Nästa på Trumps agenda: Ekonomisk återfödelse

Conrad Black
Conrad Black

Conrad Black har varit en av Canadas mest framstående finansiärer i 40 år och var en av världens ledande tidningsförlag. Han är författare till auktoritativa biografier av Franklin D. Roosevelt och Richard Nixon, och senast ”Donald J. Trump: En president som ingen annan.”

Synpunkter som uttrycks i denna artikel är författarens åsikter och återspeglar inte nödvändigtvis The Epoch Times åsikter.

8 april 2020
https://www.theepochtimes.com/next-on-trumps-agenda-economic-rebirth_3303677.html?ref=brief_Opinions&utm_source=Epoch+Times+Newsletters&utm_campaign=4e529a4846-EMAIL_CAMPAIGN_2020_04_09_08_47&utm_medium=email&utm_term=0_4fba358ecf-4e529a4846-242072349

I början hade president Donald Trump ingen anledning att tvivla på Kinas minimering av problemet. Så fort han hade anledning att tro att coronaviruset sprer sig snabbt i Kina och överfördes av människor – i motsats till påståenden från den kinesiska regeringen och stöttas av deras lakejer i Världshälsoorganisationen – stoppade presidenten direktflyg från Kina.

För det var han förlorad som rasist och en ”hysterisk främlingsfientlighet” (en Bidenism) av media och officiella demokrater. När hans fiender skiftade växlar och anklagade honom för att vara ”anti-science” och praktiskt taget en medlem av den platta jordens samhälle, inrättade han Pence-arbetsgruppen och packade den med oföränderliga myndigheter om epidemiologi och förvaltning av folkhälsan.

Han tog grepp om högskolans högskola och ordnade på ett trovärdigt sätt över en omfattande rekrytering av den privata sektorn, som snabbt utvecklade och distribuerade enkla testsatser, och presidenten arbetade bra även med guvernörer som hans relationer hade varit sura med (t.ex. ny Yorks Cuomo, Kaliforniens Newsom och Washington State Inslee).

Samtidigt som vänstern i allmänhet krävde långa nedläggningar och landets påtvingade självförmåga, förmodligen för motiv som strömmade bortom mot-epidemiologi till enbart politik, täckte Trump den flanken med ett formidabelt bistånd och likviditetspaket som totalt utgjorde på en något fantastisk 6 biljoner dollar.

Efter att ha misslyckats med att smäcka det med boondoggles och preferenser för organiserat arbetskraft och andra kroniska demokratiska valkretsar, undertecknade demokraterna.

I deras desperation efter att hitta en ersättning för det ryska samarbetet och bedrägeriet, har demokraterna utan framgång lanserat rättegångsballongen för en partisan utredning av svaret på CCP-viruset, medan hela landet fortfarande stängs av som reaktion på utbrottet.

Det kommer inte att få någon trovärdig dragkraft, och demokraterna kommer att behöva möta den här presidenten utan att kunna hylla honom med bedrägliga pseudo-juridiska hinder och under Joe Bidens dåliga ledning. Den sista vändningen före valet genast kommer att återuppta den amerikanska ekonomin och den steroidhypade vertikala återupplivningen av den ordspråkiga ”V” -återhämtningen.

Ekonomiskt stöd

Trump-planen är att fastställa lite mer ekonomiskt bistånd, en del av det som en återuppbyggnad av infrastrukturen (uppfylla den sista av hans stora kampanjlöften 2016), som FDR som godkänner social lagstiftning under kriget och alltid kallar det till fördelar för veteraner.

All modellering i början av denna folkhälsokris, som skräckte världen med besväret av miljoner amerikanska dödsfall, 500 000 dödsolyckor i Storbritannien och tiotals miljoner i världen, har visat sig vara överdrivna. Och ökande oro över konsekvenserna av en långvarig avstängning av de flesta av USA:s handel orsakar allmän rädsla att växla stadigt från viruset till den omedelbara lågkonjunkturen och plötsligt uppkomst av en leviatans välfärdsstat, baserat på biljoner dollar lånade till nollräntor.

Presidenten har visat avsevärd smidighet och håller sin status som landets godartade närmare land i lås med de medicinska experterna, samtidigt som han uppför crescendo för ekonomisk återfödelse. Han förbereder sig på att övergå till den ekonomiska prioriteringen från det medicinska, och kommer att göra övergången lättare än sina motståndare, som är lumrade över deras frenade attacker mot allt som Trump gör, och av hans goda förbindelser med de ledande demokratiska guvernörerna, som vittnar om hans samarbete.

Kaliforniens Newsom var till och med tvungen att försvara sig själv den här veckan mot den avskyvärda anklagelsen för medborglighet mot presidenten från den olyckliga blowhard Joy Behar, värdinnan i ”The View”, möjligen nätverkets TV:s mest illamående program.

Från och med 7 april, medan amerikanska dödsolyckor var över 1 000 per dag och fortfarande ökar, släppte New York för sjätte dagen i rad mer återhämtade fall av coronavirus än på sjukhus. De nu berömda pandemiska modellkurvorna trender nedåt i New York, som de är i Italien och Spanien. Siffrorna är nödvändigtvis oklarade av det oskiljbara antalet människor som anses ha dött av viruset eftersom de hade det, men där döden huvudsakligen har orsakats av en annan sjukdom; och utan tvekan ett stort antal fall där symptomen inte uppfattades eller inte identifierades.

Förmodligen, i Storbritannien fick premiärminister Boris Johnson och Charles, prins av Wales, var och en liknande exponering, men prinsen navigerar på sjukdomen under läkares vård hemma medan premiärministern är på intensivvård. Balansen i denna månad borde ge mycket mer information, miljoner tester, mer solid bevis på effekten eller på annat sätt hydroxiklorokin, som anti-Trump-medierna har försökt att ignorera eftersom dess framgång, såsom snabb utveckling och distribution av Abbott Laboratorietestningsenhet reflekterar positivt på presidenten.

Det kan också vara möjligt att initiera antikroppar från några av de 97 procent majoriteten av de rapporterade coronavirusfallen, där individerna har bekämpat sjukdomen framgångsrikt.

Avvisa ekonomiskt svårighet

Det finns ökande erkännande av att CCP-viruset inte kan utrotas i Amerika, så förrän ett vaccin upptäcks och administreras till hela befolkningen kommer det att vara ett virusproblem. Men USA har ungefär 1 300 nyligen arbetslösa för varje dödlighet i coronavirus, vars medelålder fortsätter att vara i de övre 70-talet. Hittills har bara en tiondel av en procent av den amerikanska befolkningen rapporterats ha smittats och 97 procent av dem har överlevt.

Trots anti-Trump-medias ansträngning att insistera på att all ekonomisk svårighet måste uthärda tills det medicinska hotet har avlägsnats fullständigt, kommer landet att inse att detta är nonsens. Många ledande demokrater kräver fortfarande en tillräckligt lång nedläggning för att ge dem en chans att segra i valet genom att anklaga Trump för att följa deras brådskande råd och provocera en ekonomisk depression så djupt att det kunde sätta honom. Endast den utmärkta forskaren och bioetikern vid University of Pennsylvania Ezekiel Emmanuel kräver hörbart att ett 18-månaders lockdown ska avsluta koronaviruset i ett självförarmat Amerika.

Längden på nedläggningen kommer att vara presidentens beslut, och jag misstänker att han börjar senast i mitten av maj (uteslutande av en uppgång i sjukdomen) och kommer att uppmana alla tillbaka till arbete och utbildningsplatser, men iakttar en viss självdistans , maskbärande och långsam återgång till stora församlingar.

Den ekonomiska stimulansen på plats kommer att fortsätta till viss del och tjänar presidentens politiska bekvämlighet. Han kommer att få kredit från de flesta amerikaner för att ha avslutat krisen mer framgångsrikt än något annat stort land som har haft en betydande exponering för den, utom Tyskland och Sydkorea (Australien, Kanada och Japan har inte medicinskt farliga grannländer och agerat tidigt nog för att minska kontakten med Kina och Europa).

Presidenten, trots att han förnekar att detta skulle hända, kan också utsätta olika regioner eller stater för olika öppningsplaner, men de flesta företag – förutom underhållnings- och gästfrihetssektorerna och de flesta utbildningsanläggningar – kan återställas till nästan normala aktivitetsnivåer nästa månad.

Antagande att flyttningen genomförs på ett snabbt och korrekt planerat sätt av hans nu erfarna krishanteringsapparat, Trump kommer att behärska en unik kris i amerikansk historia och kommer att ha byggt och sedan återställt den största ekonomiska boom i landets historia. Samtidigt kommer hans motståndare att ha gjort något annat än karp och gnälla och ge amatörhoppade Gong Show-simuleringar från den förmodade demokratiska presidentens nominerade källaren i Delaware.

Trump borde vara mindre repetitiv och självbetjäning i sina pressmöten och ge mer av det till Pence när krisen börjar sjunka, men taktiskt sett har han varit ett fullständigt steg före sina fiender hela vägen.

Det finns ingen anledning att tro att han kommer att vakla nu. Som britterna säger är det allt att spela för.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

6 svar

 1. – Hospitals Get Paid More to List Patients as COVID-19 and Three Times as Much if the Patient Goes on Ventilator
  https://www.investmentwatchblog.com/hospitals-get-paid-more-to-list-patients-as-covid-19-and-three-times-as-much-if-the-patient-goes-on-ventilator/
  – This Is Strange: Total US Deaths in March 2020 are Actually Down 15% from Average of Prior Four Years http://www.yourdestinationnow.com/2020/04/this-is-strange-total-us-deaths-in.html
  – ”NYC coronavirus death toll should include those dying at home without diagnosis: de Blasio http://www.webnewsys.com/2020/04/nyc-coronavirus-death-toll-should.html
  – German Study: Coronavirus Mortality Rate May Be Five Times Lower Than Reported
  http://www.hideoutnow.com/2020/04/german-study-coronavirus-mortality-rate.html
  – Detta är frågan om läkare-sabotörer/folkets fiender … (dessa finns överallt av samma ”utvalda” nationalitet)

  Vaccine ‘Mark Of The Beast?’: It’s Time To Stop Bill Gates At All Costs – Conspiracy Theorists May Have This One Right
  https://www.fort-russ.com/2020/04/vaccine-mark-of-the-beast-its-time-to-stop-bill-gates-at-all-costs-conspiracy-theorists-may-have-this-one-right/

  Robert F. Kennedy Jr. Slams Bill Gates’ ‘God-like Willingness To Experiment With Lives of Lesser Humans’
  https://newspunch.com/robert-f-kennedy-jr-slams-bill-gates-god-like-willingness-experiment-lives-lesser-humans/
  – Robert F. Kennedy Jr. slammed billionaire philanthropist Bill Gates and his “messianic conviction that he is ordained to save the world with technology.”
  Sionist NWO vill upprepa samma metod för människor i USA och EU som de redan genomförde i Ryssland vid 1917…1930: total ekonomisk katastrof följande av svält, pandemi och bestialiskt massmord – just därför de sender migranter av djurliknande sadister och kriminella mördare till USA och EU (judar skapade då egen polis och egna försörjningssystem samt evakuering till skyddade områden) samma taktik:
  ”FOOD SHUTDOWN: Farmers Told to “QUIT FARMING”! Crops rotting in fields. Dairy farmers incentivized to quit for good. Beef/pork processors shutting down. All by design. Spread the word and make sure everyone starts growing food, no matter how small scale — every bit helps.
  http://tapnewswire.com/2020/04/food-shutdown-farmers-told-to-quit-farming/
  https://www.investmentwatchblog.com/food-shutdown-farmers-told-to-quit-farming/
  America’s “Food Lines” Are Being Measured In Miles As Desperation Sets In All Over The Country
  https://www.investmentwatchblog.com/americas-food-lines-are-being-measured-in-miles-as-desperation-sets-in-all-over-the-country/
  US: Martial Law Overlords Have Banned Citizens From Buying Certain Products

  Gilla

 2. Coronaviren sind nicht das Problem-bleiben Sie besonnen!
  https://www.wodarg.com/
  How Dr. Wolfgang Wodarg sees the current Corona pandemic

  Gilla

%d bloggare gillar detta: