Coronaviruset – täckmantel för massarresteringar?

Det här är en mycket viktig video av Liz Crokin, men direkta uppgifter från militära källor som bekräftar att coronaviruset utvecklades av Deep state som skulle utlösa en pandemi strax innan valet. Nu används den emot dem som en täckmantel! Ingen orsak till rädsla alltså. Sprid detta till alla!

Var beredd på att det förekommer obehagligt material i inslaget!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Liz Crokin
2020-03-21

Tjena!

Jag vill börja med hålla avstånd genom att rekommendera för människorna som är nya här och Q-fenomenet genom att gå till JoeM:s youtube kanal för att titta på hans Q-plan för att rädda världen. Det är verkligen viktigt för var och en att förstå Q och det kan vara svårt för många människor att förstå vissa uppgifter som jag pratar om ifall att du inte förstår Q.

I ett nötskal är Q en militär underrättelseoperation som startade för över 20 år sedan. Det finns två huvudmål bakom Q:

1) Q-team leder ett skuggkrig som har varit aktivt ända sedan president Trump valdes för att ta ner denna Deep state, satanistiska pedofila kabbala. Det har förekommit aktiva militära operationer som ägt rum i global skala sedan president Trump valdes år 2016.  Jag ska återkomma till det senare.

2) Det andra syftet med Q är att informera massorna om sanningen genom de största underrättelseavslöjandena i världshistorien.

Q började posta på 4chan och 8chan men du kan gå in på qanon.pub för att läsa allt som Q har skrivit och man kan gå tillbaka ända till år 2017. I dessa postningar avslöjar Q kabbalans kriminaliter. Ändamålet med att göra det, är att eftersom MSM-media är fullständigt kontrollerat av kabbalan så behövde Q kringå dem och åsidosätta MSM-media för att informera massorna om vad som pågår bakom kulisserna med kabbalan och skuggkriget som har pågått under många år nu.

Orsaken till att Q behövde nå och informera oss, för när de sopar upp och arresterar alla dessa kriminella kabbala medlemmar behövde de få de enorma massorna informerade innan åtgärderna vidtogs, för om de inte blir informerade på förhand finns det rent av en risk för inbördeskrig i dethär landet.

Så jag uppmuntrar alla att gå in på Joe M:s videos, man kan följa honom på Instragram och Twitter,  på https://twitter.com/StormIsUponUs . Han är en vän, han är en stor man och han är en riktig fyrbåk inom Q-rörelsen. Han postar de mest otroliga informationer och han är en mycket trovärdig källa.

Jag vill också säga till folket att håll er lugna och ha tro! Vi befinner oss i ett andligt krig just nu så det är väldigt viktigt för folket att förstå att man ska hålla fast vid sin tro och be. Jag har uppmuntrat människor som har varit Q-supporters och ledare inom den här rörelsen att stå starka och positiva och undvika att alstra rädsla.

Det finns ett citat som jag vill läsa upp. Det skrevs på Air Force One:s materiella kommandos verifierade Twittersida. Såhär lyder citatet:

Att leda under en kris är en möjlighet för dig under din livstid, din chef och din make att ta tillfället i akt och leda genom stormen.

General David Goldfine

Jag vill uppmuntra människor att vara starka, optimistiska. Jag kan förstå att människor är rädda, att de är oroliga och att de är förbryllade. Men människor som har följt Q under flera år nu är de människor som nu måste stå upp och vara de som informerar massorna om vad som verkligen är på gång. Vi är Guds armé, vi är kallade att kämpa, och ifall att du snubblade på Q gjorde du det av någon orsak. Den här militära underrättelseoperationen kan inte ske utan alla dessa människor som kämpar i detta krig online. De är digitala soldater, vilket general Flynn talade om. Så jag uppmuntrar människorna att vara starka, var optimistiska. Ni behövs för dessa människor som är dåligt informerade och inte vet vad som pågår. Var stark, var en ledare, det är tid att lysa och det som defininierar dig som en person, beror inte på de händelser som har hänt i ditt liv. Det definierar dig som en person på hur du agerar mot de saker som sker i ditt liv.

Det här kommer att bli en fortsättning på frågan:

Används coronviruset som en täckmantel för dessa massarresteringar?

I mina tidigare två videon talade jag om hur jag tror att man kommer att införa krigslagar. Så låt mig läsa definitionen för krigslagar. Den publicerades i Military Times för någon dag sedan. Det här är definitionen som de publicerade där.

Krigslag (undantagstillstånd) är införandet av en direkt militär kontroll av normala civila funktioner av en regering, särskilt som svar på en tillfällig nödsituation såsom invasion eller större katastrof eller i ett ockuperat territorium.

Okay. Vi har befunnit oss i skuggan. Vi befinner oss i krig. Jag tror, att krigslagar kommer att införas i åtminstone några stater och huvuvida presidenten utfärdar krigslagar eller om enskilda statsguvernörer utfärdar krigslagar känner jag inte till. Kanske kommer de att officiellt utfärda krigslagar men vi kommer att befinna oss i grunden under en krigslag. Jag bor i Kalifornien var vi befinner oss i grunden under krigslag just nu. Vi är nedstängda, många stater är också nedstängda och människor kan bötfällas ifall de inte rättar sig efter nedstängningsreglerna. Så oberoende av om den kallas krigsrätt eller inte, men den pågår, och jag hatar att påstå detta till er, att det är något som är bra men jag ska återkomma till det snart.

Image result for camp pendleton campsite

Pandleton karantänställe

Vi har sett National Guard utspridda i 30 stater, vi har sett militärförflyttningar. Jag tror att jag berättade i min senaste video att marinen hade satt upp karantänställen i Camp Pandleton här i San Diego och de uppför dem även i andra städer. Så vi har ett aktivt National Guard och marinen som också är aktiva.

Image result for camp pendleton campsite Image result for camp pendleton campsite

Image result for ice agentICE-agenter (Immigration and Customs Enforcement) växlar upp för att göra räder i hem under nedstängningen på grund av coronaviruset. Detta är ytterligare ett bevis på att denna nedstängning används för att utföra dessa massarresteringar. Jag pratade om dem i del ett och och del två där jag gav exempel på dessa.

USA har börjat släppa fångar med låg risk med anledning av coronaviruset

Jag har två teorier angående detta:

1) Vita hattarna har avslöjat att fångar med låg risk släpps från dessa fängelser, för de behöver utrymmet för dessa kriminella kabbalmedlemmar som har förseglade åtal. Så när dessa förseglade åtal aktiveras, det finns över 150 000 sådana, och av vad jag har hört kan ett sådant åtal innefatta flera personer. Det var därför man släpper lågriskfångar nu för att göra plats för dessa kriminella kabbalmedlemmar som kommer att på något sätt fångas in. Jag vet inte om det kommer att ske imorgon, eller om det sker om någon vecka men jag hoppas att det inte blir om ett år, men bara Q och Gud känner till det.

2) Min andra teori är att det är Deep state som kommer att släppa dessa lågriskfångar med förhoppningen, att när de gör så, släpper de hammaren och arresterar alla dessa kabbalmedlemmar som de för ut på gatorna och startar ett inbördeskrig.

Om du följt Q, har du sett att Q har sagt att patrioterna befinner sig under kontroll. Så om patrioterna befinner sig under kontroll förmodar jag att den första teorin är mer trolig.

Min vän som jag brukar följa på Twitter innan jag blev avstängd från mil_ops berättade  idag att Tysklands och Spaniens luftstridskrafter samt Royal Air Force (Storbritannien) befinner sig alla i landet just nu samtidigt. Han sade, att han aldrig har sett den mängd icke-militära luftstridskrafter i vårt land på en och samma gång. Det här hände också för några dagar sedan: USA:s militär gav ett scenario om kontinuitet i regeringsordningen att stå redo.

För första gången i modern historia har Försvarsministeriet gett order om att stå redo för att försäkra regeringens order med anledning av coronaviruset. Dessa extraordinära åtgärder inkluderar att evakuera Vita husets tjänstemän till avlägsna karantänplatser och att undvika nationernas andra gradens ledarskap var ursprungligen avsedda för efterföljderna till ett kärnvapenkrig men nedskrivna nyhetsveckor över topphemliga beredskapsplaner är nu på plats. Ifall att den nationella konstitutionens efterträdare till makten inte har förmågan på grund av pandemin. Beredskapsorder har utfärdats för ett antal planer under US Northern Command vilket skapade svar på attacken 9/11 i egenskap av myndighet för Homeland Security.

Så det här är vad som pågår, men jag är ingen militär expert men dessa finns där och människor på sociala medier påstår alla att det här är något stort. OK, så jag ska berätta något annat för er gott folk, vad JoeM postade:
Så när vi skrev att om Kina och Ryssland tillsammans med USA och andra länder samarbetar för att ta ner hävstängerna för den nya världsordningen (NWO). Joe skrev, fantastiskt Q-bevis från 8 april 2018 där Q postade

”Tack Xi / bra start / CQ avbryter föreningen. Trump meddelade idag att han kunde behandla coronaviruset Cloroquine, här kallat CQ. Vi hade alltid behandlingen och Trumps vän, hon gick runt Deep state för att ge det till oss”.

Joe skrev till oss: Patrioter hade redan ledtrådar in till Deep states komplott för att döda miljontals med Coronaviruset. Hon berättade för oss om det och låg lågt medan hon väntade på att de skulle aktivera det strax innan valet, med en monumental plan om att vänta på när de verkställer stormen. Emoj BOM!

Som jag har sagt i mina andra videon är det Deep state som står bakom den här pandemin. Det var Deep state som tillverkade Coronaviruset. Men de Vita hattarna genomskådade att den enda som kunde tillverka detta virus med avsikten att använda det som ett vapen mot det amerikanska folket innan valet. Vad de Vita hattarna gjorde, var att de fångade upp deras plan med detta virus och för att citera Joe ”vi låg lågt och väntade på att de skulle utlösa det strax innan valet, men med den kollosala planen var vårt eget väntande”. 

Så de Vita hattarna kände till detta och hade sin egen plan och min teori är att deras plan är att använda sig av denna verkliga pandemi och riktiga virus som en täckmantel för dessa massarresteringar. Som jag har sagt i mina tidigare videon förekommer det massarresteringar och det förekommer direkta militära operationer just nu och man använder sig av denna pandemi som en täckmantel för att hålla dessa människor hemma så att de befinner sig i säkerhet, så att helvetet inte bryter ut på gatorna och för att undvika ett inbördeskrig, så när de fångar in de stora fiskarna hamnar de in och blir arresterade, och när de arresterar de stora spelarna så blir det inget inbördeskrig. Det blir inget kaos, ingen kriminalitet, ingen plundring. Det är min teori och jag håller fast vid den, men jag kan ha fel. Jag sade det många gånger, men varje gång när jag vaknar upp här pågår det något var tionde minut, något poppar upp i nyheterna eller på de sociala medierna. Det ökar bara på tilltron till min teori.

Image result for xi jinping

Jag ska nu fortsätta här med vad JoeM berättade om president Xi från Kina. En hel del människor är förvirrade eftersom Trump säger att viruset kommer från Kina. Därför kan människor inte förstå hur president Xi kan samarbeta med president Trump ifall Kina ligger bakom detta virus. Så låt mig förklara hur det här fungerar.

Alla länder har sina egna kabbalmedlemmar, varje land har sitt eget Deep state, USA har sitt Deep state, Israel har ett Deep state och NordKorea är kontrollerat av Deep state. Kina har ett Deep state. Av vad Q har berättat för oss har även deras militära operation planerats i över 20 års tid och de har innefattat många Vita hattar i deras globala ledare och i deras samarbete gjorde de överenskommelser med andra länders ledare vilka inte är medlemmar av kabbalan. Detta skedde under en mycket lång tid.

Låt mig ge er några fakta att tänka igenom här:

Image result for trump in forbidden town Image result for trump in india 2020
Trump i Den förbjudna staden                            Trump i Indien

President Trump tilläts komma in i Den förbjudna staden i Kina. Han är den enda presidenten som har tillåtits komma in här. Såg du president Trumps besök i Indien? De höll en fest för honom med över 100 000. Indien var helt galet i honom. De behandlade president Trump som en gud. MSM-media berättade ingenting om detta, eller nästan ingenting.

Image result for trump in north korea photos

Trump besökte Kim-Jeung -Un och tillsammans gick de över gränsen. President Trump gick över och in i NordKorea.

Image result for trump sword dance

I Saudiarabien förekom ”Svärdsdansen”. Kommer ni ihåg Svärdsdansen? Såg ni vad som hände efter det besöket i Saudiarabien år 2017?

Det var mitt i natten här i Kalifornien och jag tittade på det hela natten. Jag brukade rapportera det som hände i Vita huset. Jag brukade täcka besök med utländska ledare och dignitärer i Vita huset. När jag tittade på president Trumps besök i Saudiarabien var jag så bortblåst och förvirrad. Jag kunde knappas tro de röda mattorna, det kungliga mottagandet de gav honom och jag har aldrig tidigare sett något liknande under hela min karriär. Jag kunde inte förstå varför de nästan avgudade honom och gav honom det mottagandet han fick. Jag har aldrig tidigare sett att någon president har fått detta mottagande. Naturligtvis har andra presidenter fått ett varmt mottagande och man hade rullat ut den röda mattan, naturligtvis hade de det. Men de gav president Trump en hälsning genom ceremonier och firanden som åtminstone inte jag har någonsin sett tidigare och då har jag en bakgrund från Vita huset. Jag brukade täcka dessa tillställningar som anställd. Och år 2017 tänkte jag för mig själv, vad är det som pågår här? och om vi går tillbaka till år 2017 och in på youtube och söker på president Trumps besök i Saudiarabien och ”svärdsdans” ser vi detta.

Av vad vi nu vet om vad som pågick där har vi Q att tacka för. President Trump gjorde en överenskommelse med kung Salman och en ekonomisk överenskommelse med kung Salman under förutsättningen att kung Salman kunde ta ner och arrestera Deep state / den kabbalistiska fraktionen inom Saudiarabien. Och svärdsdansen som de uppförde för president Trump var förmodligen den högsta äran i Saudiarabien och den behövde utföras innan man gick ut i krig. Det var symboliskt och måste göras. Kung Salman och president Trump ställde upp för varann för att ta ner denna pedofila satanistiska kabbala. Det stora antalet bland den kungliga saudiska familjen utgör toppen av denna kabbala och dessa barnsexhandelsnätverk. Och strax efter hans besök där, postade Q och informerade oss om detta och strax efter denna post blev 30 medlemmar ur den saudiska kungliga familjen arresterade och några dagar senare såg vi att ytterligare 280 av Saudiarabiens regering arresterade.

Så det som människor behöver förstå är att Q:s militära operationer har förekommit sedan 1999 och president Trump och de Vita hattarna har arbetar för att utrota den globala satanistiska pedofila kabbalan under flera år och de har samarbetat med andra goda ledare och de Vita hattarna har arbetat inom regeringar under många års tid nu.

Den här är den största händelsen som det någonsin har berättats om för dem under hela tiden. Tiden där har gått åt till att göra så många filmer om detta och så många böcker har skrivits och alla dessa händelser som har hänt och det galna med allt detta är, allt det här sker bakom kulisserna, det mesta berättas det aldrig om, MSM-media berättar inte om dem. MSM-media har skrivit 100 000 tals artiklar om Q men de vägrar absolut att fråga president Trump om han är en del av Q eftersom de känner till det och vet att det är sant. Där finns få mycket betydelsefullt som har pågått under president Trumps utländska besök med ledare.

Eftersom jag har specificerat och fokuserat mig på barnsexhandel, har jag ofta noterat det att efter en tid som president Trump har träffat utländska ledare, och efter det besöket eller ett telefonsamtal, har det nästa genast eller några dagar senare tagits ner massiva pedofilringar i det landet. Så det pågår så mycket där bakom kulisserna och det är verkigen synd att MSM bara skrapar det på ytan. Men det är därför som det finns kanaler sådana som min, och varför det finns andra patrioter där ute som sprider sanningen. Det är därför vi har Q.

Här är ett meddelande som jag ska förmedla till er för att ingjuta hopp. Till människor som tvivlar. Jag ska läsa det här för att lugna ner er.

Vi har National Guard anställda i flera stater. Q:s 22 postning med rubriken National Guard och Marinen
Det här är vad Q sade den 31 oktober 2017: Den som kontrollerar National Guard. Varför blev National Guard aktiverat i utvalda städer i USA.

Kan National Guard arbeta i samordning med marinen? Ja de kan! Två samordningar måste uppfyllas för att godkännas. Vad den fd presidenten använde militäten till var för att skydda republiken. För att skydda republiken. Och exakt vad inträffade? Den största droppen som någonsin har lämnats på en undersökning och förbered massorna som tenderar till att få panik i sådana situationer, ingen civil oro rätt och slätt.
Q

Q berättar för oss att National Guard och marinen behöver komma in. Det förekommer inget krig, det pågår ingen oro rätt och slätt, så sluta gripas av panik och lugna ner er. Vi har den bästa militären i världen. Och den är förstärkt genom president Trump. Q berättade redan för över två år sedan att det är det här som kommer att hända, så människor som följer Q, varför har ni panik? Gör inte det, allt kommer att utveckla sig exakt som det är planerat.

Människor måste förstå, att när man ser militära fordon på gatorna just nu finns de där för att skydda dig och hålla dig i säkerhet. De kommer att ta ut dessa hemska kabbalistiska kriminella och de gör det på ett sätt att de håller allmänheten i säkerhet och tyvärr inkluderar det att militären befinner sig på våra gator, men det är på det sättet som det behöver göras. Det är därför som vi är nerstängda nu, det är därför som vi befinner oss i karantän och om du är frustrerad över att du befinner dig i karantän just nu och du är förbannad över att inte kunna gå till restaurangen just nu eller till gymmet eller vad det nu kan vara. Kom då ihåg att varför du befinner dig i karantän just nu, beror på dessa knäppskallar som förgriper sig på barn. Så bli arg på dem. Det är president Trump och de Vita hattarna som har offrat allt för att utrota dessa djävulska människor från jorden.

Om du känner för att klaga för att du tvingas stanna hemma i några veckor, då ska jag berätta för dig någonting. Att du tvingas stanna hemma i några veckor, så är det den största uppoffringen du får göra för att dessa pedofiler ska kunna tas bort från gatorna så att inget barn någonsin ska kunna bli våldtaget igen. Det är en verkligen liten uppoffring. Jag pratar med dessa offer varenda dag. Jag har vänner som är offer för en satanistisk rituell våldtäkt. De har varit med om ett absolut helvete och mer än det. Gå in på Googles satanistiska rituella våldtäkter, om du vill se vad dessa monster gör mot dessa barn, så jag vill inte höra att någon klagar på tristess och karantän just nu. Dessa barn har lidit och det enda pris du måste betala för att få dessa vidriga människor bort från gatorna är att du känner tristess i ditt hem under några veckor, då befinner du dig i en välsignad situation.

Det finns människor inom den här rörelsen som satsar allt för att den här dagen ska uppnås och att barnen ska kunna uppnå rättvisa. Så tänk på det! Tänk på dessa barn och vad de har tvingats gå igenom. Och nästa gång när du tänker klaga, tänk på dessa barn. Tänk på vad de har gått igenom.

Fake news talar om att det rullar på, men jag tror inte att det kommer att pågå under flera månader. Jag har följt president Trump under flera år och jag började täcka honom nångång år 2005-2006 och president Trump avslöjar så mycket i sina tal även när han gör väldigt enkla uttalanden. President Trump ljuger inte för oss, han håller sitt ord och han håller sina löften. Han handlar aldrig fel. Du kan gå tillbaka till de allra första uttalandena på Twitter och där kan du finna saker som då uttalades om för omkring tio år sedan och som då lät helt galet, men som vi nu har funnit att har varit sanna.

Media uttrycker rädsla och intalar människorna till att tro till att vi befinner oss i någon form av isolering för flera månader, bla, bla, bla… Q har uppget 30 dagar. President Trump har utlyst reseförbud under 30 dagars tid. Om det Q uppger motsvarar reseförbud, kan detta vara över inom 30 dagar. Trettio dagar infaller den 10 april 2020. Då är det långfredag. Jag tror, att denna karantän kommer att upphöra den dagen. Jag vet inte med säkerhet, men jag tror inte att vi ska befinna oss i karantan under flera månader. Det är bara skrämselpropaganda från media.

President Trump har sagt att detta kommer att vara över snarare än du tror. Jag tror honom. Den mannen har aldrig ljugit och han har aldrig gjort oss svaga. Han har upprepat detta. Detta kan vara över snabbare än du tror. Han har också sagt, att vissa områden inte är så dåliga. När han sade det, tror jag, att han refererar till stater som inte har ett stort antal förseglade åtal. Det finns några stater såsom Wyoming och senast när jag kontrollerade åtalsmappen fanns där mindre än 100 000 åtal i den staten, så den staten behöver inte underställa sig krigsrätt. Det kan endast beröra stater såsom Kalifornien, New York, och staterna på ostkusten som har ett enormt antal stängda åtal. Stater som inte har ett stort antal åtal behöver förmodligen inte stängas ner i en extrem nedstängning såsom andra stater behöver göra.

Det är därför som jag tror att president Trump säger att vissa i Arizona satsar. En annan sak som presiden Trump säger, och jag tror han har sagt det flera gånger, att vid valet kommer vi att bli mer enade än du tror. Om dessa masker händer och de händer innan valet kommer var och en att bli en Trump-anhängare. När sanningen kommer ut och avslöjas i MSM-media om vad dessa människor gör mot dessa barn kommer var och en att förena sig. Jag tror på att det kommer att ske och jag tror att människor som är förblindade av MSM-media till att tro på att orange män är ondsinta kommer att se sanningen. De kommer att upptäcka den president Trump som jag känner och jag tror verkligen, jag måste säga det nu i direktsändning, att jag tror att det blir ett lugnt val där president Trump kommer att vinna i varenda stat. Jag kunde satsa en hel del pengar på det.

Ännu en sak, varför människorna måste koppla av. Q sade att en skrämmande händelse är nödvändig. Jag tror, att vi befinner oss nu i denna skrämmande händelse och Q sade att den skrämmande händelsen behövs för att hålla dig i säkerhet så du behöver inte vara rädd. Om staterna inte vore nerstängda så hade du anledning att vara rädd. Se vad som skedde efter valet. Se vad som hände efter att president Trump vann valet. Deep state sände alla sina fotsoldater ut för att skapa kaos, för att snärja och skapa upplopp och skapa våld mot Trumps anhängare. Om vi befinner oss nedstängda för att dessa massarresteringar ska kunna ske, då är det ingenting att vara rädd för. Nedstängningen håller oss i säkerhet. Q har talat om det för oss. Q har varnat oss för det under de senaste två åren. Detta är nödvändigt och såsom JoeM har förklarat i sina videon behövde de ett sätt för att ta ner denna kabbala. Det pågår inget inbördeskrig eller att WWIII bryter ut. Så de måste leda ett hemligt krig bakom kulisserna och de hemska scenariona som sker just nu är nödvändiga. Och jag kan inte upprepa detta nog , det är en så liten uppoffring för oss när du tänker på vad dessa barn har tvingats gå igenom.

Image result for McMartin preschool trial"

Det var en artiken som jag kom över häromdagen. Jag hade aldrig sett den tidigare och jag tror inte att, år 2018 när Newsweek kom ut med en artikel, om att Pentagon använde 500 miljoner till att träna soldater för att bekämpa underjordiska tunnlar. Det här var alltså år 2018. Varför spenderar Pentagon 500 miljoner dollar för att träna soldater till att bekämpa underjordiska tunnlar? Var tror du att de håller dessa barn? Var tror du att de hanterar dessa barn? Det sker där i underjorden, bland andra saker som sker där i underjorden. Sök på ”McMartin preschool trial”.

Image result for McMartin preschool trial" Image result for McMartin preschool trial"  Image result for McMartin preschool trial"

Dessa barn hanterades i underjordiska tunnlar och FBI rapporterade för några månader sedan i en annan video som jag har gjort, att FBI har släppt dessa uppgifter från denna rättegång för att bevisa att det finns tunnlar där under denna förskola där barn hanterades till en kyrka där celebriteter, lokala idrottare, präster, politiker, framstående idrottsmän, förgrep sig på dessa barn. Och inte bara när de förgrep sig på dessa barn, utan de utförde även ritualer mot dessa barn. Dessa barn var offer för ett satanistiskt rituellt övergrepp och de kunde göra det för att de idkade sexhandel av barn inne i dessa tunnlar. Det finns tontals av dessa kändisar som har hem med tunnlar under dem och de har därigenom förbindelser med andra kändisar som är sådana satanistiska kabbalpedofiler. Du kan undersöka det på nätet. 

Och du kan finna artiklar i MSM-media angående kändisar som har tunnlar under sina hem. Något av det material som finns i MSM-media, men Q sade njut av föreställningen och nedsmältningen av dessa kändisar vilket är den bästa delen av föreställningen.

oprah2

Låt oss börja med Oprah. Jag tror det var senaste söndag eller måndag kväll när människor började posta om att Oprah hade blivit arresterad och att de hade hittat tunnlar under hennes hem i Florida. Min advokat och jag undersökte detta och vi kunde inte hitta några uppgifter som bekräftade att Oprah faktiskt äger ett hem med underjordiska tunnlar så jag tror att detta var falska uppgifter. Sedan, nästa dag, omkring 24 timmar senare, förekom det på Twitter att Oprah hade blivit arresterad. Jag vet inte var det hade startat men det påstods att hon hade blivit arresterad för sextrafficking. Jag var skeptisk till dessa uppgifter efter att de förekommit under en tid lade jag ihop ett plus ett. Det som skedde var att Oprah kom ut och sade att detta var falska uppgifter och att hon inte hade blivit arresterad. När hon gjorde detta uttalande, gick jag under hennes tweet och läste kommentarerna där under.

Nästan varje kommentar kom från patrioter som skrev ”red pills” om Oprah. Så min teori är att de Vita hattarna hade släppt detta falska rykte som en röd flagga för den sovande massan som inte kände till dessa skändliga uppgifter om vad Oprah är inblandad i. Detta för att förbereda dem för vad som är på kommande. Att plantera ett frö. Nu finns det andra som tror Black hats publicerade denna information för att sprida fake news med avsikten att avslöja dig. Det är möjligt också, men resultatet av detta tror jag, oberoende av vilken avsikten var, så var den positiv. För det som skedde när Oprah kom ut och var tvungen att adressera detta ”citat-icke citat” rykte, ledde det till att tonvis av patrioter flödade in på hennes sida och de släppte de verkliga bomberna angående Oprahs kopplingar till barnsexhandel och vad det verkligen handlar om. Det fick till följd att miljontals av hennes följare som inte hade någon aning om att hon var kopplad till detta äckliga ämne, fick nu för första gången veta vem hon är.

african-school

Undersök Oprahs skola i Afrika och problemet med sexmisshandel som pågår där.

https://www.theguardian.com/world/2010/oct/12/oprah-winfrey-school-south-africa-matron

Image result for john of god

Oprah och John of God

Undersök hur en död baby hittades i en ryggsäck. I en av studenternas ryggsäck i hennes skola. Sök på John of God som var Ophrahs spirituella guide. Hon gjorde bokstavligen denna man rik. Hon var en massmördare. Han var en barnsexhandlare och en våldtäktsman. Han hade en baby farm och han arresterades ifjol. Han var Oprahs spirituella rådgivare!

Image result for oprah licking harvey's earDen mannen är en pedofil. Hur är det med Harvey Weinstein? Vad har du hört om Harvey Weinstens offer som har kommit ut? där det berättas att Oprah användes som en bricka för att lura dem. Jag har sett alla dessa bilder där Oprah slickar Harvey Weinsteins öra. Gräv inte ner er, oskyldiga människor. Hennes tid kommer att komma, det är illa redan som det är.

Låt oss gå till Tom Hanks. Jag är så trött på att tala om Tom Hanks. Tom Hanks, Chet Hanks, Madonna, Allen, de förlorar alla förståndet. De är alla medlemmar av kabbalan. De är alla skyldiga och de flippar alla ur. Om du följer mig eller Q så känner du till att dessa människor talar med koder. Och om du går till Tom Hanks sociala medier så kommer du se att han har en skum Instagram-sida och en skum Twitter-sida. Han postar artiklar med kläder och småbarnsartiklar som förmodligen saknas och han skriver de mest märkliga saker. JoeM säger att han driver en sextrafficking ring på sitt Instagram-konto och på Twitter. Sarah Aschcraft kom ut för två år sedan och hon berättade då att Tom Hanks hade våldtagit


https://bakomkulisserna.biz/?s=pedofili&x=15&y=18

https://bakomkulisserna.biz/2019/10/07/watergate-var-pedogate/


henne och köpt henne som sexslav när hon var en liten flicka. Tom Hanks är upp över öronen insyltad i sådant. Ni som har följt mig en tid känner till detta. Jag förutsåg att Tom Hanks kunde vara en av de första som blir arresterad / genom stängda och öppna åtal och det har förekommit en hel del. Jag har redan tagit upp detta tidigare så det får räcka. Tom Hanks postar en massa knäppa saker och även om du inte tror att han är inblandad i handel med barn, kan jag inte se hur en omdömesfull person inte kan känna till vad han postar. Det är självklart att han pratar i gåtor, och även om du inte tror att han är inblandad i sexbarnhandel, förklara då hans twitter, förklara hans instagraminlägg som oftast är skrivna med koder. Det fanns en bild där han postade en bild på honom själv och Rita (hans fru) och en hel del anons (Qanon-följare) plockade upp det faktum att dörren till bakgrunden hade en kod till den, och många poänterade att regeringsbyggnaderna har dörrar till mörka hål. Nu är det många som undrar om detta betyder att han har blivit arresterad. Det är möjligt, men jag är inte helt säker. Det är möjligt att det finns regeringsbyggnader som har streckkoder på dem eller kanske var det en dörröppning till ett sjukhus. Men i kombination med alla andra märkliga saker som han har postat, så kom hans son ut ikväll och uttryckte ett hot på Instagram mot Trump-anhängare. Han försökte belysa anklagelserna mot Tom Hanks och gjorde sig lustig över att äta en tallkottskörtel och han skämtade om barnsexhandel och att han var en Illuminat och vad inte annat.

Det är sådant här som dessa människor sysslar med. Det har de sysslat med det under flera år och det belyses nu eftersom sanningen kommer fram så om du tror att det är du som är knäpp som kommer på något sådant och de som tror – för att få makten över Satan och från Satan, att de måste avslöja sitt synsätt. Hit hör Illuminati 101. Så det de egentligen berättar är att de är pedofiler. Jag gillar att våldföra mig på barn hahaha. Och så skämtar de om det, men jag tror inte att någon förnuftig människa tycker att det är ett skämt att våldta ett barn, spädbarn. Så de är som kreatur. De ser på dig som får, de ser på dig som enfaldiga, för dum för att räkna ut att det inte är ett skämt. Men vi är inte enfaldiga. Vi har vaknat upp nu. Så sitt där och chatta och skämta om barnritualmord, det är ingenting roligt din nolla. Vi har dig. Vi har dig och vi följer Gud, du följer Satan. Gud vinner till slut.

Det finns en orsak till Q:s senaste postning GOD WINS! 

Så har vi Chet i sin senaste video, han våldförde sig egentligen på människor som avslöjade sanningen om hans pappa och sade att vi kommer att fånga in dig och slänga in dig i en FEMA-camp. Han sade det speciellt till Trump-anhängare. Han upptäckte vad deras plan var för oss ifall att Hillary hade vunnit. Det här var deras plan. Så tack Chet för att du informerade oss om vad er plan var för oss Trump-anhängare om Hillary.

Image result for corona typewriter+tom hanks+ madonna    Image result for corona typewriter+tom hanks+ madonna

Så Chet, förloraren, och sedan Madonna. Både Tom Hanks och Madonna har båda postat en bild på en Corona skrivmaskin, så jag vet inte, – Tom Hanks åkte till Australien för att göra en film och efter att ha landat där insjuknade hand i Coronaviruset men av en tillfällighet råkade han också ha en Corona skrivmaskin i bagaget, på en resa runt om i världen på väg till Australien… Sådär som andra har en hårtork med sig eller löparskor och så en Corona skrivmaskin i bagaget! Hur troligt kan det vara? Är det normalt? De talar med koder, gott folk. Corona skrivmaskinen är ett meddelande.

Madonna har fullständigt förlorat förståndet. Madonna skrev på en Corona skrivmaskin som hon postade en kväll – något knäppt brev – och i slutet av det brevet skrev hon att hon är så arg att hon kunde döda en ”kastrull med pasta”.

Tja, pasta är en pedofilkod för en liten kille. Så vad hon egentligen berättade för dig var att hon kunde döda en liten kille. Och hon fördubblade det idag genom att idag sända en video från sitt badrum där hon sjöng om att ”det finns ingen mer pasta”. Hon sjunger om pasta! Kan du tänka dig, att dessa kändisar och rikaste sångerskor är utan pasta och inte kan få en kastrull med pasta, tror du då faktiskt att hon pratar om mat? Pasta är en pedofili-kod.

Sedan har vi Ellen Cobert som har tappar fattningen. Ellen har postat dessa knäppa videon där hon träffar vissa kändisar, där hon frågar vad de sysslar med och berättar hur upprörd hon är. Hon gjorde ett inlägg där hon ringer ett samtal och hon är klädd i en sweatshirt med ett blodigt ansikte på det. Det liknade Wilsons wolleyboll från Tom Hanks film. Vad var det för ett samtal? Oh, my God!

Jag och JoeM noterade det när hon satt där med en hel hög bokstäver på hennes sweatshirt och när hon sjöng att där stod Forrest (skog). Det där var förmodligen ett kodat meddelande till Tom Hanks och hon lät honom förstå att han var knäpp och borde springa iväg. Lät hon resten av kabbalen veta att han redan är arresterad, jag vet inte. Det var definitivt ett meddelande, jag tror det var till Tom Hanks. Jag tror på den teorin mycket starkt. Ellen gjorde också en annan video iförd en sweatshirt med en virvel på. En virvel är en av FBI identifierad symbol för pedofili. FBI har släppt dokument och de använder sig av den symbolen för att fånga in människor som våldtar barn. Så hon sitter där och postar videon just nu iförd en sweatshirt med en av FBI identifierad kod för pedofili. Om du inte tror att Ellen är skyldig och att hon är så härlig och så rolig, och verkar vara upphöjd i skyarna. Låt oss då tala om hennes målningar i  hennes hem. Jennifer Gardner postade en video med Ellen. Hmm… vad var detta förresten?

I videon läste hon i en bok tillsammans med två barn. Det här hände igår. Det skedde på bakgården till Ellens hus och där fanns en läskig målning. Den såg ut att komma från Tony Podestas konstsamling. Om du inte är bekant med Tony Podestas konstsamling så har du den här.

Image result for podesta art

Image result for marina abramovic art+podesta email

Image result for marina abramovic artTony Podesta är John Podestas bror som var Hillary Clintons fd kampanjchef och hans emejl publicerades av WikiLeaks 2016 och de var fulla av pedofilkoder. Det blev slutet för Pizzagate. Den här målningen analyserades av anons (QAnon-följare) och det finns en del satanistiska symboler på den.

Det var samma satanistiska symboler som Marina Abramovic använder sig av till sina ”Spirit cooking dinners”. Marina var skräckinjagande.

När jag var inne på Ellens historia i går kväll hade hon postat två helgalna videon med två barn som hade röd målarfärg på hela deras kroppar. Det var två små killar och de såg ut som om de skrek och iförda blöjor och det såg ut som om han var täckt av ketchup eller röd målarfärg. Av vad vi vet om dessa människor och vad de gör mot barn, det var så frånstötande att jag inte kunde dela den med främmande människor. Jag kände sådan avsky inför den.

Dessa människor är absolut sjuka och de har förlorat omdömet eftersom de är så vrickade. Chrissy Theigen, jag känner till Twitter-kriget mellan Chrissy Theigen och mig tidigare i veckan när hon gick på tåget och bad den första damen att ”fuck off”. Jag vet inte av vilken orsak hon, helt oprovocerat, börjar med denna utläggning och svär över vår första dam. Så dessa människor håller på att helt förlora förståndet, de är sinnessjuka och en hel del av dem använder adrenochrome och de är på tillbakagående.

Image result for pizzagate

Det finns adrenochrome på burk och det anses värre än något skämt. Så om du tycker att dessa människor beter sig galet så är de det verkligen. Och det håller på att bli än värre. Så när Q säger ”Enjoy the show” så kan det vara det här han pratar om. En sista sak att nämna här, men som är viktig.

Image result for peter bright dr pizza

Tidigare i veckan avslöjade journalister och falska pg8 Peter Bright att de använde namnet Dr. Pizza på Twitter när de bedömde försök till sexbarnhandel. Han nämnde pizza när han samtidigt skröt om att vara en pedofil på Twitter. De drar med sin pizza-förebilder på Twitter rätt upp i ansiket på dig och så har de ännu fräckheten att tala om för dig att det är du som är galen om du tror på att Pizzagate är en realitet. Så denna kille agerade som Dr. Pizza på Twitter. Han är reporter och jobbar på media. Han agerar aktivt och påstår att Pizzagate är en lögn, pizza är kodordet för pedofili. Han blev nyligen åtalad för att ha förgripit sig på ett annat barn.

Man ljuger för dig. Pizzagate är verkligt och det är dags för massorna att vakna.

Så dela den här videon.

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: