrkan bevarade många hedniska ritualer från Romartiden. Den ursprungliga kristna kyrkan bevaras inom de grekisk ortodoxa, ryska kyrkorna och den koptiska kyrkan. En kyrka, från den grekiska ekklesien som betyder ‘församling’ eller ‘samling’, är verkligen en samling bestående av troende, inte av en byggnad. De tidiga puritanerna, kväkarna och metodisterna förstod detta, när de gjorde sina egna hem till samlingsplatser för troende i Kristus.

Det är här vi befinner oss nu. Eliten som har utövat verklig makt i världen under mycket lång tid, tror på Satan, dyrkar Satan och offrar barn, de egna och andra människors barn till Satan.

Denna insikt har bara kommit långsamt till mig. En väg var via en berättelse som sägs vara förstahandsuppgifter av en terapeut jag kände personligen, som hade konsulterats av ett par som hade förlorat tre barn i Disneyland i Hollywood.

En äldre dam kom till dem, de letade frustrat efter ett av deras tre barn som försvann. De tackade tacksamt kvinnan, varefter de åkte för att leta efter sina andra barn. Under tiden, när de kom tillbaka, hade de andra två barnen försvunnit, för att aldrig ses igen. Den här historien gick runt på den lilla terapeutgemenskapen i Brisbane för mer än tjugo år sedan.

fiona-bokHistorien förvirrade mig och jag var inte säker på om jag skulle tro på den eller inte. Sedan berättade en nära vän till mig, en terapeut med många års erfarenhet, att hon hade förstahandsuppgifter från klienter om rituellt sataniskt missbruk av barn där de hade varit offer. Då kom Fiona Barnett fram med sitt vittnesmål. Fiona har gett många intervjuer som kan ses på internet. Det finns också rapporter från erfarna terapeuter om kyrkor där vissa terapeuter namnges för att vara emot deras praxis, eftersom dessa kyrkor utövar satanism (Freeman, 2016).


Här på Bakom kulisserna har vi en tidigare artikel av Fiona Barnett: Watergate var ett Pedogate https://bakomkulisserna.biz/2019/10/07/watergate-var-pedogate/
som är ett utdrag av hennes bok.


För det tredje har vi haft en Royal Commission on Child Abuse, som avslöjade rituella övergrepp mot barn inom olika kyrkor. I nästa avsnitt ska vi titta närmare på några av dessa fall från Australien och någon annanstans.

fiona-donald

Fiona Barnett

Ett av de mest kända offren för sexuella och satanistiska övergrepp mot barn som begicks här i Australien och i USA, gäller Fiona Barnett. Intervjuer med Fiona kan laddas ner från hennes webbplats https://fionabarnett.org/. År 2013 dök Fiona upp inför Royal Commission into Institutional Responses to Child Abuse. I sitt vittnesmål namnger hon många välkända människor både i Australien och från Nordamerika, vilka deltog i övergreppet mot henne.

Ronald Bernard

Ronald Bernard är ett av de första vittnena för barnoffer inom den finansiella sektorn. Han kunde redogöra med förstahandsdokumentation om hur det var att bli introducerad till en faktisk offerritual och ombedd att delta. Han gav sitt vittnesmål för House of Common’s Judicial Commission of Inquiry into Human Trafficking & Child Sex Abuse. I sitt vittnesmål 2018 beskrev Ronald Bernard hur han nådde bankens övre nivåer och erbjöds att delta i ett barnoffer. Han säger att en liten grupp på cirka 8 000 Luciferier styr världsbankerna genom att utföra satanistiska ritualer för att få och behålla makten. Efter flera års tid för att återhämta sig kunde han beskriva det onda systemet i detalj. Detta kan ses på YouTube https://www.thisizforpeace.com/Satanic-ritual- abuse—child-sacrifice.html.

https://youtu.be/7q5jZXjwX5g

Han har gett många intervjuer, till exempel en med Ole Dammegård: https://www.bitchute.com/video/AgidG1MUi7x

Här kan du följa fler videon med Ronald Bernard https://www.youtube.com/channel/UCn5NEvwKJla8qfzgc5-oInQ

Cheryl Hersha

Secret Weapons : Two Sisters' Terrifying True Story of Sex, Spies ...Cheryl var en de överlevande av MK Ultra / Monarch-programmet. År 1965, när hennes farfarsfar jobbade inom CIA och hennes far var ‘hanterare’, registrerade han Cheryl och hennes syster för programmet. Deras upprivande prövningar under MK Ultra har dokumenterats i boken, Secret Weapons: Two Sisters ‘Terrifying True Story of Sex, Spies and Sabotage, av Cheryl och Lynn Hersha, med Dale Griffis, PhD och Ted Schwarz, New Horizon Press. 2001.

 

 

Kevin Annett

Står för en organisation som kallas International Tribunal in Criminal of Church and State eller ITCCS som räddar utnyttjade barn, samtidigt som de avslöjar sina våldtäkts tortyr, mord och kidnappningsringar som drivs av Vatikanen, British Crown och US Inc. genom CIA: Murder by Decree är ett ocensurerat protokoll över den planerade utrotningen av inhemska barn i Kanadas mordiska ”indianska bostadsskolor” … Murder by Decree bevisar att folkmordet på inhemska människor började som en religion-ledd kampanj och fortsätter att vara en avsiktlig regeringspolitik i Kanada.

Kevin Annett Must Be Stopped - Home

Kevin Annett Wiki & BioBeskrivningen av Kevin Annett på rationalwiki.org beskriver Kevin som mindre rationell. Med tanke på avslöjandet av information om sexuellt övergrepp / handel med barn / rituell tortyr / uppoffring under de senaste åren, tycker jag att hans vittnesbörd är pålitligt och beskrivningen från rationalwiki är partisk.


Vi har tidigare publicerat artiklar med Kevin Annett och dem hittar du här: https://bakomkulisserna.biz/?s=kevin+annett&x=20&y=14


Rättslig undersökning gällande människohandel och övergrepp mot barn

Denna rättsliga kommissions huvudsakliga funktion (International Tribunal in Criminal of Church and State eller ITCCS) finns för att öka planetens medvetenhet och dokumentera fakta, inte att åtala. Syftet var att undersöka, ta emot inlagor, höra vittnesmål och deponeringar av individer, genomföra tekniska undersökningar av både konventionella databaser och Dark Web och hålla utfrågningar efter behov. I slutet av undersökningen, i slutet av 2019 kommer domar, förklaringar och rekommendationer att utfärdas. En gratis onlinebok finns tillgänglig online: Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy och The Deep State. https://www.itnj.org/commission/

Australian Royal Commission Into Child Abuse

Bild

Efter att ha granskat den sammanfattande sammanfattningen av slutrapporten för denna mycket stora utredning är mitt intryck att den primära frågan om förekomsten av övergrepp mot barn i institutioner betecknades som ‘oavsiktligt’ övergrepp mot barn. De ifrågasatta förväntades inte erkänna att de med avsikt syftade till att tortera barn, men det mesta av det missbruk som vi känner till internationellt från människohandel, tortyr med hjälp av något CIA-program och satanistiskt offer är avsiktligt. Det är svårt att förklara hur eller varför barn har fängslats i burar i underjordiska tunnlar om allt annat än avsiktligt. Det kan vara svårt för vissa medelklassprofiler att förstå, men det finns verkligen några mycket dåliga människor där ute som har inrättat ett system, eller utgör en del av ett system, för att tillfredsställa deras lust för pengar, eller sexuell tillfredsställelse, eller prestige och makten i någon organisation inom kyrkan eller staten.

House of Commons Enquiry, Storbritannien

Denna rapport är symbolen för att inte besvara frågan. Såvida det inte finns mycket mer i det skriftliga beviset än vad som visas här i denna rapport, motsvarar det ingenting. Det finns skandaler om bevis som undertrycks av denna undersökning av Therese May. De officiella utredningarna handlar inte alltid om att hitta sanningen. För verkliga väsentliga bevis, se Fiona Barnett, Ronald Bernard Cheryl Hersha och Kevin Annett. Det finns många intervjuer på internet. (Se referenser och anmärkningar).

Epstein ”Torture” Island – The Grim Truth

Jeffrey Epstein's Little Black Book has 21 different contacts for ...Vad vet vi vid denna tidpunkt? Den verkliga sanningen som ännu inte kommer fram i medierna är att Epstein Island har använts för Sataniska ritualer som involverar tortyr, ritualmord och kannibalism av små barn. De sataniska ritualerna utfördes under jorden i en utarbetad labyrint av underjordiska tunnlar. Barnen hölls i två grupper, den ena var för ”barn till de rika och berömda” som skulle ingå i en pervers ”privilegierad” satanistisk ritual, och en andra grupp som var avsedd att torteras i längden, offras. De kidnappades vanligtvis från grannöarna i form av internationell hjälp till offer för jordbävningen på Haiti. Får mig att undra om jordbävningen på Haiti var en avsiktlig händelse orsakad av ”Deep State” som en underjordisk kärnvapenexplosion. Hittills är medias berättelse om sexuella övergrepp mot tonårsflickor utförda av prins Andrew, Bill Clinton och de människor som förekommer i Epsteens lilla svarta bok.

Den hemska sanningen om ett läkemedel som kallas ”Adrenokrom ...

Barn som ska torteras och senare offras förvaras i underjordiska tunnlar. Anledningen till att barnen torteras är för att väcka rädsla som orsakar utsläpp av en kemikalie i blodet. Denna kemikalie producerar en ”hög, likt inget annat”. Människor som dricker detta regelbundet blir beroende, och de längtar efter upplevelsen ännu mer: Adrenokrom är en adrenalinmetabolit som undersöktes i flera mycket små studier under 1950- och 60-talet. Denna är tänkt att orsaka psykiska störningar, overklighetskänsla och eufori. Den är en kemisk förening med den molekylära formeln C₉H₉NO₃ som produceras genom oxidation av adrenalin.

Det är nu lätt att hitta information om adrenokrom och länken till satanismen som utövas av Kabbaleliten, men det finns en bra artikel av Shad Olson, 20 juli 2019, Child Adrenochrome: Globalist Cabal Immortality Drug of Choice. I en anmärkningsvärd upptäckt: Adrenochrome (1939) visade sig regenerera och starta om en grodas hjärta, återupplivade djuret och gjorde adrenalin / epinefrinapplikation hos hjärtattackpatienter till standardvård för just detta ögonblick.

Sanningen om Epstein Island är att det var centrum för en global handel med barn som säljs genom de stora sjöfartshamnarna längs Amerikas östkust och internationellt. Barn hölls under jorden i stora nätverk av underjordiska tunnlar. Eliten som är satanister utövar kannibalism och tortyr. Tortyren är nödvändig för att producera mer adrenokrom i blodet, en produkt med högt värde för människor som vill förbli unga för alltid och leva i ett tillstånd av ständig eufori. Handel med barn är nära förknippad med Disney Corporation och Hollywood.

2020 Writers Guild Awards Winners Announced | Press Room

Barnhandel, hamnen i Los Angeles och China Creek, Kalifornien

Nyheter kom precis idag vilka bekräftar att hamnen i Los Angeles är tillbaka under kontroll av USA efter att den hade sålts till kineserna (antagandet var att detta var till den kinesiska djupa staten). Tidigare på året, före Oscars, observerades en hemlig operation i mitten av Hollywood, som tycktes vara barnens räddning från en byggnad som ägs av Screen Writer’s Guild, som skulle rivas. Barnen räddades av specialoperationer med hjälp av helikoptrar som landade på Boulevard. Det finns starka sannolikheter för att handel med barn bedrivs runt hamnen där man använder sig av tunnelbanorna tillbaka till centrala Hollywood. Utan tvekan kommer fler fakta att dyka upp snart när arrestateringar kommer att påbörjas före slutet av oktober 2019.

En stor räddningsinsats genomfördes vid China Creek, nära Ridgecrest, västra Mojaveöknen och 150 mil norr om Los Angeles den 4 juli, 2019 efter en artificiell jordbävning som orsakade en jordbävning på 6,4 och en andra (starkare) jordbävning på 7,1 storlek också nära Ridgecrest inträffade nästa dag, 5 juli. Dessa var konstgjorda inducerade jordbävningar orsakade av detoneringen av underjordiska atombomber. När en riktig jordbävning registreras är den andra jordbävningen aldrig starkare än den första. Den fruktansvärda sanningen skulle snart avslöjas, att tusentals barn i underjordiska burar räddades i operationerna där. Detta rapporterades direkt till presidenten under 4 juli-firandet (Rapporterat av djnajlion).

Under denna operation vid China Lake räddades enligt Timothy Charles Holmseth från Pentagon Pedofile Task Force 2 100 barn från underjordiska baser och bunkrar i Kalifornien av Navy Seals och U. S. Marines. Det finns bilder på barnen i burar på denna webbplats. Detta rapporterades av Amy Dawson. Från den 18 oktober 2019 har 20 000 barn räddats i Kalifornien sedan den 4 juli, enligt en marin Intel-källa. Källorna säger att barnen tas om hand men är allvarligt skadade, vilket man kan föreställa sig, och att återhämtningen kommer att ta lite tid.


https://bakomkulisserna.biz/2020/04/02/2100-fangslade-barn-i-tunnlar-raddade-av-us-marinen-i-kalifornien/


Dorian spred förödelse i Bahamas | LL-Bladet

Orkanen Dorian på Bahamas

Alliansoperationen för att förstöra hamnen i Freetown på Bahamas, var planerad att sammanfalla med den konstgjorda orkanen Dorian, var inriktad på handel med barn längs hela USA:s östra kust. Vi kan anta att operationen på båda kusterna var framgångsrika när Melania Trump dök upp vid öppningen av Watt Street med en grupp internationella barn på måndagen efter orkanen Dorian.

Epstein Island är bara en del av en världsomspännande krets av människohandel och hamnar från Bahamas till Östasien och Europa. Kunskapen om dessa kommer bara gradvis att upptäckas när de har förstörts. Freeport på Bahamas, som ägs av Maersk och den kinesiska regeringen, förstördes i orkanen Dorian som en del av en östkustoperation för att rensa upp människohandel (främst barn). Hela operationen genomfördes under täckning av en konstgjord-inducerad orkan som hölls stilla utanför Florida i 24 timmar, vilket inte kunde uppstå om den varit en riktig orkan (Rapporterat av McAllisterTV)

Deep Underground Military Bases (DUMB)

The Kennecott Copper Mine In Utah High-Res Stock Photo - Getty Images

Kennecott Copper Company, Utah

Det finns 129 aktiva djupa militära baser enligt Phil Schneider i USA. Han hade varit inblandad i deras konstruktion. Han rapporterade detta 1995 och ytterligare två är under uppbyggnad. År 2001 rapporterade Stewart Swerdlow i sitt tal om Los Angeles att det fanns 133 aktiva DUMB Bases i Amerika. Truth Denied listar 103 baser och en till i Utah hos Kennecott Copper Company, som han säger är kopplad till Illuminati och KKK. Kennecotts gruva (som rapporterat ägs av Världsbanken) i Salt Lake City-området betjänas av Union Pacific, som rapporteras vara ansluten till Mormonkyrkan. Gruvan får en stor volym av stora lastbilar efter klockan 22, till exempel under en normal natt kommer över 6 dussin stora lastbilar med 2 släpvagnar vardera inrullande in i gruvan. Med andra ord verkar det som om den tunga tåg- och traktorvagnsaktiviten indikerar på något annat förutom gruvdrift. (Don Croft, 2004.)

Många av USA:s djupa underjordiska militära baser (DUMB) och tunnlar har redan skadats eller förstörts av USA:s patriotstyrkor. Bevis på dessa strider presenteras dagligen via USGS jordbävningskartor. Grunt, dåligt begränsade jordbävningar på djup mellan 3 och 4 mil orsakas med all sannolikhet av massiva underjordiska explosioner vid dessa DUMB eller deras anslutande.

Bild

Bloggen Spot Heavens Climb rapporterade:

Från den andra amerikanska revolutionen kämpas i hemlighet – djupt under jord. Striderna är mellan USA:s patrioter i USA:s militär och anti-amerikanska agenter från Federal Reserve-kontrollerade Förenta staternas regering. U.S.-soldater slåss mot CIA, Xe (BLackwater) legosoldater, FEMA- och DHS-agenter och utländska trupper (fördes in i USA genom Denver International Airport DUMB).

Som rapporterats i fallet med orkanen Dorian (september 2019) och jordbävningarna i China Creek den 4 juli 2019 förstörs dessa baser av alliansen under täckning av blackouts, jordbävningar eller orkaner. Red Pill News rapporterade att de senaste blackouterna i norra Kalifornien var mest som ”vit hatt” -operationer för att avslöja dessa hemliga baser som används av Deep State, eftersom de har sin egen strömförsörjning som visar sig på en infraröd, ”giveaway” när alla andra lampor är släckta.

Image

Blessed to Teach (https://blessed2teach.com) gav oss en aktuell beskrivning av de underjordiska baserna och tunnelsystemen i Nordamerika och världen. Detta enorma system förbrukar 25 % av USA:s BNP och förbrukar för närvarande1,25 biljoner dollar per år. DUMB-projekten konsumerar 90 % av detta.

Här kan du följa alla ”jordbävningar” i världen https://twitter.com/EarthquakeView


https://bakomkulisserna.biz/2020/04/02/2100-fangslade-barn-i-tunnlar-raddade-av-us-marinen-i-kalifornien/


https://bakomkulisserna.biz/2020/03/16/nedtagningen-av-deep-state-och-militara-tribunaler-hur-vi-vet-det/


DUMBASER – Övriga länder

Phil Schneider (Blessed to Teach) nämnde också att det fanns mer än 1450 DUMB baser över hela världen. Det finns också djupa underjordiska baser i Kanada. Nästan alla dessa baser ligger över 2 mil under jord och har diametrar som sträcker sig från 10 mil upp till mer än 30 mil! De har byggt dessa baser dag och natt, oavbrutet, sedan 1940-talet.

Jag har förstahandsberättelser om omfattande underjordiska tunnlar i Danmark och Finland med stora vägbanor, fullt utrustade sjukhus och vägar som går utanför huvudvägarna.

1-under Grenada-ön,
2-Brecon Beacons i Wales,
3-Los Alamos i Mexiko,
4- Pine Gap i Australien,
5- De snöiga bergen i Australien,
6- Nyala-sortimentet i Afrika,
7- väster om Kindu i Afrika ,
8- Bredvid den libyska gränsen i Egypten,
9- Mount Blanc i Schweiz,
10- Narvik i Skandinavien,
11- Gotland i Sverige, och många andra platser … (https://blessed2teach.com/author/rick_oss/)

The Walmart – FEMA Death Camp Connection

En av de svårare aspekterna av Deep State-planerna att tro har varit planeringen för dödsläger på liknande linjer som de som nazisterna byggde under andra världskriget. En nära vän till mig, som var en partisan som slogs med Tito i Jugoslavien, fångades så småningom och fängslades i Dachau. Han berättade om det innan han dog, hur vissa fångar skickades ”vänster” direkt till gaskamrarna, medan andra som han (som var ung och stark) fick arbetande arbete. Han fick jobbet med att rensa ut gaskamrarna efter att kropparna hade bränts. Han sa också att vissa fångar samarbetade med tyskarna i utbyte mot privilegier. De oundvikliga begick självmord eftersom de hade så dåligt samvete att de inte kunde leva med denna kunskap. Han sa att de som överlevde bäst var osofistikerade människor som inte tänkte för mycket. Tyvärr sägs det att Stalin avrättade många överlevande bara för att de hade kontakt med väst. Han hänförde sin överlevnad till att ha fått psykoterapi i Paris efter kriget.

Wal-Mart har ännu inte officiellt kommenterat vad de faktiskt hade planerat för det amerikanska folket, men det uppfattas vanligtvis att Wal-Marts i dessa områden iscenesätter områden för tunnelprojektet och FEMA-lägrets personalinnehav och överföring.

MK Ultra – program med tortyr

Många militära baser runt om i världen var hem för MK Ultra-program, som var experimentella program för att åstadkomma efterlevnad hos små barn genom mind control. LSD och Phencyclidine (PCP) beror också på deras förändrade effekter som hallucinationer, förvrängda uppfattningar om ljud och våldsamt beteende.

Det har varit ett långt partnerskap mellan Hollywood och CIA-program för kontroll av tankar. Till exempel:

Amazon.com: The Silence Of The Lambs (Widescreen Special Edition ...I april 2014 började den tidigare barnskådespelaren Jodie Foster att göra filmer som treåring. Hennes far var Lucius Foster, en amerikansk flygvapens överste från en rik familj. 1991 spelade Jodie huvudrollen i The Silence of the Lambs, en film om en seriemördare – CIA MK ULTRA MONARCH butterfly personlighet. Hon var troligen själv ett MK Ultra-offer. Sådana barnstjärnor har kontrollerats av CIA Occult Bureau har ofta barndomsförbindelser till militären. Jodie hade också en anknytning till John Hinkley Jr., som dömdes för att förfölja henne. Han var också enligt uppgift ett offer för CIA-tankekontroll. Hinkley sköt senare Ronald Reagan.

CIA MK Ultra-teknikerna baserades på kommunistiskt kinesiska och nazistiska modeller. 1954 skapades CIA:s projekt QKHILLTOP för att studera kinesiska hjärntvättekniker. Tidigare studier utfördes av Dr. Harold Wolff från Cornell University Medical Schools program för mänsklig ekologi. CIA begärde information om hot, tvång, fängelse, berövning, förnedring, tortyr, ”hjärntvätt”, ”svart psykiatri” och hypnos eller någon kombination av dessa, med eller utan kemiska medel (Bullock, 2018.)

MK Ultra utgick från Nazi Death Camp-program

Denna historia tillhandahölls av: Don’t Drink the Kool-Aide, Stanford Research Institute, Wavy Gravy, Gerry Garcia, Grateful Dead, Bohemian Grove och Hart Wiches.

I april 1945, efter att ha drivit sin armé framåt för att avbryta det ryska framsteget, anlände general Patton plötsligt till Dachau koncentrationsläger och tog över det hemliga programmet som utvecklats där av Dr. Ing Hans Kammler. Nazisterna hade uppmuntrat SS-officerare att utveckla sina egna program, ”bort från nyfikna ögon”, och många av dessa högt rankade tyska officerare var extremt ljusa. Jag vet detta från min danska vän som är tillräckligt gammal för att veta (född i förkrigstidens Danmark).

ENIAC - WikipediaNär Patton tog över Kammlers huvudkontor i april 1945 upptäckte han att nazisterna hade utvecklat den första datorn: ‘Eniac’ (Electronic Numerical Integrator and Computer). Den hade utvecklats av Konard Zuse. Zuse var en nära vän till SS Wernher von Braun och arbetade på Kammlers V-2 raketlag som vägledningssystemtekniker.

Patton säkerställde att Zuses dator, Z4, överlevde Tysklands allierade bombningsblixträd med hjälp av SS Kammler, genom att dölja datorsystemet i de bayerska bergen. Datorn var nödvändig för att beräkna data för raketlaget. Senare hjälpte datorn i utvecklingen av atombomben. Kammlers skatt hittade så småningom vägen in i händerna på Wall Street-bankirerna och den medicinskt-militärindustriella Deep State.

Stanford University blev centrum för att hysa den nya ‘Eniac’ datorn 1946. Det var där Manhattan Project utvecklade atombomben som släpptes över Hiroshima och Nagasaki i augusti 1945 för att massmörda och slakta hundratusentals japanska medborgare. Propagandan var att atombomben förkortade kriget, men många, likt min far som varit med den australiska armén som signaloperatör på ett amerikanskt krigsfartyg i slaget vid Korallhavet, trodde inte på detta eftersom han och många andra visste att japanerna redan hade besegrats när bomberna släpptes. Fällningarna av atombomberna signalerade bara att Deep State fungerade under den kalla kriget-tiden och de fortsatte att arbeta bakom kulisserna fram till idag.

President Harry Truman underlättade importen av 1000 nazistiska forskare till USA i Operation Paperclip, av vilka många var brottslingar som hade tänkt ut tortyr

U. S. Naval Technical Mission, lt Savage, chef för National Mental Health Institute, skrev upp Himmlers Dachau-läkemedelskontroll och sanningsserumförsök. År 1947 hade den amerikanska marinen initierat Project CHATTER och utvidgat de hemliga nazisternas / SS-kontrollerna och förhörsverktygen såsom elektrochock, meskalin och LSD-experiment. Dessa hade utvecklats från de gemensamma SS / Luftwaffe Dachau koncentrationslägrens luftfartsserier terminala humanmedicinska experiment, allt till hemlig del av CIA. Gömd bakom slöjan fanns Stanford Research Institute vid Stanford University en av de mest fascistiska, mäktiga och farliga klanerna av affärsmän inom New World Order, och medicinsk-militärindustriella och krigsprofiter på planeten.

Deep State Elite och Underhållningsindustrin

Satanistisk tortyr utvecklades utifrån sin forntida form av spädbarnstortyr och offer till Baal, som utövas av nazisterna under andra världskriget. National Institute of Mental Health och Josiah Macy Foundation var fronter för CIA:s MK Ultra Monarch-tankekontrollprogram utvecklade vid Stanford Universitet. Detta blev den berättelse som berättas av Ken Kesey, författare till i One Flew of the Cuckoo Nest om en fiktiv psykiatrisk avdelning som genomför verkliga experiment på människor. Som det visade sig var en riktig historia. Så var ett förment fiktivt ämne maskerat som en sann historia. Experimenten genomfördes under MN Ultra Monarch Mind Control Program för CIA. En hel generation psykiatriker och terapeuter påverkades av psykiatriker som Eric Bateson, som verkligen var en CIA-agent.

Påverkan från CIA kändes också här i Australien genom liknande kanaler och samarbete mellan militären (Holsworthy Army Base, nära Sydney), psykologer och psykiatriker rekryterade av Australian Secret Service (ASIO) och Satanister som kom som flyktingar från Tyskland efter kriget. Detta gavs som bevis av Fiona Barnett till Royal Commission, som utnämnde många gärningsmän, till exempel Billy Graham. Hon flög över till USA för att utnyttjas av elitpedofiler från Bohemia Grove-uppsättningen (Freeman, 2016). Hennes vittnesmål kan också bekräftas av människor som vet i första hand om förbindelser mellan akademiker, yrkespersoner, arméoffiser, ASIO (australiska hemliga tjänsten), polis och juridiska representanter, som inte har gjort någon hemlighet om sina ”förbindelser” gjorda till ”vidare” deras karriärer. Jag intervjuades av en av dessa akademiker ”experter” på hypnos, som hade gjort en karriär genom att samarbeta med CIA som finansierade allt detta.

bohemia


https://bakomkulisserna.biz/2019/10/28/drottning-elizabeth-och-prins-philip-besokte-bohemian-grove-ar-1996-prins-philip-var-ocksa-en-stor-kvinnotjusare/


Bohemia Grove representerar förbindelsen mellan den mäktiga eliten, till nivån för USA:s President, som årligen sammanträder för att fira den hedniska midsommaren med barntortyr och offerritualer. Detta har pågått sedan 1878. Bland dem finns kraftmäklare i Wall Street, Hollywood och underhållningsindustrin. Undersökningar av den olagliga verksamheten har blockerats enligt lagen om säkerhet från 1947. Bland de som är förbundna med Bohemia Grove var Edgar Kaiser Sr, Stephen D. Bechtel, Foster och Allen Dulles, John A. McCone, Henry Kissinger och John L. Simpson från Satanic Brotherhood.

Det finns rapporter från barn som har överlevt av ”jaktpartys” som förföljde nakna barn genom skogarna i Bohemia Grove och mördade dem vid fångst.


En mycket erfaren terapeut för att övervinna effekterna av tortyr

Kay
Det vi talar om är en ganska ny form av terapi som används idag som syftar till att övervinna långvarig mental och fysisk tortyr, känd som post-traumatisk stress-syndrom.

Pam
Ja, tortyr orsakar ett mentalt tillstånd som kallas ‘dissociation’, där man inte kan ”känna” effekterna av tortyren. Det finns ofta en fullständig eller delvis brist på minne för de traumatiska händelserna. Känslan av att vara en hel person går förlorad. Man kan börja känna sig separerad från sig själv, som om det finns ett gap där och det var verkligen någon annan som hade den upplevelsen.

Kay
Jag känner denna känsla. Det har hänt mig några gånger i mitt liv. Senast efter att jag hade haft en stor operation i år.

Pam:
Ja, känslan är vanlig efter händelser som hotar vår överlevnad, som en operation. Mycket av vad som händer under en operation är utan kontroll. Våra sinnen klarar inte av det enorma som händer. Den känslan kallar ‘de personalisering’. Liksom den bra terapeut hon är, ber hon mig utvidga det.

Kay:
Till och med nu känner jag mig lite ”lättretlig” av att prata om det.

Pam försäkrar mig att detta är normalt och kan fortsätta under en tid. Men om jag vill, kommer hon att presentera mig för snabb ögonrörelseterapi direkt, så att jag kan få en känsla för hur den görs. Hon håller upp ett finger och ber mig att tänka på operationen som jag gjorde just nu när jag skakade, och titta på fingret när hon vinkar fram och tillbaka några gånger. Jag suckar av lättnad när hon stannar och hon frågar mig hur jag mår?

Det verkade så enkelt, jag undrade hur det skulle kunna fungera? När vi diskuterade detta ytterligare fick jag veta att Pam tog en enkel inställning och jag fortsatte att fokusera på att be personen prata mer om vad som oroade dem. Detta är en vanlig icke-riktad strategi som tas av psykoterapeuter. I snabb ögonrörelseterapi stannar dock terapeuten med intervaller och gör stimulansen med ett finger eller en penna.

Ibland kommer en klient att få en stark reaktion och börjar gråta av släppa känslor som har stängt inne länge. Detta kallas en ”abreaktion”.

Jag har varit iakttagare på en ab-reaktion som gjordes en gång av en psykiater. Patienten drabbades av en klassisk hysteri, vilket är ett sällsynt kliniskt tillstånd där en tidigare, trolig barndomstrauma, uppstår igen och orsakar en dramatisk reaktion, i detta fall fullständig förlamning. I det här fallet hade patienten upplevt en dödlig brand när ett syskon som barn hade tänt en eld som hade uppslukat huset. Hon hade tur som överlevde. Många år senare tände ett av hennes barn en eld hemma och hon blev förlamad. Läkarna diagnostiserade detta som en sann hysterisk reaktion. Vi använder oftast termen ”hysterisk” för att bara betyda att personen överreagerar. Den verkliga betydelsen är en reaktion som man inte har någon kontroll över.

Läkarna bestämde sig för att ge henne ett starkt lugnande medel i en dos som normalt skulle räcka för att söva henne, men de höll henne vaken och prata genom den traumatiska händelsen med henne. När hon pratade började hon ha en normal rädsloreaktion som om en brand just hade startat i närheten. När hon pratade mer sjönk hennes rädsla och hon blev väldigt sömnig. När hon vaknade efter ab-reaktionen kunde hon resa sig upp och gå hem.

Den snabba ögonrörelseterapin påminde mig om den ab-reaktionen, eftersom den tycktes följa samma mönster. Skillnaden var att psykiatrikerna använde ett starkt lugnande medel, där REM Therapy inte använder några droger. Är det möjligt att följa samma totala händelseförlopp utan att använda ett lugnande medel. Eventuellt. I vilket fall som helst är syftet med REM-terapin att frigöra upphängda känslor som är förknippade med trauman, i en säker miljö.

Inte tillräckligt uppmärksammas på det faktum att terapeuten genomför terapin inom ramen för en pågående terapeutisk relation. REM-terapin är bara en del av en komplex helhet. Jag vill inte gå in på detaljerna om hur en sådan terapeutisk relation uppstår. Det kräver mycket utbildning, erfarenhet och övervakning för att uppnå ett resultat där allt verkar ”flöda”.

Ibland fylls psyken i klyftan med en annan person, och så uppstår en multipel personlighet. Livslång allvarlig depression är en allvarlig effekt av barndomstrauman. Den kan åtföljas av avpersonalisering, en känsla av overklighet, att man inte riktigt är ”där”. Så här uppstår en annan personlighet – en känsla av att man är någon annan, en helt annan person.

Den psykoanalytiska vägen hjälper terapeuten att förstå de underliggande processerna som spelar in när man hanterar förtryckta känslor. Även om terapeuten inte gör klassisk psykoanalys, hjälper det mycket att ha en konceptuell ram. Ramverket som oftast används finns en som utvecklats av Sigmund Freud, Carl Jung och flera andra psykoanalytiker. Detta betyder inte att vi inte kan överväga andra ramverk, till exempel en kognitiv beteendemodell eller en existentiell modell.

En psykodynamisk ram är den ram som de flesta terapeuter använder som hjälper terapeuten att förstå vad som händer mellan klienten och terapeuten. Till exempel känslorna som en klient har för terapeuten liknar de som klienten kan ha haft för en nära familjemedlem, deras far eller mor. På samma sätt kan terapeuten också utveckla känslor för klienten baserat på familjens erfarenhet. Att bara veta detta gör att terapeuten kan hantera känslorna, både sina egna och klientens, bättre och undvika några fallgropar. I själva verket kan dessa känslor, kallade ”överföringskänslor” och ”motöverföringskänslor” vara en mycket fruktbar källa för att få insikt. En erfaren terapeut lär sig att använda denna kunskap för att tolka vad som händer så att båda kan få en bättre förståelse. Ännu bättre är en ”korrigerande positiv upplevelse” som överkör en negativ tidig upplevelse.

I psykoterapi kan personen vanligtvis prata om sina problem. Det kan verka grundläggande, men det finns många människor som inte kan prata om sina problem. Det är en av begränsningarna i psykoterapi, och en god anledning att utforma alternativa metoder. Den metod som Pam använder Rapid Eye Movement Therapy ställer inte stora krav på effektiv kommunikation om patienten och hjälper dem vanligtvis lättare att uttrycka sig.

Förtryck av känslor från tidigare traumatiska upplevelser

För tillfället kan vi vara glada över att en så enkel procedur som beskrivits ovan i samband med ett psykoterapeutiskt förhållande har visat sig lindra symtomen för porttraumatisk stress. Han vände sig till Steiner som verkade uppskatta psykoanalytikerna för att de förstod sig på vår kultur:

tvinga ner många impulser i undermedvetenheten, som sedan hävdar sig på ett sådant sätt att irrationella handlingar – som de kallas – och resulterat i irrationellt allmänna uppträdanden.

Så Jung verkar föra oss mycket nära ett erkännande av Gud. Att vara ”nära” men inte helt omfamna det övernaturliga, var Jungs position tills strax innan hans död. Vi kan säga att det var Steiners övertygelse om att det som var något som saknades vid psykoanalys, och det var en sann uppskattning av den andliga dimensionen. Psykoanalytikerna kom mycket nära, särskilt Jung, men han kunde inte ta det nödvändiga steget över den tröskeln, som skulle ha öppnat upp så många dörrar. Följare av Freud och Jung har inte kunnat erkänna en kärleksfull Gud. De verkar dela den moderna sjukdomen som vad en brist på Guds närvaro i deras liv innebär.

Fångsten är att han är helt oförberedd:

Känslan har verkligen en koppling till alla andliga varelser som måste kallas som den verkliga. Så om en man med otillräckliga begrepp sjunker i sitt känsloliv, kommer han i kollision med gudarna – om du vill uttrycka det så – men också med onda gudar (Steiner, 1917).

Om en person är oförberedd för mötet, blir resultatet omedvetet att han / hon blir sjuk. Han kommer alltid in i regionen med känslan av otillräckliga begrepp, och därför måste han bli sjuk (Steiner, 1917).

Det är därför de som försöker gå in i sitt undermedvetna eller försöka hjälpa en annan person, behöver mycket hjälp, helst genom att gå igenom pykoanalys själva. Det ger oss en paus att tänka, att vår brist på förståelse av vårt andliga jag faktiskt får oss att bli sjuka.
Omvänt kan vi läka oss själva genom att anstränga oss genom att förstå oss själva och andra i spirituella termer. En förnyad andlighet är en del av svaret i sökandet efter verklig läkning av själen.

Ondska är en verklighet

Detta leder oss till frågan om tro och hur våra övertygelser kan spela en så kraftfull roll för vår psykiska hälsa. Eftersom formella religioner har förlorat sitt inflytande över många har en sekulär agnostisism tagit sin plats för att lovorda ideologier som av människan påverkade klimatförändringar, oro för miljön och en ständigt bredare definition av sexuell läggning som ett ersättningsproblem. Kristendomen har förlorat sin främsta plats som den västerländska civilisationens berggrund och utmanas nu av tron på Mohammed eller Buddha eller en guru i Indien. Ondskans verkliga karaktär pusslar moderna utbildade västerlänningar som är övertygade om att vi kan vara ”värderneutrala” och helt överge det onda begreppet och verkligheten.

Samtidigt känner många människor att vi kommer in i en andlig ålder utan att ha den intellektuella förberedelsen för att framgångsrikt förhandla om vårt andliga medvetande. För den ”new age troende” består denna värld av all godhet och ljus. Ondska existerar inte och nämns aldrig. Djävlar och fallna änglar är bara en återspegling av ens eget mentala tillstånd och kommer att försvinna när man mår bättre. Åtminstone gav de gamla religionerna människor en känsla av vad det innebär att vara ”hängiven åt” en annan varelse, kanske till och med Gud? Men vad skulle det innebära att växa upp utan någon religiös känsla alls?

En stor del av bedrägeriet som vi har sålts med, är att det onda inte existerar, att det är en fantasi och särskilt en projicering av något inom vårt eget psyke, utan samband med något verkligt i universum. Universitetet är testgrunden för övertygelser om det övernaturliga och mest underlåter de rådande idéerna som förnekar det onda som en extern verklighet. Jag minns diskussioner med studentkolleger om slakten av hela befolkningar som judar och zigenare under andra världskriget, eller Pol Pot i Kambodja eller Stalins massakrer. I de romerska och ortodoxa traditionerna är det onda en verklighet. Den katolska kyrkan utbildar fortfarande präster för att utföra exorcism (andeutdrivning). Den ortodoxa kyrkan säger att alla präster har makten att utöva andeutdrivning. Att driva ut våra djävlar var faktiskt en viktig del av Jesu Kristi tjänst och många exempel ges i Bibeln.

Den ortodoxa kyrkan lär att djävulen är en fallen ängel skapad av Gud för att vara fri, men som valde att motsätta sig Guds plan. Djävulen, eller Satan, är inte ond av naturen, utan genom vilja och handling. Satan är absolut falskhet och bedrägeri. Satan är inte bara en negation eller berövande av det goda, utan en kraft som väljer det onda. Satan har under sitt ledarskap legioner och osynliga krafter, med sina egna ”Satanistiska läror.” Många kommer att säga, ”Åh, ja men det var en annan mer primitiv tid!” Samtidigt har vårt samhälle, och särskilt våra kyrkor, överväldigats av Satanism och trolldom (Rev. George C. Papademetriou).

Det finns många olika verser i Bibeln där Jesus fördrev demoner. I Matteusevangeliet skickar Jesus sina apostlar ut för att sprida evangeliet. Ett av riktlinjerna (Matteus 10: 1) Han ger dem är att driva bort demoner och han gav dem kraften att göra det.

Satan är verklig

I Australien, Storbritannien och i Förenta staterna finns fall av mycket allvarligt satanistikt rituellt missbruk kommit fram. Inom den närmaste framtiden kommer det att komma fram många fall som gäller från alla inklusive ”elit” -samhällen. Satanismen har praktiserats i tusentals år. Det tros att Satan kommer att ta över din själ, får du i gengäld privilegier i detta livet, till exempel en framgångsrik karriär.

Inpräntandet av satanistiska övertygelser börjar mycket tidigt innan sinnet ens har en chans att bildas. Ofta har familjen varit involverad i satanism under många generationer och tränar små barn från barndomen till att delta. Tortyr praktiseras öppet och regelbundet och gör att barnets hjärna delas upp. Barnet kan leva i två eller flera separata verkligheter, det ena är det onda, satanistiska hemmet, det andra en ”god” miljö som skolan. Skolan kan emellertid också tas över av onda utövare av mörkerkonsten, och tortyren fortsätter. Det är mycket svårt för barnet att kunna skilja ”gott” från ”ont”, och det lämnas för en chansupplevelse som att barnet har en utomstående. Många berättelser från överlevande berättar om sådana slumpartade händelser som har räddat dem.

Denna ondska är mycket utbredd i västerländska samhällen. Derek Prince var en av de första religionsministrarna som populariserade tanken på hur utbredd ondskan är. Han hade arbetat i Afrika där han tyckte tron på ondska och trolldom var mycket vanlig. Han ger många praktiska idéer om hur man kan bekämpa sinnestyrning och befria sig från demoner. Han har många videon tillgängliga. Han påminner oss om att varje form av edgångsavtal kan leda oss i konflikt med vår Fader, som är i himlen.

Så  här säger bibeln Matt. 5:33–37  

Ni har också hört att det blev sagt till fäderna: Du skall inte svära falskt och: Du skall hålla vad du har svurit inför Herren. Men jag säger er: ni skall inte svära någon ed alls. Inte vid himlen, ty den är Guds tron; inte vid jorden, ty den är pallen under hans fötter; inte vid Jerusalem, ty det är den store konungens stad. Inte heller skall du svära vid ditt huvud, ty du kan inte göra ett enda hårstrå vitt eller svart. Vad ni säger skall vara ja eller nej. Allt därutöver kommer från det onda.

Joh. 5:12 De frågade: ”Vem var det som sade åt dig att ta den och gå?”

Ett exempel är frimureriet:

Bind mig själv inte mindre än med ett straff än att ha halsen skuren, min tunga slits ut ur dess rötter och begravs i havets grova sand vid lågvattenmärke, där tidvattnet ebber och flyter två gånger på 24 timmar, borde jag aldrig någonsin medvetet bryta eller frivilligt mot denna högtidliga ed och skyldighet i egenskap av en frimurare. Så hjälp mig Gud, och håll mig ståndaktig när jag utför detsamma förväntade.

Den 33: e graden avslöjar att Lucifer är frimurarnas universella faderskap i stället för Gud.

Derek Prince (1915–2003) startade ett världsomspännande ministerium. Han hade en klassisk utbildning från Eton och Cambridge University, England, där han erhöll ett stipendium i antik och modern filosofi vid King’s College. Han studerade också flera moderna språk, inklusive hebreiska och arameiska vid Cambridge University och det hebreiska universitetet i Jerusalem. Han tjänade med den brittiska armén under andra världskriget. Han höll många föreläsningar i Australien, Nya Zeeland och Storbritannien som spelades in på video. Han skrev 80 böcker, gav 600 ljud- och 110 videoläror, av vilka många har översatts och publicerats på mer än 100 språk. Han var en fullbordad talare och hans samtal är väl värda att lyssna på.

https://www.youtube.com/results?search_query=derek+prince

På grund av sin erfarenhet i Kenya efter kriget blev han medveten om demonisk makt och föreläste i ämnet demoniskt inflytande i stor utsträckning. Han inkluderade en kraftfull befrielsebön i sina föreläsningar där du kan höra många stön och gnäll från människor när de befrias från demoner. Det är verkligen värt att lyssna på hans föreläsningar eftersom han var en mycket spränglärd talare och mycket lätt att lyssna på. Han dog 2003.

Steiner och Omaskerad Djävul

Hur får vi en känsla av att det onda är verkligt? Att det är närvarande? Jag frågar detta eftersom många människor idag inte delar denna känsla. Steiners svar är att vi vet vad ont är genom Kristus som kommer in i världen:

Eftersom Kristus har gått in i jordens utveckling genom gärningen mot Golgata, lägger vi, genom våra omoraliska handlingar, genom vår ovänlighet och brist på intresse, till sorg och smärta på honom (Steiner, 1912).

Denna känsla av smärta kan dämpas genom utbildning (mind control) som raderar en verkligt kosmisk förståelse av Kristus som en helig varelse. Medvetenheten om att något är ont måste upplevas direkt i hjärtat. Vi vet i allmänhet när någon försöker avleda pilen från att tränga igenom hjärtat och vända den från insikten, eftersom den är för smärtsam. Jag minns att jag pratade en gång med en vän om hur någon måste känna sig när de visste att deras tid var slut och de var tvungna att acceptera det faktum att de behövde flytta in på ett vårdhem. Hon blev upprörd och ville ge upp. Jag uppmuntrade henne att stanna och fortsätta med den obehagliga känslan hon hade. Hon erkände att hon hade svårt att stanna, men att hon också insåg hur det måste komma en dag när hon måste lämna sitt hem. Hur ofta vill vi inte fly från obekväma eller obehagliga verkligheter, även om det bara är något som finns i vår fantasi?

Det är mycket svårt att möta det onda, särskilt när det är någon som står nära dig, en familjemedlem. Jag har varit tvungen att ta itu med denna verklighet och tyckte att den var extremt svår. Jag kan förstå människor som lider av splittringen i sitt psyke till följd av långvarig psykisk terror. Detta är vanligt hos barn som har utsatts för psykisk misshandel. Alla misshandlas, fysiskt eller sexuellt, involverar också känslomässiga övergrepp, eftersom det alltid finns en fråga i barnets sinne, varför gör den här personen så här mot mig när de ska älska mig? Det är den fråga som misshandlaren inte kan besvara. Barnet kan reagera genom att blockera traumat delvis eller helt genom att förneka att det har hänt eller genom att ersätta den med en annan verklighet, till exempel en fantasi om att personen verkligen älskar dem istället.

Dr Adrian Anderson, The Good and Evil in Faust, hävdar att Steiner’s Faust inte följer det bibelske föreskriften om det onda och är inte teologiskt korrekt. Jag kan följa Andersons argument, men det vilar på vad du tycker att är ”teologiskt korrekt” och vad det verkligen betyder:

Faust ”säljer inte sin själ till djävulen”, han satsar med honom – på grund av hans oavbrutna strävan efter kunskap och inre uppfyllande – så att djävulen kan äga hans själ om att de jordiska nöjena som erbjuds honom blir verkligen permanent uppfyllda.

Djävulen säger att han kan uppfylla ens jordiska nöjen, men publiken vet och vi vet att Gud har låtit allt detta hända för att testa Faust.

Anderson hävdar att det finns en skillnad mellan den Gud som framställs av Goethe och den ”kristna” guden. Den ‘riktiga’ Guden skapar fortfarande aktivt. Han är Skaparen-Gud i högsta grad. Som ett resultat av detta uppstår ett stort paradigm hos Faust, nämligen att mänskligheten själv, drivs till ständigt meningsfull verksamhet och därigenom främjar Guds skapande impulser. Detta är en populär idé idag att vi är ”medskapare” med Gud, men det får mig att tro att människor har upphöjt sig till något för att placera sig på samma nivå som Gud. När jag tänker på jämförelsen med en blomma, en liten cell eller någonting av Gud, vet jag direkt att jag inte ingår i samma liga.

Om Gud var ”hands on” skulle han utan tvekan vara som Anderson antyder, men Gud, den verkliga Guden, är inte en docka av varken Anderson eller Goethe. I själva verket kan man hävda att detta är en fiktiv gud, är något vi har uppfunnit för att berätta en historia. Den verkliga Gud ersätter våra ansträngningar att representera honom helt. Han är en kvantgud vars existens bevisas av varje molekyl och varje atom som skapades.

Gud är allestädes närvarande, evig, utan början eller slut av dagar. Om du verkligen låter det sippra in i ditt sinne, att du befinner dig inom något där vissa saker är så mycket större än det du är, kommer du att inse att du inte kan föreställa dig det oavsett av hur hårt du försöker, men du måste försöka. Den ansträngning du gör genom att försöka, säger hur hårt ditt sinne måste arbeta för att kunna omfatta något som är obegripligt.

Vi är ”Inom Guds sinne”

Anderson hävdar att det finns en sådan skillnad mellan den så kallade bibliska guden och den fiktiva Gud som porträttas av Anderson. Visst är Gud större än antingen Goethe eller den mytiska Faust eller Steiner eller någon på jorden. I själva verket kan vi inte förstå Guds storhet utan mänskliga sinnen. Det är fortfarande värt att försöka, men vi måste inse att vi befinner oss inom Guds sinne, och om du mediterar på detta stora mysterium dagligen tillräckligt länge, kommer du att börja få en intryck av en mycket större verklighet än den vi någonsin kan föreställa oss.

Jag rekommenderar meditation om Guds eviga sinne och om den eviga kärleken till Gud med hjälp av Paulus bön till Efesierna som en utgångspunkt. Den kommer att leda dig längre och längre på vägen för att förstå storleken av Guds storhet och kärlek, och du kommer omedelbart fångas av den och bli överväldigad av den. Du kommer att inse att ditt sinne, hur stort du än tror att det är, bara utgör en bråkdel av Guds universella sinne.

Job testades allvarligt av Gud. Med vår egen kreativa fantasi kan vi sätta oss i Jobs situation och känna hur han kände. Hur reagerar vi på det som Gud har ordinerat för oss? Känner vi oss förföljda eller fångade? Kommer vi att känna oss som offer och skadade av att saker och ting blev så dåliga? Det finns många sätt att reagera på. Du kanske kommer till en punkt där du börjar lossa dina band till situationen och börjar känna dig skild från smärtan i det hela. Därefter följer en känsla av fred och acceptans. Vi kan behandla det som ett kvantproblem med exponentiella möjligheter.

Försöker vi verkligen att i andra hand gissa oss till Guds avsikt med att ”låta” så mycket ondska hända? Vi kan spela många sinnespel med hur vi kan reagera i stället för det onda, men när vi lägger in den verkliga verkligheten hos ett barn som kidnappats och burats in i väntan på tortyr och långsam död och för att mjölkas på adrenokrom, är verkligheten så fruktansvärd att vi hellre inte vill tänka på det. Om vi kan hålla den tanken tillräckligt länge för att låta den sjunka in, kanske vi inser vad ondska verkligen är, och vi måste ha den insikten i våra egna kroppar och sinnen, för att bekämpa det onda i världen. Detta kommer att motivera oss att driva tillbaka det på något sätt som vi kan, och stödja andra som skjuter tillbaka, oavsett kostnad.

Även om vi inte inser det, finns det många människor som lämnar sig öppna för delvis demonisk besittning. Om du tittar på en av Derek Prinse föreläsningar där han gör andlig befrielse-exorcism, kommer du att inse att många människor utsätts för demoner. Lägg till detta de människor som avsiktligt uppvaktar satanism genom megakyrkor (där den verkliga motivationen är att tjäna pengar), trolldom, popmusik och mode, kommer du att börja förstå hur utbredd satanismen har blivit i våra samhällen. Nästa steg på vår väg till förverkligande är att veta att majoriteten av politikerna är beroende av adrenokrom, som bara kan produceras genom att tappa ett spädbarn eller barn på blod, och att detta ligger bakom den mångmiljondollarindustrin som bedrivs världen över. Många av dessa människor kommer att springa ”uttorkade” nu efter att så många människohandelsnav har stängts ner.

Vi bryr oss alla om, att inse den verkliga omfattningen av övergrepp mot barn, och dess sanna naturen, inte är något som bara ”händer” utan är en avsiktlig handling av ondskefulla avsikter, med en mega-industri bestående av mord, blodåderlåtande och försäljning av små kroppsdelar från aborter, som ligger bakom det.

Utrota resterna av kabbalen

En del av problemet, en STOR del, utrotar alla rester av satanistisk kabbalism som fortfarande kan mobilisera för ett krig. Det är min uppfattning att alliansen mellan styrkorna för gott, har hittills kunnat vara ett steg före Kabbalen. I det här skedet har Kabbalen förlorat så mycket av sina militära och marinbasar i USA och världen över, att det skulle vara extremt svårt för dem att skapa en motattack.

Jag skriver detta den 28 november 2019 kl 10 på morgonen i Brisbane.

Jag förstår att alliansen tog över Deep State-satellitanläggningarna för en tid sedan, men det kan fortfarande finnas några ”skurk” -element inom Kabbalen som kan mobilisera kärnvapen eller på något sätt skapa ett kaos. (Kanske detta Corona-kaos vi upplever idag?) Det verkar som om vi nu befinner oss i slutet av striden för att besegra den världsomspännande Kabbalen. Den amerikanska riksadvokaten har varit i Italien och Vatikanen samt i Australien för att samla in bevis för rättegångar. Vi väntar på utgivningen av Huber’s Report (USA:s justisminister från Utah) vars 240 utredare har lämnat in över 144 000 förseglade åtal gällande främst pedofili. Förhoppningsvis kommer vi att få veta något, men definitivt före julen 2019.

Image

https://twitter.com/hashtag/sealedindictments?lang=en

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: