Vita husets framställning för att undersöka Bill Gates för ”brott mot mänskligheten” får en kvart miljon underskrifter

En "We the People" -framställning för att utreda Bill Gates för "brott mot mänskligheten" och "medicinsk felbehandling" har samlat in en häpnadsväckande 289 000 underskrifter, nästan tredubbla det antal som krävs för att få svar från Vita huset.

https://newspunch.com/white-house-petition-investigate-bill-gates-crimes-against-humanity-gains-quarter-million-signatures/

En framställning för att utreda Bill Gates för ” brott mot mänskligheten ” och ” medicinsk felbehandling ” har fått svindlande 289 000 underskrifter från berörda medborgare, nästan tredubbla det antal som krävs för att få svar från Vita huset.

framställningen ”We the people” uppmanas den federala regeringen att uppmana kongressen att utreda Bill och Melinda Gates Foundation, där de säger att ” kongressen och alla andra styrande organ är försummade i tjänst tills en grundlig och offentlig utredning är klar. 

Framställningen som skapades den 10 april nådde tröskeln för 100 000 underskrifter inom några dagar och är för närvarande en av de mest populära framställningarna på webbplatsen.

Som Vita husets  webbplats ”We the People” förklarar, gör  ansökningsplattformen alla amerikanska medborgare ” att bli en förändringsagent ” – och om en framställning får
100 000 underskrifter på 30 dagar kommer Vita huset att ” se till att det kommer in framför lämpliga policyexperter ” :

” We the People” är en plattform som ger den amerikanska allmänheten möjlighet att vidta åtgärder som aldrig tidigare – det är ett sätt för någon, var som helst, att tala direkt med regeringen och bli en agent för förändring.

”Med We the People kan du enkelt skapa en framställning online, dela den och samla in underskrifter. Om du samlar in 100 000 underskrifter på 30 dagar granskar vi din framställning, ser till att den kommer framför lämpliga policyexperter och ger ett officiellt svar. ”

Framställningen ”Vi folket” kan nås här .

Robert F. Kennedy Jr., brorson till före detta president John F. Kennedy, har också kritiserat Gates skarpt för vad han beskriver som en ” messiansk övertygelse om att han är ordinerad för att rädda världen med teknik. 

” Vacciner, för Bill Gates, är en strategisk filantropi som matar hans många vaccinrelaterade företag (inklusive Microsofts ambition att kontrollera ett globalt Vac ID-företag) och ger honom diktatorisk kontroll över den globala hälsopolitiken – spjutspetsen för företagens neo-imperialism , ”Kennedy Jr skrev.

” Gates besatthet av vacciner verkar drivas av en messiansk övertygelse om att han är ordinerad för att rädda världen med teknik och en gudliknande vilja att experimentera med mindre människors liv .”

RELATERADE: Robert F. Kennedy Jr: ”Bill Gates kunde inte ens rädda Windows från virus” – Han behöver ”sitta ner”

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: