Sanningens minut närmar sig för Dödsängeln och Bortförklaringsmästaren statsminister Stefan Löfvén

Stenhård kritik mot Stefan Löfven från alla håll - Samtiden

Olle Ljungbeck
2020-04-12

År 2015 såg han möjligheten av att långsiktigt skapa en majoritet av partimedlemmar genom att släppa in hundratusentals individer från områden utanför Europa. Resultatet ser vi nu. Varje år tusentals svenskar mördade, våldtagna, rånade, terroriserade och skjutna av dessa.

Egendom som fastigheter och bilar förstörda genom sprängningar. Mot detta har han inte agerat eftersom han är orolig för att då stöta bort dem som kommande medlemmar i partiet. Aldrig ett ord till de egna medborgarna som drabbats. Ej heller kraftfulla åtgärder innebärande bl a utvisning av grova brottslingar. Och detta får fortsätta år efterår. Hellre låter han en  terrorist stanna kvar av omtanke om denne än att utvisa honom för att han inte skall skada svenskar. En verklig dödsängel. Han tillåter sålunda en massaker på sitt eget folk år för år. Detta kan vi läsa om varje dag.

Nu när Coronan drabbat oss visar han återigen samma avsaknad av känsla och ansvar för sitt eget folk. Berikarna har nu fått arbete i våra äldreboende. Detta trots att ett stort antal saknar språkkunskaper och därför inte förhåller sig eller kan förhålla sig till de skyddsregler som gäller vid äldreboenden. Bl a deras klankultur är hinder för att de skall efterleva de regler vi andra måste leva efter för att coronaepidemin inte skall spridas. Jag har själv erfarenhet av att många inte förstår vårt språk och därför inte kan ta del av skyddsregler etc. Självklart är det höga dödstalet på äldreboenden orsakade av att invandrare tillbringar sin vardag som tidigare inte minst i grupper och inte iakttar eller förstår hur de skall iaktta skyddsbestämmelserna. Den som förnekar detta har inte sett verkligheten som jag gjort.

När Stefan Löfven, ”Dödsängeln” säger att vi har inte lyckats skydda de äldre, ljuger han. Löfven har med berått mod låtit berikarna  vårda våra gamla trots de tydliga risker som jag nämnt och som självklart är av avgörande betydelse för spridning av virus. Det är hans förslag.

Men som vanligt har han gjort detta utan att tänka på konsekvenserna. Flera statliga myndigheter har så gott som varje gång regeringen lämnat en lagrådsremiss för granskning fått kritik av framförallt Riksrevisionen och Lagrådet för att regeringen i de avlämnade förslagen aldrig gör några konsekvensanalyser. Detta är regeringen skyldig till enligt regeringsformen. När det gäller invandrare på våra äldreboenden borde detta varit inte endast en självklarhet utan en nödvändighet.

Något sådan gjordes inte heller vid massinvandringen och nu ser vi resultatet.  Ett stort antal av dessa har nästan inga språkkunskaper, dålig eller ingen utbildning från hemlandet varför de inte förstår den information de rimligen borde kunna ta del av. En kultur med med många individer samlade för umgänge på små utrymmen. Det är inte min avsikt att här slå mot de invandrare som nu arbetar vid äldreboenden. Många av dem är hederliga och ärliga individer. Nej, skulden och ansvaret är helt Stefan Lövens som är den ytterst ansvarige. Som vanligt har han inte agerat rätt. Inga konsekvensanalyser för att se om lämpligheten men också vad som krävs för att en invandrare skall få anlitas på äldreboenden.

När nu Stefan Löfven förklarar att övriga partier också är delaktiga i den katastrofala situation man orsakat bl a våra gamla får det stå för honom. Han har genomgående under den tid han varit statsminister, återkommande visat att han inte är vuxen ledarskapet för vårt land.

Därför måste alla övriga partier för att ta sitt ansvar mot svenska folket omgående genom en misstroendeförklaring få bort honom omgående. För var dag som går orsakar han svenska folket än större skada. Efter detta måste han ställas inför riksrätt. Tar inte de sju övriga partierna eller en majoritet av dessa ett sådant beslut är de brottslingar och skall av svenska folket betraktas som sådana vid nästa val.

Så här såg dödstalen senast ut i de nordiska länderna. Dödstalen vid äldreboenden i Sverige är betydligt högre än i de övriga?

Döda i Corona
Sverige    887
Danmark  247
Norge       92
Finland     48
Island         7

Till detta kan läggas att förra året våldtogs drygt 8000 kvinnor i Sverige.

Tar mig friheten att lägga in Lennart Matikainens och Håkan Bergmarks tankar till detta:Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

5 svar

 1. Dessa idioter kom i smaken sittandes isolerade med sina enorma löner i Bryssel – de dagdrömmer eller blivit färdiga till att läggas på psyke – dags att eliminera hela denna EU Taro-korthus
  https://www.dn.se/nyheter/varlden/von-der-leyen-aldre-kan-tvingas-isolera-sig-aret-ut/

  Gilla

  • Varför inte undersöker de – vem patenterad den, vem sprider, vem förfalskar statistik och fixar falska test-kid, vem betalar för att tillskriva alla avlidna orsak ”död av corona” ? … och vem är skyldig till att just nu krossar ländernas ekonomi samtidigt som analfabeter med massor sjukdomar välter in i Europa utan stop med Soros / Deepstate gäng finansiering – de vill isolera och mörda /förgifta folk med kommande ”vaccination”
   – Vem skall använda hjärna eller korrupta marionetter vill slänga alla från stupet …
   – Dags att ställa de skyldiga till svars !? ..
   – . den von der Leyen ser ganska gammal ut själv och till synes inte så frisk heller….
   – tänker de sprut / vaccin mörda alla pensionärer?
   – i vilken nazist koncentrationsläger funderar de leva vidare?
   – eller tror de att de bli rikare när de massmördat befolkning? –

   Gilla

 2. Medier vinklar: ”Superläkare som vågar gå mot Trump” !!!???
  – den psykopat och Illuminati döds-struktur tjänare och hans gelikar går till sista skriket som självmördare mot väggen för att föra falsk agenda och i tro att nå NWO målet att mörda så mycket de kan och förstöra ekonomi globalt samt sänka USA = ”Titanic” – som den frimurare kapten som sänkte Titanic för att skapa privat världsbank åt psykopater….
  – den undermåliga man = satanist medier höjer i betydelsen kallar ”super” läkare som är korrumperad idiot som har ingen kunskap då han sysslar med helt annat. Den psykopat åstadkommit massmord av hiv/aids, sars, mers, ebola och nu covid-19 och som bedriver bioterror med mycket spridd spindelnät av nyttiga idioter för betald. Senaste information att aids man kan bota på 12 dagar och återställa immunförsvar (men det faller inte på läpparna av globala medicin-företag mördare – de vill känna pengar och tvinga folk betala för det att dem som mördar sina patienter)
  https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/han-leder-kampen-mot-covid-19-i-usa/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: