Här är sjukvårdens dödsblankett – ska ”sålla ut” coronapatienter

Egor Putilov
21 mars, 2020
https://samnytt.se/har-ar-sjukvardens-dodsblankett-ska-salla-ut-coronapatienter/?fbclid=IwAR1jVscBeDPDuNiE-_SOKcxJBQRrOoTlbtG6hoC2kRtITNlcYcNqV-jN8xM

Socialstyrelsen har äntligen kommit i mål med de riktlinjer för utsållning av coronapatienter som myndigheten arbetat med sedan förra veckan. En särskild blankett ska fyllas i för varje patient. Faktorer som ålder, andra sjukdomar och ”social situation” ska avgöra om personen ska skickas hem utan hjälp eller tas emot av sjukhuset

Kändisprogramledaren Edward Blom har tidigare gått ut på Twitter och öppet uppmanat myndigheterna att strunta i att behandla äldre sjuka för att spara de få intensivvårdplatserna åt de yngre:

Samhällsnytt har tagit del av utbildningen som kan nås på följande länk. Av den framgår att patienter som anses mindre värdefulla att rädda kommer att nekas vård och skickas hem redan från början. De faktorer som ska spela en roll i bedömningen är ålder, andra sjukdomar samt ”social situation”.  

Läkarutbildningen ovan ger ett inblick i vilken slags sjukvård svenska coronapatienter kan räkna med – i det osannolika fallet att de skulle passera ”utsållningen” och få en egen vårdplats på ett sjukhus.



Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:,

4 svar

 1. Lyssnade på den doktor i kabbala kunskap- https://www.michaellaitman.com/se/
  – han säger att han glädjer sig över den coronavirus och säger att det blir i fortsättningen flera apokalyptiska virus, men han nekar att han känner till varifrån dessa satans redskap kommer – men han säger att detta är gudomligt händelse, som han välkomnar (lyssna på dessa psykopater som vill förstöra hela civilisationen – han laverar skickligt mellan ond och god —- ) Han säger att världen aldrig mera återgår tillbaka…!!! -alla länder blir ruinerade – han pratar ”dubbel speak” men under rader… DETTA ÄR ALVAR!!! – och om vi går självmant och spelar med deras lögner och tillåter global genocid av samhällen – så är det slut med oss alla som är icke judar och även bland judar…. Dessa” injektioner” som Q att någon gör goda saker är provokation för att vi skall lugnare komma i den fälla som de fixade för oss alla – Vakna … de leder oss som får till slakten!!! – det kommer att bli hemsk… nästa steg efter massdöd .. planeras utrotningskrig… (det säger de som följer Salomon lära… dessa psykopater är lömska)

  Gilla

  • – vill tillägga att Trump tagit Judaism i hemlighet ngn år sedan… och de trogna judiska Saadik (överstepräster) skall eliminera även sina egna som sysslade med yttersta kriminella ting (för att de kan inte lita på de heller – ngn moral måste man ha) – därför hördes det att pedofil-mördar ringer just nu skall elimineras som de andra maffior …. de behöver inte de längre för att förstöra våra länder… de redan har os alla i järngrepp – med alla marionetter som sålde både sina länder och befolkning -dessa s.k. köpta förrädare skall elimineras också när de spelat sitt roll och NWO förslavar resten av de som överlever…. de går efter planen och vi tyvärr kan inte fatta att detta är sant…. Vi går mot egen dödsdom självmant och utan motstånd ledda av respektive länders muppar som fattar ingenting och som selekterades och göddes (just värsta primitiva självförtjusta egoister som fostrades av sekten att vara narcissistiska) – de blir själva slaktade under rituella former i sinom tid…. när de skulle inte förvänta folkets/landets hjälp …
   GUD BEVARE OSS ALLA….

   Gilla

   • enligt info sommaren 2020 skall utvecklas krigshandlingar – under/efter övningar brukade det hända ”saker” eller terror eller krigshandlingar, enligt plan. USA lämnade Afghanistan för att öppna händer för terrorister att börja anfalla Asien, Kaukasus och Syd-Ryssland. Kina redan fått hela Sibirien enligt den av nya Khazariska riket marionett Putin, som under långt tid i hemlighet fått alla riktlinjer genom NWOs spring pojke Kissinger (utan att avslöja sig – hans riktiga efternamn är inte Putin utan Shalomov) – han degraderade resten av Ryssland och minskade befolkningsmängd från 140 mil till ca 40 mil… och Kina i sin tur spelar samman med NWO och skal snart bli större då hela Sibirien enligt avtal för 70 år Putin sålde till Kina – och där finns för 70 år kontrakt och det brukade vara för evigt som tidigare Alaska… Putin är vald att spela roll som Gog (det är från den gamla versen – Gog och Magog) – Krigshandlingar blir för att slå hela den Ryska befolkningen med NATO/USA arme från Polen och Baltikum, samtidigt iSIS+ Talibaner antar Kaukasus och Asien (Putin lyckades avindustrialisera landet, degradera och minska befolkningen och med detsamma försvaga Ryssland för planerad anfall) . Från Sibirien Kina skall tränga fram … enligt överenskommelsen mellan NWO och Khasariska oligarker som ryska som amerikanska eller internationella..(men mellan klaner pågår hela tiden strider och inre slagsmål för platsen under solen). Naturligtvis skall Israel och USA försöka inta Iran samtidigt- detta är plan men hur det slutar inget vet ännu….

    Gilla

 2. Exclusive images of People Collapsing and Allegedly Dropping Dead are Arriving from Italy

  Gilla

%d bloggare gillar detta: