I de lugnaste vattnen simmar de fulaste fiskarna…

Många har förfasat sig över de inslag jag haft om barn som förvarats i tunnlar i USA och runt om i världen. Idag pågår stora räddningsinsatser för dessa barn. Tyvärr, förekommer detta satanistiska beteende högt upp i hierarkierna och ända in i Vita Huset åtminstone allt ifrån Nixon till Obama. Vet du om, att Watergate-skandalen, egentligen handlade om pedofili… och inget inbrott?

Sverige är inte förskonat från pedofili. Ni kommer kanske ihåg Bordellmamman med Palme och Fälldin inblandade, det sägs att det går ända in i kungahuset. För det kan ni läsa boken Carl XVI Gustaf : den motvillige monarken som berättar om detta.

Här tar Berts Värld upp lite av detta. Den andra videon handlar om barnen på Mc Martin Pre-School. En fruktansvärd historia, som fick åtminstone mig att må dåligt. Så var beredda!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:,

2 svar

 1. WHO:s generaldirektör medlem i kommunistisk terrororganisation
  https://samnytt.se/whos-generaldirektor-medlem-i-kommunistisk-terrororganisation/
  – Högsta chefen för Världshälsoorganisationen, Tedros Adhanom Ghebreyesus, har en bakgrund som revolutionär kommunist i den terrorstämplade etiopiska milisen Tigreanska folkets befrielsefront (TPLF). Han uppmärksammades för några år sedan i samband med ett försök att få Zimbabwes kommunistiska diktator Robert Mugabe utnämnd till WHO:s världsambassadör. (etiopisk svart jude från gammal bland judeland)

  Gillad av 1 person

 2. https://www.vaken.se/estonias-bomber/
  – Att M/S Estonia har utsatts för en rad sprängningar har mörklagts i Sverige trots att det finns klockren teknisk bevisning. Det är dags att detta blodiga kapitel i svensk nutidshistoria belyses. Estonia har fallit offer för ett attentat. Det värsta massmordet i svensk historia. Mördarna går fortfarande fria då de skyddas av etablissemanget. De har slagit till igen efter sänkningen av Estonia och de kommer att slå till igen om vi inte avslöjar och stoppar dem.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: