Schweiz – Läkare hämtades av polisen och fördes till psykiatri

Detta är en google-översättning från tyska
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Söndag 12 april 2020 från Freeman kl 16:00

http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2020/04/schweiz-arzt-von-polizei-abgeholt-und.html

Exakt vad som hände med motståndare i Sovjetunionen under kommunism praktiseras nu av staten i Schweiz. Dr. med. Thomas Binder, FMH-kardiolog från Wettingen, hämtade polisen på lördagen och tog dem till det psykiatriska centret. Varför? Eftersom han uttryckte sig mot karantänåtgärderna och orsaken till det som en ”kalkon”. De schweiziska medierna hävdar att han hade gjort hot mot myndigheterna. I en tweet skrev han: ” Framför min övning finns en arbetsgrupp från KAPO Aargau, jag kommer att hämtas, HJÄLP !!!! ”

Hier weiterlesen: Alles Schall und Rauch: Schweiz – Arzt von Polizei abgeholt und in Psychiatrie gebracht http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2020/04/schweiz-arzt-von-polizei-abgeholt-und.html#ixzz6Jb2NOwbm

När det gäller en brottsling eller terrorist, dök poliser med skyddande västar och skjutvapen i full utrustning. Polisen blockerade tillfälligt den närliggande gatan och den närliggande tågstationen.

För det påstods att Dr. Thomas Binder misstänktes vara mentalt instabil och beväpnad, polisen vidtog särskilda säkerhetsåtgärder runt byggnaden.

Dr. Binder togs in på en psykiatrisk klinik. Undersökningen av de exakta omständigheterna för hoten har påbörjats. Åklagarmyndigheten i Baden har inlett en brottsutredning.

Ja, detta händer idag med läkare som inte underkastar sig den officiella statliga linjen för coronavirus och som har en annan åsikt. De förklaras galen och är inlåsta som en fara för samhället.

Kollegor har rapporterat:

Måste du ha fler bevis för att Schweiz snabbt fick en diktatur? Kan hända var som helst med kritiska röster.

Även i Tyskland vill människor låsa in karantänavvisare på psykiatriska sjukhus. Saxony’s socialminister Petra Köpping (SPD) sade i ett uttalande att tvång i enskilda fall var nödvändigt för att verkställa order.

Säg inte senare, ”JAG VET INTE NÅGOT !!!”

Något liknande hände mig 2009. Eftersom jag skrev kritiskt om åtgärderna för svininfluensan vid den tiden, beskrev Federal Office of Public Health BAG i Bern mig som ”farligt för hälsan”. Jag var ett hot mot samhället eftersom jag hade en annan åsikt om vaccination.

Vid den tiden valdes jag av schweizisk tv intervjuade .Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

3 svar

 1. OBS OBS OBS!!!!

  Perspectives on the Pandemic | Professor Knut Wittkowski |

  – In this explosive second edition of Perspectives on the Pandemic, Professor Knut Wittkowski, for twenty years head of The Rockefeller University’s Department of Biostatistics, Epidemiology, and Research Design, says that social distancing and lockdown is the absolutely worst way to deal with an airborne respiratory virus.

  Further, he offers data to show that China and South Korea had already reached their peak number of cases when they instituted their containment measures. In other words, nature had already achieved, or nearly achieved, herd immunity.

  Gilla

  • Det samma information får jag från NY from professor i medicin (han är själv jude, men vill inte bidra till psykopaternas agendan eller bygga koncentrationsläger samhälle… – Disraeli som arbetade åt Rothschild till slut började sprida sanning också )

   Gilla

 2. Ambassadör: Svenska mediers kritik mot Ungern bygger på lögner och fultolkningar
  https://nyadagbladet.se/
  Ny bok: Peter C. Gøtzsche: Vacciner – sanning, lögn och kontroverser
  https://newsvoice.se/2020/04/ny-bok-peter-c-gotzsche-vacciner-sanning-logn-och-kontroverser/
  Eva plågades till döds av corona – behandlades endast med Alvedon och ”öppet fönster”
  https://samnytt.se/eva-plagades-till-dods-av-corona-behandlades-endast-med-alvedon-och-oppet-fonster/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: