Eliten kämpar desperat mot Global Slavrevolt

Benjamin Fulford, Veckorapport
2020-04-13

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Det kan inte råda något tvivel om det … Planeten Jorden befinner sig mitt i en slavrevolt!

Vi lever i tider som det kommer att skrivas om tusentals år från och med nu. Vi bevittnar kullkastningen av ett forntida kontrollsystem som inbegriper mord, lögner och mutor. Den inavlade familjegruppen som kontrollerar detta system av babylonisk skuldslaveri kallas Khazariska Maffian … eller enklare Kabbalen. Epicentret för denna revolt är Förenta staterna.

Även om det förekommer enorma moln med desinformation som sprids ut av alla sidor, låt oss försöka sammanfatta vad som händer. Den utlösande händelsen var konkursen för det kabbal-ägda UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION den 16 februari 2020, ett datum som kommer att leva vidare i historien. Kineserna sa i huvudsak till Kabbalen att de inte längre skulle acceptera deras skuldcertifikat. Istället sa de, att från och med nu krävs betalning i guld eller andra saker som verkligen finns.

Kabbalen, som förutsåg denna händelse, försökte böja kineserna till underkastelse med en misslyckad biologisk vapenattack och en mer framgångsrik elektromagnetisk attack med 5G och satelliter. Denna attack orsakade antagligen att miljoner skadades i Wuhan, Kina, berättar CIA-källor som i hemlighet besökte Wuhan efter attacken.

Samtidigt utlöste U.S. Corporations konkurs ett odeklarerat inbördeskrig i USA som fortfarande rasar. Så här ser brittisk MI6-underrättelse på situationen.

”Det verkar pågå en restaurering av First Federal Republic under den andra hemliga (frimurar) olagliga konstitutionen. Släktingarna på sidolinjen föreslår att VDn för Colony Corporation i District of Columbia svärs in i rätt konstitution. Inbördeskriget står vid horisonten.

”Det är därför USA:s president Donald Trump inte längre använder presidentens sigill.

Pentagon källor säger:

”Krigslag råder fullständigt eftersom alla 50 stater befinner sig under katastrofdeklarationer, gemensamma specialoperationer (JSOC) har fått marschorder och Trump förklarar sig själv som president i krigstid.” Det är därför en miljon reservtrupper har mobiliserats.

”Det verkar som att de bästa hundarna i Hollywood, Wall Street, Silicon Valley och andra kan ha blivit arresterade eller hållits under husarrest,” säger källorna.

gavin

(klicka på rubriken för att läsa artikeln)

Samtidigt har flera amerikanska stater, särskilt Kalifornien, förklarat sig oberoende av regimen i Washington DC. Kaliforniens guvernör Gavin Newsom sade att ”som en nationsstat” skulle Kalifornien förvärva sjukhusmaterial som den federala regeringen har misslyckats med att tillhandahålla och kanske till och med ”exportera några av dessa leveranser till stater i nöd.

Två separata personliga kontakter som bor i Kalifornien rapporterar att de har sett tanks på gatorna där. Det har också förekommit flera icke-naturliga jordbävningar som upptäcks runt basen Area 51 i Nevada och de militära underjordiska baserna i Kalifornien.

Pentagon källor säger:

”Kabbalens tunnlar sträcker sig från Mexiko till Kanada, så krig mot …

Mexikanska karteller hindrades från att stoppa flödet av droger, vapen, människor, barn, terrorister och pengar. ”

Det pågår också en nedbrytning i Israel som Pentagon-källorna säger, och noterar att ”Israel kan under den judiska påsknedstängningen göra det lätt att samla upp krigsförbrytare och terrorister.”

rabbi

Utrotningen i Israel verkar ha börjat med ”coronavirusdöd” för den före detta israeliska chefen Rabbinen Eliyahu Bakshi-Doron som kräver mord på judar som gifter sig med icke-judar.

Detta krig är inte över och eliten kämpar hårt tillbaka. Detta ses till exempel i samtalet om att vaccinera alla med vad som troligtvis kommer att vara en cocktail av giftiga ämnen inklusive mikrochips, säger CIA-källorna.

Kabbalen dödade Robert F. Kennedy Jr.’s dotter och barnbarn i en hämnd för att de hade varnat om farorna med deras vacciner, säger MI6-källor. Kennedy säger:

gates2

”Indiska läkare skyller på [Bill and Melinda] Gates-kampanj för en förödande icke-polio akut förlamning (NPAFP) -epidemi som förlamade 490 000 barn.”

no-return

Som ett tecken på vem han egentligen arbetar för, sa den kanadensiska premiärministern Justin Trudeau på torsdagen, att ”kanadensare kommer inte att kunna återvända till livet så som de kände till det innan den nya coronavirus-pandemin förrän ett vaccin finns tillgängligt.” Justin, son till Fidel Castro, mördade nästan säkert sin bror, den verkliga sonen till Pierre Trudeau, för att kunna bli premiärminister.

shutdown

Eliten använder sig också av den falska pandemin och karantän för att tvinga befolkningen till att överlämna sina mänskliga rättigheter. Som ett resultat härav, ”istället kräver arbetarna nu en återställning av löner, timmar och rättigheter på arbetsplatsen, de kräver högljutt att om de ska ha någon chans att arbeta alls, under några som helst förutsättningar. Eliter har ”råd” att göra detta eftersom de har fått miljarder dollar för att göra det, ”konstaterar författaren Joaquin Flores.

Stanford Advocate konstaterar att friheterna minskas drastiskt:

”Medan ledare runt om i världen bekämpar spridningen av coronaviruset inhämtar de nya krafter. Eftersom lagstiftare begränsar eller avbryter aktiviteter i namnet av social distansering har många av normerna som definierar demokrati – val, överläggning och debatt, kontroller och balanser – utsatts på obestämd tid … Frankrike och Bolivia har skjutit upp val. Peru överlämnade sin president till en bred ny lagstiftande myndighet. Israel satte kraftigt upp räckvidden för sitt övervakningstillstånd”.

Fler och fler människor vaknar upp för att coronaviruset som används för att begränsa friheter runt om i världen – är falskt. Dr. Scott Jensen, till exempel en republikansk statlig senator från Minnesota, säger att läkare har beordrats av den amerikanska regeringen att märka alla dödsfall som kommer från ”coronavirus.”

En CIA-läkare skickade oss denna kommentar:

”Jag arbetar inom sjukvården. När patienter på två sjukhus jag arbetar vid dör, om de har några luftvägsbesvär, är vi beordrade att sätta COVID på dödscertifikatet. Dessa patienter testades aldrig ens för viruset. Cancer, trauma, dödsfall i blodförlust är nu alla dödsfall i COVID. Om du är sjuk får nästan alla syre. Så om du dör placeras COVID på ditt dödsintyg! Detta är en bluff! Allt är lögner!”

CIA-källan skickade också följande:

”Coronavirus har sitt ursprung i staden Wuhan i Kina och har nu nått alla världens hörn. Men detta virus har inte nått Peking, Kinas huvudstad och ekonomiska huvudstaden Shanghai nära Wuhan, varför …?

Peking är staden där alla ledare i Kina bor. Militärledare bor här, de som driver Kinas makt bor här och det finns ingen låsning i Peking! Det är öppet! Corona har ingen effekt här, varför …?

Shanghai är staden som driver ekonomin, det är Kinas ekonomiska huvudstad, där alla de rika människorna i Kina bor! De som håller branschen igång, det finns ingen låsning här, corona har ingen effekt här …! * Varför …? ”

wuhan-lab

Som vi märkte i förra veckan ägdes biovapenlaboratoriet vid tillfället för detta ”coronavirus” av Soros Foundation, en Rothschild-front. Vi informerade kineserna om att Coronaviruset hade spårats till deras anläggning på ”666 Gaoxin Road”, i Wuhan, Kina.

Det faktum att denna information inte finns på framsidorna i kinesiska tidningar berättar.

Anledningen är uppenbarligen att det förekom hemliga kommunikationer i förra veckan mellan Rothschilds och kineserna, säger Asian Secret Society källor. Rothschilds sa att de hade enheter i Ryssland riktade mot Kina. Kineserna svarade med att säga att om de attackerades igen skulle de vedergälla genom att utplåna Schweiz och Israel. I stället för krig erbjöd de sig att sälja Rothschilds 1 000 ton guld och inväntar fortfarande på ett formellt svar. Asiaterna har klargjort att den nuvarande situationen inte kan lösas med våld, bara genom samarbete.

Kinesisk ambassadör i USA Cui Tiankai säger:

roundup

”Låt oss arbeta tillsammans för att svara på den globala krisen, för att rädda människors liv, för att rädda framtiden för den globala ekonomin och för att rädda den globala samhällets framtid. Det här är vår viktigaste uppgift. ” Cui kräver ”ett nytt och effektivt globalt styrelsessystem … baserat på ömsesidig respekt och … fullt erkännande av mångfald.”

daily-press

FN kommer åtminstone att omstruktureras radikalt under ett förbättrat styrsystem. Just nu har de inga pengar. ”Vi förstår att det finns pengar i rörledningen, även om de inte officiellt har mottagits,” sade Stéphane Dujarric, talesman för FN:s generalsekreterare i förra veckan.

crack-down

Asiaterna håller också på att knäcka rädslan för coronaviruset. Det är därför som ”Minst 266 personer har arresterats efter att ha publicerat information om coronaviruset i 10 asiatiska länder, från Thailand till Indien och Mongoliet, enligt en AFP-rapport baserad på polisrapporter.”

Asian Secret Society källor säger att deras sällskap har nu räknar ut att coronaviruset är falskt. Men 5G-elektromagnetiska attacker är det verkliga hotet, då de har att göra med det. För dig som fortfarande inte förstår att 5G-hotet inte är ”falska nyheter”, vänligen titta på den här artikeln med stöd av cirka 100 vetenskapliga citat.

kina4

MI6-källor säger:

”Vi ser hela denna sak som hybridkrigsföring mot världens nationalstater, så genom att premiärministerens verkställande ledare i Storbritannien ska gå ner, bör resten av världens ledare galvaniseras, vilket nu sker, etc.”

Med andra ord kan de ha förfalskat Johnsons ”coronavirus” för att framgångsrikt skrämma andra världsledare till handling.

I Japan förbereder militären åtgärder mot den bedrägligt installerade regimen för slavpreministeren Shinzo Abe, eftersom han har drivit 5G och orsakat ekonomin att kollapsa med den falska pandemin, säger japanska högerkällor nära kejsaren.

Samtidigt som fler och fler människor vaknar till den falska pandemin finns det tecken på Project Blue Beam-hologram över hela världen. Här är exempel från Indonesien, Israel och olika delar av USA. Håll huvudet uppe eftersom det kan vara en show – som snart kommer – till himlen ovanför dig. Detta är bara en liten del av det falska slutetidspartiet som organiseras och genomförs, menar flera källor.

Vi noterar också att avstängningen av de flesta icke-nödvändiga kommersiella aktiviteter redan har varit en välsignelse för naturen. Jag kunde ta följande bild i min lokala park.

Målet är att ha en värld i harmoni med naturen, där alla har en hälsosam och lycklig levnadsstandard. Denna planet kan bli förvandlad till en himmel avsedd för alla, inklusive en odödlig ande för dem som önskar det. Kom ihåg att trots att mänskligheten vinner är striden för Planet Earth inte över. Vi måste alla göra vår del.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

3 svar

 1. Utrikesministern oroade: Ger Sveriges regering bort vår säkerhet till Atlantic Council?
  https://www.globalpolitics.se/margot-wallstrom-oroar-ger-sveriges-regering-bort-var-sakerhet-till-atlantic-council/

  Gilla

 2. 22 forskare: Folkhälsomyndigheten har misslyckats med sin coronastrategi
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0nyJQ6/22-forskare-folkhalsomyndigheten-har-misslyckats-med-sin-coronastrate

  – kolla noggrant dessa 22 forskare och ockuperade media – mot de står vi ÅTTA miljoner medborgare ….!!!!!!

  – senaste året de forskare är inga forskare utan bekväma vapen i händerna på medicin maffia (de väljes inte pga av kunskap) mest av dessa är judar från alla andra länder som samlade på Karolinska slaktsjukhus och andra inrättningar som söver ner människor i liggande ställning med djurmedel istället för att lämna de i sittande position och hjälp att andas – de får hosta och medicinsk vård med passande medel …. det är lättare att avliva och få statistik att gå upp för betald – folk dör av panik och inhuman hantering när de har svårt att andas. Professor från NY-teater felt varnar mot andningsmaskin och sövning.

  Just nu som på order alla medier ropar mot Trump och mot kärvare åtgärder mot människor – spelar i händerna på satanister … Aftonbladet hyllar drakoniska åtgärder i Norge och ropar mot samma till Sverige – smutskastar folkhälsomyndigheten och Trump – DE PSYKOPATER TA TILL ANFALL – slår med pannor i sitt strävan att förinta våra länder….. de lyckades att skapa panik och vill tvinga total kollaps som är sionist NWO-mål –

  Gilla

  • Det som nu händer på våra äldreboenden är fasansfullt
   https://www.expressen.se/kronikorer/lotta-groning/det-som-nu-hander-pa-vara-aldreboenden-ar-fasansfullt/
   Döden på äldreboenden går just nu fram som en löpeld. Dörrarna stängs för anhöriga, personalen är ofta outbildad, oskyddad och rädd.

   – detta är organiserad aktion att eliminera de gamla – dessa psykopater tror att de få mera ekonomiska fördelar – just i sionist NWO ordning….
   Poängterar- just nu smittan sprides av agenter avsiktligt mot valda offer, men om de lyckas med tvång vaccinering som de försöker tvinga på just nu DÅ BLIR DEN RIKTIGA PANDEMI !!!!!!!
   – man ser hur de infiltrerade media, medicin och ledande poster….. STÅ EMOT – om vi inte samlas i motstånd de organiserar massmord!!!!!

   Gilla

%d bloggare gillar detta: