Avklassificerade NZ Defense Force-rapporter: Chemtrails kopplade till sjukdomsutbrott

Såja, det var det jag misstänkt redan länge. Skrev ju detta på min FB för jag undrade om andra tänkt samma sak – och så hittar jag denna artikel. Läste i en annan artikel att Ebola spred man ut genom att spraya från små flygplan (!) hoppsan. Gäller detsamma för Corona?

sprayar


31 Mars 2020
av Clare Swinney
https://humansarefree.com/2020/03/declassified-nz-defence-force-reports-chemtrails-linked-to-outbreak-of-illnesses.html

Bland ett nyligen släppt sortiment av avklassificerade rapporter om observationer av oidentifierade flygobjekt (UFO:s) från Nya Zeeland, från 1952-2009, fanns brev skrivna 1999 och 2000 av en bekymrad medborgare, som förutspådde att ett sjukdomsutbrott skulle inträffa efter en ”flygplanscontrail”, annars känd som en ”chemtrail”, sågs över ett befolkat område.

Chemtrails, som också vanligtvis kallas aerosoler, skiljer sig från utsläpp från flygplanet genom att de ofta kvarstår på himlen i timmar och kan ses som rutliknande mönster, i parallella linjer (se nedanför) eller så bildar de ‘X’ på himlen.

Declassified Nz Defence Force Reports Chemtrails Linked To Outbreak Of Illnesses

Även om man ser att chemtrail inte utgör ett bevis på att sjukdomarna orsakades av dem, är det värt att undersöka frågan, med tanke på alla bevis som visar att chemtrails gör människor sjuka, och mot bakgrunden av vad som är känt om deras sammansättning.

Bevis som har samlats in i över ett decennium avslöjar att chemtrails används för minst sju funktioner, inklusive väderkontroll och militära tillämpningar, och består av en mängd olika skadliga ingredienser.

De inkluderar vanligtvis aluminium och barium, som är giftiga för både människor och för miljön.

De kan inkludera radioaktivt thorium, uttorkade röda blodkroppar, farliga patogener (gifter), inklusive Mycoplasma Fermentens Incognitus, plus mögelsporer, etylendibromid och självreplikerande nanorör som orsakar Morgellons sjukdom, som enligt forskaren Clifford Carnicoms resultat, förorenar nu i stort sett alla.

De avklassificerade rapporterna, som finns online under rubriken: Original Files: NZ: s UFO-observationer, publicerades på en ny Nya Zeelands nyhetssajt, Stuff.co.nz den 22 december 2010, och släpptes för allmänheten av Nya Zeeland Försvarsmakt enligt den officiella informationslagen.

Begravda bland de totalt 2 101 avklassificerade dokument, fanns brev, nyhetsutklipp och sidor från tidningsartiklar, som avslöjar att en privatperson, vars namn har tagits bort från korrespondensen av integritetsskäl, upprepade gånger har försökte väcka larm om farorna med chemtrails år 1999 och början av 2000.

Det verkar initialt som att korrespondenten, som kommer att kallas ‘Herr Gibson,’ skrev till Warren Kyd, ledamot av Nya Zeelands parlament för Hunua.

I sitt brev, daterat den 25 maj 1999, skrev han att spåret som han såg besprutades i en enorm båge över Auckland och medan en byrå hade gett honom upplysningar att bara ett militärt flygplan kunde bedriva den typen av aktivitet, sa Air Traffic Controll att det hade kommit från ett passagerarplan på väg till Fiji.

warfareDetta är inte osannolikt, eftersom man har sett passagerarplan som sprutar chemtrails över Nya Zeeland och på andra håll i världen.

Gibson hänvisade också parlamentsledamoten till en artikel från april 1999-utgåvan av Nexus magazine.

Den här artikeln, skriven av den kanadensiska journalisten William Thomas, med titeln Contrails ‘: Poison From The Sky, (och sedan bytt namn till Chemtrails’: Poison From The Sky på Nexus webbplats), nämnde att i områden där dessa spår hade sett ligga kvar, hade ett akutrum blivit ”översvämmat av influensaliknande fall”, och läkare och sjuksköterskor klagade över ”att de var extremt upptagna med andningsdiagnoser.”

Thomas skrev vidare:

”I England rapporterades BBC den 14 januari 1999 att mer än 8 000 personer – mestadels äldre – dog av lunginflammation och andra andningskomplikationer under den sista veckan i december, efter att chemtrails och spindelliknande nedfall föll ner över London och Birmingham under de två första veckorna i januari 1999. ”

Mot bakgrunden av rapporter som dessa meddelade Gibson i sitt brev:

”Om detta plan släppte något i vår atmosfär och det orsakar något som dessa tidskrifter, [sic] antyder, kommer många människor i Auckland att drabbas av en influensaliknande sjukdom.”

Letter Clipping Kyd1En tidningsartikel, som finns i Book 1 på sidan 37 i filerna, och som publicerades tio dagar efter att chemtrailen upptäcktes över Auckland, avslöjade att en ”plötslig kraftig bölja” av sjukdomar hade inträffat.

”Sjukhusens akutavdelning har varit mycket upptagna under de senaste dagarna med patienter som led av andningsrelaterade störningar, inklusive lunginflammation och astma,” rapporterade NZ Herald den 3 juni 1999. (Se här bredvid).

Dessutom konstaterade en efterföljande artikel i NZ Herald den 6 juli 1999 med titeln: ‘Death Rate Soars In Flu’ Plague, ‘att cirka 100 personer dog på Aucklands Middlemore Hospital i juni’ främst av luftvägssjukdomar.

Trots att Gibsons förutsägelse tycktes ha varit korrekt och stöttas av utländska rapporter, slog regeringen hans oro åt sidan.

”Förfrågningar har gjorts och herr Kyd har blivit försäkrad om att det inte finns någon anledning för dig att bli orolig”, meddelade Kyds verkställande sekreterare, Faith Sarten i ett brev av den 21 juni 1999.

Inte nöjd med svaret gick Gibson till Kyd och skrev på hans råd därefter till Nya Zeelands försvarsminister, Hon. Mark Burton den 9 februari 2000.

Ett svar från Hon. Burton kan inte hittas i filen, bara en bekräftelse på mottagande av Gibsons korrespondens.

Mer än ett decennium senare och den Nya Zeelands regering, som nu hade fått en mängd brev, e-post och telefonsamtal från berörda medborgare, svarar fortfarande inte på deras oro över vad bevis visar att sker i mycket större skala.

Till exempel när jag e-postade till 112 av de 122 parlamentsledamöterna den 10 september 2010 för en massaktion angående Chemtrail och bad dem att hjälpa till med att stoppa denna förgiftning av vår atmosfär från att fortsätta, fick han det som mest betraktades som en handfull svar fanns ett från den verkställande assistenten till Catherine Delahunty, toxikos talesman för NZ Green Party.

Det stod: ”Jag kan se din stora oro gällande” chemtrails. ”De gröna måste dock prioritera sitt toxikarbete till kända kemikalier (och även då är det begränsat till vad vi kan fokusera oss på).”

referenser:

Nedan: Brevet ”Herr Gibson” skrev till parlamentsledamoten för Hunua, Warren Kyd, som finns i Book 1 av de avklassificerade filerna, på sidan 35, följt av svaret på sidan 36.

Letter To Mr Kyd

Letter From Mr Kyd

Nedan i två delar: En artikel från Book 1 på sidan 38, daterad juli 1999.

Kyd Clipping 21

Kyd Clipping 3

Nedan: I Book 1, på sidan 39, finns en kopia av ett brev som skickades till Paul Holmes, värd för det populära aktuella programmet för aktuella frågor, Holmes, som sändes på TV1 mellan 1989 och 2004.

Letter To Holmes Kyd File

Nedan: En artikel från NZ Herald den 6 december 1999, som fanns i Book 1 på sidan 44 och numrerad 10. Det verkar vara det sista inlägget relaterat till denna fråga.

Clipping 5 Kyd No 10

 Kategorier:Uncategorized

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: