The Anglo Saxon Mission – Tidslinjen – Brev från en visselblåsare…

Det här brevet skrevs för ganska exakt 10 år sedan, och idag har vi nästan facit och kan se att mycket av detta har bekräftats. Hon bekräftar också reptilernas existens, vilket är bekant för många genom David Icke. Här förespår hon även den nuvarande influensan i Kina (!). Spännande! Och glöm inte – allt är planerat!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anglosaxon

Los Angeles, mars 2010
http://projectcamelotproductions.com/interviews/anglo-saxon-mission/anglo-saxon-mission.html

Det återgivna nedan är en kopia av ett brev som skickades till Kerry Cassidy för offentliggörande med avsikten att ge en mer omfattande bild av det anglo-saxiska uppdraget samt händelser kring dessa avslöjanden som inte hittills har släppts till allmänheten. Denna utgåva förstärker den ursprungliga intervjun och videokommentaren av Bill Ryan som presenterades på Project Camelot under titeln The Anglo-Saxon Mission. Brevet nedan har inte redigerats eller reviderats på något sätt av Kerry Cassidy och presenteras här för första gången.

Den tidigare publicerade artikeln i ämnet, och som ledde mig till brevet, ligger här
https://bakomkulisserna.biz/2020/03/23/rockefeller-blueprint-for-att-infora-en-polisstat-triggade-igang-pandemin/


Bakgrund

När jag hade blivit medveten om tidslinjen hade jag redan rest över hela världen med den brittiska militären och var inblandad i många konflikter, och hade bevittnat många sinnesförändrade händelser, av vilka några är svåra att beskriva på något förnuftigt sätt.

Image result for Admiral Hill-NortonEn av de svåraste händelserna att rationalisera var ett möte som ägde rum år 1975 som involverade Admiral Hill-Norton, som då, tror jag, var ordförande för Nato-kommittén. Jag kan inte gå in på detaljerna i detta eftersom det skulle kunna äventyra lagen om officiella säkerhetslagen. Det räcker med att säga att denna händelse var avgörande och nyckeln till senare händelser när det gällde bevisen för förekomsten av det anglo-saxiska uppdraget eller bättre beskrivet som ”Tidslinjen”. Därför kan man inte säga mer offentligt om denna händelse, annat än att säga att den här tidslinjen förekom i verkligheten för 35 år sedan, säkerhetskopierad av en mycket värdefull insider, senare kallad ‘CW’ och från vad jag har bevittnat personligen.

Under 1980-talet, på grund av vissa personliga karriärhändelser, som jag ännu inte har kunnat avslöja, kunde jag fastställa utöver alla enkla misstankar att en framtida krigsregering i Storbritannien kommer att vara konservativ, högerriktad till sin natur, och av en högt rankad militärbyrå, inte civilt, men med officerens kader från alla tre tjänster korrekt installerade, för att vara ett lydigt stöd. Jag kände på den här tiden att vi snart skulle befinna oss i en utvidgad världsomfattande vapenkonflikt, där denna typ av totalitär / militär regering skulle införas.

Jag fortsatte med min militära karriär och arbetade nu med olika militära entreprenörer som BAE, Westland och Plessey & Marconi Systems. Det var vid den här tiden som jag introducerades i de framtida marina vapenprogrammen som man använde sig av i slutet av 80-talet och början av 90-talet. Men då var jag helt desillusionerad och kände verkligen att ultrahögern arbetade hårt för att manipulera människor och händelser. Återigen, var det som CW hade berättat för mig (CW var insider, känd sedan 1975 och vars identitet fortfarande måste skyddas) berättade tillbaka för mig med mer bestämdhet än jag kunde ha föreställt mig.

I själva verket visade det sig att CW ha rätt, och i själva verket måste jag förändra mitt tänkesätt väsentligt, eftersom jag visste att allt jag fick höra var baserat på vad vanliga människor höll för eftergivet och okunnigt.

Cape Wrath Skottland

Image result for Cape Wrath SkottlandHur som helst, jag måste säga att dessa framtida vapen i sig, var inte anmärkningsvärda. De är av det slag som man kunde läsa om i de glänsande månatliga försvarsindustrins tidskrifter. På grund av min stridserfarenhet skickades jag emellertid till olika vapenprovningsområden i Storbritannien, mestadels vid Cape Wrath i norra Skottland. Mitt jobb, tillsammans med många andra av min rang, skulle vi genomföra intervallspårningsövningar mot flygande mål. Vid den tiden använde vi oss av utvecklingsstadiumövervakning och avfyrningskontrollradar för att se om vi kunde upptäcka och skjuta ner mycket små och snabbt rörliga föremål som kom in på hög höjd. Vi använde oss av en hel serie mål, allt från snabba flyg till obemannade drönare, till artillerisköldar.

Vid ett tillfälle, under dessa räckviddstester, befann jag mig vid ett vapenbord och en civil tekniker från BAE (i militären kallade vi sådana civila tekniker, ‘Boffins’) vid ett annat vapenbord med mycket annan utrustning. Den här gången var det mycket mer föregående-träning än vanligt, innan målet kördes in. Så det var en tid innan när vi fick den normala ‘Range Clear, Start Recording’ för att påbörja övningen. Mitt jobb var, som alltid, att få bästa möjliga användning av utrustningen för analys.

Det är där saker började bli konstiga. Målet, vad det än var, efter vad jag fick höra, upptäcktes det inte på den utrustning som jag använde. BAE-teknikern, ‘Boffin’, såg emellertid målet på sin utrustning och röstrapporterade informationen. För att kortfatta en lång historia: Målet kom in från en extremt hög höjd över havet, som jag senare härledde till (tid / hastighet / avstånd) att den måste ha överkridit 200 mil, dvs kommit in från utanför jordatmosfären och med en obegriplig hastighet, och måste absolut ha befunnit sig utanför spektrumet för det kit som jag använde. Det här var inte någon slags UFO eftersom markoperatörerna faktiskt talade tydligt med någon innanför måltavlan under hela övningen. Senare sa ”Boffin”, ”oroa dig inte, de är en av oss!” Jag minns att jag sa, ”Tacka fan för det! eftersom jag inte såg någon!”

Han sa: ”Tja, det var inte tänkt att du skulle få se någonting och om du gjorde det, skulle vi ha haft några allvarliga krux”. Senare, tänkte jag, måste jag ha varit engagerad i en spårningsövning mot en missil med ett extremt lågt radareko, som sjösattes från en plattform i omloppsbana. Det var inte så, eftersom jag, som jag upptäckte det, var måltavlan definitivt lotsad, den manövrerades och kom till ett plötsligt stopp i slutet av skjutbanan. Jag visste instinktivt att det var bättre att inte ställa frågor om detta. Istället var jag mer beslutsam om att se om jag kunde plocka upp den jävla saken på mitt kit – i egenskap av professionell stolthet. Jag lyckades aldrig med det. Vi genomförde flera körningar mot denna typ av måltavlor och det lät som om det fanns mer än en av dem, och inte bara samma måltavla som upprepades.

Du kommer nu att inse, att jag påstår något som är besläktat med det som kallas ”svarta projekt”. Typen av mål som jag var engagerad i befanns sig i över 30 års tid i utveckling och detta skedde i början av 90-talet; under ett gemensamt projekt kontrollerat av BAE och andra välkända försvarsentreprenörer. Dessa ”mål” är kända bara för ett fåtal andra; emellertid, och eftersom jag senare upptäckte, var vissa officerare, högre än örlogskapten, måste de definitivt har informerats om dem. Som en karriär militärofficer kunde jag bevittna krigsvinnande teknik på jobbet och var glad att vi hade den här typen av kit i vår arsenal. Men ännu en gång började saker och ting bli lite konstiga, och det som följer, är fortfarande svårt för mig att ordentligt beskriva:

Efter den senaste Cape Wrath-övningen (jag gjorde många) bussades jag ner till Glasgow för att flyga ner söderut till England. På vägen till Glasgow lade bussen om till en plats nära staden Ayr, på den västra skotska kusten, cirka 30 underliga mil från Glasgow.

Där fördes vi till ett rum i en vanlig byggnad, typ hyreskasern av röd sandsten. Inne i rummet presenterades vi för en grupp uniformerade människor. Uniformerna var svarta militära flygdräkter med silverutmärkelser på kragen. Dessa var silvergaller, inte olika dem från amerikanska militära utmärkelser. Men de kom inte från USA. De talade alla med kristallklar engelsk accent. Jag fick snart för mig att vi befann oss nu i sällskap med piloterna till samma hantverk som använde sig av dessa intervallövningar – på grund av de efterföljande diskussionerna som ägde rum, vilka var någon slags post-övnings de-briefing.

Piloterna var alla avslappnade, mycket vänliga och utstrålade extremt god hälsa. En av dem, en mycket frisk medelålders man, tog sig tid med mig till att försäkra mig om att allt detta var ganska normalt. Han måste ha lagt märke till att jag var nervös och ny inför allt detta.

I samma rum fanns också andra människor. Det var unga män och kvinnor som bar någon slags uniform men inte samma uniform som piloterna. De (tror jag?) bar blåkläder, och gjorde något som tydligt var ett avsked av andra (familjer?) som var närvarande där med dem. Denna ”adjö” scen var faktiskt ganska känslosam om än ganska surrealistisk. Den medelålders piloten nämnde att de skulle upp för en förtrollning . Han pekade uppåt med ett finger samtidigt som han sade detta. Jag fick då vad jag bara kan beskriva som en omedelbar telepatisk vision, som jag visste måste ha kommit från honom.

Image result for de grå utomjordingarna Image result for de grå utomjordingarna

Detta var en levande beskrivning av interiören i ett cirkulärt fordon med samma människor, de i rummet som tog avsked, satt inne i fordonet och ville upp i atmosfären för att docka med en massiv konstruktion i rymden – fortfarande med jorden i helbild. I denna konstruktion såg jag i korthet vad jag kallar, de Gråa, som tittade på oss och sedan ignorerade oss helt. Han sa sedan, ”Så här tar vi oss runt omkring och alla är volontärer och ingen tvingas till att göra det”. Han betonade starkt denna punkt.

Jag måste säga att jag kände att denna person, en medelålders pilot, var ganska välvillig och förståelig. Han visste att jag hindrades av tanken på att gå ut i rymden och se utomjordingar och han förstod detta. Jag hade nån slags kvasireligiös känsla av den här mannen; han sände helt enkelt ut fullständig förståelse och omsorg. Jag kan inte komma ihåg hur länge vi stannade till där i byggnaden, men jag återkallar i minnet att jag kände mig mycket tillfredsställd efteråt – som om allt verkligen var mycket normalt, men jag visste samtidigt – att det inte var det.

Jag gick tillbaka till mina normala sjöstridsuppgifter med mycket liten lutning till vad jag hade bevittnat vilket var på något sätt var fantastiskt. Mot slutet av min militära karriär blev jag emellertid väldigt stressad, näst intill på gränsen till ett sammanbrott. Jag trodde att det berodde på alla de konflikter jag hade genomgått i mitt svåra personliga liv, men någonstans i mitt sinne var denna vision om denna enorma byggnad ute i rymden, livliga drömmar om att jag regelbundet skulle åka dit igen. Dessa drömmar blev mycket påträngande, men slutade tack och lov för en tid sedan.Tillsammans med denna och andra kunskaper jag hade – visste jag att min berättelse var hopplöst och löjligt otrolig. Hur kan någon prata om sådana saker? Det här är det som upprörde mig mest: kunskap som jag omöjligt kunde prata med någon om.

Gällande regeringen

1999. Nu som civil, efter en lång karriär inom sjöstridskrafterna där han nådde mellanofficers-rang, tillträdde jag en ledande befattning inom City of London-institutionen, jag kände mig lycklig över att få den eftersom London var min hemstad. Jag leddes till och rekommenderades för det här jobbet av min fd befälhavare, en Commodore, som verkade ha några höga förbindelser inom staden. Jag inser nu att jag blev vidarebefordrad till det här jobbet eftersom jag innehade ”kunskap” och ”säkert ett par händer” – någon som man kunde lita på. (De antog att jag var en frimurare). Strax efter att jag började inom City of London blev jag inbjuden till att bli associerad medlem inom olika ”Livery Company” inom City of London. Jag kände att jag hade lyfts upp i stadens inre kretsar, så faktiskt var verkligen Livery Company.

Jag bestämde mig dock, till mitt försvar, att hålla mig för mig själv. Icke desto mindre blev jag alltid inbjuden till middagar vars gästlista var ”vem är vem”. Dessa var mestadels kända människor från världsbankssamhället, välkända politiker tillsammans med och tjänstgörande och före detta militärer. Detta var ett riktigt ”broderskap” och jag kände många av dem till förnamnet. Det var vid dessa middagar och andra sociala evenemang som jag insåg att jag blev ”granskad” av dem. För min del, spelade jag rollen mycket bra och införlivades snart som en pålitlig ledande anställd i City, med medelklass rankning – så jag visste min plats, var den var, och jag fick deras förtroende.

Det jag omedelbart plockade upp från det här ‘broderskapet’ var deras kalla förakt för de vanliga liv som människor lever, som om allmänheten betydde lite, såtillvida att de inte var anställda av dem. (De som är anställda är väldigt lydiga och slavar) Detta ‘band’ fungerade som om de styrde landet, vilket de verkligen gjorde genom att delta i evenemang av utomordentligt övertalande vikt, och utövade makt genom direkt fattade – mestadels ekonomiska beslut som upprepades precis som de var beslutna, av den så kallade ”valda” regeringen i parlamentet. De utstrålade alltid nån slags överväldigande makt, så mycket som att det verkade vara deras företag, under någon längre tid, vilket verkligen inte är något för den med svagt hjärta.

Det visade sig snart att Storbritanniens regering styrs från Citys finansinstitut, till vilka jag var ansluten och även Livery Company Buildings, Guildhall (City’s HQ) och Mansion House. (Mansion House är det traditionella sätet för den frimurarvalda borgmästaren i London).

Skälet för allt detta är väldigt enkelt. Staden är historiskt oberoende av allt som kommer från utsidan. Inget statligt organ reglerar eller granskar deras verksamhet. De är ett lag för sig själva, som inte är ansvariga inför någon, räddar sig själva eller monarken som är vördad av City med en passion som för en gudinna. Vem som helst, och detta blev tydligt, som arbetar på någon betydande ledningsnivå inom Citys finansiella- och regeringsstruktur är frimurare och varje möte, socialt eller något annat, kommer alltid att vara en förlängning av Livery Companys frimurarbefattning.

Ju mer man studerar deras verksamhet, och det har jag, desto mer kan man se att City liknar Vatikanen. Det är en liten stad i staten med en otydlig makt som har en politisk struktur, som går tillbaka mer än 1500 år utan någon kännbar förändring under tidens gång. Jag tror personligen, utan tvekan, att City of London utvidgar sin makt över de andra stora finansiella finansvärlden i världen med anekdotiska bevis på att City kontrollerar USA:s Federal Reserve. Jag anser att ingen borde bli förvånad över att all politisk och finansiell makt utgår från London.

Tidslinjen

I slutet av 2005 deltog jag i det som jag trodde var ett normalt 3-månaders möte för säkerhet och ekonomisk planering i City, eftersom den vanliga publiken mailades för deltagande. Mötet visade sig vara något helt annat. Till min överraskning (chock) var detta i stället ett frimurarmöte. Inga anteckningar – endast från mun till mun.

Vid mötet nämnde man att tidslinjen för krig mot Iran försenades till en punkt där andra tillfälligheter måste införas. Då omnämdes tillfälligheterna på ett faktiskt sätt. Först var det den israeliska motvilligheten att slå till och provocera Iran till väpnade åtgärder och att Israel lovade åtgärder på åtgärder som snart skulle äga rum för att provocera det nödvändiga iranska militära gensvaret. (Israel attackerade strax därefter de iranstödda Hizbollah-baserna i Libanon) Det var min första överraskning.

Det andra som nämndes var den japanska motviljan mot att skapa förödelse inom de uppblåsta kinesiska finanssektorerna. Kina växte för snabbt med den kinesiska militären som förmånstagare. Den tredje överraskningen var ett öppet samtal om användningen av biologiska vapen – när de skulle användas eftersom timningen tycktes vara avgörande. Sedan diskuterades mer rörande Iran hur de måste engagera sig mer militärt för att provocera det önskade militära svaret från Kina. Samtalet fortsatte om hur länge konventionella vapen ska användas, med vetskapen om att de skulle vara hopplösa mot ett kinesiskt militärt angrepp i regionen.

Det visade sig snart att de inte fattade beslut. De diskuterade något som redan hade planerats och de delade bara den informationen mellan sig. Det blev också tydligt att den centrala frågan på mötet var när ”ballongen” skulle lyfta. Ytterligare frågor handlade om ekonomin, flytting av resurser och skydd av tillgångar och den centrala kontrollen av dessa resurser: införandet av avsides liggande tillgångar. Jag återkallar i minnet händelsekedjan / sekvensen, som handlade om något liknande detta:

De behövde antingen iranierna eller kineserna för att de hade gjort sig skyldiga till att först ha använt sig av kärnvapen för att motivera nästa steg. (Min information visar att iranierna verkligen har en taktisk kärnvapenförmåga) Nästa steg skulle vara ett genomtänkt regionalt kärnvapensvar, tillräckligt för att orsaka en omedelbar vapenvila. Denna vapenvila skulle skapa den tid som behövdes för att sätta på plats enhetliga totalitära västerländska regeringar. Därefter eller samverkande, skulle biologiska vapen användas mot den kinesiska befolkningen.

Detta skulle sedan sätta igång en annan händelsekedja som skulle kollapsa hela den kinesiska politiska och sociala infrastrukturen. Detta som nämndes var: Sjukdom, följt av bred brist på livsmedel, följt av massvält. På något sätt skulle detta sedan göra att den kinesiska militären attackerar östra Ryssland. De biologiska medlen som beskrevs vara något influensaliknande och skulle spridas som en löpeld. Det chockerar mig och gör mig sjuk att beskriva dessa händelser. Det chockar mig ännu mer när jag vet att dessa sannolika händelser har manipulerats för att förorsaka en utrotning av en hel del av mänskligheten.

Beviset var tydligt. Det finns verkligen en tidslinje för framtida konflikter för detta land, Storbritannien, som använde detta som någon slags plan för en världsregering och många miljoner skulle dö som ett resultat av den. Planen beskrivs öppet i dessa kretsar som Anglo Saxon Mission.

För dem som bor i Storbritannien

Intressant nog, deltog i mötet en före detta kommissarie för polisen (namn hemligt). Hans roll var tydlig, för att få tillräckligt med lagstiftning för att bemyndiga den privata säkerhetsindustrin en möjlighet att agera chef för vad han själv kallade: ‘The Greater Policing Community’ för att kontrollera oenighet inom den brittiska befolkningen. Få människor inser, att det just nu finns cirka 500 000 människor som arbetar inom Storbritanniens privata säkerhetsindustri. Ännu färre inser fortfarande att denna bransch redan har förstärkts genom regeringsstödda polisstyrkor för offentlig kontroll, kopplade till lagen om allmän ordning. Denna parlamentariska lag gällande polisens befogenheter har utvidgats för närvarande till att omfatta mer makt, vilket innefattar en direkt befogenhet att gripa och arrestera – samma som för närvarande efterfrågats för samhällets polis- och civila upprätthållande.

Under krigstid kommer Storbritannien att bli en totalitär polisstat som leds av en militärregering med befogenhet genom London City. Jag kan vara säker på detta, och till dessa människor som bor i Storbritannien, förblir detta i stort sett i glömska.

Bara för att täppa igen

Ovanstående kan bara betraktas som en bakgrundsinformation, medveten om att dess innehåll kan kontrolleras och lätt verifieras av dem som vill göra det. Men för att vara tydlig:

Iran kommer snart att attackeras, eventuellt inom 18 månader efter det att jag skrev detta.
Kina kommer att hjälpa Iran att skydda sina egna intressen.
Kärnvapen kommer att användas av antingen Iran eller Kina, där Israel provocerar deras första användning.
Mycket av Mellanöstern kommer att försvinna. Miljontals kommer att dö under en mycket kort tid.
Kina kommer med våld att flytta in i delar av Ryssland för att utvidga ”vapenvila” -linjer.

Biologiska vapen kommer att spridas mot Kina. ”Kina kommer att bli förkylt”.
Det förekommer någon slags illvillig ET-allians i arbetet, som med lönsamhet används av Storbritannien, USA och andra västerländska makter, inklusive Japan. Se ”Svarta projekt”.

Jag förstår också att andra, mer humanitära ET-enheter arbetar mot denna tidslinje och på något sätt upprätthåller en osäker balans utan att själv direkt ingripa mot dem.

Jag har mer att tillägga i detta

De västerländska makterna söker aktivt efter ett ”perfekt krig” och har varit engagerade i att göra det under 1900-talet och fram tills idag. WWI och WWII var helt enkelt klippstenar – båda var förutbestämda och framgångsrika. Nästa stora krig finns nu precis runt hörnet. Detta krig kommer att avsevärt minska världens befolkning, eventuellt med hälften, på mycket kort tid. Denna ”överregering” känner att denna åtgärd är helt rättfärdig och bedriver denna handling med häpnadsväckande beslutsamhet.

För min del känner jag att jag på något sätt har bidragit till att allt detta händer, i synnerhet eftersom jag visste om detta för många år sedan, men misslyckades med att se dess fulla betydelse – ett förnekande från min sida var det utan tvekan. Det finns bara så mycket för en person att ta in, såtillvida man inte villigt överlämnar sin egen ande för deras anledning – de värsta av de onda.

Håll med mig om detta … Den bredare bilden förblir för mig ganska oklar. Icke desto mindre, har jag ”sett” vad som kommer att ske gällande den fysiska formen i denna värld inom några korta år framöver. Överregeringen känner också till detta och använder denna tidslinje som ett sätt för att förbereda. De vet att de överlevande från vad som kommer att hända kommer att avgöra mänsklighetens fysiska framtid på denna planet under flera årtusenden.

De ser detta som ett lopp mot tiden innan tiden i sig förhindrar dem. Du förstår, de styrs av tiden, medan de flesta andra som bor på denna planet inte gör det. Jag upptäckte detta fenomen för en tid sedan och kom att förstå varför de som är involverade i denna överregering är desperata över att inte fångas av nuet. De kan inte stå stilla och måste till varje pris fortsätta sträva mot sina egna tillverkade mål. Genom att göra det, lägger de beslag på alla andra, likt får som stängs in. Bränslet som de använder för detta, är rädsla.

Den bredare bilden som jag nämnde, även om mycket av den fortfarande förblir oklar för mig, signalerar den definitivt en massiv geofysisk förändring, en förändring som liknar årstidsväxlingarna, en växling som bara inträffar en gång var 11 500 år. De som befinnser sig i överregeringen är mycket medvetna om denna ”säsong” och är tvungna att överleva denna förändring med sin blodslinje intakt och förbli i övergripande kontroll, på samma sätt som den känns igen idag.

En stor fråga, till dem som är vakna för denna förändring, när kommer den att hända? Personligen har jag liten uppfattning om exakt tid, annat än att den tiden kommer snart. Jag ser exakta tidpunkter, till exempel 21 december 2012, med stor misstänksamhet. Men jag säger, snart. Snart, är för mig, något som mycket troligt kommer att hända under min egen livstid. Jag säger detta, eftersom jag var här under den senaste säsongen av förändring och ser den igen, helt klart, en kedja av händelser som inte kan förväxlas med något annat än att denna förändring äger rum igen – snart.

Innan denna förändring skedde förra gången, för 11 500 år sedan, förekom det många varningar från dem om vad som skulle komma, och den förekom mellan rymden och jorden. Dessa människor var mycket en del av mänskligheten på den tiden och betraktades inte som gudar. De hade alltid varit här och var i stort sett, vanligtvis, ganska medkännande. De bodde här bland oss och delade med sig av vad de kunde, om de kunde göra det, eftersom befolkningen som då bodde på jorden var mycket färre i antal och eftersom människorna som då levde gjorde det till mycket hög ålder – jämfört med dagens 3 poängare och 10.

Image result for alhoo

Sedan noterades de synliga förändringarna när jordens magnetiska poler drevs längre och längre bort från det verkliga norr och syd. Detta förorsakade årstidsskillnader som drabbade jordbruket och levnadsvillkoren dåligt, vilket ledde till att många av de större bosättningarna flyttade bort från båda polarregionerna. Förresten, det rymdresande folket gick då under namnet ‘Alhoo’ (det är så det låter) Alhoo gick mycket längre för att se till att så många människor som möjligt skulle överleva förändringen. Det fanns ingen diskriminering av vem som skulle räddas. Dessutom, runt den här tiden, fanns det andra ET-raser på jorden. Några av dessa raser ingrep i förberedelserna från Alhoo som förorsakade mycket störningar, vilket slutligen ledde till öppen konflikt både i rymden och här på jorden.

Image result for alhoo

Det förekom en dominansstrid som fortsatte ända tills jordytan äntligen ändrade sin position. Detta är när jordskorpan skiftade cirka 30 grader mot söder. Det är värt att känna till, att Alhoo återvände till jorden efteråt, men tyvärr fanns det bara rester kvar av den civilisation som de hade byggt som fanns kvar, utspridda längs kustområdena i Atlanten och Stilla havet. Det bör också vara känt att Alhoo inte var anpassade till livet på jorden och därför blev de aldrig fastboende. De kom, stannade ett tag och for sedan, mycket likt besökande föräldrar.

Image result for reptiles-ufo Image result for reptiles-ufo  Image result for reptiles-ufo
Exempel på nulevande reptiler

Nu, efter den senaste förändringen, kom de andra raserna, några som kunde leva mer bekvämt på planeten. Den fördominerande rasen var reptilerna och de liknade inte någon människa som efterliknade Alhoo. Det är reptilernas bostättning som skulle markera den nya säsongen som just hade börjat efter förändringen. Dessa människor var inte snälla eller medkännande och mycket mindre andliga. De var kalla och krävande, krävde rädsla och total respekt från de mänskliga överlevande som värderingar. Jag kommer tillbaka till den här perioden senare.

Pyramiderna i Giza

Image result for giza

Som en del av förberedelserna för den kommande förändringen byggde Alhoo det som nu kallas Giza-komplexet, precis utanför Kairo. Denna plats byggdes i god tid före förändringen och tog bara fem år att slutföra med de flesta av ansträngningarna för planering snarare än konstruktion. Dessa pyramider innehöll alla exempel på Alhoo-teknik, och fungerade främst som en fyr som kunde höras långt ute i rymden, genom att erhålla en vidlyftig / mångfaldig geo-fysisk information om jordens realtidstillstånd. Detta innebar att Alhoo kunde förbli i rymden och ”lyssna” på vad som hände på ytan.

Andra mindre kända platser byggdes på ett ”bälte” och korsade kontinenterna på breddegraderna 60 grader norr och söder om ekvatorn. Jag visste om detta då liksom de flesta andra som levde på den tiden. Det fanns en ”energi” som vår civilisation fysiskt skulle överleva den kommande förändringen. Mycket diskussion har sträckt sig över vilken typ av teknik som användes för att konstruera Giza-komplexet. Det var inte rep, taljor och muskler. Det var ljud. Allt har en frekvens – även en sten. Stenarna bröts och lyftes bara genom att man knackade på de frekvenser som fanns inom dem. Inget mer behövdes. Pyramiderna är dessutom självlysande och lyste klart under hela natten.

Allt detta var möjligt bara genom att ändra frekvensen. Jag kommer att tillägga för bevisets skull, att pyramiderna förföll, fastän i missbruk, tusentals år innan faraonerna kom till makten. Cheops byggde inte dem; han och andra försökte reparera dem utan att helt känna till det ursprungliga syftet med komplexet. Jag tycker att detta är viktigt att känna till.

Jag blir tillfrågad om hur livet var innan förändringen och medan Alhoo var närvarande tillsammans med mänskligheten?

Det fanns två huvudstäder belägna på norra Antarktis kusten. Den första och äldsta staden kallades Charmaran med en befolkning på cirka 300 000 själar. Den andra staden kallades Charmaran Te, vars befolkning var många fler. Denna nyare stad liknade ett berg på avstånd, medan den var byggd på en högt stigande byggnad – nästan in i molnen. Båda städerna separerades av en bergskedja och båda hade tempererade väderförhållanden under hela året. Det förekom väldigt små skillnader i årstiderna, mycket som dagens Sydafrika. Detta betyder naturligtvis att den antarktiska landmassan låg längre norrut i dessa dagar. Livet baserade sig på att leva på jordbruk och maritim handel mestadels från öster från de länder där Indien och Kina nu befinner sig.

Detta var en hälsosam handel som varade i tusentals år med samhällen på båda sidor av världen som utvecklades tillsammans med mycket liten ansträngning. Men Charmarans utvecklades ganska andligt. Detta berodde mest på Alhoos tålmodiga inflytande. Därför attraherades andra mänskliga samhällen mycket av dem men man fick inte blanda rasen. Detta var förbjudet av Alhoo, helt enkelt på grund av den tid det skulle ta att utveckla dessa andra samhällen till en liknande nivå som Charmarans åtnjuter. Jag påminner om att ett långt liv var uppenbart över hela världen i dessa dagar och att ha barn, även om de var välkomna, var ganska sällsynta. Det var inte ovanligt att någon levde hälsosamt i över 1 000 år. Försök att föreställa dig att din fysiska kropp kontinuerligt förnyar sig i ett sunt moget tillstånd tills tiden är inne för själen att gå vidare. 1 000 år här på jorden är tillräckligt med tid för varje själ.

Den korta livslängden för denna ålder är en biprodukt från ytterligare korsbefruktningsförfaranden som reptilerna genomförde. Men en fysisk livslängd är inte en så viktig fråga. Jag kan dock säga er att mänskligheten kan leva långa liv, som tidigare, om man vidtog enkla åtgärder för att justera mänskligt DNA.

Vem är dessa reptiler?

För 11500 år sedan var inte mycket känt om den reptila ras annat än att de delade kunskap om rymden genom tidsresor med andra raser som jordens Alhoo. Det som blev uppenbart är deras låga andliga utveckling och förakt för allt de känner är svagt, även bland sitt egen art. Som jag nämnde bestäms deras liv av tiden. De är inte medvetna om en tidlös tid på grund av deras låga nivå av medveten medvetenhet. Ändå är denna låga nivå av medvetenhet en fantastisk maskerad av deras förmåga att leva extremt långa liv och med den lätthet som de kan kontrollera alla dem som kommer i kontakt med dem. Ett liv baserat på rädsla drivs / gör det möjligt för dem / genom detta. Reptilerna blev den dominerande kontrollerande enheten på jorden på grund av deras förmågor att upprätthålla sig själva här.

Medan Alhoo, aldrig har lämnat, kan de ändå aldrig vara permanent bosatta. Men det måste bli känt att Alhoo lever genom oss eftersom vi är dem och de är oss. Vi skiljer oss inte från Alhoo när allt det här är sagt och gjort. Alhoo är i huvudsak nu rymdboende och ligger långt före reptilerna. Nu vet reptilerna mycket väl att Alhoo började civilisationen här på jorden genom de tidiga mänskliga formerna och att vi, den nuvarande formen av mänskligheten, ser och tänker mycket som dem. De vet också att vi har en medvetenhetsnivå som lätt kan påverkas genom rädsla för att tjäna vår efterlevnad. Detta nätverket av rädsla har varit med oss och utvecklats av dem under denna nuvarande tid.

Under hela denna tid har reptilerna haft kungamakten över mänskligheten och dominerat och kontrollerat alla aspekter av våra fysiska liv på jorden. Denna tidsålder har präglats av dem som en ständig konflikt och tvingad manipulation utformad av rädsla. Alhoo har varit medvetna om detta, men för dem, som det är även för oss, betyder tiden ingenting alls. Tiden är meningslös även i den fysiska världen som vi tror att vi känner till så bra. Nu kommer Alhoo att förändra denna upplevelse så snart den har sett sig själv. Reptilupplevelsen håller på att ta slut och de vill naturligtvis inte att den ska ta slut och de försöker extremt hårt för att se till att den inte gör det. De kan inte och kommer inte, att förstå att deras erfarenhet här är övergående. De tror att den är evig, eftersom de inte på någon nivå kan förstå, att den är något annat.

Mer…

Image result for nordpolen sjuter på sig

Image result for nordpolen sjuter på sigVi är snart på väg att gå in i denna period av förändring, där jordskorpan kommer att förskjutas ytterligare 30 grader söderut genom att göra det under en 24-timmarsperiod, eller en dag och natt, som du förstår det. Innan detta inträffar, och det händer helt plötsligt, kommer reptilerna att förorsaka kriget som jag nämnde tidigare. Konfliktens destruktiva natur kommer att minska jordens befolkning med ungefär hälften. Jordens förflyttning kommer att ytterligare minska befolkningen med ungefär hälften igen. Det finns några som tror att detta kommer att vara bra eftersom de har levt sin fysiska livserfarenhet genom reptilerna och inte sin egen. Det kommer att förändras också.

I hela världen blir människor mer och mer medvetna om sig själva och ger sig själva tid att tänka bort från den rädsla som skapas av deras härskare, oavsett om de är demokratiskt valda eller inte. Människor är nu mer medvetna än de har varit sedan den senaste förändringen som ägde rum för 11 500 år sedan. De minns vilka de är och vad de ska vara som andliga varelser i första rummet och ändlösa i motsats till att vara fysiska varelser med bara ett liv – det är detta liv. Denna medvetenhet kommer att spridas vilket leder till sannolikheten att all makt som reptilerna förlorar kommer att förloras och lämna dem mycket isolerade, men fysiskt farligare än någonsin. Oavsett, deras tid här kommer den att plötsligt försvinna. Kommer de att gå vidare? Jag vet ännu inte. Allt jag vet är att de kommer att förlora rädslands makt över mänskligheten och genom att göra det förlorar de varje nivå av makt de innehar nu.

Så, en ny ny tid kommer till jorden med Alhoo som återvänder som de gjorde tidigare. De kommer att njuta tillsammans med oss, allt som är känt för vår medvetna existens som är oändlig, något vi vet att finns. Rädsla kommer att försvinna och vår mänsklighet kommer att återvända. En ny guldålder? Nej, inte riktigt. Livet på jorden kommer att förbli svårt och smärtsamt i mänsklig form, men det kommer att levas utan rädsla och kan vara en mycket givande upplevelse som kommer att lysa upp gnistan hos vårt oändliga ego.

Tillräckligt för den här gången tror jag.


En annan version av ovanstående brev skickades ursprungligen till både Kerry Cassidy och Bill Ryan från Project Camelot inklusive personliga uppgifter som nu har tagits bort av avsändaren. Innehållet ändras inte av visselpipan på något annat sätt förutom att skydda identitet. Ovanstående brev lämnades till Kerry Cassidy för offentliggörande på hennes begäran för ungefär en vecka sedan.

Kerry Cassidy | Mars 2010Kategorier:Rymden, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: