Här är dokumentet för den planerade Corona-epidemin! Låt dig inte luras!

scenarios

2020-03-31

Harry Voxs videor kommer att finnas på http://www.voxnews.com/ (ingen anknytning till vox.com)

Den amerikanska militärindustriella polisstaten har aldrig tvekat med att offra amerikanernas liv för att uppnå sitt mål att stänga av kontrollen av all rörelse – inte bara in och ut ur landet utan inom landet. Biovapen, som Rockefeller Foundation glatt påpekade redan år 2010, är ett fantastiskt sätt att övertyga en redan mentalt slö befolkning att överge kontrollen över sina fysiska former också till statens machinationer.

Intervjun i den här videon spelades in 2014 då ett ebolautbrott härjade i Västra Afrika, Vox observationer är om något ännu mer tillämpligt på 2020:s coronavirusutbrott, som har gett västerländska makter att utsöndra saliv när Kina sätter igång sitt avundsvärda (om du är en maktgalen sociopat) statliga kontrollmaskiner för att sätta cirka 50 miljoner människor i karantän bakom en ”cordon sanitaire” som myndigheterna redan medger de har tillåtit bärare av viruset att komma ut före dess införande – vilket innebär att denna massiva nedstängning av fri rörelse inte har något annat syfte än som ett gigantiskt mänskligt experiment på vilka friheter en befolkning kommer att grundligt ge ifrån sig för den flyktiga illusionen av säkerhet: Alltför många.


År 2010 hade Deep State Rockefeller Foundations dokumentet (översta bilden)  en plan för att införa undantagstillstånd

lock-step

och en permanent lag för regeringkontroll ända från toppen av sina invånare. I den här planen döljde de ett akademiskt scenario som de kallade metoden de skulle använda för att få ett fullständigt fängelse för hela befolkningen. Det skulle ske genom att infektera dem med en förödande biologisk pandemi och sedan under ledning av föreställningen av att skydda oss från detta hot kunde de vara fria att införa deras slutliga beslut, en fängelsestat.

Fängelsestaten behövdes för att behålla greppet om makten. Som vanligt maskerade dessa fascister sin kriminalitet genom att erbjuda oss deras hjäp och vad som är så typiskt för denna nya form av fascism, påstår de alltid att vi, folket, ber dem om att ta mer och mer kontroll över oss. När du ser på den här videon ska du minnas att Deep state diktade ihop denna komplott år 2010 som ett citationstecken / icke citationstecken simulering om vad som skulle komma.

Följande är ett bevis på att Deep state står bakom dessa luftburna viruspandemier. Absolut positivt utgör dagens pandemier verktyg för dessa fascister kända som Deep state

defens

och de privata entreprenörerna som innehade kontraktet för dessa pandemier, så att Deep state kunde utföra en internationell pandemi som även är en högteknologisk operation. Men den är inte någon högteknologisk operation. Den är en enkel injektionsflaska innehållande Ebola, SARS, Merce, spanska sjukan eller Corona-virus eller vadhelst de hittar på genom sina hemliga biologiska vapenlaboratorier, vilket är allt de behöver för att inta deras totala kontroll av världen. Det enda du måste komma ihåg är om de kan göra det så kommer de att göra det. Det betyder, att de redan har gjort det.

Det härskande etablissemanget har en hel del och de kommer inte att sluta med att fullfölja deras uppsättning av verktyg för kontroll. En sak som de har missat från verktygslådan för total kontroll har varit karantäner och utegångsförbud. Så välkommen till den nya världen Amerika. Genom att stiga ombord på en buss för att åka till en tunnelbanastation, kan du tänka dig att det förfaringssättet skulle vara betungande? Och detta skulle ske vid en busstation nära dig. Det är ett mer inkränkande sätt och den styrande klassen behöver detta. Låt mig säga, om den regerande klassen någonsin skulle se storskalig civil oro skulle du helt säkert finna ett Ebola-utbrott där i Amerika.

Här utgör Ebola ett verktyg i deras verktysglåda som aldrig är helt färsk. Man måste hålla nere detta till 100 %. Det är ett verktyg. Ebola startade inte så magiskt sitt spridande. Vi har dessa läkare som kom tillbaka hit. Vita människor lever naturligtvis, det var bara två som fick det men de överlevde. Det var bara svarta som dog. Det är möjligt att dessa åker där omkring med dessa dimridåer innehållande Ebola och sprider det från något litet flygplan över byarna. Poängen är att 100 000-tals människor blir infekterade av det för att man ska kunna starta nästa fas av kontroll.

scenariosHär är en en sak som jag ville visa dig för att stödja mina påståenden med. Här är ett dokument från Rockefeller Foundation. Du kan se att det står Rockefeller Foundation på det. Låt oss nu titta på vad de har skrivit. Det här är ett dokument på 50-60 sidor. Jag vill gå till sida 18, det heter Lock Step. 

Det här är en fras som jag använde strax efter år 2001 när jag såg det enorma systemet för USA inklusive befolkningen som befann sig i ett Lock step (låst läge) där kongressen deltog, det var någon från Bin Ladens som viftade med sina flaggor och sade att jag hatar, hatar, hatar, hatar och alltig befann sig i ett låst läge.

År 2010 publicerade Rockefeller Foundation denna skrift och såhär skriver de. De kallar det Scenario. De talar i förgången tid när de beskriver det här scenariot.

lockstep1

lockstep2

En värld av stramare top-down regeringskontroll och mer auktoritärt ledarskap, med begränsad innovation och medborgarnas växande tillbakatryckande.

lock

År 2012 drabbades slutligen den pandemi som världen hade väntat sig i åratal. Till skillnad från 2009 års H1N1, denna nya influensastam – ursprungligen från

geese
vilda gäss – och var extremt smittsamt och dödligt. Även de mest pandemiförberedda nationerna blev snabbt överväldigade när

virus2

viruset spred sig runt om i världen, infekterade nästan 20 procent av den globala befolkningen och dödade 8 miljoner på bara sju månader, majoriteten av

them

dem friska unga vuxna. Pandemin hade också en dödlig inverkan på ekonomierna: internationell rörlighet för både människor och varor tjöt till, stoppade och försvagande industrier såsom turism och bröt globala leveranskedjor även lokalt.

Här kan du se deras nakna agenda, nakna lagagenda för att kontrollera. Allt nedskrivet och var och en kan gissa hur detta kommer att påverka det verkliga livet. Så om den här är nedskriven specifikt för att marschera in order eller om man hittar dem på underrättetjänsenterna som uttrycker dem. Ok. Den här har skrivits och det är deras plan, som de har skrivit på förhand. Underrättetjänster vet inte hur de ska handha sådant, de behöver hjälp, så dessa tankesmedjor utarbetar sedan sådant likt det stora företaget Rockefeller Foundation.  De är direkta tankesmedjor likt dödsmaskiner, de finns inte där för att tänka ut något stort för att hjälpa människor.

Pandemin hade alltså även en dödlig effekt på ekonomin internationellt, rörelse för både varor och människor vilka fick ett skrikande stopp. De vill ha en fullständigt isolerad värld. Djupt försvagande av inkomster från sådant som turism och globala näringskedjor. Naturligtvis vill de stoppa turismen eftersom de själva inte befinner sig inom turistnäringen och de vill se dig inne i ditt hus, hemma framför TV:n för de vet att när du tittar på TV:n då äger de din själ. Även lokalt flängande i affärer upphör under flera månader.

pandemic

Pandemin täckte planeten – genom att oproportionerliga antal dog i Afrika, Sydostasien och Centralamerika, där

spread

viruset sprids som en löpeld i frånvaro av officiella inneslutningsprotokoll. Men även i utvecklade länder var inneslutning en utmaning.

the

USA:s inledande politik för att starkt avskräcka medborgarna från att flyga vilket visade sig vara dödligt i sin lättnad och påskyndade viruset.

spread2
inte bara inom USA utan över gränserna. Men några länder gjorde det mycket bättre – i synnerhet Kina. Kineserna beordrade

mandatory

obligatorisk karantän för alla medborgare, liksom dess omedelbara och nästan hermetiska plombering av alla gränser, räddade miljontals liv och stoppade viruset från att spridas långt tidigare än andra länder och möjliggjorde en snabbare post…

Det vi ser här är en utsikt om en totalitär framtid i stil med Kina, med en kinesisk regim som ett exempel på vad man ska göra här. Den härskande klassen älskar den kinesiska regimen för den demonstrerade säkert för den härskande klassen. Den mest effektiva formen av auktoritär kapitalism, är den totalitära kapitalismen. Vi har kapitalism med demokrati.

china3

Kinas regering var inte den enda som vidtog extrema åtgärder för att skydda sina medborgare från risker och exponering. Under pandemin.

national

Nationella ledare runt om i världen böjde sin myndighet och införde lufttäta regler och begränsningar från det obligatoriska ansiktsmasker till mätning av kroppstemperatur så snart  man inträder ett kommunalt område såsom järnvägsstationer eller supermarkets. Även efter att pandemin har ebbat ut. 

Det här betyder, även om du inte tänker på det, att det är en dragnät för allt. Detta är ett ultimat stopp av upptåg. De måste stoppa sökningen av hålrum. De säger att varje rörelse du gör ska undersökas! Man kan inte gå för att handla mat eller till bondemarknaden. Men lyssna här…

supermarkets

in-order

Även efter att pandemin försvunnit, ska denna mer auktoritära kontroll och övervakning av medborgarna och deras aktiviteter sättas in och till och med intensifieras i avsikt att skydda dem från spridningen av allt mer globala problem – från pandemier och gränsöverskridande terrorism till naturkatastrofer och stigande fattigdom… tog ledarna runt om i världen ett ordentligt grepp om makten.

Här slår de det samman med vad som redan hände med 9/11. Det var för 14 år sedan och nu har vi dessa drakoner här igen. Detta är möjligt att vi har en fullständigt ofullständig infrastruktur av detta kontrollnät.

Vad har stigande fattigdom att göra med att införa strikta kontroller av medborgarna, och ansiktsmasker? Det här är något väldigt töntigt.

at-first

exchange

Först fick föreställningen om en mer kontrollerad värld bred acceptans och ett godkännande. Medborgarna var mer toleranta och till och med ivriga för uppifrån och ner riktning och övervakning, och nationella gränser hade mer rörelsefrihet att införa ordning i 

Här säger de att de inte ens skäms eller är besvärade av att uttrycka exakt det motsatta.


Här lämnar vi videon för att gå över till en artikel rörande samma ämne:

2010 Rockefeller Foundation Paper och The New Normal

By Makia Freeman

HISTORIEN: Ett dokument från Rockefeller Foundation från 2010 analyserade ett scenario där regeringarna svarade med autoritärism som reaktion på en global influensapandemi.

IMPLIKATIONERNA: Detta är mer än ett bevis på att denna exakta coronaviruskris var ett förplanerat scenario. Vi är djupt inne i den nu. Vad blir slutsatsen? Kommer människor att tillåta sig att programmeras till att acceptera den här typen av tyranni som det nya normala?

Ett dokument från Rockefeller Foundation, skulle det överraska dig att få veta, att de förutspådde och planerade för den exakta typen av pandemiscenario där vi nu befinner oss just nu med COVID-19 coronavirus. Till skillnad från Bill Gates Event 201 som inföll två månader före det officiella utbrottet, visar att denna Rockefeller Foundation Scenarios for the Future of Technology and International Development, uppsatsen var ett scenario där en pandemi har drabbat, och världens regeringar använder den för att utöka sin makt och för att öka deras grepp om makten. Även om författarna till uppsatsen försöker hävda att de bara föreställer sig att inte förutsäga framtiden, med tanke på den enorma roll som Rockefeller-familjens blodlinje och Rockefeller Foundation spelar för att driva New World Order (NWO) Global Government, är detta ruskigt att upptäcka deras aktiva planerar för krisscenarier, och som de vet kommer att hända. Det är också ett bra exempel på förutsägande programmering .

Förutsägbar programmering: Nedstängning

En av scenarierna i rapporten kallas ”Lock Step”, en fras med negativa övertoner och antydande av soldater, militären och i viss mån fascism. Precis som Bill Gates var övertygad om att hans Event 201 bara var en ”simulering” och inte en ”förutsägelse”, så gör detta Rockefeller Foundation-dokument också påståenden om att dessa scenarier inte är förutsägelser:

”Det är viktigt att scenarier inte är förutsägelser. Det är snarare tankeväckande hypoteser som gör det möjligt för oss att föreställa oss och sedan repetera olika strategier för hur vi kan vara mer förberedda för framtiden – eller mer ambitiöst, hur vi kan hjälpa till att forma bättre framtider själva … scenarier är ett medium genom vilket stor förändring kan inte bara föreställas utan också realiseras. ”

Men deras avsikt är tydlig: att använda scenariot eller krisens möjlighet för att forma en ”bättre framtid” eller omvandla världen till deras likhet – en global totalitär diktatur med New World Order. Lock Step-scenariot beskrivs som ”en värld av stramare regleringskontroll uppifrån och ner och mer auktoritärt ledarskap, med begränsad innovation och växande medborgares pushback” och baseras på en pandemi av ett virus (en influensastam) som infekterar nästan 20 % av världsbefolkningen och dödar 8 miljoner människor på sju månader. Följande punkter är citat som tagits direkt från dokumentet, med min kommentar inom parentes i slutet av varje. Titta på vad som hände i detta ”fiktiva” scenario:

– Pandemin hade också en dödlig inverkan på ekonomierna: internationell rörlighet för både människor och varor skrek på ett stopp, försvagande industrier som turism och bryter globala leveranskedjor. Även lokalt satt normalt livliga butiker och kontorsbyggnader tomma i månader, saknade både anställda och kunder.
(Händer nu)

– USA:s inledande politik för att ”starkt avskräcka” medborgare från att flyga visade sig vara dödlig i sin lättnad, vilket påskyndade spridningen av viruset inte bara inom USA utan över gränserna.
(Händelser nu – notera den uppenbara kritiken av USG som förförsiktig för att inte kontrollera sina medborgare mer)

– Men några länder klarade sig bättre – i synnerhet Kina. Den kinesiska regeringens snabba införande och verkställighet av obligatorisk karantän för alla medborgare, liksom dess omedelbara och nästan hermetiska försegling av alla gränser, räddade miljoner liv, stoppade spridningen av viruset långt tidigare än i andra länder och möjliggjorde en snabbare återhämtning efter pandemi.
(Har redan hänt – notera det uppenbara berömmet för kinesisk auktoritet)

– Under pandemin böjde sig de nationella ledarna runt om i världen sin auktoritet och införde lufttäta regler och begränsningar, från obligatorisk bärning av ansiktsmasker till kroppstemperaturkontroller vid entréerna till gemensamma utrymmen som tågstationer och stormarknader.
(Har redan hänt – notera förutsägelse och förhandsvisning av kroppstemperaturkontroller)

– I utvecklade länder tog denna ökade övervakning många former: biometriska ID för alla medborgare, till exempel …
(Om att aktiveras med obligatorisk vaccination – se Bill Gates ID2020)

Lock Step-scenariot diskuterar sedan vilka tekniska trender och applikationer vi kan se. Här är dess förutsägelser:

 Skannrar som använder avancerad funktionell magnetisk resonans-avbildningsteknologi (fMRI) blir normen på flygplatser och andra offentliga områden för att upptäcka onormalt beteende som kan indikera ”antisocial avsikt.” (Händer nu)

– Som en följd av pandemian tillämpas smartare förpackningar för mat och dryck först av stora företag och producenter i en affärsmiljö och sedan antas för enskilda produkter och konsumenter. (Inte ännu hänt)

– Ny diagnostik utvecklas för att upptäcka smittsamma sjukdomar. Tillämpningen av hälsoscreening förändras också; screening blir en förutsättning för frisläppande från ett sjukhus eller fängelse, vilket framgångsrikt bromsar spridningen av många sjukdomar. (Inte ännu hänt)

– Tele-närvaroteknologier svarar på efterfrågan på billigare, lägre bandbredd, sofistikerade kommunikationssystem för befolkningar vars resor är begränsade.  (Händer nu)

– Drivna av protektionism och nationella säkerhetsproblem skapar nationer sina egna oberoende, regionalt definierade IT-nätverk, som efterliknar Kinas brandväggar. Regeringar har olika framgångar när det gäller att polisera internettrafik, men dessa ansträngningar bryter ändå på ”World Wide” webben. (Har redan hänt – före COVID-19-krisen utvecklade Nordkorea, Iran, Kuba och Ryssland sina egna nationella intranät).

Som Rockefeller Foundation dokumentet visar, händer ingenting i den politiska värld av en slump

För att parafrasera Franklin Roosevelt, om något händer i politiken eller geopolitiken, kan du satsa på att det var planerat på det sättet. Detta dokument från Rockefeller Foundation påminner mig om andra viktiga konspirationskonton och dokument som också på något sätt magiskt (på ytan) ”förutspådde” framtiden. I själva verket är de ritningar skrivna av viktiga insiders som redan känner till spelplanen och agendan och har kraften att få det att hända.

den nya normala MSNBC

den nya normala NIH

den nya normala Forbes

det nya normala rockefeller-grundpapperet

den nya normala MIT

Programmera Buzzwords och Buzzphrases: The New Normal

Förutom prediktiv programmering bombarderas vi också varje dag med buzzwords och buzzfrases. Några av dem som kommer ut ur denna cronaviruskris har planat ut kurvansocial distanseringsjälvisolering (i grund och botten ett sätt som människors dygd signaliserar om hur laglydiga och lydiga de är) och det nya normala. Det här sistnämnda är särskilt lurvigt eftersom den förbereder oss psykologiskt för en ful verklighet – att NWO-manipulatorer medvetet har konstruerat och utnyttjat denna kris just för att de vill ha en ursäkt för att förvandla hela världen till en av två klasser: härskare och slavar. De är inte på väg att låta massbefolkningen få tillbaka till den som den var … hela poängen har varit att skaka upp saker så att de kan kasta världen till en mer permanent tyranni. Ordo ab chao.

Således försöker alla MSM-tidningsredaktioner och TV-ankare som upprepar det nya normala att mjukna upp, så att du får bekanta dig med vad de vill. De försöker bryta ner dig. De vill att du ska ge efter för den nya världsordningen, att underkasta dig mer regleringar och kontroll. Titta på hur uppenbar programmeringen är – som The Atlantic säger: vänja sig, eftersom detta lockdown inte kommer att vara det sista (läs: skicka, lyda och följa).

den nya normala låsningen

Slutgiltiga tankar: Rockefeller Foundation dokumentet och The New Normal

Rockefeller Foundation-dokumentet är ännu ett exempel på en lång rad ”slump” som omger denna falska pandemi, som nu lätt kan ses som en annan tillverkad kris (av aldrig tidigare skådad världsomspännande psy op) för att skapa en NWO-totalitär One World Government. Uppskattningsvis befinner sig 1/4 till 1/3 av hela planetens befolkning på nedstängning, NWO-kontrollerna är ivriga och tvingar människorna med tvång att acceptera denna verklighet som det nya normala och den nya livsstilen.

I vilken utsträckning de lyckas kvarstår att se med hur mycket dessa människor kan sprida detta budskap, tänka själva, avvisa rädsla och stå upp för friheten.

Vänligen dela vidare.Kategorier:Hälsa, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

4 svar

 1. Tyskland: hotet är inte Covid-19 utan ett civilisationernas självmord av politiska överreaktioner
  … I ett öppet brev till förbundskansler Angela Merkel varnar en tysk professor i mikrobiologi för den undergångskult Covid-19 blivit. Utmaningen från själva viruset är överdrivet. Det stora hotet är i själva verket drakoniska politiska överreaktioner…
  https://www.anti-empire.com/german-infectologist-decimates-covid-doomsday-cult-in-open-letter-to-merkel/

  Gilla

 2. President Trump ber så mycket om ursäkt i tal till nationen!
  https://www.globalpolitics.se/president-trump-ber-sa-mycket-om-ursakt-igen/

  Gilla

  • detta är naturligtvis skämt, men Globalpolitics har stor förtroende för Rysslands ledning och Putin- i verkligheten där finns 3 st i Putins kläder och s.k. ”Putin” samarbetar med just DEEP-STATE och sände allt guld fond till UK…. han hoppas att gömma sig i Schweiz… det finns naiva idioter … :)))

   Gilla

 3. Nu kommit bekräftelsen från olika håll att teser för Covid-19 är falska och enligt separata forskningsmaterial från aktivister – de som gör tester smittas….till ca 89%. GOR INGA TESTER. De i förväg skapades för att smitta i Israel på beställnings av DEEP STATE sekt. Trump är av annat falang av maktövertagande och han sagt senast – om ni vill överleva i denna kamp -behöll era lander integritet -gå inte med på NWO och en global regering – skapa sitt nationell industri för självförsörjning – följ inte DEEP STATE satanister och fascist agenda till självdestruktion och mord av egen befolkning som ung som gammal…. alla har sina funktioner i samspel !!!!!!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: