COVID-19, dokumentär

Av Janet Ossebaard
27 mars 2020


Innan vi går över till denna utmärkta video, vill jag referera till den artikel jag tidigare publicerat och som uppmätt hemsidans absolut mest lästa (nästan 87 000 i dagsläget) artikel:
Jag är en hög kinesisk militärunderrättelsetjänsteman och jag vet sanningen om coronavirusutbrottet…

Den hittar du här om du inte redan har läst den:

https://bakomkulisserna.biz/2020/02/19/jag-ar-en-hog-kinesisk-militar-underrattelsetjansteman-och-jag-vet-sanningen-om-coronavirus-utbrottet-det-ar-mycket-varre-an-media-berattar-for-dig/

Det som Janet berättar här, bekräftar nu det som redogörs i min tidigare artikel. Men trots det hemska som utspelar sig där, glöm inte, detta är INTE ett dödligt virus och de ska INTE ta livet av oss. Förmodligen har det med 5G att göra, och det är vad vi ska sätta in våra protester mot. Vi ska INTE ha det i Sverige!
Och ordet Corona är en täckmantel för nedtagning av Deep State, den pågår just nu!
We are in the Storm! som Q säger.


Världen har tagits över av en helt ny världsomfattande epidemi, en pandemi vid namn Corona-virus. Covid-19 tidigare känd som 2019 Novel Corona Virus slår vilt omkring sig. Det stänger ner hela länder, skolor och univerisitet är stängda vilket också våra restauranger, allmänna centra, teatrar, gym och andra allmänna utrymmen.

Rädslan för att bli smittad är enorm. Människor stannar inomhus, en stor del av världen är nerstängd. Vad exakt är det som pågår? Hur många människor har dött så här långt?100 000-tals som vid tiden för kolera? eller kanske miljontals som under Spanska sjukan?

15 000 – det är vad Coronaviruset har skördat fram till den 23 mars 2020.
15 000 människor, det är ju inte mycket för en pandemi och viruset har varit aktivt i nästan fyra månader. År 2018 dog mellan 60 000 – 80 000 av influensa bara  i USA under en vinter. Så varför i hela friden talar alla om en pandemi?

När jag gjorde mina efterforskningar hittade jag 10 olika berättelser. Det är ett verkligen komplex fall men också ganska misstänksamt. Jag ska försöka förklara dessa tydligt:

story1 Först av allt finns Covid-19 på riktigt. Det är inte en bluff, vilket en del människor tror. Det är ett influensavirus som faller inom kategorin SARS (Severe Acute Respitory Syndrome) vilket betyder att den drabbar lungorna.
Covid-19 ger dig hosta, den kan också ge dig rinnsnuva och feber. Det här coronaviruset förorsakar influensa, en vanliga influensa vilket allt fler läkare världen över har bekräftat. Chansen att du ska dö av denna är väldigt liten. Mestadels äldre sjuka och försvagade människor löper en risk för att dö av det. Så varför denna panik? Det ska vi ta i Storyline – 2.

story2  wuhan-kina

Coronaviruset startade i Wuhan, en kinesisk stad med 11 miljoner invånare. Patient 0, den första registrerade patienten fick den på en djurmarknad uppger den officiella rapporten. Och det är så historien dök upp. Att viruset hade hoppat från fladdermöss till människor genom en välsmakande fladdermussoppa. Oberoende av om den är en realistisk förklaring återstår att se. Men hur som helst, startade epidemin i Wuhan. Den första bilden som berättar om den, är ganska oskyldiga. Människor bär ansiksmasker och, livet gick vidare.

wuhan1

Människor har oberoende av det lungproblem beroende på den nedsmutsade luften i Wuhan, men plötsligt fick vi dessa bilder vilka förbryllade mig. När du har influensa med feber, stannar du hemma och i sängen eller i en soffa. Men dessa människor har gått ut och föll bara ner döda. Hmmm….

sjukhus

Den kinesiska kommunistregeringen visade för världen att de tar väl hand om sitt folk. Under 10 dagars tid byggde de ett splitternytt sjukhus med 1 000 bäddar. Ett verkligen enormt arbete. Men innan vi fortsätter med det här sjukhuset och berättelsen, så låt oss hoppa snabbt till storyline 3.

story3  mikrostation

I april 2018 utsågs Wuhan av regeringen att blir ”state-of-the-art” för  5G med den vanliga kinesiska arbetsamheten. 3 000 makro-stationer och 27 000 mikro-stationer placerades ut för en supersnabb trådlös kommunikation. År 2019 blev året för 5G-experiment och år 2020 skulle allt vara klart för att rullas ut. I mitt eget land, Nederländerna, höll sekreteraren för statsekonomi och klimat, Mona Kaiser ett föredrag om 5G:s oändliga möjligheter:

5g

Innan huvudämnet måste en vacker ödmjuk procedur på avstånd exakt känna till vad som behövs… hur mycket vatten … hm… inte för mycket eller för lite… eller till exempel mängden pesticider … drönare hmm som hmmm hmmm kommer att använda sig av denna teknologi.
(jag) Drönare? 
kontroll av allmänheten … vi blir ju fler och fler så det är viktigt att vi kan svara snabbt och effektivt… svara snabbt på incidenter vid stora evenemang…
(jag) Kontroll av allmänhet?

från att kontrollera jordbrukskvoten till publikkontroll, vi är uppstudsiga och kan bli tillsagda omedelbart genom ansiktsigenkänning i samarbete med kameradrönare. 5G är framtiden i enlighet med denna seussville-utgåvan.

faglar

Okej. Det finns 100 000-tals människor som inte vill ha 5G. Faktum är att 5G testades aldrig riktigt på människor och djur. Och de få tester med dessa specifika frekvenser gjorde att korna blev som galna och fåglar föll döda ner från himlen. Det gjorde att människor kände sig fullständigt sjuka med influensaliknande symptom… hmmm. Det var några märkliga omständigheter. Wuhan??? Corona-influensan??? och 5G???

Det kan ju vara av en tillfällighet men skeptikern i mig aktiverades och jag måste ta reda på mer om det här. Kan det vara så att corona-viruset användes för att sätta igång 5G?

5kids

Klagomål?  Nej, madam, det finns inga möjligheter till att 5G kan förorsaka dessa symptom. 5G är fullständigt säkert. Du har bara helt enkelt fått Corona-viruset. Inga irriterade invånare, inga rättegångar, inga skador har det påståtts.

Låt oss nu gå tillbaka till Storyline 3. Vad hände egentligen i Wuhan? Följande videor nådde oss

slap  slap2 slap4
Människor släpas ut från sina hem och förs bort

killed

Den 30 januari 2020 uttryckte Thomas Cotton (Rep.) sin oro över situationen i Kina.

cotton  border2
– Stängda gränser till Ryssland
– Minskad flygtrafik
– 16 miljoner i karantän
– Skolor stängda
– Hong Kong avstängt från fastlandet
– Covid-19 av samma storlek som Chernobyl

miles

Det här Corona-viruset är en katastrof för Kina. Wow! Det var något enormt!

Den kinesiske visselblåsaren Miles Guo (han som skrev den första artikeln) som flydde från Kina och numera är bosatt i USA berättade om några än mer förödande uppgifter:

 • 250 miljoner människor befinner sig i karantän
 • 1,5 miljoner har blivit smittade
 • 50 000 har dött
 • 1 200 kremeras per dag 
 • Media är censurerat
 • Städer är nedstängda
 • Industrin ligger nere 
 • USA och CIA anklagas
 • Viruset är av människan tillverkat

sjukhus2

Han berättade också om det nya sjukhuset. Varje fönster har järngaller. Det här är inget vanligt sjukhus, det är mer likt ett fängelse, dörrarna är stängda utifrån, patienterna kan helt enkelt inte lämna.

När jag första gången hörde honom prata, kunde jag inte inse att han talade om Corona-viruset. Något verkligen annorlunda pågick här. Jag kom inte exakt på vad det var, ända tills jag läste den här rapporten

harvard

liber techology

från det amerikanska Justitieministeriet (DOJ) från den 28 januari som meddelade att Dr. Charles Liber, chefen för Harvard Chemistry and Biology Department hade arresterats efter att ha gett bedrägliga uppgifter till FBI. År 2011 blev Liber en strategisk vetenskapsman vid Wuhan University of Technolgy i Kina. Han erhöll 1,5 miljoner dollar för att sätta upp ett forskningslaboratorium i Wuhan, samt en lön på 150 000 dollars samt ett månatligt arvode på 50 000 dollars för att locka till sig, rekrytera och bearbeta högkvalificerade forskarförmågor för Kinas vetenskapliga utveckning, ekonomiskt välstånd och nationell säkerhet.

ballDr. Lieber hade dolt allt det ovannämnda och när FBI konfronterade honom, nekade han till allt. Så den 28 januari blev han arresterad och ställd inför rätta.

Det som slog mig när jag undersökte det här fallet var Liber Research Group som fokuserar sig på att forska och utveckla nanoskaligt material, nanoelektronik och hjärnforskning.

Vi fokuserar oss på ett originellt angreppsätt för att integrera elektroniker inne i hjärnan och andra områden inom nervsystemet, uppger företaget. Därigenom försöker vi påverka de kognitiva (känslomässiga) funktionerna och människornas beteenden

kognitiva  kansla

vilka innefattar alla processer involverade i inlärning och  hantering av information. Tänk till exempel intelligens, minne, fokus, koncentration, snabbtänkande, planeringsförmåga, socialt kognitivt beteende, språkfärdighet, problemlösning, och allt är påverkat genom att man injicerar nanopartiklar i våra hjärnor. Hmmm.

nano

Varför ska man införa dessa i våra hjärnor, hmmm… Varför får det mig att tänka på 5G och masskontroll.

officer

Sedan kom jag att läsa en lösning från en person som påstår sig vara högtrankad inom den kinesiska armén. Han berättade om de horribla sakerna han hade bevittnat på sjukhuset på Wuhans splitternya sjukhus. Han var djupt chockerad och han hade bestämt sig för att berätta för världen strax innan de sociala medierna tas över och stängs ner av den kinesiska regeringen.

masker  madonna3
Ser ni någon likhet med bilder från Wuhan och Madonnas framträdande i Tel Aviv? Och kronan (corona) på huvudet… (red.anm)

Han berättade om förekomsten av ett vidrigt biovapen i Wuhan och i andra delar av Kina. Det dödade miljontals människor. Han gjorde det mycket tydligt att han inte pratade om coronaviruset, han pratade om ett biologiskt vapen. Det utvecklades för att trycka tillbaka demonstrationerna i Hong Kong som hade intagit gatorna sedan i mars 2019. Protesterna i Hong Kong var fredliga.

hongkong

Miljontals människor sjöng fredssånger. De bad den amerikanska presidenten Donald Trump om att stödja dem för att erhålla mer frihet. Men det var som att sticka ett horn direkt i skinkan på Kinas regering. De slog till hårt.

tag

De protesterade arresterades och fördes bort i tågvagnar för att aldrig återvända. Desperata familjer sände videon via Twitter och Facebook där man bad andra länder om att ingripa. Protesterna fortsatte. Den kinesiska regeringen gav order om biologiskt vapen som snabbt kunde förorsaka Parkinsons sjukdom bland de protesterande i Hong Kong.

rullstol  angest

Deras kognitiva egenskaper kunde försvagas så att de inte längre kunde bli till förfång för regeringen. Ett snabbt senilt förlopp var målet. Men nu kom detta biologiska vapen att göra mer än det. Det första experimentet visade på perfekt åderförkalkning och överensstämde med planen. Det förorsakade senare fruktansvärda psykoser, ångestattacker som aldrig slutade, sedan började organen att svikta vilket ledde till en fruktansvärd död efter tre hemska veckor. Den sorts död som man inte önskar sig ens sin värsta fiende.

4lab  killervirus

Den kinesiska regeringen bestämde sig för att inte använda sig av de biologiska vapnen, de var för förödande. Var hade de utvecklats? På Wuhan University of Technolgy. Ett vapen på skala 4 där det värsta dödliga viruset forskas i och utvecklas. Du kan knappast gissa dig vad som sedan skulle hända. Man hade släppt det biologiska vapnet av en tillfällighet.

giftvapen

Tänk på att utrustningen är skrämmande lik den som dansarna i Madonnas video bar

Under ett  utbyte, på djurmarknaden i Wuhan utförd av en korrupt laborant som försökte sälja det biologiska vapnet för ett ofantligt stort belopp till den amerikanska underrättelsetjänsten CIA, tappade man ett antal doser och det dödliga biologiska vapnet hade släppts ut.

kremeringar-wuhan  krematorium

Wuhans invånare hade inte en chans. De var dödsdömda. I ett desperat försök att stoppa skadan, stängde den kinesiska regeringen hela landet. Enligt vår högtrankade visselblåsare var sjukhuset ett helvete på jorden. Det hade tre avdelningar. Den första var avsedd för dem som hade senilt förfall, den andra var för dem som hade psykoser, och den tredje var för dem som hade dött och hade förts till ett enormt krematorium för att omedelbart bli kremerade. Därigenom hoppades man att det biologiska vapnet skulle försvinna i lågorna.

Kan detta fruktansvära vara sant? Tiden vill utvisa. Idag ser jag det som möjligt, när jag tänker på dessa aktiviteter och kopplingar till Dr. Charles Liber. Just nu är Wuhan en spökstad med tomma gator. Människorna är instängda i sina hem, deras dörrar är fastspikade.

so2 so22

En annan sak som verkar bekräfta de miljontals orsakssammanhangen. Se kartan som visar på en extremt höga aktivitet  av svaveldioxid över Wuhan vid tiden för katastrofen. Svaveldioxid avges när man bränner organiskt material. Kroppar? Hade visselblåsaren Miles Guo rätt när det gäller dessa historiska krematorier som inte kunde hantera dessa stora antal kroppar. Dock hemska om de är sanna.

Var snäll och inse, att detta har ingenting att göra med med Corona-viruset att göra!

 

Vår svaga influensa som World Health Organization (WHO) och FN hade sagt att inte hade någon sammankopplande fara. Du var i riskzonen endast om du redan var gammal och sjuk. Hur i hela friden kunde detta förvandlas till en pandemi?

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:,

2 svar

 1. U.S.
  EXCLUSIVE: INSIDE THE MILITARY’S TOP SECRET PLANS IF CORONAVIRUS CRIPPLES THE GOVERNMENT
  https://www.newsweek.com/exclusive-inside-militarys-top-secret-plans-if-coronavirus-cripples-government-1492878
  – man vet ej till vad det kan leda … ?!

  Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: