Illuminati “GuideStones” vandaliserade av QAnon Army

av Mike Powers
https://dailygroyper.com/2020/03/20/illuminati-guidestones-vandalized-by-q-anon-army/?fbclid=IwAR3glMFAFOM61Dqbl3p-KggoieW7HCtpYPuNLZfWbCC3LkTauFZh-tvKl7A


Du som inte känner till Guidestones i Georgia kan läsa mer om dem här
https://bakomkulisserna.biz/2019/10/26/the-georgia-guidestones/


Någon kom till Guidestones ✝️❤️ (@DeitriechK) 19 mars 2020
Stenarna har varit föremål för konspirationsteorier sedan deras uppförande. Många hävdar att de planerar en globalistisk komplott för att döda befolkningen och åstadkomma en världsregering. De är nerklottrade och ser ut som skit och är nerklottrade.

Denna dumma slyna trodde att hon skulle dricka adrenokrome vid Georgia GuideStones.

men var så säker, det här var något riktigt läskigt

Undrar hur många som känner till dessa Guidestones i Georgia och deras agenda för Agenda21

För dig som inte är medveten kommer vi att tillhandahålla ett Wikipedia-utdrag nedan:

”Georgia Guidestones är ett granitmonument som uppfördes år 1980 i Elbert County, Georgia, i USA. En uppsättning av tio riktlinjer är inskrivna på strukturen på åtta moderna språk och ett kortare meddelande är inskriven på toppen av strukturen med fyra antika språkskript.

Monumentet ligger på en ungefärlig höjd av 230 fot över havet, cirka 140 mil öster om Atlanta, 72 mil från Aten, Georgien och 14 km norr om centrum av staden Elberton.

En platta står i mitten, med fyra arrangerade stenar runt den. En toppsten ligger ovanpå de fem plattorna som är astronomiskt inriktade. En ytterligare stentablett, som ligger på marken på ett kort avstånd väster om strukturen, ger några anteckningar om styrstens historia och syfte. Strukturen kallas ibland ”American Stonehenge”. [1] Monumentet är 19,8 cm högt, tillverkat av sex granitplattor som sammanlagt väger 237 746 pund (107 840 kg). [2] Anonymiteten hos Guidestones författare och deras uppenbara förespråkare för befolkningskontroll, eugenik och internationalism har gjort dem till ett mål för kontroverser och konspirationsteorier. ”

Ärligt talat, åt helvetet med dessa vidriga stenar.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:

2 svar

  1. Det enda konstiga är att detta inte hänt förrän nu!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: