Forskaren fängslad efter att man upptäckt dödligt virus i vacciner

I en tid med florerande Corona-virus, kan det vara ännu större skäl att ta upp detta ämne. Vad tillsätts i våra vacciner, kan de göra oss sjuka? Jag har bara ett råd att ge – vaccinera dig ALDRIG! – och inte vaccin mot coronaviruset 😉
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dr. Judy A. Mikovits

November 17, 2018
https://web.archive.org/web/20190806111747/https://explainlife.com/scientist-jailed-after-discovering-deadly-viruses-are-delivered-through-vaccines-2841/

Molekylärbiologen Dr. Judy A. Mikovits kastades i fängelse efter att man upptäckt bevis för att dödliga retrovirus överförts genom vacciner som ges till människor.

I en oroande sann historia som publicerades för första gången av Natural News, fann Dr. Mikovits bevis för ”att dödligt retrovirus har överförts till 25 miljoner amerikaner genom vacciner.”

Dr. Mikovits arbetade med mänskliga retrovirus och fokuserade på immunterapiforskning och HIV. 2009 forskade hon på neurologiska sjukdomar, inklusive autism, när hon upptäckte att många av hennes studiepersoner led av allvarliga medicinska problem. Dessa frågor inkluderade cancer, motoriska-neuronsjukdomar och kroniskt trötthetssyndrom (CFS).

Collective-evolution.com rapporterar: Hon trodde att ett virus kan ha varit ansvarigt för dessa symtom, och genom sin forskning isolerade hon virusen som visade sig komma från möss.

Det såg ut som ett virus, det luktade som ett virus, ett retrovirus, eftersom det är de typer av virus som stör störningen av immunsystemet. Och flera andra utredare redan på 90-talet hade faktiskt isolerat retrovirus från dessa människor men regeringen kallade dem ”föroreningar”, att de inte var riktiga och att de inte hade något att göra med sjukdomen. Tja, vi isolerade en ny familj av virus som kallades xenotropiskt murint leukemi-virusrelaterat virus. Så dessa virus var murina leukemivirus, musvirus.

Så snurr framåt två år, vårt papper publicerades i en av de bästa vetenskapliga tidskrifterna i världen inom Science, 8 oktober 2009. Vanligtvis gör det en karriär, i mitt fall slutade det mitt liv som vetenskapsman så som jag känner det.

Virus levererat genom vacciner

Dr. Mikovits rapport, i sig självt, förde inte omedelbart vrede mot den kraftfulla läkemedelsindustrin. Men när en rapport som publicerades två år senare gjorde sambandet mellan detta nya virus och vacciner, blev Mikovits forskningsresultat för farliga för Deep State. Så här förklarar Mikovits det i videon:

År 2011 skrev en annan AIDS-forskare i en tidning som heter Frontiers in Microbiology en rapport som verkligen kostade mig mycket; Jag visste inte att han skulle skriva den här uppsatsen, men den sade i princip att det mest troliga sättet att dessa murina leukemi-virusrelaterade virus, att dessa typer av virus, kom in i människor, var genom vacciner.

Så när började vi med vacciner? 1953, 1934, precis på 30-talet med polio, och vad vi gjorde vi för att dämpa, för att göra viruset mindre patogent, mindre giftigt, är att vi passerade dem genom mushjärnor, så vi passerade dem genom hjärnan från möss, och alla forskare som arbetar med dessa virus och arbetat vid National Cancer Institute erkände möjligheten att om du sätter mänsklig vävnad och musvävnad är möjligheten att du kommer att plocka upp ett tyst virus i musen, det är att det inte skadar musen, men det dödar människan eller orsakar allvarlig sjukdom hos människan.

Deep State kommer att slå emot

Det var inte länge efter att implikationerna från tidningen blev tydliga och Deep State såg hotet som utgjordes mot vaccinindustrin att deras kraftfulla mekanismer för att täcka, deras dumma bedrägeri kunde aktiveras:

Jag blev avskedad, fängslad, utan orsak, utan att ha förhörts, utan några medborgerliga rättigheter alls, bara drog mig ut ur mitt hus i bojor en dag, den 18 november 2011, jag vägrade att fördöma uppgifterna, jag vägrade att säga att det var en misstag, vi har uppgifterna, jag visade uppgifterna, jag visade alla uppgifterna, och jag vägrade bara, de sa i princip berätta för alla att du gjorde det hela, och du kan gå hem. Och om du inte gör det kommer vi att förstöra dig. Och de gjorde det.

plagueHon arresterades och hölls i fängelse i 5 dagar utan möjlighet till borgen som flykting från rättvisa och fick en fyraårig munkavleorder. Hennes karriär förstördes. Hennes historia är dokumenterad i boken Plague: One Scientist’s intrepid Search For the Truth about Human Retroviruses and Chronic Fatigue Syndrome, Autism, and Other Diseases.

Ironiskt nog har FDA nu godkänt ett testprotokoll för att upptäcka retrovirus i den amerikanska blodtillförseln som är värd miljoner dollar, och till stor del baserad på Dr. Mikovits forskning, men det hanteras av Big Pharma. Så medan denna utmärkta forskare har gått i konkurs och utan anställning, drar andra som påstått hennes forskning tjänar miljoner dollar för att rensa upp i den amerikanska blodförsörjningen.

 

 Kategorier:Böcker, Hälsa, Uncategorized

Etiketter:, ,

2 svar

 1. Techjättar i häpnadsväckande försök att stoppa information om nytt lovande botemedel mot corona
  https://www.vaken.se/techjattar-i-hapnadsvackande-forsok-att-stoppa-information-om-nytt-lovande-botemedel-mot-corona/
  – Världen över sprids den sensationella nyheten från New York om coronasmittade patienter som framgångsrikt behandlats med en cocktail bestående av hydroxiklorokin, zinksulfat och antibiotika. Samtidigt försöker nu flera tech-jättar som Facebook förhindra att information om det nya botemedlet sprids i allmänheten. Bland annat har Brasiliens president Jair Bolsonaro censurerats för att ha riktat uppmärksamhet mot forskningsområdet.
  En cocktail av malarialäkemedlet hydroxiklorokin, zinksulfat och antibiotikumet azithromycin. Det kan vara den senaste lovande upptäckten för att stoppa coronasmittan efter att samtliga 699 patienter tillfrisknat efter behandling av ifrågavarande cocktail som tagits fram av läkaren Vladimir Zelenko i New York.
  Att 100 procent av patienterna tillfrisknade och ingen avled eller ens behövde respirator får sägas vara sensationellt. Zelenko säger själv att han såg symptom på andnöd försvinna på bara några timmar efter att patienterna medicinerats. Behandlingen är dessutom förhållandevis billig i jämförelse med mer exotiska mediciner och kostar omkring 20 dollar för fem dagars behandling.

  Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: