Det förbjudna coronatestet

Det blir allt mer märkligt angående Corona…

Man ville hjälpa Sverige med coronaviruset genom att erbjuda detta CE-märkta 15-minuter-testkit till Folkhälsomyndigheten, MSB och de olika regionerna. Alla tackade nej! Ett test som används av länder på alla kontinenter har av Läkemedelsverket förbjudits att säljas i Sverige.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Video

Etiketter:,

7 svar

 1. Trump tar nya steg i handelspolitiken
  Om Trumps handelspolitik får framgång, kommer det avsevärt att minska det amerikanska beroendet av Kina och stärka USA:s återindustrialisering med den ökade ekonomiska tillväxt och politiska inflytande det innebär.
  https://nyadagbladet.se/kronikor/trump-tar-nya-steg-i-handelspolitiken/
  Det samma borde Sverige göra – återskapa inhemsk industri för att täcka/återställa självförsörjning….!!!!
  Det blir bättre både kvalité, säkerhet och landets välmående… !
  Globalist psykopat-utopi gräver allt i dynga… med korrupta icke kompetenta buffel-företag av få spekulerande överrika maffialiknande idioter som går mot sin död i alla fall

  Gilla

  • dessa korrupta och slavdrivande strukturer snackar om Al men kan inte fixa enkel tågtrafik och signalfunktioner …. även konsultföretag degraderade till den grad att de inte fattar längre vem är vem vem kan eller vem kanske skulle syssla med ngt annat- det som pågår är ohållbar och utan utveckling … grova psykopat krafter dras till maktpositioner … det ödeläggelsen fortsätter – vi måste vakna och agera

   Gilla

 2. Alla Depressioners Moder
  …- 9/11 var en falskflagg attack som lurade mänskligheten in i en era av eviga koloniala krig – Covid-19 är stratagemet som kommer att sänka världsekonomin. Inte alla kommer att bli fattiga. Globalisterna, den 0,1 promille av mänskligheten som redan är miljardärer planeras bli de stora vinnarna. När de av de egendomslösa som överlevt omställningen vaknar upp – planeras det ske i en global tyranni…
  https://www.corbettreport.com/greatestdepression/

  David Icke om Corona
  …- Den brittiske konspirationsforskaren David Icke intervjuad på det populära programmet LondonReal. Covid-19 är en världsomfattande påverkansoperation syftande till att bland annat krascha världsekonomin och genom det accelerera mänsklighetens tvångsmarsch in i en global diktatur…

  Gilla

 3. Two Hundred and Thirty Years of Rights and Liberties Shredded: Why I Oppose The Lockdown
  https://www.activistpost.com/2020/03/why-i-oppose-the-lockdown.html
  – Tacka MP och judinna Lövin (Levin) snart är det i Sverige om man inte vaknar från psycho-hypnos hjärntvätt.

  “The American criminal justice system holds almost 2.3 million people in 1,833 state prisons, 110 federal prisons, 1,772 juvenile correctional facilities, 3,134 local jails, 218 immigration detention facilities, and 80 Indian Country jails as well as in military prisons, civil commitment centers, state psychiatric hospitals, and prisons in the U.S. Imagine living in a country that puts 10.6 million people in jail every year”. https://www.investmentwatchblog.com/big-picture-view-reveals-horrifying-picture-of-mass-incarceration/
  – ”Den zionist-fascistiska totalitarismen, som verkar under det falska tecknet ”demokrati”, kräver att alla Gojim stängs!”
  – ”Så tanken på den judiska fientliga BioKlon kom med idén att hitta en ursäkt för att stänga hela Goyim-befolkningen i landet på bosättningsorten! -Den fientliga BioKlon avslöjar sig i alla tider som förr som nu på överdrifter och överansträngning som i murstocken – Storleken på panik och drakoniska åtgärder överstiger långt antalet sjuka och döda från coronavirus. Och ändå hos oss i New York snurrar och snurrar de drakoniska åtgärderna för ”vårt eget bästa och säkerhet”

  Gilla

  • – ”Detta är samma situation som 11 september 2001.”
   CDC Announces Test Kits For Coronavirus Don’t Work
   https://www.naturalblaze.com/2020/02/cdc-announces-test-kits-for-coronavirus-dont-work.html
   – ”och ändrade kriterierna för att ställa en diagnos av coronavirus. Det vill säga, nu diagnostiserar de omedelbart coronavirus hos kroniska lungpatienter som har lungproblem under de senaste 30 åren! Det även förekommer tydligt bemärkt ”medicinsk” mord- som borde undersökas närmare eftersom…
   – … efter denna ”Pandemi” kommer konstitutionella rättigheter ALDRIG att återgå till det normala, och särskilt i Västländerna…- Eftersom den fientliga judiska BioClon – Gillade detta! Nu kommer det att vara permanent – epidemier och inga rättigheter, för människor kommer aldrig längre att vara ”CITIZENS”, men ”INFECTIOUS FANGERS!”!”

   Gilla

%d bloggare gillar detta: