En gräns har nu överskridits

Hur fungerar demokrati i Sverige? - YouTube

Olle Ljungbeck
2020-04-08

En gräns som aldrig får överskridas i en demokrati har nu överträtts av samtliga dessa 8 partier. Det har gjorts för att ge mer makt åt den genom tiderna Sveriges störste landsförrädare och brottsling någonsin – statsminister Stefan Löfven! Stefan Löfven och därmed regeringen har getts befogenheter en svensk regering aldrig haft tidigare sedan Sverige blev en demokrati. Historien har visat från andra länder att dessa kan såväl förlängas som utvidgas. Att dessutom ge dessa befogenheter till den absolut odugligaste och minst begåvade statsminister vi någonsin haft visar på vilken nivå övriga riksdagsledamöter befinner sig.

Partierna  KD, SD och Moderaterna har nu också visat att det de påstod sig stå för i demokratiskt hänseende var lögn på precis samma sätt som gäller de övriga fem.
Om de varit demokrater är det också ett annat förhållande som skulle hindrat dem att ge honom makt utöver vad Grundlagen stadgar. Stefan Löfven har nu varit statsminister i nästan 6 år. Under denna tid har vi inte någon gång sedan demokratins införande haft en så obegåvad ja rent ut sagt underbegåvad statsminister som nästan aldrig agerat för svenska folkets bästa. Lägger man därtill hans cynism  framförallt mot kvinnor framgår det klart och tydligt att hans personlighet  präglas av klart  psykopatiska drag. Dessa återfinns nästan alltid hos diktatorer. Hans intellektuella status och hans med totala handlingsoförmåga gör honom till den värsta ledare svenska folket någonsin haft. Att ge en sådan person makt som faller utanför vad grundlagen stadgar är inget annat än en katastrof för land och folk. Hans totala brist på förmåga till framförhållning och konsekvensanalyser är genomgående.

Ett flertal myndigheter bl a Riksrevisionen och Lagrådet har påtalat detta nästan varje gång regeringen lagt en lagrådsremiss. Därför är det inte makt han saknar utan ett intellekt som krävs för den post han har men som han borde tvingas lämna av detta skäl. En sådan person kan enbart komma att använda sina utvidgade befogenheter fel vilket i slutändan alltid drabbar folket. Det skrämmande är också att när Coronan så småningom avvecklat sig själv kommer han – Stefan Löfven – att själv tillskriva sig förtjänsten av detta. Om han då lyckas få en majoritet av svenska folket att tro detta finns risken att han får ”regera” Sverige ytterligare en period till och därmed förorsaka samhället sådana skador som närmast är oreparerbara.

Detta kan han göra med stöd av en annan landsförrädare – Annie Lööf – som bl a bär ansvaret för att 10 tusen afghanska unga män fått stanna och därför kunnat berika vårt land med mord, våldtäkter, rån, terror, bränder, skjutningar etc. Att sedan moderaternas knähund Ulf Kristersson låter sig förföras av denna Annie Lööf visar tydligt vem han är; ”Vi har noterat hur moderaterna de senaste veckorna agerat ansvarsfullt och konstruktivt”, visar jämväl på hennes totala brist på skrupler, från att tidigare närmast ha ärekränkt honom. Men det visar också på hans ynklighet genom att acceptera hennes behandling

Det som nu skett med att respekten och värnandet om demokratin inte längre är en självklarhet för Riksdagen får ses som det allvarligaste som hänt Sverige sedan införandet av demokrati. Men denna laglösa handling kommer nu – när man väl börjat – att följas av andra för ett civiliserat samhälle oförsvarbara handlingar. Och dessa låter inte vänta på sig. Redan i spåren av det som nu skett gällande demokratin sticker nu fascismen upp sitt fula tryne. Sålunda har Dagens Nyheter gett utrymme åt en av vänsterns  ”ideologer” att  tala om för oss medborgare att begreppet ”människors lika värde gäller inte längre”.

Det gäller professorn och ”filosofen” Torbjörn Tännsjö. ”Riksdagen tänkte fel när den beslöt att svensk sjukvård inte får prioritera med hänsyn till kronologisk ålder” konstaterar han nämligen! Han gör i artikeln rent hus med begreppet som vänstern och PK-media och PK-eliten anser vara heligt, åtminstone till den 7 april 2020. Nämligen ”Alla människors lika värde”.

Nu gäller inte lika värde längre utan nu är det den som är värdefullast. Vem som bestämmer det säger han inte. Men en sak är glasklar. Är du en äldre person skall du självklart offras före en yngre. Med andra ord så har ättestupan återinförts. Vad Du som skall offras tycker om detta hör inte hit. Sverige är en diktatur sedan den 7 april 2020. Men om Du som inte hör till vänstern eller de politiskt korrekta, före den 7 april 2020 hade  fört fram dessa åsikter hade Du ansetts vara – fascist, nazist etc. Nu lever Du i en diktatur och då bestämmer diktatorn vad som är moral.

 Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: