Medierna (Tidningarna, SVT) uppvisar en hänsynslös förljugenhet, fräckhet och cynism i sin skildring av dagens verklighet

 

forvanad

2020-03-29
Olle Ljungbeck

De stora drakarna väjer inte för några lögner och abnormiteter i sin skildring av det som händer i Sverige i dag, för att härigenom kunna sälja så många lösnummer som möjligt. De egna lokala tidningarna i min hemort Gävle som Arbetarbladet och Gefle Dagblad är knappast sämre. Det mest fruktansvärda sveket är  emellertid hur de ensidigt håller sig till den politiska korrektheten och vägrar ta in inlägg från ”den andra sidan”, som skulle ge både balans  men också avslöjanden om rena lögner och överdrifter.

Exemplen på detta är många. En jämförelse t ex med tidigare influenser visar inte att dagens smittade eller döda avviker stort från  tex Asiaten, Hongkonginfluensan etc. När man talar om 100 tusen smittade och 1500 döda i USA bör man hålla i minnet att landet har  350 milj inv. Jag har föreslagit Gefle Dagblad att vända sig till Statistiska Central-byrån och få ut sann och offentlig statistik om bl a hur tidigare influenser slagit för att därmed kunna visa läsarna att vi i dag inte befinner oss i det läge medierna redovisar. Men självklart inte. Då skulle det ju inte beröra läsarna om vissa tidigare ”katastrofer” varit lika ”stora”.

Samtidigt som man inte drar sig för att förstora upp talen för dagens influensa döljer man den nedrustning av vården, sjukvården och beredskapslagren för såväl sjukvård som livsmedel som skett med Stefan Löfvens goda minne men också övriga politikers. Man tiger still när landets statsminister i sina tal ensidigt uttrycker känslor men inte någon gång redovisar rationella åtgärder som skulle kunna påverka händelse-utvecklingen i positiv riktning. Hans framträdanden ger tydligt sken av att han är mer ute efter att bli populär än att komma  med förslag och beslut som kan mildra effekterna.

Men man söker också dölja konsekvenserna av den värsta händelse som någonsin politikerna stått för. Nämligen massinvandringen. Denna som såväl ekonomiskt som i brutalt våld mot det egna folket överträffar det värsta nämns inte. Detta görs inte trots att den medför/t fruktansvärda konsekvenser för det egna folket i nuvarande situation. Inte minst kostnaderna för att föda flera hundratusen invandrade  individer, som i stället för att ställa upp som lojala medborgare agerar nu många av dessa mot lagarna och mördar, våldtar, rånar, spränger och skjuter.

När Säpo nu går ut och påstår att högerextremisterna blivit ett större hot än tidigare måste man fråga sig om de har fått uppgift att säga detta? De har tidigare påstått att Sverige har högst 300 organiserade nazister, trots detta skulle de nu vara ett ökat hot ? Att detta måste vara ren propaganda för att rädda regeringen från ytterligare kritik mot massinvandringen går inte att motsäga.

När vi istället dagligen får ta del av mord, våldtäkter, rån, bränder skjutningar från invandrade barbarer som inte nått upp till en kultur som respekterar landets lagar och grundvärderingar tiger Säpo och den övriga PK-eliten om detta! Med risk för att för alltid bli bojkottad i lokaltidningarna i Gävle måste det nödvändigtvis sägas att dessa båda tidningar väl kan jämföras med såväl forna tiders Pravda och Tass i sin totala brist på ansvar för att ”den andra sidan” får komma till tals om skeenden i samhället. Därför kan man inte kalla deras debattsidor just för debattsidor efter som i allvarliga frågor endast de får framföra sina åsikter som är politiskt korrekta.

Massinvandringen som skapat en situation som för all framtid orsakat Sverige fruktansvärd skada får inte kritiseras. Endast politiskt korrekthet är här tillåten. Alla de avarter som islam nu tvingar på Sverige och de  svenska medborgarna får inte kritiseras. Allt det förtryck som utövas i Islams namn skulle aldrig dessa tidningar ta in. Hellre får kvinnor förtryckas, våldtas, plågas. Hellre tvingas flickor gå med kränkande kvinnoattribut. Hellre får flickor och pojkar könsstympas etc. Skulle jag påpeka detta och vilken kultur och religion men också folk som står bakom blir jag självklart hindrad att göra det i nämnda tidningar.

När jag för en tid sedan demonstrerade mot massinvandring och politiskt vanstyre blev jag av en kvinnlig socialdemokratisk riksdagsledamot beskylld för hets mot folkgrupp. Hon anmälde mig såväl till polis som Gefle Dagblad. Att jag helt friats från lagbrott av åklagare hjälpte inte. Gefle Dagblad gav mig inte möjlighet berätta detta och osanningen  blev då inte dementerad. Men man stöter sig inte med det parti som årligen levererar ekonomiskt bidrag så tidningen kan fortleva! Hur man med en sådan falsk journalistik kan känna självaktning är för  mig en gåta.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:,

7 svar

  1. ”Medierna (Tidningarna, SVT) uppvisar en hänsynslös förljugenhet, fräckhet och cynism i sin skildring av dagens verklighet ”

    Det beror på att de kontrolleras av judarna. ”Ingen lögn är för stor för juden, ingen lögn för liten. Judar lever av at ljuga och dör i kontakt med sanningen.” Bobby Fischer (1943-2008)

    Gilla

  2. ”Coronavirus” – den mest ambitiösa TEATER -föreställningen efter de så kallade terroristattackerna
    11 september 2001

    Gilla

%d bloggare gillar detta: