VIKTIGT!! Google & Youtube släpper censuren! :)

2020-03-21

Michael Oddane

Just när alla undrar vad som sker i en värld som är mer eller mindre i ”lock down” har det hänt något alldeles magiskt. Många av oss känner sig tidvis osäkra på om det verkligen finns den positiva kraften som motverkar den globala djupa staten, men som jag ser det är det nu bekräftat en gång för alla. White hats är på riktigt och deras arbete börjar nu synas för världen.

Som en i raden av väldigt många CEOs så avgick en googles grundare i december 2019. Nu några månader senare är det ett faktum att Google och Youtube har släppt censuren!

Man kan återigen söka på alla de saker vi belyser och få miljontals träffar. Från chemtrails, pizzagate, podesta art (varning för känsliga tittare) mm. Detta är det största som har hänt i positiv riktning sedan jag började titta på alternativa nyheter 2005 och det kommer att vara med och förändra världen till något bättre.

Slaget är inte över än. Nu får vi se hur den djupa staten responderar men vi hoppade ett långt steg fram i positiv riktning. Kanske om några veckor vaknar vi upp till en värld med fantastiska möjligheter och rättvisa för alla.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

  1. – Stämmer inte riktig…. -det som redan känd av massor (ja – det redan bara helt insnöade inte vet om)
    -Men varför i Sverige igen kopplades 5G – efter några dagar stilla – är MSB och Eliasson skall ”förtydliga” de prognoser som Svenska regeringen av NWO marionetter framförde bestämt att till helgen bli mera sjuka och döda och det värsta antal offer (dessa kan benämnas som krigsoffer) nå kulmen under nästa helgen….. allt går enligt planeringen?!! –
    – Inte troligt på något bra …. dessvärre ingen av mopparna säger sanning och fortsätter lotsas som de inte känner till spelet och säger ingenting om 5G mordvapen. Eliasson sitter på sin plats och troligt (med andra NWO och sekt aktörer) förbereder för stor mordaktion… VAKNA!!!!

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: