Ledande utveckling av coronavirusvaccin med celler från aborterade barn

Efter att ha läst denna artikel: Vill du fortfarande låta vaccinera dina barn?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Utvald bild

26 mars 2020
https://www.lifesitenews.com/news/leading-coronavirus-vaccine-development-using-cells-of-aborted-babies

Image

Florida, 26 mars 2020 ( Children of God for Life ) – Mot bakgrund av pandemin Covid-19 tävlar läkemedelsföretagen om att ge ett vaccin för att förhindra ytterligare spridning av sjukdomen. Tyvärr använder Moderna, företaget som nyligen har utropats i nyhetsrubriker för sitt utvecklande vaccin mot mRNA-1273 för att bekämpa viruset, aborterade fostercellinjer.

Debi Vinnedge, verkställande direktör för Children of God for Life, en prolife organisation vars uppgift är att avsluta användningen av aborterat fostermaterial i vacciner och mediciner, sa att hennes misstankar väcktes efter att ha kontrollerat Modernas patent och i synnerhet användningen av Spike ( S) protein.

Tanken bakom att använda detta Spike-protein i ett vaccin med messenger-RNA (mRNA) är att lära patientens immunsystem att producera sina egna proteinantikroppar för att blockera och förstöra viruset så att personen inte blir smittad. Tyvärr sa Vinnedge att hennes hjärta sjönk när hon upptäckte att Spike-protein producerades med HEK 293 aborterade fosterceller.

”Det var detaljerat i flera vetenskapspublikationer”, sade hon. ”Och mot bakgrund av allmänhetens rädsla och panik, ville jag inte vara bäraren av dåliga nyheter.” Vinnedge sa att den tunga bördan med att avslöja att kunskap fick henne att gräva ytterligare i andras forskning. Det var när hon fann att ett annat välkänt läkemedelsföretag hade en bättre lösning.

Enter, Sanofi Pasteur som använder sin egen rekombinanta DNA-plattform för att producera ett Covid-19-vaccin. Enligt rapporter från avdelningen för HHS Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) använder Sanofi DNA från baculovirusuttrycksplattformen, som också används i deras licensierade Flublok Quadrivalent-vaccin.

Liksom i de flesta säsongsinfluensavacciner har behovet av att producera stora mängder vaccin snabbt varit ett problem under många år eftersom läkemedelsföretag använde kycklingägg för att odla sina virus. Det tar flera månader och miljoner ägg att producera vaccinerna och så många företag började vända sig till andra cellinjer för snabbare produktion.

Ett sådant företag var Protein Sciences vars rekombinanta DNA-plattform är baserad på insektsceller. Deras Sf9-cellinje kommer från höstarmmask och är mycket effektiv som ett snabbt tillväxtmedium. Det har använts i flera år för att producera influensavacciner. Under 2017 köpte Sanofi Pasteur Protein Sciences och använder samma plattform för deras nyutvecklade Covid-19-vaccin, vilket gör att de kan flexibilitet att snabbt göra miljontals doser.

”Detta är bra nyheter för miljontals människor över hela världen som är bekymrade över användning av aborterat fostermaterial i livräddande behandlingar eller vacciner”, säger Vinnedge. ”Det finns en mängd moraliska alternativ som är säkrare och helt uppriktigt använder en modernare teknik.”

Vinnedge sa att hon var särskilt irriterad över att se en ny artikel i Washington Post som försökte hävda att president Trumps förbud mot användning av aborterad fostervävnad blockerar viktig forskning och behandlingar av Covid-19-viruset.

”Den anklagelsen är i bästa fall skrattande och inget annat än en politisk manöver,” uttalade Vinnedge. ”Vi har faktiskt moraliskt producerat behandlingar för patienter som redan är infekterade, särskilt Hydroxychloroquine eller Plaquenil. Och det finns mer lovande behandlingar för att förhindra infektion helt. President Trump har gjort ett bra jobb med att främja moraliskt ansvarsfull forskning som säkerställer att alla amerikaner kan ha det skydd de behöver. ”

”Det är beklagligt att vem som helst skulle vilja utnyttja resterna av aborterade spädbarn för ekonomisk vinst, särskilt när så många människor vägrar att använda dessa produkter på grund av deras djupt hållna religiösa, moraliska och livliga övertygelser?” tillade hon. ”Vi applåderar ansträngningarna från företag som Sanofi Pasteur som erbjuder moraliskt acceptabla alternativ!”

Referenser:

Moderna mRNA-1273 vaccinyheter:
https://www.marketwatch.com/press-release/moderna-ships-mrna-vaccine-against-novel-coronavirus-mrna-1273-for-phase-1-study-2020-02 -24

Spike S Proteininformation:
https://science.sciencemag.org/content/sci/suppl/2020/02/18/science.abb2507.DC1/abb2507-Wrapp-SM.pdf  (Material och metoder)

https://www.sinobiological.com/research/virus/human-coronavirus-spike

https://www.acrobiosystems.com/P3098-2019-nCoV-%28COVID-19%29-S-protein-Full-Length-%28R683A-R685A%29-His-Tag.html

https://www.biovendor.com/sars-cov-2-2019-ncov-spike-glycoprotein-s1-hek293-recombinant-2?utm_source=bing&utm_medium=organic

Sanofi Pasteur Vaccininfo:
https://www.hhs.gov/about/news/2020/02/18/hhs-engages-sanofis-recombinant-technology-for-2019-novel-coronavirus-vaccine.html

https://www.poconorecord.com/news/20200311/sanofi-exploring-possiblity-of-covid-19-vaccine-that-would-be-produced-in-poconos

https://www.precisionvaccinations.com/sanofi-pasteur%C2%A0will-deploy-its-recombinant-dna-platform-produce-recombinant-2019-novel-coronavirus

https://www.fda.gov/media/123144/download  (Sanofi Flublok Quadrivalent förpackningsinlägg)

Washington Post-artikel:
https://www.washingtonpost.com/health/trump-ban-on-fetal-tissue-research-blocks-coronavirus-treatment-effort/2020/03/18/ddd9f754-685c-11ea-abef- 020f086a3fab_story.htmlKategorier:Hälsa, Uncategorized

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: