Corona-pandemin är ett fejk! Uppdaterad

Få se hur många påhopp jag ska få för detta påstående… Men jag ska här samla ihop vad jag har hittat. Sedan får du själv avgöra om det är fejk eller inte. Det är DU som bestämmer! Låt oss köra igång…

Det är mycket info på en gång, så var beredd på att ta pauser emellanåt!


Först tar vi bakgrunden till Corona-viruset:

Hur kan Bill Gates stå i Davos och diskutera en pandemi?

Bill Gates dök upp vid ett evenemang i Davos, Schweiz för att diskutera den verkliga möjligheten till en dödlig epidemi, och de åtgärder vi kan vidta för att upptäcka och förhindra en sådan.

Gates var i Davos för att främja ett nytt globalt initiativ för hälsosäkerhet – The Coalition for Epidemic Preparedness Innovations eller CEPI.

Det här berättar Benjamin Fulford den 22 febr. 2020 i sitt nyhetsbrev

Den hemliga striden för planeten Jorden pågår med England, Ryssland, Kina och Pentagon som leder anfallet mot den satanistiska Khazariska-maffian. I den största utvecklingen i förra veckan överlämnade sig Microsofts Bill Gates, med rädsla för sitt eget liv, till kineserna och ger dem nu insiderinformation om den farmacutiska maffian … berättar hemliga asiatiaska sällskap och Pentagon-källor.

Den officiella kinesiska nyhetsbyrån Xinhua rapporterar att Gates erbjöd 100 miljoner dollar för att bekämpa det ”nya Coronaviruset.” Kinesiska presidenten Xi Jinping skrev till Gates:

”Jag stöder ditt samarbete med relevanta kinesiska institutioner och ser fram emot en ökad samordning och samordnade insatser i det internationella samfundet för allas hälsa och välbefinnande.

De ”relevanta kinesiska institutionerna” samarbetar med Gates vilka med säkerhet inkluderar de kinesiska hemliga tjänsterna.

Hemliga asiatiska sällskapskällor berättade för Pentagon i förra veckan att de är medvetna om att biovapenattacken mot Kina genomfördes av samma människor som mördade president John F. Kennedy och orkestrerade 9/11.

Asiaterna och Pentagon samarbetar därmed och precisionsbombar, samt delar informationen för att säkerställa att alla skyldiga ”leds till rättvisa”.

Nu måste vi titta på rollen som den amerikanska presidenten Donald Trump och hans regim har i hela dess verksamhet. Ett viktigt spår är eskaleringen av paniken kring ”Coronaviruset”, annars känt som ett vanligt förkylningsvirus. Dess spridning intensifierades bevisligen efter det att den amerikanska företagsregeringen uteblev formellt den 16 februari. Denna pandemi planerades för att ge täckning för avbrottet av krediter (och därmed underskottsfinansierad import) som USA upplever just nu.

Vi måste erkänna att Bill Gates åtminstone är profetisk. Han har hävdat i flera år att en global mördar-pandemi kommer att komma och att vi inte är beredda på det. Den 18 mars 2015 höll Gates ett TED-föredrag om epidemier i Vancouver. Den dagen skrev han på sin blogg, ”Jag höll bara ett kort tal om ett ämne som jag har lärt mig mycket om på senare tid – epidemier. Ebola-utbrottet i Västafrika är en tragedi – när jag skriver detta har mer än 10.000 människor dött. ” Gates tillade sedan, ”Så hemskt som denna epidemi har varit, den nästa kan vara mycket värre. Världen är helt enkelt inte beredd att hantera en sjukdom – till exempel en särskilt virulent influensa – som smittar ett stort antal människor mycket snabbt. Av alla saker som kan döda 10 miljoner människor eller mer, är det överlägset troligtvis en epidemi. ”

COVID-19 Coronavirus ”Fake” Pandemic: tidslinje och analys

WHO agerade inte för att lugna och informera världens allmänna opinion. Tvärtom: en ”Fear Pandemic” snarare än en äkta Public Health Emergency of International Concern (PHEIC)  lanserades.

Riktigt panik och osäkerhet upprätthölls genom en noggrant utformad mediedesinformationskampanj.

https://bakomkulisserna.biz/2020/03/13/covid-19-coronavirus-fake-pandemic-tidslinje-och-analys/

Brittiska planer på att avfolka världen – bakgrunden o sanningen bakom Corona-viruset

coronavirus 2

Hur kan det finnas ett patent på ett virus??? Tänk efter! Och som tagits av Bill Gates… hm…

https://bakomkulisserna.biz/2020/02/27/brittiska-planer-pa-att-avfolka-varlden-bakgrunden-o-sanningen-bakom-corona-viruset/

Här är förövarna bakom Coronaviruset och Bill Gates Foundation

https://bakomkulisserna.biz/2020/03/23/har-ar-forovarna-bakom-coronaviruset-och-bill-gates-foundation/

Här är personerna bakom viruset…

BILL GATES CONSPIRACY CORONAVIRUS: Jeremy Corbyns bror hävdar att Bill Gates och George Soros står bakom Coronaviruset

https://bakomkulisserna.biz/2020/03/26/bill-gates-conspiracy-coronavirus-jeremy-corbyns-bror-havdar-att-bill-gates-och-george-soros-star-bakom-coronaviruset/

Robert David Steele: WHO ljuger, beväpnat sig mot allmänheten – Fake Pandemic, men reellt hot…

https://bakomkulisserna.biz/2020/03/13/robert-david-steele-who-ljuger-bevapnat-sig-mot-allmanheten-fake-pandemic-men-reellt-hot/

Detta säger Robert David Steele som är fd CIA-agent och borde känna till spelet som pågår…

Vad vi har är en kombination av fem saker:

01 Verkligt bio-tillverkat virus, minst tre typer, med Kina, Italien och Iran som avsiktliga mål av sionister och Gladio-element (frimurare, red.anm)  i Europa.

02 5G minskning av immunitet överallt. 5G är närvarande (sammanfaller med alla utom ett utbrott) med strålningssjuka som felaktigt diagnostiseras som biologiskt virus.

03 Allvarlig okunnighet, i allmänhet, i förväg planerad ondska, i medicinskt samhälle som ägs av Bill Gates och läkemedelsföretagen som förlustar sig med att sälja ett falskt toxiskt (giftigt) vaccin som ett universellt obligatoriskt vaccin. De flesta av dem som diagnostiserats med coronaviruset har antingen haft en normal influensa eller strålningssjuka – de flesta obduktioner av de som påstås ha dött av coronaviruset har visat på negativt resultat – de dog inte av coronaviruset.

04 Media har beväpnats av Deep State mot Donald Trump såväl som mot länderna i Kina, Italien och Iran, allt i förhållande till ökad oro, inklusive Italien som har förhållit sig öppet för One Belt One Road, och motsätter sig Artificial Intelligence .

05 Underlåtenhet från regeringar – särskilt regeringarna i Kina, Iran och USA – som behandlar detta som en krigs- och kontraspionageutmaning. Som jag först rekommenderade, behöver vi en gemensam multinationell arbetsgrupp och vi måste börja avslöja dessa människor som strider mot denna globala panik för att sätta dem i fängelse.

WHO har troligtvis fått en massa hundra miljarder dollar i muta från Bill Gates och diverse illgärningsmän för att övertala WHO:s kombination av obligatorisk ångest och stympad etik. Detta är inte mer en pandemi än alkoholism är en pandemi.

Om president Trump förklarar en nationell nödsituation kommer han att skada sig själv och landet. Det han borde förklara är att den är en FAKE PANDEMI, och uppmana alla att gå tillbaka till skolan och tillbaka till jobbet, och börja  med att ta bort varje medieföretag som fortsätter att ljuga om denna FAKE PANDEMIC.

GLADIO BIOTERROR:”Biologisk terrorattack mot Kina utförd av NATO

https://bakomkulisserna.biz/2020/03/23/gladio-bioterrorbiologisk-terrorattack-mot-kina-utord-av-nato/

Globalisterna för den nya världsordningen är fullständigt rasande på grund av det globala motståndet mot deras många avskräckande agendor. Det ökande antalet nationalistiska regeringar, patriotrörelser och populära protester har skapat problem efter problem för dem. Enbart Brexit och Trump tillsammans har hindrat globalismens överväldigande makt. När halva världen bokstavligen skrattar åt deras absurda globala klimatbluff, visste de att de var tvungna att göra något STORT.

Något som är mycket mer betydelsefullt nu, är att dessa topp globalister befinner sig själva i allvarlig fara. De vet verkligen, The Powers That Be (TPTB) att de har kastats ut vilket aldrig tidigare har skett i världshistorien. Vem känner inte till namnen på många av dessa ökända personer och deras fega handlingar?

OPERATION CORONAVIRUS PANDEMIC
Därför har de desperat kastat hela den planetariska civilisationen i ett enastående kaos och pandemonium med OPERATION CORONAVIRUS PANDEMIC.


Nu kommer bekännelsen:

Dr. Anthony Fauci, USA:s främsta man för att hantera ”pandemin”, har just skrivit en artikel som borde ha titeln: Jag hade fel och detta är min bekännelse.

Fauci, New England Journal of Medicine, 26 mars, “Covid-19 – Navigating the Uncharted”:

”Om man antar att antalet asymptomatiska eller minimalt symtomatiska fall är flera gånger så högt som antalet anmälda fall, kan dödsfallet vara betydligt mindre än 1 %. Detta antyder att de övergripande kliniska konsekvenserna av Covid-19 i slutändan kan vara mer besläktade med en svår säsongsinfluensa (som har en dödlighet på cirka  0,1 %) eller en pandemisk influensa (liknande dem 1957 och 1968) …

”Om det är tveksamt, resulterade dessa ”pandemiska influensasäsonger” från 1957 och 1968 INTE till några nedstängningar. Människor gick utomhus. De minglade. De satt på stadioner. De gick till sina jobb.

STÄLL TILLBAKA EKONOMIN NU. Avsluta galenskapen. Tyvärr, ingen överraskning, de stora medierna framhäver fortfarande rädsla, så det är upp till människor att sprida detta budskap på alla sätt de kan:

DAGS ATT GÅ TILLBAKA TILL ARBETET.  SLÅ PÅ EKONOMIN.

 

Här är sjukhuset i Tyskland för coronasjuka – helt TOMT!

https://d.tube/v/zellblock/fpr8h6ev3ne


Och nu till Sverige:

Har du inte sett den här videon tidigare så se den nu innan du går vidare…

Fiffel med dödstalen

Varför förbuds ett test i Sverige men som är godkänt i övriga Europa? En mycket viktig fråga att ställa till våra ”experter”.

Men vad gör svenska myndigheter? De skrämmer upp en hel befolkning med ett ytterst dödligt Corona-virus som ska död på en stor del av vår befolkning.
Så är det absolut INTE!

Detta är ett spel på en annalkande ekonomisk katastrof som är i antågande och då gömmer man in den i ett virus för att hålla befolkningen koncentrerad på den för att de inte ska se vad som egentligen pågår. Men den aspekten behandlar vi på ett annat ställe och koncentrerar oss på viruset här.


Vad kan du själv göra?

Sköt din hygien, tvätta händerna ofta osv…

Ta INGA VACCIN ( ! ) för de sänker kroppens egna immunförsvar. Ta absolut inga Corona-vaccin om du blir erbjuden det. Har läst uppgifter om att de planerat att införa microchippet (vilddjurets tecken) i det vaccinet för att kunna kontrollora oss genom det när de kör igång 5G. Återstår att se om det stämmer, längre fram.

Inhandla Kolloidalt silver och vitaminer:

Pinsamt att ingen i media ens nämnt kolloidalt silver – som faktiskt kan döda Coronavirus!

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6879157/posting/silver-mot-coronavirus-n%C3%A5gra-k%C3%A4nda-fakta

https://bakomkulisserna.biz/2020/03/11/pinsamt-att-ingen-i-media-ens-namnt-kolloidalt-silver-som-faktiskt-kan-doda-coronavirus/

Här kan du lyssna till samtalet med Anders Tegnell där han erkänner att Kolloidalt silver biter på alla sorters virus o bakterier:  http://www.ionsilver.com/docs/Anders_Tegnell.mp3
Varför går han då inte ut med det offentligt???

Ta 15 ml som en ”underhållsdos” per dag. Blir du sjuk ökar du dosen, finns ingen överdoseringsrisk. Ionisol är absolut den bästa, men fler bra produkter finns.

Vad som framkommer i intervjun är bl.a. att CBS (Colombia Broascasting System – ett av USA:s allra största TV-bolag) går ut med följande råd för att förebygga den av coronaviruset förorsakade sjukdomen Covid-19:

Vitamin C (inhandla askorbinsyra från hälsokost – INTE apotekets kemiska produkt)
Ta 1000 – 10 000 mg / dygn utspätt i en liter vatten och drick under dygnet

Vitamin D3, minst 5 000 µg (endast hälsokostprodukt! så att du får ren produkt)

Zink, 2–4 g zink per dag (hälskost, naturligtvis)

Var inte rädd för naturligt mättat fett – men dra ner på kolhydraterna (bröd, pasta, godis, läsk etc.)

Professorn: Ge livräddande behandling mot Coronaviruset!

– Med Intravenös C-vitamin i dropp

Behandlingen har visat sig mycket framgångsrik i Kina vilket har lett till att flera sjukhus i New York anammat denna immunstärkande metod för att få bukt med de många coronasmittade som strömmar in på sjukhusen (källa Dailymail och New York Post). En klinisk studie gjordes även av Zhongnan Hospital i Wuhan som bekräftade C-vitaminets kraftfulla effekt.

Om det finns sjuksköterskor som vill komma i kontakt med dig? Hur gör de? 

Mejl:  pa.oeckerman@telia.com


Är du i akut behov av skyddsutrusning? kontakta Prof. Dr. Martin Lockström

Med hänseende till det pågående coronavirusutbrottet och den brist på skyddsmateriel som uppstått i kölvattnet av detta så har vi på International Business Consultants tagit beslutet att hjälpa till att förbättra den nuvarande situationen genom att sourca erfoderliga bristvaror.

För närvarande kan vi erbjuda bl a medicinska ansiktsskydd (motsvarande FFP2), kirurghandskar, men även test-kit och febertermometrar. Om du eller någon i din närhet skulle ha behov av något av ovanstående så tveka inte att höra av dig till mig.

För närvarande råder stor underkapacitet inom flygfraktindustrin, men tack vare att vi är VIP-kund hos DHL så kan vi hålla nere transportledtiden mellan Kina och Sverige till 2-3 dagar.

Tack på förhand, ser fram emot att höra från dig!

Med vänlig hälsning,
Prof. Dr. Martin Lockström

____________________________________________________________________________
Prof. Dr. Martin Lockstrom
Managing Partner
International Business Consultants Ltd.
Adjuct Professor Xiatong-Liverpool University
36/F, Tower II, Shanghai IFC, 8 Century Ave., Shanghai 200120, P.R. China
Tel: +86 (0)21-6062 6388 | Fax: +86 (0)21-6062 6399 | Mobile: +86-138 1860 5294
E-Mail: martin.lockstrom@ibc-world.com

Och till sist…

Lev ett så normalt liv som möjligt. VAR INTE RÄDD! (rädsla sänker immunförsvaret)
Det här ska inte ta livet av dig. Var rädd om varandra och bry dig om dina nära och kära!Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:

5 svar

 1. ”Corona FAKE crisis !!! Medic against media There is no dangerous corona pandemic!
  HJ Dijksterhuis — YouTube March 29, 2020. Original upload by Rolf Fising.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204777;

  Gilla

  • ”47 minuter lång, mycket intressant tysk/österrikisk rapport. Med mycket bra och tydlig översättning till engelska, i en väl anpassad takt.
   Reportern besöker Charité, välkänt sjukhus i Berlin och finner intensivvårds avdelningarna – tomma! Dom har flyttats till ett annat sjukhus får han veta, åker dit, men där är det inte tillåtit att komma in.
   -Jag måste tillstå att jag nu befinner mig i ett kluvet tillstånd: å ena sidan har vi många rapporter om en mycket överdriven situation, men å andra sidan finns det illavarslande rapporter, som jag själv hjälpt till med att sprida. Tänker särskilt på den 88-sidiga tyska rapporten från 2012, som synes föregripa just allt det vi nu hör. En pandemi som varar i tre år och med 7.5 miljoner döda och försvunna tyskar som slutresultat.
   Att grunden för det som nu sker, är inledningen på ett ”Machtübernahme” av den terrestra Skuggregeringen, den som representerar de mäktiga ”En-Procenten”, råder det inte mycket tvivel om.
   Ett centralt beordrat Tvärstopp, skall dölja det ekonomiska haveri som många väntat på sedan 2008, förklarat med mänsklig och vacker åtanke om den lille mannens hälsa, som tvingat fram en allomfattande husarrest, som enda bot mot Coronan, alltså ”Kronan på Verket”, för en sedan länge utformad och strikt efterföljd plan. Hur vida dödligheten och tidsutdräkten av pandemin blir omfattande eller inte, kommer den som lever få se.
   Men en NWO lär det hur som helst bli, om inte just nu, i närtid, så vet vi att år 2030 skall den i a f vara på plats.
   Tillhörde jag de mäktigaste bland de ”En-Procenten”, skulle jag inte vilja vänta tre år och utsätta mig för risker, typ Corona. Visserligen befinner ”jag” mig sedan Davos-träffen i en komfortabel och smakligt inredd, underjordiskt skyddsrum, ett ställe där inget saknas av livets goda; men kom inte å påstå, att ”jag” inte även har fått känna på ”husarrest”!
   Således en tämligen kort och inte alltför dödlig pandemi. Det skulle visserligen sitta bra, om massvis av pensionärer, Nudels köttberg ni minns, tvingades ta’ ner skylten. ”Jag” behöver nog inte orera mer om alla vinster vi då får! Så nu är det skarpt läge; alltså ingen generalrepetition. Det håller inte fler gånger. Nu har många fått upp ögonen, så nu kör vi!
   Biljarder till bankerna medelst nytryckta virtuella sedlar är på väg. Köp allt, nu är det reapriser! Sen’ äger vi allt. Inklusive fårskocken. Tretusen slavar till var och en av oss.”

   Gilla

 2. Tune in to George Galloway for Kalima Horra on Al Mayadeen TV, discussing the Coronavirus crisis around the world, and whether the virus is manmade.

  Gilla

 3. Carl Bildts känga till Folkhälsomyndigheten-
  https://www.expressen.se/nyheter/carl-bildts-kanga-till-folkhalsomyndigheten/
  – doublespeak av Bilderberg ryggdunkare Calle Bildt – som förmedlar budskap om globalists önskan om att medverka att ordna global makt global kontroll (även om globala kontroll av den falska coronavirus som är biologiska krigföring och patenterad av Bill Gates…)
  – det sätts i aktiv hjärntvätt de gamla globalist råttorna – Gordon Braun påbörjade aktivt propaganda aktion av organisering av tillfälligt global regering i sviterna av Corona ”Pandemi”…. alla vet att ”tillfälligt” blir permanent om de lyckas att hjärntvätta allmänheten…. (de gamla sektmedlemmarna vaknade till liv igen och bytt sina pyjamaser mot dammigt kostym från förrådet sprang till Media mikrofoner med sin false propaganda – detta är

  Gilla

%d bloggare gillar detta: