Globalistkonferenser iställda pga Corona

Välkommen till det 403:dje avsnittet av #NewWorldNextWeek – videoserien från Corbett Report och Media Monarchy som täcker några av de viktigaste utvecklingarna inom open source-intelligens-nyheter.

2 april 2020

Välkommen till Corbett Report, jag heter James Corbett och jag har med mig James Evan Pilato från mediamonarchy.com.

detre

Pilato: Om något av allt det här händer kommer du att få betala ett mycket högt pris. Vi har fått den historien angående uppskjutande planer gällande hemliga möten, men låt oss först gå till Episod 402 angende den nya världen i nästa vecka. Pakistan, Kina och Ryssland beslöt att bedriva handel i lokal valuta genom att skippa dollarn.

medlemslanderna

De åtta medlemsländerna för Shanghai Cooperation Organization (SCO). Något vi talade om tidigare, beslöt SCO för en tid sedan, vilka även innefattar Pakistan, Kina och Ryssland, att de har fattat ett gemensamt beslut om att bedriva bilateral handel, investeringar och att emittera obligationer i lokala och nationella valutor istället för i US dollar. En detaljerad färdplan var att den måste vara undertecknad och finansierad vid SCO:s finansministrars möte den 18 mars i Moskva. Jag kunde inte finna någon uppdatering till detta. Jag råder dig att gå in på nån rysk eller kinesiskspråkig sida för att inhämta mer information. SCO inhämtade förslag från alla medlemsstaternas handels- och investeringsförslag och från representanter för de lokala valutorna, från finansministrar för centralbankerna i Kina, Indien, Pakistan, Ryssland, Kirgizistan, Tadjikistan, Uzbekistan där alla deltagarna deltar i den här typen av en slutlig konferens i Moskva. Tilläggas kan att Iran, Afghanistan, Vitryssland och Mongoliet är observatörer som egentligen vill förena sig med detta samfund. Men jag tror, att de måste gå igenom mer i töcken.

Men nu ska vi inte prata specifikt om corona-viruset utan allt som är kopplat till det, någon form av ett svart paraply. Så låt oss gå tillbaka till SCO.

Corbett: Jag sökte efter uppdateringar till den här historien, alltså något som hade rapporterats om efter det här mötet.

plot

Det enda jag kunde hitta var något från en websida som heter Tarifa som jag tror är en rwandisk nyhetssida och jag vet inte hur seriöst vi ska ta detta om att Ryssland och Kina kuppar emot den amerikanska dollarn och pundet. Och inne i den artikeln har de ett citat av den amerikanska chefsjuristen vid Högsta domstolen som påstår att allt de ska göra, kommer att utgöra ett litet beslut för att avsluta västs dominans och i synnerhet USA:s hegemoni.

major

De större spelarna borde gå över till en guld- eller silverbaserad, icke-fiat valuta och förskjuta USA:s dollar som världens reservvaluta och preferens-primärvaluta för internationell handel, och deras internationella finansiella institutioner bör ge samma utslag som IMF, Världsbanken och BIS, säger Roberts.

Jag vet inte varifrån de har fått detta citat, det låter inte äkta och att de omedelbart går till en kommentator som identifierar sig som Matthew. Så jag vet inte vad jag ska säga om det här citatet men det var det enda jag kunde hitta på engelska angående dethär mötet som skedde på SCO, och går man till deras engelskspråkiga sida har de ingenting angående detta möte. Om någon behärska kinesiska eller ryska, kanske de har mer aktuell information så gå dit och kolla. Men i det stora hela, ser dessa länder ut en möjlighet om att idka handel i lokal valuta hellre än att använda sig av dollarn, vilket ju inte är förvånande. Det är ju egentligen en följd av situationen såsom vi har sett den som en trend under flera års tid och Kina har idkat bilaterala affärer enligt ying-yang om du ursäktar det påståendet. Just kring saker gällande lokala valutor, så det är naturligtvis en naturlig förlängning på vad som har pågått under den lång tid.

Jag har sagt redan sedan långt tillbaka, ja, US dollarn som världens reservvaluta, kommer att upphöra men den kan inte kollapsa sådär bara över en natt för det måste finnas någonting istället som människor kan använda och fungerar som bakspärr. Och detta någonting existerar inte ännu. Men nu är allt lagts på bordet och hela världen kommer att förändras för alltid och vi är inne i ett nytt normalt. Det här är en tid när man kommer att se spektakulära saker hända och jag är inte säker på att de nödvändigtvis är i positiv riktning, men spektakulära otänkbara saker kommer att ske inom ekonomin och inom den finansiella sektorn.  Jag ska skriva om detta mer i detalj under helgen när jag ska skriva om den globala återställningen, den sker just nu och människor har använt sig av den här termen under flera års tid i samband med den finansiella återställningen som helhet. Men jag tror, att den här historien är en bra vindpust i fönstret men den utgör en vidare återställning som pågår just nu.

Ja, jag tror att den amerikanska dollarn i egenskap av hegemonisk reservvaluta har nått sitt slut, men vad och i vilken form den kommer att ersättas återstår att se i detalj. Jag ska dokumentera det för dig och jag tror att en vecka in eller en vecka ut är början på en ny trend. Låt oss sammanbinda alla dessa galenskaper också till att oljepriset faller, vilket skedde nyligen i detta oljekrig som pågår mellan Saudiarabien och Ryssland. Kanske öppnar sig ytterligare något fönster i detta och slutet för petrodollarsystemet. Så har människor uttryckt sig, och i grund och botten har det redan skett eller sker snart. Ja, det är galna tiden, men en sak som är säker är att efterkrigstidens Bretton Wood-överenskommelse kommer att upphöra vilket idag gäller inom detta petrodollarsystem. Det kommer att få ett slut, därom råder inget tvivel. Det beror bara på hur länge det tar att komma över om det nästa systemet.

Pilato: Ja, jag håller helt med dig James. Alla förutsättningar ligger nu på bordet och jag skämtade lite innan vi började det här programmet: nu ser alla dessa människor en konspirationsteori, nu blir det något nytt normalt, och alla dessa schackspel och på alla dessa 5-te dimensioner av dessa schackbräden kommer en hel del drag att göras på många olika nivåer. Så den här artiken från den rwandiska nyhetssajten låter som en knippa riktigt gräddsmör. Jag kunde tänka mig något vitt opassande angående någon som John Roberts att tala om monetära ämnen på denna nivå. Det vore som om någon venusisk som säger, hej, det skulle vara min spelning.

heavy

Så låt oss ta oss till ett annat område nu. Trump varnar ”högt pris” om Iran attackerar USA i Irak. Donald Trump ”The Swamp Thing” varnade Iran idag på onsdagen i april, ”no fools in no fools in” . Vi tar hans tweet där han skrev ”om ni attacker USA:s trupper eller tillgångar i Irak, alltså Islamska Republiken, vilket kunde utgöra ett högt pris såsom i citatet:

upon

Efter information och tro, planerar Iran eller dess ombud en smygattack på amerikanska trupper och / eller tillgångar i Irak. Om det här händer, kommer Iran att få betala ett mycket tungt pris, verkligen!

Han sade naturligtvis, utan att erbjuda övriga detaljer. Trumps tweet kom efter att Wall Street Journal rapporterat att han är inställd på mig och min artikel från den 3 april gällande att USAs oljeföretag ska diskutera statliga åtgärder gällande den onämnda oljekraschen du nyss nämnde, James. Om de chefer som förväntas delta, och sedan har vi dem som ännu inte har gått i pension hos Exxon och Chevron som vi känner till, James.

Corbett: Ja det är intressant att se hur dessa är sammanlänkade till dessa båda. De tigger till fantasin att USA kommer att vidta någon form av militär aktion i Mellanöstern mitt i allt detta galna. Säkert är det en form av politiskt pladder, säkert är det menat som en poltisk distraktion.

Pilato: Frågetecken. Förhoppningsvis. Allt finns på bordet. Kanske nu när alla befinner sig nedstängda på sin kammare och du inte kan göra något åt det, kanske är det en ursäkt för en carte blanche för de nykonservativa i den hemsökelse som Trump-administrationen står inför. Jag vet inte vilken väg detta tar, men förmodligen på basen av vad som framgår här nu, att de tillåter USA att agera på vilket sätt som helst, naturligtvis i förebyggande syfte mot dessa iranska militärer i Irak för att hålla attacken ifrån oss. Så nästa gång kan nån av dessa raketbeskjutningar oundvikligen ske igen, oberoende var det sker eller hur det sker eller vem som är skyldig till den.  Den får bli historien för ursäkten till den gröna signalen för en militärattack i Irak och den kommer att spilla över i Iran.

Corette: Det finns en möjlighet, även om den låter helt galen, mitt i all annan galenskap, eller så blir allt uppskjutet, och flygstridskrafter tas ut ur sina uppdrag på grund av Corona-viruset eller något liknande. Du trodde inte att det kunde bli möjligt, men det finns så mycket mer som man inte tror att ska kunna hända. Därför måste man hålla ögonen öppna, samtidigt som alla springer runt omkring och skriker huvudlöst om ett virus. Detta skulle vara en bra chans för neo-cons att trycka på sin agenda ännu hårdare, fällan har redan satts. Och sedan oberoende av om vem som gjorde vad, eller vad som hände, så får de en ursäkt för att använda vapen, så det är en bekymmersam utveckling.

Pilato: I den västerländska krigsmaskinen som älskar att skryta om fullspäckad dominans. Så oberoende av den, kan de anfalla sju olika länder under fem års tid och ockupera alla platser. Kanske vill de ta det till någon form av diabolisk förändring, antar jag. James, där finns väl nån form av sammanhängande hot mellan alla dessa saker vi nu talar om. Det verkar som om dessa möten och dessa hot som vi hör om, skulle vara början på, men sedan ”på grund av coronaviruset” och andra situationer, vi vet ingenting med säkerhet.

cop26

Corette: Men vårt tredje och sista segment för den nya världen och nästa veckas Episod 403, så känner vi verkligen till att Cop 26 har skjutits upp. Jag fick det bekräftat, och så som vi säger sker dessa episoder. Allt framgår alltid i våra anteckningar under i bilagan.

Pilato: FN:s Cop 26 Klimatförändringskonfrerens. Jag måste kolla upp James, vad detta Cop står för. Conferende of the Parties. Det är tänkt att FN:s klimatförändringskonferens ska äga rum i Glasgow i november, men har blivit uppskjuten på grund av Covid 19. Beslutet har tagits av COP byrån  tillsammans med FN:s Framework Convention on Climate Change tillsammans med Storbritannien och italienska partners. Datum för omplanerad konferens 2020 står Glasgow som värd för i Glasgow, snarare än som Storbritannien och Italien och kommer att anges i efterhand med partier i ljuset av den pågående världsomfattande Covid 19, som håller ett ambitiöst inkluderande Covid 19 och dessa Cop 26 i november 2020, för inte längre möjlig.

bilderberg2020

Och när den kommer från de stora hästarnas mun, INFOWARRIOR:

Jag hörde det i går kväll från Titus Frost och sedan hade de Jason Bermas som berättade det för Nathan, vidare till Rachel som lyfte på slöjan. Det är Jason Bersmas som har bland många andra saker gjort en razzia och bland hans otaliga och outtröttliga arbeten, att Bilderberg 2020 skulle förmodligen ha blivit avbokat, och naturligtvis även det på grund av coronaviruset. Jag kan bifoga en link till https://wikispooks.com/wiki/Bilderberg/2020 och då det hölls i Schweiz ifjol så betyder det då att det borde hållas i Nord Amerika i år, men igen, så som med SCO, så kan jag ingen bekräfta att en hel del har blivit inställdt. Åtminstone officiellt, så det här är intressanta uppgifter, när man pratar om olja o gas, giganter och klimat gäng, så har alla dessa konferenser blivit inställda åtminstone officiellt.

Det intressanta åtminstone här nere i New Mexico och naturligtvis i flertalet andra områden runt om i Nordamerika så pågår det en hel del släktmarker som i själva verket inte behöver följa alla dessa irriterande riktlinjer. Det finns plats för allsköns lömska möten som kan ha ställts in åtminstone officiellt, men de kan förekomma på några andra platser men det gäller kanske inte Bilderberg gruppen att den kommer till din stad, eller så blir det någon annan form av hemsk polisstats korruptionsregim som igen använder sig av möjligheten att planera en pandemi för att flytta framåt spelen till vad de vill planera för.

Och vet du James, jag har fått ett par andra intressanta uppdateringar som jag vill höra din åsikt om angående Bilderberg.

Corette: Bra, som jag tidigare har poängterat under de tidigare åren är vikten av dessa Bilderberg möten som fysiska möten som sker bland fysiska människor på en fysisk plats senast uppdaterad som ett koncept och vi känner verkligen till att de har telefonkonferenser inom konferenslokalerna och vi har också ett antal filmmetrar där det framkom från mötet år 2016 att det hade förekommit en telefonkonferens mitt i det pågående mötet. Naturligtvis kan de ha sin telefonkonferens hur mycket de vill, så om någon som inte finns med på medlemslistan och ingen får ett foto på honom när han går in på hotellet,  så man kan vara närvarande ändå, så det är bokstavligt talat, vem vet vem som dyker upp på dessa möten synligt. Så oberoende om det blir ett fysiskt möte där det verkligen förekommer ett hemligt möte inbokat eller så verkar det inte irrelevant den här gången. De kan, och kommer att konspirera praktiskt taget när som helst och när de vill. Så jag vet utgör inte nyttan med Bilderbergmötet med tanke på en fysik mötesplats så nödvändig längre, åtminstone ur deras syften med en konferens för parternas avbokning,  tycker jag att det är intressant om än bara symbolisk, för vad den representerar.

Precis som jag sade för några veckor sedan, kommer coronaviruset och klimatförändringarna, tror jag, att de kan bli en mycket bättre orsak till att införa en exakt likadan agenda som den ”gamla” klimatförändringen,  saker som inte var det har blivit saker som inte bivit det och har fått hjulen att snurra för Cop 26. Det har förekommit 25 sådana konfrerenser och fortfarande kan de inte komma övrens.

greta3

Och vi behöver denna globala gröna överenskommelse. De kan diskutera om den tills de blir blåa i ansiktet, men det sker aldrig. Sedan kommer coronaviruset och de kan stänga ner hela välden för att stoppa all ekonomisk aktivitet, sätta upp check-points, hindra bilar från att köra på gatorna. Och allt detta hej, du fick tillstånd att hela den nya gröna överenskommelsen kom av sig, och man behöver inte längre stöta på denna klimatförändrings nonsens. Så jag tror att de aldrig kommer att införa detta utan att de kommer på att lämna det. Men egenligen är det inte så viktigt i det stora hela vad som sker, om man påstår att hela påpekandet var för att stoppa mänsklig aktivitet. Ja, det var ju ganska skickligt. Så det är väldigt intressant att se om denna annulering innebär en förändring i kontrollen och framtoningen av klimatförändringar. Åtminstone i den form vi hittills sett den, kommer den att bli av mindre vikt. Den kommer att bli mindre påtryckt än den nya viruspåtryckningen som kommer att bli det nya paradigmet.

Pilato: Din förmåga att belysa detta var för mig ett perfekt Zeitgeist II av nuvarande situation. Låt oss ta till exempel Bilderbergmötet som naturligtvis har varit ett blickfång eller någon form av allmänt möte, men man kan göra detsamma hemma, precis som barnen som sitter hemma nu i Google klassrummet.

Corette: På den punkten vill jag komma in. Jag tycker att det är ganska komiskt, på basen av vad jag nyligen har sett MSM-media när jag tittade på dem för första gången på en lång tid, säkert ett tiotal. MSM-media ser mer och mer ut som en ny värld i nästa vecka. Det är fler och fler reportrar som sitter där i sina våningar eller hemma och rapporterar. Ja, det ser ut som om vi är någon form av pionjärer här, vi är chefer för dessa killar såsom alltid.

Pilato: Ja, coronaviruset passar in i sammanhanget som klubben runt omkring pratade om, den var bättre än en buse. Igen förekommer det en hel del miljömässiga kriser, de som har gett dem, är egentligen inte de rätta personera, så jag väntar på att Greta ska prata om Kina eller GMO men ingenting har hänt ännu.

Så James, har du några relaterade anteckningar gällande detta alltomfattande nya normala gällande coronaviruset. Det ingår i allt gällande mina morgongöromål, för där finns synvinklar på världsnyheter, teknologier, hälsa, och andra galna synvinklar, kändis synvinkar och varje dag hur mycket som helst.

Jag hittade något intressant just idag hur man griper tag i människor och skuffar över dem i morgonmonarkin.

doctors2

Läkare hamstrar obeprövad coronavirusmedicin genom att skriva ut recept för sig själva och sina familjer

De skriver ut Cloroquine recept till sig själva och sina familjer med någon annan liten möjlig förvarning för kännedom om någonting

Bordsskiva med virusrespons hjälpte Sydkorea när det verkligen slog till

och här kommer mer

Immunitetspass skulle påskynda återvändandet till arbetet efter Covid 19

dark-winter

Jag vill också infoga den mörka vintern från 2001 med bioterror videosimuleringen, vilka jag laddade upp för närmare ett tiotal år sedan, det ser ut om andra människor och folk kan se det som ”att alla vägar leder till den mörk vintern” där ett stort antal scenarion kan rulla upp.

mediamonachy

Här är en annan sak. Jag gör radioprogram nästan 8 timmar per dag. Jag har nyhetsprogram varje morgon, jag gör musikprogram varje eftermiddag och jag kör dem själva och jag kallar dem själv något likt ”discord”. Det är mestadels något av en spelplatform och i den här galna världen kan du använda dig av olika plattformar för vad den kanske inte var ämnad för från början, så jag har gjort den till en chatt inom discord, och inbjuder människor att bara komma in och kolla av den. Jag lägger ut en länk till den här under. Man kan få gratis inträde där dess adress är discord.ot/mediamonarchy  här finns alla min musik, nyheter och memes och annat som jag vill prata om.

Corette: Låt mig här nämna Mörk vinter som du nämnde här nyss. Jag vill nämna att det var inte en antrax simulering, utan det var smittkoppor som de simulerade. Bara denna rättelse. Men jag vill ändå gå tillbaka till denna antrax attack som skedde några månader senare. De beskyllde Irak på precis samma sätt som de sedan anklagade Irak. Jag fann också några intressanta guldklimpar som dödade genast, här kan du se det direkta sammanhanget här mellan filmen  Mörk  vinter och jämförde den med 2001. Jag ska sätta mera kött på benen längre fram så håll dig uppdaterad för det. Som du kan se relaterar varje historia på något sätt till något, den nya huvudhistorien. Det är det nya pradigmet som tar form. Jag kan attestera det för jag har hundratals och åter hundratals artiklar där jag försöker återspegla varenda dag och jag får hundatals e-mejl varje dag med tips, videon, länkar och det är fantastiskt, men jag önskade jag hade tusentals dubbelgångare men jag kan inte göra det själv och James kan inte göra det, så vi förlitar oss på er där ute att ni hjälper oss att bearbeta och sortera och diskutera den här datan i er mediamonarchy kommunikation chatt och du har att välja mellan olika forum och där folk kan kommunicera. Jag har http://CorbettReport.com dit man kan skicka information. Var snälla och fortsätt med det. Var snälla och dela bland dina vänner, vi kan bara göra så mycket och vi behöver er där ute för att distribuera detta. Tack!

Vi kommer tillbaka igen i nästa vecka, tack för att ni tittade.


Welcome to the 403rd episode of New World Next Week — the video series from Corbett Report and Media Monarchy that covers some of the most important developments in open source intelligence news.

This week: Story #1: Pakistan, China and Russia Decide to Conduct Trade in Local Currencies Skip Dollars https://bit.ly/39CFdu2

Russia, China Plot Against US Dollar And Pound https://bit.ly/2UPJZPE

Story #2: Trump Warns “Heavy Price’ If Iran Attacks U.S. In Iraq https://on.mktw.net/2JJdYnr

Trump Threatens Heavy Price If Iran Conducts ‘Sneak Attack’ on US Troops http://archive.vn/r3QHY

Story #3: COP26 Postponed https://bit.ly/3bNzy69

Bilderberg 2020 CANCELLED Due To Coronavirus? https://bit.ly/2Jz2D9  

Bilderberg/2020 https://bit.ly/2X1htx3

The YouTube Corona Virus Task Force Roundtable Discussion https://bit.ly/2QZPxWE #MorningMonarchy: April 1, 2020 https://bit.ly/3bIeL3H

Doctors Hoarding Unproven Coronavirus Meds (Chloroquine), Writing Prescriptions for Themselves and Their Families https://bit.ly/2UBTva0

Tabletop Drill of Virus Response Aided South Korea When The Real Thing Hit https://bit.ly/34abxne

‘Immunity Passports’ For ‘Key Workers’ Could Speed Up UK’s Return to Work https://bit.ly/341tcNC 2001

“Dark Winter” Bioterror Simulation Videos https://bit.ly/2Ju6Vi8

Media Monarchy’s Discord Chat/Stream https://discord.io/mediamonarchy

You can help support our independent and non-commercial work by visiting http://CorbettReport.com/Support & http://MediaMonarchy.com/Join.

Thank You.Kategorier:Uncategorized

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: