Ritual av gigantiska mått: 9/11

Säkert har många med mig som funderat över hur 9/11 gick till och funnit att det är ”mycket som inte stämmer”. Här är en utmärkt tysk video, textad till svenska, som tar upp alla aspekter och förklarar hur något var/inte var möjligt. Vart tog flygplanen vägen och alla människorna – det är åtminstone frågor som jag ställt men aldrig fått ett svar på – förrän nu…
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

https://www.bitchute.com/video/UFCayntmvYNl/

</ iframe>En Ritual av Gigantiska Mått – Tyska – SWESUB (MEGARITUAL)

Denna video är ett utbildningsmaterial för förståelsen i världens skeenden

En ritual av gigantiska mått 9/11
Kongress för Gränsvetenskap 2010

Kontakt: disqus@bahnhof.se

Kategori Vetenskap & teknologi
Känslighet Normal – Innehåll som är lämpligt för 16 år och äldre

 Kategorier:Uncategorized, Video

Etiketter:,

4 svar

 1. illuminati o stans tjänare Dr. Fauchi
  WHOA! Dr. Fauci in 2017: President Trump Will Be Challenged By a ”Surprise Global Disease Outbreak” (VIDEO)
  https://postnewsd2.blogspot.com/2020/04/whoa-dr-fauci-in-2017-president-trump.html

  Pandemi är Hoax av infiltrerade sinister i medicin och ledande poster där (de förvrider statistik och information till muppar i regeringar och där finns de av samma klon som storspelar nu) :
  Elmhurst Hospital Mystery: Long Lines And Crowds Only For MSM Cameras. Footage shows lack of activity at hospital labeled ‘epicenter’ of NYC crisis April 3, 2020How is it that every time MSM camera crews show up at the Elmhurst hospital in Queens – which we are told is the epicenter of the coronavirus outbreak – there are long lines and hoards of people. https://www.infowars.com/elmhurst-hospital-mystery-long-lines-and-crowds-only-for-msm-cameras/

  BROKEN MODELS: The CDC Doctors Screwed Up Bigly! USNS Comfort in NY Harbor Sits Idle with 3 Patients — USNS Mercy in LA has Only 15 Patients
  http://www.hideoutnow.com/2020/04/broken-models-cdc-doctors-screwed-up.html

  I Tyskland och Italia och Spania – samma HOAX – sjukhus är tumma och teater spelas utåt… bloggers springer och kollar läget med samma resultat överallt… däremot fortgår medicinsk mord av gamla… och sjuka som betraktas som belastning av kommande fascist – sionist NWO som de tycker att de lyckas med…. ????

  – överallt farliga kriminella släpps från fängelser av infiltrerad ledning… de vill skapa totalt oordning med rån mord och allt det innebär…. ( tom i Marocko släpptes alla kriminella mördare fri och sändes som flyktingar till EU som ta emot de som syriska flyktingar även under ”Pandemi”!!!!!!)
  WATCH: Bill de Blasio Releases HUNDREDS OF Inmates From New York City Jails (VIDEO)
  http://www.hideoutnow.com/2020/04/watch-bill-de-blasio-releases-hundreds.html

  Trumps omgivning manipulerar med Trump med falsk info:
  BREAKING: New York Data Confirms Once Again – 99% of Coronavirus Fatalities Have Pre-Existing Conditions – 94% of Fatalities Over Age 45!
  http://www.hideoutnow.com/2020/04/breaking-new-york-data-confirms-once.html

  https://www.naturalblaze.com/2020/02/cdc-announces-test-kits-for-coronavirus-dont-work.html

  Gilla

 2. Den 27 september 2019, efter att ha gjort ett blodigt offer, inrättades Global Tribunal mot alla icke judar= GOJIM enligt de judiska NOA lagarna i Jerusalem!
  Allt kommer att bli som i KARFAGEN – Kartago (”ledning av kannibaler”: Kar-hjärta, FAG-äta) – den var det judiska Kaganate också!

  Gilla

 3. Varför pågår nu HASIDISK-PLAN för inrättandet av de globala judiska regeringarna i form av KAGANATE?
  För det första det var inte den enda och inte den första! Den ökända ”Great October Proletarian Revolution”; vilket inte var oktober; och ”STORA” var bara i antalet offer för Goyim; ”proletariatets främsta del” var judisk – och enligt idén var det bara BÖRJAN AV STOR VÄRLDENS JUDISKA REVOLUTION! Vilket för 100 år sedan också skulle leda till det Warburg talade om – till den globala judiska regeringen och samma s.k. GLOBAL KAGANAT ! – KAGANAT byggdes men i ett separat land i Ryssland och gjorde tiotals miljoner offer för goyim; men för de förstörde allt den listiga Stalin, som började skicka de judiska sionister i den samma mördar maskin dödsläger som de byggde bara för den Goyim befolkningen till den dödsmaskin som byggdes i Ryssland av judiska kommisärer! För detta hatar judarna fortfarande Stalin! – Stalin förstörde/fördröjde sionistplan för 100 år – och nu skapade/byggde de förutsättningar (degraderade och korrumperade globalt) för global övertagande och skapande av KAGANAT- dödsmaskin för alla utom judar….

  För det andra, HASIDER är de svarta magiker! Dem är experter på Kabbalah. I gamla tider kallades de ”fariséer” – en synonym för lögnare!- De kan svart magi och magin med siffror; de binder allt till siffror och symboler! De känner till och med sådana bagateller, till exempel om de behöver döda någon, bara på en speciellt beräknad dag! Och angående om Makt Övertagning AV MOSHIAH – Det är allt beräknat!
  Nu enligt den judiska kalendern, NISSAN-månaden, då judarna förstörde hela befolkningen i antika Egypten och sprang bort! Det är, om de enligt Rockefeller gör MEGA-CRISIS under NISSAN-månaden, tror de att det kommer att bli framgångsrikt för dem!- Dessutom visade sig epidemin mirakulöst vara CORONavirus, och den berättar för judarna exakt vad det betyder att vara CORONATION av deras Frälsare antikrist MOSHIAH!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: