Neuschwabenland: Den antarktiska nazibasen

2020-03-25

https://scarenormal.com/neuschwabenland-the-antarctic-nazi-base/

Långt före andra världskriget genomförde nazisterna en serie mystiska experiment med antagna tekniker och upptäckter som var okända för resten av världen vid den tiden.

Image result for Base 211.I ett försök att kontrollera världen sökte nazisterna efter några mystiska upptäckter och dold teknik från det forntida folket. De koncentrerade alla sina ansträngningar i hopp om att hitta avancerad teknik som skulle göra det möjligt för dem att ta över världsdominansen och växla utfallet för WW2.

Nazisterna lyckades inte bli den dominerande rasen, men i väntan på framtiden gömde de sig i den hemliga tillflyktsorten Base 211.

Under andra världskriget genomförde nazisterna många hemliga operationer. En av de mest populära hemligheterna är Neuschwabenland och den mystiska Base 211 , belägen i Antarktis. Nya Swabia eller Neuschwabenland ockuperade territorium i Antarktis , där  inrättade, enligt teorin, nazisterna en bebodd tillflykt för eliten.

Image result for Base 211.

Det kalla och avlägset belägna landet undersöktes i detalj av den tyska antarktisekspeditionen, som upptäckte den här märkligaste av alla platser. Här upptäckte forskare källor till varmt vatten och grönska i fältet där allt borde frysas. Det var områden där närvaron av grön vegetation stöds av arbetet med geotermiska källor.

Det mest fascinerande citatet om Antarktis och Neuschwabenland kommer från den tyska admiralen Karl Donitz :

”Deutsch-flottan är stolt över att ha byggt en impregnerbar fästning för Fuhrer på ett annan plats på jorden.

Image result for Base 211.

”Under 500 år har många författare och forskare varit besatta av teorier om en mystisk, okänd Base 211 och en hemlig nazistisk militärexpedition. Ett överflöd av alla typer av hemligheter är förknippade med nazistiska forskare, liksom inom toppen av riket.

Nazi-basen 211 byggdes verkligen. Det ligger i en liten bergskedja utan is i Mühlig-Hofmann-bergen i Neuschwabenland. Även om många historiker har förnekat närvaron av Station 211 i Antarktis och antydde att det inte fanns några fakta angående sådana anklagelser.

Andra är säkra på att allt på ytan till den frysta marken bara är en ”täckning”, Hitlers sanna tillflyktsort är gömd under isen och kommer aldrig att hittas.

Image result for Base 211.

Många författare föreslår att under perioden 1946-1947 fick Richard E. Byrd, de mest populära polarutforskarna under USA:s tid, uppdraget att hitta nazistbaser. Legenden är baserad på en verklig operation under tecknet ”Operation Highjump”.

Under denna operation fick admiral Byrd den största armadan som någonsin varit i Antarktisområdet. Det var en riktig expeditionsflotta vars hemliga uppdrag var att undersöka nazisternas närvaro.

Admiral Byrd och Operation High Jump

Medan vissa tror att admiral Byrd bara åkte ut för att utforska området Antarktis. Men andra tror att denna mystiska operation som omfattade 13 fartyg, ett flygplan, en eskort av flygplan, 2 jagare, en ubåt och totalt 4 700 personer med full stridsutrustning faktiskt var en operation för att hitta en dold nazistisk bas.

Den officiella berättelsen är att denna operation bara var en ”träningsövning”, även om bedömningen utifrån expeditionens storlek, ”Operation Highjump” inte var en träning utan  målet var att studera det frusna territoriet.

Admiral Byrds operation avslutades inom 6 månader, tidigare än det förväntades. Flera medlemmar av expeditionen dog, och ett specialdesignat terrängfordon och flygplan försvann också. En intressant del av denna operation beskriver ankomsten av Admiral Byrd:

Image result for Base 211.”Vi korsar en bergskedja och fortsätter norrut så långt som möjligt. Bakom åsen finns en dal med en bäck eller en flod som strömmar genom den centrala delen. Det bör inte finnas en grön dal, men det är det. Vi ser stora skogar i sluttningarna av bergen. Navigationsinstrument ger felaktiga avläsningar, gyroskopet svänger till och från.

”Rykten relaterade till Base 211, Admiral Byrd och andra teorier om Antarktis är oändliga. Det finns till och med en berättelse om att under expeditionen mötte de en ras av människor med blå hud.

Även om det inte finns några uppgifter för detta möte bland den officiella berättelsen.

Image result for Base 211.

Det verkliga uppdragen för Operation HighJump

Under tiden gjorde Richard Byrd några kryptiska kommentarer när han blev intervjuad av en korrespondent från Int. News Service, Lee van Att:

”Admiral Byrd sade idag att Amerikas förenta stater borde vidta omedelbara åtgärder för att försvara sig mot möjliga fiendeområden. Adm. sade också att han inte vill skrämma folket och staten förgäves, men detta är en viktig verklighet. I händelse av en ny kamp kommer amerikanerna att bli attackerade av flygande föremål som kan flyga från pol till pol med en otrolig hastighet.”

Bekräftelsen av detta var hans kunskap vad admiralen, samlade in på södra och nordpolen, som han presenterade dem på en presskonferens för Int. Nyhetsservice.

Även om El Mercurio faktiskt är en befintlig tidning, är många människor skeptiska till admiral Byrds artikel och kommentarer.

Nu kan vi inte vara säkra på om admiral Byrd letade efter en hemlig Base 211 avsedd för nazister eller om han av misstag upptäckte något otroligt.

Men forskare fann berg som är fria från is. 1956-1960 kartlade den norska expeditionen stora områden av drottning Maud-landet med fläckar av vegetation. Forskare har upptäckt berg som passar in på berättelserna och konspirationsteorierna kring Base 211.


Du som intresserar för ämnet kan se David Wilcocks video

 Kategorier:Uncategorized

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: