David Icke: Alla rutor ikryssade för Deep state…

Här ska jag fritt översätta en video av David Icke där han förklarar de bakomliggande orsakerna till Coronaviruset. Det är Deep state som anfaller dig för att få igenom sin agenda och för att nå dit, skapar de rädsla. Spela dem inte i händerna – sluta vara rädd!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2020-03-17
David Icke

Nu har vi den situationen där Kina påstår att de har drabbats av viruset. Uppdraget slutfört?

Den kinesiska presidenten förklarar sin seger över Coronaviruset vid sitt besök i Wuhan. Det är nästan exakt för en månad sedan som den kinesiska presidenten, som var iförd ansiksmask och skyddskläder, vågade sig ut i den kejserliga staden och ut i Beijings kvarter där han besökte staden tillsammans med sjukhuspersonal och ställde upp för fotografering för den statsägda median.

Image result for xi jinping+wuhan

Om man ser tillbaka, berättar artikeln om hur han ställde personligen upp för att besöka doktorer och sköterskor förmodligen för att fullborda vad han avsåg. Det gav det kinesiska folket hoppet om att ledarskapet inte hade glömt dem och medan karantänåtgärderna verkar vara som inkodade och rena, då det kommunistiska partiet gör vad de känner att de måste för att upprätthålla en social ordning för att skydda det kinesiska folket. Vi ser samma form av psykologisk process, för jag vet att det vi ser är extremt, men vi gör det ”för att skydda folket”.

Image result for xi jinping+wuhan

En månad senare gör den kinesiska presidenten sitt andra allmänna besök sedan utbrottet startade i slutet av december, men i verkligheten startade det tidigare. Men de berättade aldrig för någon om det. Med anledning av en författare till boken om Kina, kallas han Asiens översittare. Kinesiska myndigheter stängde ner sin militär i Wuhan långt innan på grund av viruset. Alltså långt innan det berättades för det kinesiska folket om att det förekom ett virus. Hursomhelst, reste han den här gången till Wuhan, till utbrottets epicenter. Det påstås, att det som såg ut som ett uppdrag, fullbordat ögonblick för ledaren till världens största land i sitt krig mot coronaviruset, nu betecknat som COVID19.

Image result for xi jinping+wuhan

Sedan virusets utbrytande har presidenten lämnat det underjordiska arbetet till sin vice och på tisdagen när den kinesiska statsmedian trummade ut att besöket var ett tecken på att segern är nära. Presidenten stannade till vid ett eller två hastigt byggda sjukhus eller karantäncenter, vilka man har sett att har byggs upp på löjligt kort tid. De byggdes faktiskt på bara två veckor, det påstås mellan januari och februari, när det värsta utbrottet skedde i Wuhan. Så kineserna säger nu att de har uppnått en punkt då de har övervunnit viruset. Det var en kommentator som sade att segern över Wuhan är en seger för hela Kina och känslan av rapporteringen och uttalandet är att Kina har övervunnit viruset.

Intressant nog synkar detta med något som jag har berättat om tidigare i en video med Gareth för två veckor sedan. Och det är ett Rockefeller Foundation dokument från år 2010 som gick igenom olika så kallade scenarier eller simuleringar om vad som kunde hända vid olika situationer. Ett av dessa var en pandemi – liknande ett influensavirus och de diskuterade vilka de olika reaktionerna kunde vara och vilka åtgärder man skulle vidta av regeringarna.

Och om vi går tillbaka till vad jag nämnde här tidigare, berömde de den kinesiska regeringen för detta scenario för dess faktiska auktoritära svar på som de säger här, att detta betydde, att den kinesiska regeringen var framgångsrik i att övervinna viruset.

Däremot förhöll sig de västerländska demokratierna inte på det sättet  och därför spred sig viruset och blev mer utbrett än vad det annars hade blivit om de hade vidtagit samma åtgärder som Kina. Jag har dokumentet här. Tänk på att dokumentet är från 2010! 

Image result for ted ross world health organization

USAs initiala politik för detta scenario som de beskriver som ett scenario där medborgarna avråds från att flyga, visade sig bli dödligt i sin mildhet och gjorde att viruset spred sig inte bara inom USA utan även utanför gränserna. Vissa länder fruktade dock att man skulle möta detsamma som i Kina. Men de kinesiska myndighetenas snabba åtgärd och verkställighet av obligatorisk karantän för alla invånare liksom dess omedelbara och kära hermetiska tätning av gränser räddade miljontals liv genom att stoppa viruset från att spridas, vilket skedde mycket snabbare än i andra länder vilket gjorde det möjligt för en snabbare post-epidemisk återhämtning.

Image result for ted ross world health organizationVilket kan det underläggande motivet vara för denna beskrivningen? Det kinesiska kommunistpartiets icke demokratiska svar var mer lyckat än ett demokratiskt. Vi kan inte påtvinga sådant på folket i väst för tidigt. Men det gick bra i Kina. Det fanns inga problem för den kinesiska regeringen och de var inte de enda som vidtog sådana åtgärder för att skydda sina invånare från risken och att utsättas för en pandemi och den var orsakad av WHO som leds av den djupt korrupta Ted Ross (bilden) från Etiopien. Han har nu förklarat att Coronaviruset är en global pandemi. Det vad det mest förutsägbara du någonsin kommer att höra, det sade man redan från första början. WHO kontrolleras ju av kulten och den tillverkades av kulten för att kontrollera och dominera den globala hälsopolitiken genom Big Pharma-kartellen som också ägs av denna kult.

Den finaste regeringen var inte den enda som vidtog dessa extrema åtgärder för att skydda sina medborgare från risker och att utsättas för pandemin. Nationella ledare runt om i världen böjde i sitt ledarskap och påtvingade folket till lufttäta regler och restriktioner, från obligatoriskt bärande av ansiktsmasker vilket är i det närmaste till ingen nytta, till kontoller av kroppstemperaturer när man kommer till kommunala inrättningar såsom järnvägsstationer och supermarkets. Även efter att man utför den åtgärden, och även efter att epidemin minskade, blev mer diktatoriska kontroller och övervakningar av medborgarna och deras aktiviter gnistan till att de intensifierades. Man kom med förespeglingen om att man skyddade dem från spridningen av ett alltmer ökande globalt problem, allt ifrån pandemier till internatinell terrorism, miljökriser och ökande fattigdom. Världens ledare bekräftade att grepp om makten. Det här utspelade sig alltså år 2010.

Image result for rockefeller foundationRockefeller Foundation är fullständigt kontrollerat av kulten. Rockefeller Foundation som består av Rockefeller-familjen i centrum är en total kult av allt att bedöma. Och de är involverade i skapandet av WHO (World Health Organiazation).

När det gäller SydKorea och Singapore där ett antal drabbades av coronaviruset är de nu under kontroll, medan det är väst som nu infekterats och som trots världsomspännande panik kollapsar handeln och finansmarknaden. Det är dessa tre länder som föreslår att Covid19 har bekämpats effektivt. Att de riktiga besluten har tagits. Enligt SydKoreas hälsominister har landet passerat toppen för coronaviruset och man ser nu en nedgång. Trots att mer än 7 300 personer drabbades av coronaviruset har bara 50 dött och idag är det på nedåtgående med endast 448 nya fall.

Det verkar som det här viruset, vilket jag redan poängterade tidigare, har olika stammar på olika platser. Här är en möjlighet. En av dessa framträdande orsaker som vi också ska fokusera oss på, beror på vem som drar fördelar av det. Det här viruset drabbar absolut övervägande och dödar äldre människor, vilket är ganska naturligt att det är de som drabbas. Medan det på andra platser knappast alls drabbar yngre personer. Det finns en plan, att det ska vara de äldre som är offren, vilket den här kulten inte vill erkänna. Men varför det är äldre som drabbas, beror på att de inte har någon nytta av dem längre, så tänker psykopater.

Patients infected with the coronavirus arrived at a temporary hospital in Wuhan, China.

Det handlar om Kina. Det gäller en gammal kinesisk mormor på 103 år. Hon repar sig efter coronaviruset efter att ha vårdats i mindre än en vecka. Hon släpptes ut från sjukhuset igår och hon är så här långt den äldsta som har återhämtat sig i Kina. Och hon är två år äldre än den föregående rekordhållaren som var 101 år gammal. Ms Zhang återhämtade sig på mindre än en vecka eftersom hon inte hade några underliggande sjukdomar, berättade hennes läkare för den lokala tidningen. På en video visas hur den fd patienten eskorteras ut från sjukhuset med hjälp av sjukhuspersonal. Så det här viruset är inget dödligt virus, inte ens ditåt. Men det är mestadels gamla med gott hälsotillstånd och gott immunsystem som gör att de kan stå emot viruset.

 

Image result for iran corona

Irans vicehälsominister har drabbats av corona

Som jag redan sade, verkar det som om det finns olika stammar av viruset. Om du inte tittar på vem det drabbar utan på HUR det drabbar, ser man ett slumpens mönster. Iran, av alla länder i världen, har drabbats väldig illa av detta jämfört med andra länder utanför Kina. Ett stort antal av regimens tjänstemän etc. har dött av det och det verkar som om de ständigt befinner sig i skottgluggen för USA och Israel. Jag kan inte se det som en tillfällighet och sedan har vi Italien där de också har blivit extra utsatta i jämförelse med andra länder utanför Kina.

Image result for rom o vatikanen+corona

Påven har drabbats av corona

Kan inte gå igenom detaljerna här, men Italien är verkligen ett offer för denna kult eftersom Rom och Vatikanen har varit ett uttrycksmedel för denna kult. Det verkar som att viruset använder sig av uttrycksmedel som passar det och när det passar det. När man sedan intar nästa nivå av detta globala kontrollsystem verkar det som att saker som tidigare var bra för dig blir nu mer ändamålsenliga för utgången som man vill uppnå. Så det jag försöker säga, är att det inte är förvånandsvärt att Italien drabbas av detta, mer än andra länder. Vad de gör, är att de agerar, att de försätter hela landet i karantän. Publika sportevenemang är förbjudna, fotbollsmatcher har ställts in. Att röra sig har blivit ytterst begränsat och människor har hamstrat mat och annat i snabbköpen efter att man gått ut med det i de italienska medierna. Vi har nu nått en punkt där Italien har stängt ner alla affärer förutom apotek och mataffärer ifall att coronaviruset fortsätter att sprida sig. Italien kommer att vara mestadels nerstängt, de flesta affärer runt om i landet.

Image result for guiseppe conteMitt i all spridning av coronaviruset gick premiärminister Guiseppe Conte (bilden) ut och sade att man skulle lämna endast apotek och livsmedelsaffärer och nödvändiga fabriker öppna. Barer, frisörer, restauranger och alla andra icke nödvändiga företag för produktionen tvingas stänga. Conte sade i ett tal på TV att förändringen kommer när Rom intensifierar antalet karantäner för att bekämpa viruset. Det kallas dödligt, men det beror det inte på det, eftersom antalet som inte dör utgör majoriteten, men förmodligen finns det de som gör det. Man har också infört reserestriktioner och Italien uppnådde sitt högsta dödsantal senaste onsdag, men 196 döda. Det var en ökning med 30 % vilket utgör 827 i hela landet med 12 500 bekräftade fall.

Av egen anledning, eftersom jag har forskat i det här i över 30 år, är att jag inte är ett dugg överraskad över att Iran och Italien drabbats värre än andra länder.

Image result for tom hanks+wife

Vi hade också Tom Hanks, filmskådespelaren, som har meddelat att han och hans fru har testat positivt för corona-viruset där han befinner sig i Australien och filmar på Gold Coast. Oskar-vinnande Tom Hanks upptäckte att han och hans fru Rita Wilson har testat positivt för det nya coronaviruset. Hans medicinska rådgivare föreslog honom att testa sig eftersom han visade på förkylningssymptom i Queensland. Tom Hanks skrev på Instagram att de befinner sig nu isolerade på ett hotell på Gold Coast där de håller på och filmar. Han skriver att han kände sig förkyld och hade värk i kroppen medan hans fru Rita hade frossa som kom och gick med lätt feber också. För att spela rätt, vilket behövs i världen just nu, testade vi oss för coronaviruset och det visade sig att det var positivt.

Så det som han beskriver är inte om människor som har drabbats av ett coronavirus som är fullständigt invalidiserande, ja människor kan dö av det, men vi måste fortfarande hålla det inom någon form av perspektiv beroende på det antal och ålder som de drabbade har innehaft. Så jag som är 68 år gammal, Oh my God, jag borde ju drabbas, men det är inte det det gäller.

Image result for bill gates + davos

Det är vad det är. Du tar det för vad det är. Det kan ju inte förekomma en kris utan Bill Gates. Bill Gates kommer snart att erbjuda hemtestningskit för det nya coronaviruset. Det är ju fantastiskt att handla så snabbt. Det ska komma först ut i och omkring Seattle och därifrån vidare. Det kommer en stor puff om det inom de närmaste veckorna. Men projekt som har grundats av Bill Gates och hans stiftelse Bill and Melinda Gates Foundation… Om du vill ha en lista på vad kulten önskar sig då är det bara att gå in och läsa om företagets historia. Det här projektet som han grundade, genom att erbjuda testningskits tillåter människor som är rädda att de blivit infekterade, att de nu kan ta prov från näsan och skicka in det för analys. Resultatet borde komma om sådär två dagar och kommer att delas med den lokala hälsovården och genom att besvara ett frågeformulär på nätet angående hur man har rört sig, vilka man träffat, gör det lättare för hälsovården att nå dem man kommit i kontakt med.

Image result for bill gates + davos

Det är alltså samma Bill Gates som deltog i World Economic Forum, bestående an denna
1 % av eliternas eliter som möts i Davos i Schweitz varje år. Dessa två, körde denna simulering sex veckor innan utbrottet blev allmänt känt. Som svar på coronaviruset och naturligtvis är Bill Gates och hans stiftelse fullständigt, fullständingt besatta av att vaccinera allt som rör sig på den här jorden. Vacciner kommer du att få se av här framöver och det kommer att pressas på att var och en måste ha den. Är det av en tillfällighet? Jag tror inte det.

Image result for corona+flying

En annan konsekvens av detta kommer att vara den ekonomiska. Som jag har påpekat redan 2008 är den kommande kraschen som denna kult planerar för, kommer att bli en massiv global krasch. Samtidigt som vi talar om det här coronoaviruset, har det den potentiella möjligheten att förorsaka den kraschen. När man stänger ner företag och säger att du inte kan göra det här och det där, du måste stänga dina fabriker, dina affärer, ja allt. Speciellt småföretag, som polisen vill bli av med, så allt kontrolleras av bolag som verkar dag för dag, vecka för vecka, månad för månad, så nu kan man stänga ner dem. Och vad händer med de anställda som är avlönade av dem, och när de inte får sin lön härifrån och när man inte säljer något förtjänar man inte heller något.

Så det potentiella krysset i rutan för denna virussituation saknar allt motstycke för vad denna kult har förorsakat världen och det är otroligt synkronistiskt. Det är ett kryss i alla rutor. Vi kan se på en annan aspekt, eftersom de försöker minska allmänt resande, inte bara globalt resande utan även inrikesflygande, puffar detta mot självstyrande bilar som är som en dator som de kontrollerar och de beslutar var du kan åka eller inte. Detta är redan förödande för globala flygbolag.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: