Carl Norberg 2020-04-17 – Gå inte på mediernas skräckpropaganda

Kronviruset blåses upp enormt av medierna! Telekom ser ut att bli det kontrollverktyg som används för att styra människor ”så vi inte smittar varandra” – allt för vårt eget bästa naturligtvis! Oavsett hur farligt viruset är, används situationen för att dölja att ekonomin havererar. Vad måste vi i slutändan förstå för att inte bli kontrollerade på detta sätt?

Hur gör andra länder för att motverka Djupa staten? Var befinner sig Sverige i det spelet? Uppgifter har kommit fram om Anthony Fauci, USA:s Anders Tegnell, och hans inblandning i Coronavirusets uppkomst i Kina. Kent Werne sitter i TV4 och glappar värre än någonsin. Vilken tillfällighet.

Hur etablissemanget skapar krig mot abstrakta substantiv – terrorism, narkotika, fattigdom… Ericsson, 5G och telekominfrastruktur. Tydlig korrelation mellan Ericsson-närvaro och centralbanker. Hur blir situationen med världshandeln och dollarhegemonin? Handel med varor och tjänster minskar, oljepriset faller men inte bensinpriset. Politiska sanningar jämfört med verkligheten.

Utrikes: USA tänker inte släppa dokument om 9/11, CIA måste alltså spelas ut lite längre. Joseph diGenova går ut med att Durham-utredningen inriktar sig mot John Brennan, biträdande CIA-chef under 11 september med kopplingar till Saudiarabien och Saudi Ericsson. Carl uppmanar till en djupare undersökning av mordförsöket på A$AP Rockys advokat samma dag som Kina får en tjänsteman utvisad till USA. Hur sitter det ihop, vad är meningen och syftet?

Judicial Watch har begärt ut Hillary Clintons e-mail angående Benghazi. NSA, CIA och skapandet av lagrum som kan användas mot Brennan. Information om uppköp av Nokia börjar dyka upp, samtidigt som korruptionshärvan om Ericsson dyker upp i svenska medier. Vad kan Ericssons öde bli, när en EU-kommissionär säger att det finns fullt stöd för EU-länder att köpa privata företag? De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!Kategorier:Uncategorized, Video

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: