Carl Norberg 2020-04-15 – Vad är nyttan av ett samhälle?

Redo för onsdagsmys? Kina går ut med att de tänker hjälpa länder som drabbats speciellt hårt av både kronsjukan och svensk dominans inom ett visst område. Om en månad ska en redovisning inlämnas till USA:s president om nationella säkerhetsintressen. Fokus ligger speciellt på Kina.

I Sverige råder den svenska inställningen att göra rätt för sig, i ett system byggt på räntebelagd skuld med evigt växande tillväxtkrav. Runebergs berättelse om den ståndaktige (envise) Sven Dufva som var aningen klen i sitt förstånd gör oss påminda. Kanske dags att sluta porträttera den karaktären så fullständigt?

Carl kommer sen in på läkemedelsindustrins moraliska agerande, till exempel neurosedyn och skandalen runt detta. Investors kopplingar och Nobelpriset, som även inom detta område används som opinionsbildning. Sedan får vi veta den monetärmekaniska anledningen till att Svensk export faller.

Den unipolära ordningen håller på att bli multipolär. Oljepriset. Vilka är de parter som spelar för att motverka Djupa statens globala dominans? Israels regeringsbildning analyseras, där Netanyahu och Gantz visar att härska att söndra kan spelas åt båda håll. Det politiska etablissemanget hamnar i allt sämre position. När det kommer avslöjanden att Huawei inte har utfört några dolda avlyssningar – vem kan det då ha varit?

Betänk andra länders position där det centrala nervsystemet – telekominfrastrukturen – men även hjärtat – kraftförsörjningen – är under utländsk (svensk) kontroll. Varför skulle inte det anses vara ett stort problem? Expressens strategiska partner CNN har stängt ner Trump – hur skulle det emottas om en svensk kanal stängde ner Löfven?

Återigen dessa rymdödlor och bloddrickande familjer – uppenbarligen ska problembilden och målbilden undvikas, märkligt eftersom Arsenalsgatan 8C bevisligen dominerar i 180 länder. Varför adresseras inte detta konkreta faktum istället? Inte mycket bättre är det hos systembevararna, där fokus nu börjar flyttas till miljön, absolut inte bankerna. Trump har gjort en på vanligt manér chockerande referens till Myteriet på Bounty, där Fletcher Christian gjorde myteri mot kaptenen William Bligh. Expertkommentarerna haglar…

När Ann Linde och Carl Bildt gör gemensam sak för att bevara globalismen och den unipolära strukturen, då är slutet nära och korruptionen pinsamt uppenbar. Trump stoppar bidragen till WHO, varför?

Vad har gjorts för att dölja att bankernas balansräkningar världen över är proppfulla med värdelösa värdepapper? Någonstans kommer det att brista. Magdalena Anderssons strategiska förmåga fortsätter slå med häpnad. Löntagarna ska nu räddas, men inga andra? Till exempel de som inte har lön?

Slutligen adresseras ”det intellektuella haveriet” och hur det säljs in av tidningarna som att det har hänt precis nu. Vilken är den farligaste konsekvensen av att köpa detta? De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

4 svar

 1. Texas Hospitals Furloughing Nurses as Governor Orders “Elective” Procedures Shut Down
  https://www.anti-empire.com/texas-hospitals-furloughing-nurses-as-governor-orders-elective-procedures-shut-down/
  – det finns inga corona sjuka….

  Gilla

 2. CNN Caught Showing Fake News Mass Graves As Part Of Coronavirus Story
  https://dcwhispers.com/cnn-caught-showing-fake-news-mass-graves-as-part-of-coronavirus-story/
  – Not satisfied with New York’s comparatively high number of coronavirus cases and deaths – even as city and state officials indicate those numbers are already dropping overall, CNN dug into its propaganda bag of tricks and used a photo of a mass grave to try to keep the virus hysteria going.
  What CNN neglected to do of course was provide context. The photo is of a grave being dug on Riker’s Island for the city’s anonymous and unclaimed dead. Given New York has a population of around 9 million people, this happens regularly – every week in fact. It’s not news and certainly not new/breaking news. What CNN has done is take an unrelated photo of a weekly occurrence and linking it to attempted coronavirus hysteria.
  It truly is enough to make even Goebbels blush…

  Gilla

 3. Fauci’s NIAID Gave $3.7 Million To Wuhan Lab To Study Coronavirus in Bats?
  Chinese Wuhan Lab Received $3.7 Million From U.S. To Study #Coronavirus in Bats. It also turns out that Dr. Anthony Fauci, the head of the U.S. response may have provided that funding through his department of NIAID.
  Den brottsling måste straffas…. – det är apan med granaten…

  ”Större summor än så går via flera olika kanaler till forskning i Kina sedan lång tid.
  Lyssna även på Mark Kulacz senaste, Ep 28:9 om Dr Fauci……………”
  Ep 28.9: Dr Fauci’s NIH, UNebraska, USAID BILLIONS to China for bio”defense”! Vaccine+profits Ready

  Gilla

%d bloggare gillar detta: