HENRY KISSINGER OCH BILL GATES KRÄVER MASSVACCINATION OCH GLOBAL STYRNING

Det här kom precis in i min mejl. Hmm, vad har jag sagt tidigare?

Alexandra Bruce

Det är verkligen otroligt hur dessa högt rankade medlemmar i kommittén, som har upphöjts som världsledare och multimilliardärer – de är inte fria. De är patetiska slavar!

De får inte gå i pension med sina miljarder. Nej. Michael Bloomberg fick inte ta en utökad skidsemester i Gstaad. Han tvingades att fullständigt förödmjuka sig själv i sin dåligt tänkta körning för nomokratinominationen.

Bill Gates, son till en före detta guvernör i Federal Reserve Bank of Seattle, världens näst rikaste man, som var banbrytande övervakningskapitalism på sin skitliga Microsoft-plattform – han har nu i uppgift att övertyga planeten att vaccineras med ett eugenisk biovapen.

Som uppfinnaren av övervakning på bakdörren på sina kunder, om Bill Gates inte kunde skydda oss mot virus på sin skitna plattform, hur fan ska vi förlita på honom i hans livsuppdrag att få oss alla eugeniserade?

Det är väldigt lätt att upptäcka en globalist. De vill krascha ekonomin och spruta in dig med ett biovapen.

Låt dem inte.

Här är det senaste stycket av Spiro Skouras.

***

Vi bevittnar ett oöverträffat globalt lockdown som svar på Coronavirus-utbrottet som kallas COVID-19.

Den globala befolkningen som bor i västländer har i mer än en generation lärt sig att leva i ett konstant tillstånd av rädsla sedan 9/11. Vi har uppmuntrats att offra vår frihet för en falsk känsla av säkerhet, genom att bli betingade mer och mer varje dag för att förlita oss på staten för skydd och nu finner många av oss att vi litar på att staten ska betala våra räkningar.

Trots att regeringens budget och underskott fortsätter att växa exponentiellt varje dag … Vissa börjar se att det kan finnas mer i den officiella berättelsen än vad vi leds att tro. De mycket få kan ha sett detta komma och väntar på nästa fas av vad som mycket väl kan vara ytterligare ett steg närmare global styrning. De mycket män och kvinnor, exakt samma individer och myndigheter, utöver globala institutioner som står för att dra mest nytta, är de som ringer skotten …

Välkommen till COVID-1984 och den officiella lanseringen av den nya världsordningen …

Vi bevittnar för närvarande ett oöverträffat globalt lockdown som svar på koronaviruset, känt som COVID-19 eller på annat sätt känt som COVID-1984 …

Henry Kissinger författade precis en artikel som publicerades den 3 april 2020 med titeln Coronavirus Pandemic Will Forever Alter the World Order.”

I detta yttrandeverk hänvisar Kissinger till tidigare lärdomar från Marshall-planen och från Manhattan-projektet och från det redogör han för tre domäner som han säger att USA måste implementera.

Nummer ett: Kissinger säger att vi måste utveckla nya tekniker och tekniker för infektionskontroll och jämviktiga vacciner över stora populationer. Så genast kräver Kissinger att vaccinera stora populationer.

Hans andra domän föreslår att läka världsekonomin och det tredje är att skydda den liberala världsordningen, som alla tre säger att USA måste göra – och med andra ord, jag ska översätta det här för dig: USA måste massvaccinera. USA måste övergå till det nya digitala finansiella systemet … och för det tredje måste USA omfamna den liberala världsordningen.

Och för er som undrar själva definitionen av ordet, är ”liberal”, ”öppen för nytt beteende eller åsikter och villiga att kasta bort traditionella värden.” Så med andra ord en ny världsordning.

Nu är Kissinger inte den enda som har krävt global styrning. Storbritanniens före detta premiärminister, Gordon Brown, uppmanade nyligen världsledarna att skapa en ”tillfällig form av global regering för att hantera de tvillingmedicinska och ekonomiska kriserna som kräver en arbetsgrupp för global styrning som skulle inkludera G20, FN, världsbanken och Internationella valutafonden. ”

Och artikel nummer en i den här föreslagna arbetsgruppen för den globala regeringen skulle vara att hitta ett vaccin och starta omedelbart produktion !Kategorier:Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , ,

3 svar

  1. Jesuit agent Dr. Fauci said in 2017 there will be a surprise outbreak during Trump Presidency

    Gilla

  2. David Icke om 5G och Covid-19 – https://www.youtube.com/watch?v=wedyHJ8F6BU

    Gilla

%d bloggare gillar detta: