Det händer mycket som det inte berättas om…

Här ska jag försöka sammanställa vad som sker just nu ute i världen med de kommentater som förekommer på Twitter


2020-04-01

Det pågår enorma jordbävningssprängningar runt om i världen. Har du hört talas om dem? Tror inte det. Det som sprängs är underjordiska tunnlar o annat som använts för pedofili, människosmuggling, narkotika etc. Här ett smakprov:

Nedstängning av TV

nedstangning-phone

https://www.ctvnews.ca/mobile/video?clipId=1181873&jwsource=fb&fbclid=IwAR2nAXIMZ6XeWjSBXN_Tp099l688V6nzYJtzoRr0X3lJwHphKBzu7EwfpyY

Utanför Zagreb…

Hi, hi, panik på nyhetsstation 🙂

Jordbävning i Pakistan? Det är ju Kuben i Mecka..

Jordbävning i Chiba, Japan

och i Albanien

Utanför Montreal, Canada

Magma reser sig i Yellowstone nationalpark…

Texas är drabbat…

Afghanistan, Himalaya

FBI tillkännagav World Backup Day och i går kväll hade vi ett gäng avbrottstest. Q har länge varnat för att ”spara offline”, och det är mycket möjligt att ”10 dagar av mörker” kommer att bli datamörker. Du bör spara dina saker på en extern hårddisk eller något. Snart.

Det här handlar inte bara om en DNC-personal som Hillary’s mobb hade mördat som straff för att ha läckt Podestas e-postmeddelanden. Seth Rich är nyckelstenen som avlägsnar hela den ryska hacking-bedrägeri som drivde Mullers 3-åriga kuppförsök och [medvetet] förökades av #FakeNews.

EXKLUSIVT: Advokat begär alla dokument relaterade till Seth Rich från FBI efter nytt vittnesbörd från tidigare DOJ Asst. USA: s advokat avslöjar FBI:s undersökning av Seth Richs dator https://thegatewaypundit.com/2020/03/exclusive-attorney-requests-all-documents-related-to-seth-rich-from-fbi-after-new-testimon- från-tidigare-doj-asst-us-advokat-avslöjar-the-fbi-did-undersöka-seth-richs-computer / via @gatewaypundit

Peak är bakom oss. Åtgärd godkänd av FDA. Avgörande åtgärder av Trump och den amerikanska militären räddade oss bokstavligen från en katastrof, och Deep State är ur att anfalla.

Related searches

 

#thestormishere
#wwg1wgaworldwide
#thestormhasarrived
#thesepeoplearesick
thestormisuponus

Image—  Image

 

Den största pedofilhärvan någonsin. Pizza Gate

Ukrainska myndigheter har inlett en kriminell utredning av en icke-vinstdrivande HIV som får enorma summor pengar från den amerikanska regeringen samt den vänstermiljardären George Soros. Och Clinton Foundation distribuerade HIV-mediciner

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: