Det händer så mycket – som det inte berättas om… Del 2

Visst är internet fantastiskt! All den information som idag bara flödar in och som vi kan ta del av, istället för att bara lyssna till MSM och deras propaganda. Kan berätta, att jag kommit i kontakt med Rick och Gene Decode, de som berättar om de underjordiska gångarna runt om i världen och hur de förstör dem. Hur barn räddas ur dem. Ni har ju kunnat följa det på min sida. Jag har också kommit i kontakt med Kay Thomas i Australien, som har kontakter i Norge, Danmark och Sverige och vi ska se om vi kan hitta likasinnade även här. Så hör av er qanons där ni finns! yrsa.haggstrom@yahoo.com

Här ligger del 1 https://bakomkulisserna.biz/2020/04/01/det-hander-mycket-som-det-inte-berattas-om/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Du kände denna jordbävning. Berätta för oss!

Magnitud Mw 6,7
Område BONIN-ISLANDER, JAPAN-REGIONEN
Datum Tid 2020-04-18 08: 25: 38.9 UTC
Plats 27,14 N; 140,06 E
Djup 485 km
Avstånden 922 km S i Yokohama-shi, Japan / pop: 3,575 000 / lokal tid: 17: 25: 38,9 2020-04-18
883 km S av Shizuoka-shi, Japan / pop: 702 000 / lokal tid: 17: 25: 38,9 2020 -04-18

 

(google-översättning)

Nu avser en rapport i Newsweek att bevisa att Pentagon ljög. I verkligheten har en 10.000 soldatstark nationell vaktenhet utplacerats till huvudstadsområdet med ett ”hemligt” uppdrag att verkställa krigslagar i Washington DC och hjälpa till med att evakuera lagstiftare och högsta regeringstjänstemän om saker och ting går söderut.

I själva verket är den gemensamma arbetsgruppen redan 10 000 stark och är redan på 24/7 varning.

Och ändå motsäger aktiveringen av den gemensamma huvudstadsregionen, inklusive nästan 10 000 uniformerad personal för att utföra sina specialordrar. JTF-NCR är inte bara verklig och fungerar och rapporterar direkt till försvarssekreteraren för en del av sitt uppdrag, utan vissa av dess enheter är redan på 24/7 varning, speciellt pålagda på militära baser och hålls borta från coronavirus supportuppgifter för att säkerställa deras beredskap.

Medlemmar i Illinois 106: e luftfartsbataljonen kallades upp under en federal stadga som placerade dem direkt under försvarsministerens kontroll. Soldaterna, tillsammans med flera Black Hawk-helikoptrar, skickades ut från Decatur, Illinois-armén förra månaden.

De första antydningarna om detta ”hemliga uppdrag” ingick i en lokal Illinois-tidningens rapport om uppringningen av Illinois National Guard-styrkorna som utplacerades vid Fort Belvoir utanför Washington. Utöver deras normala uppdragsmål noterade rapporten att enheten också hade fått en mängd okända uppgifter, inklusive: evakuering av tjänstemän, lagstiftare och medlemmar av rättsväsendet ombord på 106: e luftfartshelikoptrar.

Här är mer detaljer med tillstånd av Newsweek, inklusive information om generalmajor som effektivt skulle ha ansvaret för att säkra huvudstadsdelen om krigslagar infördes.

Till skillnad från andra guardsmen aktiverade under order ”avdelning 32” – under gubernatorial kontroll men betalas av den federala regeringen – aktiverades soldaterna av 106: e under order ”avdelning 10”, strikt federala skyldigheter som om de skulle sändas till Afghanistan eller Irak. Förutom att i detta fall är slagfältet Washington, DC.

På det slagfältet skulle Illinois 106. Aviation Battalions helikoptrar användas för att evakuera alla från arméledare till Vita huset.

”Vi är den snabba reaktionskraften som gör det möjligt för oss att hjälpa till att mobilisera styrkor inom Washington DC-området, evakuera människor eller vad som än kan vara”, säger Cpt. Adam Kowalski från Illinois Guard. ”Vi är liksom den stora taxibilen som ser till att alla kommer dit de behöver och håller regeringen igång.”

Soldaterna i enheten, såväl som deras befälhavare, har studerat den gemensamma katastrofplaneringen – det officiella protokollet för att flytta och skydda högre tjänstemän vid försvarsdepartementet – och andra planer som täcker evakueringen av högsta civila tjänstemän, som lagstiftare och presidenten.

Vill du hitta alla jordbävningar så finns de här https://twitter.com/everyEarthquake

Tull- och gränsskydd begärde 145 miljoner dollar i USA: s militära stöd för att övervaka gränsen mellan USA och Kanada med mobilkameror och sensorer. Planen återupptogs av de gemensamma cheferna på grund av oron över Kanadas svar till Pentagon, dokument läckta till mig.

Prins William säger att Storbrittannien är som bäst när de befinner sig i kris.

30 dagars nationellt undantagstillstånd i alla 50 stater

Nancy Pelosi sitter i sitt hem i San Francisco värt 7,5 miljoner dollar. Framför sina kylskåp på 24 000 dollar. Skryter om sitt lager på $ 13 / pint, gourmetglass. Samtidigt som 22 miljoner amerikaner ansöker om arbetslöshet och finansiering för småföretag dräneras.

Detta är din dagliga påminnelse om att Joe Biden flög sin son till Kina med Air Force 2 för att hjälpa honom att säkerställa 1,5 biljoner dollar till Kommunistiska centralpartiet. Hunter Biden sitter fortfarande i styrelsen för den privata kinesiska firman – fastän han lovat att lämna. Varför är MSM så tyst?

USA ska börja öppna upp igen

USA ska öppnas upp igen. https://www.whitehouse.gov/openingamerica/#criteria

Amerikanska kustbevakningen hindrar drogtrafiken från Mexico

 

Nu börjar protesterna mot COVID-19

Vad media vill att du INTE SKA SE

Här ett axplock…Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

2 svar

  1. Det kanske inte blir så lätt för NWO att ta över mänskligheten!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: