Arresteras Europas Deep state satanister under skyddet av Defender Europe 20 -övningarna?

defender

SKRIVET AV DR MICHAEL SALLA
DEN 

Medan stora delar av Europa har stängts ner på grund av Coronavirus-pandemin, använder elitmilitära styrkor från 17 Nato och partnerländer Defender Europe 20 Military Exercises som ett skydd för att gripa ledande Deep state satanister som är förankrade i befästade europeiska föreningar, uppger en NewYork Times bästsäljande författare. David Wilcock gjorde detta gällande i sin senaste häpnadsväckande live-video den 19 mars till sina 288 000 You Tube-följare.

I sin videopresentation citerar Wilcock en längre sammanfattning på engelska från den 15 mars angående en artikel skriven av Manlio Dinucci, som skrev om Defender Europe 20-övningarna den 3 mars för den italienska webbtidningen Ill Manifesto. Artiken från den 15 mars sammanfattar Dinuchys tidigare artikel på italienska och har titeln ”30 000 amerikanska trupper anländer till Europa mitt i COVID-19 Crisis” och börjar enligt följande:

Manlio Dinucci som skriver i den italienska webbtidningen, Il Manifesto den 3 mars 2020, rapporterar att trots Trumps reseförbud kommer 20 000 amerikanska trupper att resa till Europa under de närmaste dagarna – för att ansluta sig till de 10,00 som redan finns där.

Trots reserådgivningar som utfärdats av det amerikanska utrikesdepartementet för amerikaner som reser till norra Italien och någon annanstans i Europa, citeras Dinucci återigen från sin ursprungliga artikel den 3 mars:

En kategori av amerikanska medborgare är emellertid undantagen från dessa regler: de 20 000 soldaterna som börjar anlända från USA i europeiska hamnar och flygplatser för övningen Defender Europe 20, som är den största amerikanska truppinsättningen i Europa under de senaste 25 åren. Inklusive de som redan finns närvarande kommer cirka 30 000 amerikanska trupper att delta i april och maj, flankerade av 7 000 trupper från 17 Nato-medlemmar och partnerländer, inklusive Italien.

Författaren till den engelska artikeln som citerar Dinucci, som använder pseudonymen, Poppalloff, påpekar därefter: Ingen av dessa trupper har iklätts Bio / Hazchem-dräkter eller masker, vilket verkar vara lite hänsynslöst av den amerikanska regeringen om COVID-19 verkligen är hotet vilket vi får höra att det är …Dinucci citeras sedan igen:

”De 30 000 amerikanska soldaterna, som”kommer att sprida sig genom den europeiska regionen”, är i själva verket undantagna från de förebyggande COVID-19-förordningarna som gäller civila. Försäkringen från den amerikanska armén i Europa att ”vi övervakar Coronavirus [COVID-19]” och att ”våra styrkor är vid god hälsa” är tillräckligt.

Samtidigt ignoreras miljöpåverkan av en militär övning av denna storlek. Amerikanska Abrams stridsvagnar kommer att delta, vilka väger 70 ton, med utarmat uranskal. Varje tanks förbrukar 400 liter bränsle per 100 km och producerar kraftig förorening för att leverera maximal effekt.”

Popalloff påpekar, i sammanfattningen av Dinucci, den misstänksamma karaktären hos många europeiska medborgare som är inlåsta i sina hem, medan elitistiska NATO-trupper kan resa runt utan några begränsningar alls. Popalloff avslutar sin artikel med att säga att ”pandemin är uppenbarligen en täckmantel för någon form av powerplay av 1 %.”

Implikationen här är att Coronavirus-pandemin, de europeiska nedstängningarna och Nato-övningen alla tillsammans är en avskyvärd kupp som är hemligt orkestrerad av 1 % (Deep State), och människor måste vara bekymrade över vad som verkligen händer bakom kulisserna .

Angela Merkel och finansminister Olaf Scholz arbetar hemifrån efter att ha testat negativt 2020-03-23

Däremot citerar Wilcock i stor utsträckning från den engelskspråkiga sammanfattningen av Dinucci den 15 mars och den 3 mars, och avslöjar vad han har fått höra av sina egna insiderkällor, som berättar en helt annan historia om vad som verkligen händer bakom kulisserna:

Vad vi får från våra informationsmöten är att det här är en riktad ansträngning för massarresteringar vilket jag har berättat för dig hela tiden. Det är därför de är här. Det finns 37 000 trupper från 18 länder inklusive USA. … det är bättre att du tror att de är elitesoldater eftersom de är mycket utbildade. Vad håller de på med? De åker till platserna där Deep State finns. De infiltrerar deras fästen och arresterar människor.

Wilcock fortsätter med att diskutera användningen av Abrams stridsvagnar i Defender Europe 20-övningen för ett syfte som är mycket annorlunda än den kupp som Dinucci föreslog att pågår:

”U.S. Abrams tanks kommer att delta, de väger 70 ton, med utarmat uranskal. ” Okej, det är konstigt, varför behöver de tanks? Det är en militärövning, den största på 25 år. Nåväl de kommer kanske att gå in i vissa människors högborgar. Några av dessa killar som är miljardärer, är satanister. Om du börjar lära dig mer om detta, så får du veta vad som verkligen händer. Du måste bryta dig in genom dessa föreningar, du måste arrestera dessa människor. Du måste gripa dem. Förhoppningsvis ger de inte beväpnat motstånd, de kommer inte att göra det, okej.

Detta är inte ett kupp, detta är inte världens slut. Det räddar världen. Dessa människor försökte redan döda planeten. Så om du tycker att detta är ett kupp, är det okej, men de har redan avskaffat sitt bästa injektion och jag tror inte alls att det här är slutet för världen.

Detta är kärnan i Wilcocks analys av aktuella händelser i Europa som involverar en aldrig tidigare skådad stängning av människors rörelser och företag, medan Nato samtidigt genomför sina största militära övningar under de senaste 25 åren. De välskyddade sammansättningarna av Deep State-tjänstemän, av vilka många är utövande satanister, som ofta offrar barnoffer, gör man räder mot utförda av elitens militära specialstyrkor under täckmanteln av Nato-övningar.

Av de två förklaringarna som hittills erbjudits för de massiva Nato-övningarna som inträffade mitt i coronavirus-pandemin och nedstängningen av  Europa, var Dinucci / Poppalloffs oro över att dessa är en täckmantel för en kupp utförd av 1 % (Deep State) och Wilcocks diametralt motsatta syn att Deep State-tjänstemän arresteras under täckmanteln av de militära utövarna, tycker jag Wilcocks bedömning är mycket trolig. Detta trots rapporter om att Nato-ledarna har avbrutit ett antal Europe Defender-exerciser på grund av oron från Coronaviruset.

Det är viktigt att Wilcocks bedömning överensstämmer med pågående avslöjanden från den militära underrättelsegruppen QAnon, som har arbetat nära med Trumps Vita huset sedan det startade i oktober 2017. I ett antal artiklar har jag påpekat mina skäl för att dra slutsatsen att QAnon omfattar Vita hattarna inom den amerikanska militären som är inlåsta bakom kulisserna i ett inbördeskrig mot Deep state, vars högre ledning består av praktiserande satanister.

Om man accepterar det som QAnon har avslöjat i flera inlägg som vi rekommenderar läsarna att ”förbered sig för stormen” och att ta bort Deep State-ledare, är Wilcocks bedömning mer sannolik än det alternativ som erbjuds av Dinucci och Poppalloff.

Lyckligtvis tror jag att vi inte kommer att behöva vänta alltför länge för att få veta sanningen om vad som händer i Europa med de nedskalade Nato-övningarna, den oöverträffade nedstängningen pga Coronaviruset och påstådda massarresteringar av Deep State-ledare som inträffar bakom kulisserna.

Världen vill lära sig sanningen om vem som verkligen står bakom Coronavirus-pandemin, och den amerikanska militären har också starka skäl att avslöja sanningen med tanke på att ett ökande antal kinesiska tjänstemän anklagar den amerikanska armén för den första spridningen av Coronaviruset i Wuhan under World Military Games i oktober 2019.

Vill du se hela intervjun kan du se den här https://youtu.be/aslcI2pieuo

Further ReadingKategorier:Uncategorized

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: