Planen för att rädda världen – och dagens arresteringar…

2020-03-19

 

Varför behöver du POLICE BLOCKADES på landningsbanor för att stoppa inkommande flygningar? Varför kan du inte bara informera utländska flygplatser att avbryta flygningar så som de gör vid dåligt väder eller någon annan störning? Vem flyr till Ecuador? 👀

Image

Q visste att det skulle förändra oss för evigt att veta vad dessa monster gör mot de oskyldiga när de inte docerar från sina piedestaler. Jag kommer inte att kunna vila förrän alla deras arv drunknar i ett hav av evig skam för det onda de har gjort. #Pedowood

X22-Rapport är en daglig show som täcker ekonomiska, politiska och geopolitiska frågor. Gå med mig och många andra för att slåss mot det som med rätta är vårt.

Troll tror att den globala korruptionen känd som # TheStorm kommer inte till USA, även om utländsk elit med djupa förbindelser till vår elit samlas, laddas och fängslas.


Uzbekiska prinsessan som en gång var en av världens rikaste kvinnor och en vän till den brittiska kungafamiljen. Hon fängslades och fick 13 års fängelse för korruption på 1,7 miljoner pund. Gulnara Karimova är dotter till den tidigare tyranniska uzbekiska härskaren Islam Karimov. Tidigare brittisk ambassadör har beskrivit Gulnara som vacker men dödlig. Hon var också insyltad i Telia Sonera affären där Sverige är inblandad (red.anm)

ImageDen tidigare säkerhetschefen och åklagarmyndigheten dömdes också för korruption. Fisken ruttnar från huvudet …

Planen för att rädda världen inkluderar en återställning av det privata centralbankens finansiella system som har torrkat ut i ett sekel. Att brottas ur [från deras] kontroll var aldrig tänkt att lyckas. Vi behövde en kris likt #CoronaViruset för att förklara kaoset. Det som väntar är UNDERBART!

Om du missade den här krypande festen, samarbetade tidigare kändisar och förlorare i kulturkriget, för att slakta den nya världsordningens # 1. Hymnen som var uttryckligen kräver utrotning av gränser, förkastandet av Gud och upprättande av en en-världs centralregering bestående av eliter. Patetisk!

Folk missade poängen. Visst, Oprah greps inte. Men titta på den efterföljande mediecirkusen, och Oprah tvingades försvara påståenden – allt beroende på kraften från ALTERNATIV media. Fel kan förväntas även utan Amazons miljarder, men NU DET VI SOM ÄR NYHETERNA!

29 dagar kvar
4/17 #TackQDay
1 värld, många anoner
***

#QAnon bad inte om detta. Det är exakt varför vissa patrioter beslutade att göra det.

Kommer du?

Evenemangsnyheter / instruktioner / idéer:
@ThankQDay

Image

Sedan när var #PizzaGate trendigt idag, undrar jag hur många som såg Madonnas kodade Instagram där hon fräckt hånar oss med sina sjuka fantasier – och inte den där hon spränger Vita huset. Hon pratar inte om mat.

Vägen till millennials med röda piller är att ansluta #PizzaGate och #Pedowood till något de bryr sig om. Till exempel var land före tiden och alla hundar gå till himlen en stor del av deras barndom. Vad händer när de upptäcker att en barnskådespelerska kopplad till nämnda filmer var ett offer?

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
Image
Image
Image
Image

@StormIsUponUs

Var uppmärksam på betydelsen av Corona som Madonna säger i detta inlägg. Förhåll dig till det.

🤔

View image on Twitter
En svagt färgad lysande ring eller gloria som verkar omge en himmelkropp när man betraktar en dis eller tunn klöv, speciellt en sådan ring runt månen eller solen, orsakad av spridning eller diffraktion av ljus från hängande partiklar i det mellanliggande mediet.
Det lysande oregelbundna kuvertet med extremt het och mycket joniserad gas som ligger utanför solkromosfären


Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: