Project Blue Beam ångar på för fullt framåt, så luta dig tillbaka och njut av den falska Armageddon-showen

2020-03-23
Benjamin Fulford, Veckobrev
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Den falska världens undergångs-scenario som nu utvecklas i väst kommer snart att bli än mer fantastiskt, så luta dig tillbaka och njut av showen. Även om det ibland kan verka skrämmande, är det verkliga målet att skapa en bättre värld. ”Vi har definierat utspelets varaktighet till 20 månader,” säger en europeisk kungafamiljekälla. Så här långt befinner sig över 30 länder och en miljard människor nedstängda som en del av showen.

Men samtidigt hör vi också från esoteriska källor att ett mycket verkligt krig har rasat under tusentals år men håller på att ta slut. Om mänskligheten segrar kommer karantänen på planeten Jorden att lyfta och mänskligheten tillåts ut i universum, uppger källor inom familjegrupperna som kontrollerar monoteismen.

Innan detta dock blir möjligt, måste det gamla finansiella kontrollnätet kollapsas och det betyder att det kommer att bli turbulens och en del svårigheter, särskilt i väst, eftersom resten av världen slutar att hylla den khazariska gruppen, säger asiatiska hemliga sällskapskällor.

Innan vi tar en titt på vad som kommer att hända med det finansiella systemet, låt oss ta en titt på några av de projekt Blue beam, som marknadsförs som slutet för världen.

 

P3-frimurarna skickade mig följande bilder och video i förra veckan. Den första föreställer djävulens horn som visas ovanför en kyrka i Österrike. Sedan uppenbarade sig Djävulen i Persiska viken.

Videon är med en demon som visar sig på taket till en kyrka i Spanien.

Med några musklick kontrollerade vi vad P3 skickade oss och fick reda på följande: Enligt NASA är den första bilden av en delvis solförmörkelse som ägde rum 2003. Nyhetsrapporterna säger att den andra var en partiell solförmörkelse den 7 januari. 2020. Kanske, men P3 har tekniken för att stråla sådana hologram på himlen, som de visade för mig när jag besökte dem 2009.

Personen med det groteska ansiktet eller demonen på kyrktaket skapades av det som verkar vara en tonåring i Spanien som arbetar på sin hemdator. Den sex minuter långa videon nedan visar exakt hur en parallellverklighet kan skapas på internet.

I vilket fall som helst, representerar den falska pandemishowen vi nu upplever, ett verkligt krig för planeten jorden. NSA-källor berättar nu för oss att Covid19 = Covert Virus Infection Destruction 2019.

Frågan är: vem är det som förstör?

Kontrollörerna för det gamla systemet försöker hålla sig vid makten genom att använda biovapen och 5G elektromagnetiska attacker för att döda stora delar av befolkningen och tvinga resten till underkastelse. Motståndskrafterna neutraliserar biovapnen och förhindrar installationen av 5G-torn. I ett motangrepp använder de den pågående ekonomiska störningen för att avsluta den Khazariska maffians kontroll över det finansiella systemet. Så här långt verkar de vita hattarna vinna.

De säger att Italien nu har flest dödsfall från pandemin och att hela landet är nedstängt. Men om du tittar på uppgifterna visar sig den genomsnittliga åldern för dem som dör att bestå till 80 och 99 % av dem som hade en eller vanligtvis fler medicinska sjukdomar. Med andra ord, allt som kabbalen har arbetat för, är att skapa rädsla för BS.

Eftersom Pandemic show och datorgrafik snart kan sluta lura människor berättar källor inom MI6 och CIA att nästa fas kommer att involvera ”en jätte

… [begränst betald = ”sant”]

magnetisk puls som kommer att gå igenom mamma Gaia inom en vecka. ”Detta kommer att förorsaka en tillfällig nedstängning av Internet och mobiltelefonkommunikationer uppger MI6-källor.

delta

”Flygbolagen har redan börjat göra sig beredda. Flygplan som flyger under den enorma elektromagnetiska pulsen som passerar genom planeten kommer att slås ut från himlen. Se upp för eventuella flygolyckor under nästa vecka eller så. Detta kommer att vara orsaken, ”säger CIA-källor. Visserligen är flygtrafiken nedstängd.

american

Denna förutsägelse gällande en massiv asteroid eller asteroid som exploderas i atmosfären av NASA, kan ”utlösa ytterligare en stor magnetisk våg som kommer att träffa planeten inom tio dagar. Den kan stänga ner all elektronik på planeten under några dagars tid innan det sker en omstart, säger CIA-källor.

asteroid

Vi får se. Men, som en försiktighetsåtgärd, se till att du har en  linjetelefon eller fysiska adresser till dina närmaste.

Låt oss nu titta på den ekonomiska upplösningen som förorsakats av den pandemiska showen. Som novis reporter på den finansiella marknaden, minns jag den otroliga uppståndelsen som skapades när centralbankerna tillkännagav sådana saker som en 0,25 % förändring av räntorna. Nåväl, vi har James Bullard, presidenten för St. Louis Fed, som förutspår 30 %-ig arbetslöshet och en 50 %-ig BNP-krasch. Detta skulle vara mer än dubbelt så illa som under den stora depressionen på 1930-talet.

jobless

Så säger Federal Reserve Bank:

Sänkt räntorna från 1,25% till 0,15%.
Lanserade över 700 miljarder dollar i kvantitativ easing (QE).
Lanserade ett $ 1,5 biljoner repo-program.
Lanserade ytterligare ett 1 biljon dollar repo-program…. dagligen!
Tillkännagav att det kommer att de börjar köpa kommersiellt papper (kortfristig företagsskuld).
Tillåtet för primärhandlare att börja parkera tillgångar, inklusive lager, som säkerhet i utbyte mot kortfristig kredit.
Tillkännagav att de kommer att börja köpa kommunal skuld.
Öppnade obegränsade dollar-swap-linjer till världen.

after

Jane Yllen och Fred Bernake, Federal Reserve Bank

Och resultatet av all denna rekordmängd av likviditetsförsörjning – nästan 30 biljoner dollar för förstörelse av global förmögenhet (obligationer och aktier) …

Denna graf nedan visar hur den en gång allsmäktiga Fed helt har tappat sin charm. De pumpar in astronomiska summor av falska pengar och ingen tror dem längre.

wirr

Nästa steg kommer att involvera att dela ut kontanter direkt till folket. MI6-källor säger att till varje person kommer det att skickas en eller två tusen dollar varje månad tills krisen är över. U.S. Treasury Secretary Stephen Mnuchin talar om $ 3 000 för varje familj på fyra personer, större arbetslöshetsförsäkring och 4 biljoner dollar i likviditet för att ”stödja ekonomin.” Europeiska kungliga familjekällor säger att en avskrivning av alla skulder har nu också satts i bruk.

Det andra som pågår är att det västerländska systemet med stallbroderkapitalism kommer att demonteras. Eftersom de flesta finansiella institutioner och stora företag kommer att gå i konkurs från det förutsedda fallet av BNP på 50 %, kommer de att bli nationaliserade, säger P3 Freemason-källorna.

debt2

Denna process har redan påbörjats i Tyskland där de har lanserat en massiv skennationalisering av varje industri.

Systemet kommer att ersättas av ett kommunistiskt / kapitalistiskt hybridsystem som modellerats efter det mycket framgångsrika systemet som togs fram av Japan efter andra världskriget och förbättrades av Singapore och Kina, säger både P3- och MI6-källor.

OK, låt oss nu titta på andra aspekter av det pågående hybridvärldskriget som pågår.

Pentagon-källor säger att ”Skalven 3/11 i NY och 3/18-jordbävningen i Salt Lake City, Utah, kan ha förstört kabbalens underjordiska baser.” Detsamma gäller jordbävningen den 22 mars i Kroatien.

Image result for salt lake city quake

Salt Lake City

Källorna säger också:

Trumps allierade fd talman Newt Gingrich verkar de facto vara guvernör i Italien eftersom han är ”fångad” där och hans fru är USA:s ambassadör i Vatikanen.

Plus:

Sionisterna förlorar kontrollen när den israeliska lockfågeln Nikki Haley tvingades avgå från Boeings styrelse. Samtidigt undertecknade brännvinsadvokaten – israelerna var fulla av hybris när de undertecknade sin egen dödsdom efter att de vägrade att lämna över förövarna för 9/11 och källkoden till den amerikanska militären gällande järnkupolen som finansierades av de amerikanska skattebetalarna.

Vi hörde också från CIA-källor i Sydostasien att det fanns en ”massiv elektromagnetisk strålningskatastrof nära Wuhan.” Dessutom orsakade detta ”ett hål i rymd-tidskontinuumet”, säger de. Källorna tillägger: ”Kineserna har teknik och uppfinningar som vi inte är medvetna om”.

satellite

Oavsett dessa dolda händelser är det uppenbart att den ekonomiska aktiviteten i Japan och Kina nu återgår till det normala trots det som händer i väst.

experts2

Japanarna överträder också beställningar från sina tidigare khazariska maffia-mästare och följer inte längre med i den pandemiska konstutställningen.

german

Det pågår emellertid ett stort krig i väst där vi ser att alla slags tidigare politiska och affärsaktörer försvinner. Det senaste tycks vara Tysklands kansler Angela Merkel som är ”försatt i hemkarantän.” EU-blocket med 27 medlemmar har stängt sina gränser och Belgien, Frankrike, Portugal, Spanien och Italien befinner sig under nedstängning när massarresteringar börjar, säger NSA:s källor. Polen har gått så långt som att de stänger sina gränser mot andra EU-stater.

arab2

Vi ser också en möjlig kabbalistisk miljöförstörelse nära Saudiarabien eftersom de hotar med att döda Röda havet genom att spränga ett tankfartyg och skapa ett massivt oljeutsläpp.

animals

Trots dessa slags hot, har djurlivet redan återvänt till städer och blomstrar som ett resultat av de pågående förändringarna i vår ekonomiska förvaltning. Snart täcks våra städer med grönska och fylls med små djur.

Sika deer cross a road in Nara, Japan. The animals have been wandering through city streets and subway stations.

Slutligen den här veckan, skulle jag vilja dela med mig något ovanligt som hände en natt. När jag kopplade av i ett meditativt medvetenhetstillstånd en kväll skrev jag följande på en låda med näsdukar: ”Pseudo Caria-effect = låtsad caria effekt hoppar till högre fraktala tillstånd.” Jag kan försäkra er att jag inte hade någon aning om vad det här meddelandet betydde och att det inte kom från mig eller mitt undermedvetna utan diktades till mig telepatiskt.

Efterforskning på internet ledde till en enda referens för ”pseudo-Caria.” Det verkar som att genom att plantera en enda buske ute i öknen uppstår en fjärilseffekt som leder till att öknen förvandlas till en skog. Buskarna låter träden komma igång, och dessa fångar sedan upp fukten och hela ekosystemet förändras.

Denna typ av process är också känd som en fraktal fasändring. Ett välkänt exempel är kokande vatten. Vattnet bygger upp värme tills det plötsligt börjar koka och vattnet förvandlas till ånga.

Det vi försöker åstadkomma med ”placebo” eller falska pandemier och undergångar är att utlösa en sådan fasförändring på planetnivå. Målet är att förvandla planeten till ett högre tillstånd, med detaljer under de kommande månaderna så håll dig uppdaterad.

När White Dragon Society och dess allierade vinner detta hemliga krig för planeten Jorden, innan dess för länge sedan fanns det människor som levde på andra planeter eftersom vår art genomgår en exponentiell expansion. Det här är vad som händer när spermier möter ägg i en livmoder, endast den här gången är livmodern Gaia själv.

[/begränsa]

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

4 svar

 1. ”Den världskände fysikproffessorn Konstantin Meyl från Tyskland presenterar här sina uppfinningar. De arbetar med de hemlighållna skalärvågorna.De kan användas för att transportera el genom luften till tåg, bilar, fartyg eller flygplan. På detta sätt sker nästan inga energiförluster som idag med kablarna. Dessutom behöver dessa transportmedel inga dyra och miljöbelastande batterier, då ellen hela tiden tillförs utifrån.
  Hans uppfinningar kan även användas för människors eller djurs hälsa. En targeted individual förklarade för WTV att de små boxarna hjälpte honom emot mind control strålning, vilket också är skalärvågor. De är bara ett verktyg som kan användas positivt eller negativt. Hela vår kropp arbetar med magnetiska skalärvågor.
  Därför är frekvensmedicinen överlägsen den kemiska medicinen som använder molekulära reaktioner. Frekvensmedicinen arbetar med fysik, med interferens av skalärvågor, precis som vår kropp.”
  http://www.whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/2425.html

  Gilla

 2. Joseph Goebbels citat:
  – ”Om en lögn upprepas tillräckligt många gånger blir den en sanning, folk kommer tillslut tro att den är sann. Lögnen kan upprätthållas bara så länge som staten kan skydda folket från politiska, ekonomiska och/eller militära konsekvenser av lögnen. Därmed blir det livsviktigt för staten att använda all sin kraft för att kväva oliktänkande, ty sanningen är lögnens svurna fiende och därmed blir alltså, i förlängningen, sanningen statens största fiende.”
  – ”Vi eftersträvar inte sanning men effekt”

  Gilla

 3. Information från Grekland- vist infektion är spridd men de upptäckte att dessa videosnuttar där i Italia körs bilar med teatrala /fiktiva nummer och färd med körandes kistor – de upptäckte att dessa video från 2013 och presenteras som de ”döda av coronavirus” – detta spektakel rullas av sionist-NWO infiltratörer och dess nickedockor i varje land. Smitta sprides för hand i varje respektive land av dessa krafter… de är hjärntvättade selekterade psykopater !!!

  Gilla

  • Information från Italia:
   I Bergamo 03.03.2020 var sprängd (attentat eller misskötsel??) brann bio-kemikaliska fabrik som tystas av landets ledning – då den fabrik var liksom CIA/USA bio-laboratorium …efter detta människor hade svart att andas och fått respiratoriska sjukdomar -för att dölja detta allt skyldes på ”Coronavirus” … för att minska info, skapa rädsla och inte tillåta människors missnöjes aktiviteter…
   Här är övrigt info:
   https://comedonchisciotte.org/bergamo-e-fake-quanti-dei-morti-hanno-ricevuto-lanti-influenzale/

   I Israel kom till makten ytterst religiös elit som många där inte ville acceptera… var bekvämt att stänga alla inne hemma…

   De kändisar som meddelar att har coronavirus är de som vill ha ++ poeng och uppskatning från NWO = cirkusen…

   Gilla

%d bloggare gillar detta: