Vilka är de Vita hattarna?

I samband med Q förekommer ”Vita hattarna”. Nu ska vi berätta om vilka de är
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2020-03-25
https://scarenormal.com/who-are-the-white-hats/

Under mitten av 1950-talet till slutet av 1990-talet fanns det filmer rörande cowboys och ”Vilda västern”. Dessa filmer hade ofta en allegorisk betydelse; De goda cowboyerna hade alltid ” vita hattar ” och de dåliga cowboyerna hade alltid ” svarta hattar

så, vad är meningen med de vita hattarna? Denna referens används för att associera en bra hemlig myndighet, grupp eller person som arbetar för folket mot de ”svarta hattarna”, kabbalen.

Dessa ”vita hattar” är inte bara begränsade till en plats. Vita hattarna verkar över hela världen och verkar i inkognito. Detta benämning används också för att hänvisa till termen ”The Great Awakening”, där de vita hattpatrioterna i hemlighet kämpar mot kabbalen för att hjälpa till att befria mänskligheten därifrån systematiskt förtryck.

Typer av White Hat Sociations

Dessa olika White Hat-sällskap har arbetat i hemlighet för att säkerställa en förbättring för mänsklighetens framtid. Dessa sällskap motsätter sig den Khazariska Maffians-agenda eller på annat sätt känd som de 13 familjerna i Illuminati . Medan andra arbetar för att väcka massorna och ta tillbaka Amerika från den onda Illuminati Bloodline. Här är olika typer av White Hat Sociations.

QAnon är den enskilt största och den största militära underrättelseoperationen i mänsklighetens historia. Den militära underrättelsen består av mycket erfarna personer med vit hatt som är redo att gripa den djupa statliga kabbalen. ( 1 )

White Dragon Society

White Dragon Society, tidigare känt som Black Dragon Society, är ett asiatiskt hemligt sällskap som arbetar för att befria mänskligheten från kontrollen av kabbalen. De representerar krigare som följer reglerna för ära, ridderlighet och moral. White Dragon Society attackerar inte först, man attackerar inte kvinnor, barn och människor som har blivit förtryckta. Detta hemliga sällskap kommer att fortsätta att försvara de svaga. ( 2 )

Western Alliance

Denna grupp kom ursprungligen från US Military, och efter attackerna på World Trade Center i New York City började denna grupp planera för att befria USA från kabbalens kontroll.

De blev hårdhänta efter att de insåg den besvärliga agendan som härrör sig från de 13 blodslinjerna. Denna grupp har arbetat i hemlighet för att arbeta med en plan för att göra just det. Under 2016 sägs det att denna grupp bidrog till beslutet om att Donald Trump skulle ställa upp i presidentvalet. ( 3 )

Gnostic Illuminati

Denna typ av Illuminati accosierar sig med de vita hattarna. Det gnostiska trossystemet fokuserar bort från materialismen inom den nuvarande Illuminati-blodslinjen och växlar mot ”The God Within”. Gnostic Illuminati förkastar traditionell religion och de är medvetna om att dessa religioner redigeras från deras ursprungliga avsikt. Deras grundläggande trossystem är i en fri värld. ( 4 ), ( 5 )

NESARA: White Hat-operation för att befria skulderna

NESARA var en verklig lag som skapades från en process som den amerikanska regeringen och bankerna slutade att förlora. Lagen skulle genomföras och uppgiften delegerades till ett speciellt team av US Naval-personal (marinen) efter att de tvingade president Clinton till att underteckna lagen. Lagen skulle tillkännages av Alan Greenspan som skulle tillkännage det nya amerikanska Treasury Banksystemet (skattesystemet) som skulle ha gett skuldförlåtelse till alla amerikanska medborgare, tillsammans med avskaffandet av IRS (intern inkomsttjänst).

Strax innan utfärdandet för att NESARA skulle genomföras, gav George Bush sr order om att riva världshandelscentrumen för att förhindra den internationella bankdatorn från att implementera det nya amerikanska Treasury Banksystemet som ligger i det norra tornet på våningarna 1 och 2. Senare under explosionen av norra tornet, för att täcka sitt brott detonerade de effektivt också byggnad 7.

Det specialteam som stöder NESARA samlades alla på platsen där de skulle genomföra den nya lagen, Pentagon. Pentagon träffades senare med fjärrstyrd missil. Teamet som stöder NESARA mördades. (6), (7), (8)

 


Källor : qanon.pub ( 1 ), benjaminfulford.typepad.com ( 2 ), informationclearinghouse.info
(3)
 , lluminatiwatcher.com (4) , bibliotecapleyades.net (5) , pathwaytoascension.wordpress.com (6) , en. wikipedia.org/wiki/NESARA ( 7 ), archive.org ( 8 )Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: