David Icke: Totalsågningen av Greta Thunberg och det hon står för… och miljörörelsen av idag

greta-illegal

Fri översättning från David Ickes video.
https://www.youtube.com/watch?v=My9dWUO2J1Q

2020-03-19

Det här är anmärkningsvärt. Det här är en artikel från UNESCOs webbsida. UNESCO = United National Educational Scientific and Cultural Organization. Det är likt FN ett uttrycksmedel för denna 1 % till att manipulera för en världsregering. Låt oss använda oss av en språngbräda. Jag är inte ett dugg förvånad över att finna att denna artikel som förespråkas av FN organet här.

Photo of Professor Catriona McKinnonMed en rubrik som lyder: Klimatbrott måste kunna åtalas. Artikeln är skriven av en brittisk akademiker. Oh, Gud! Kommer du ihåg när akademiker ansågs som ett nobelt yrke. Du måste säkert även komma ihåg när det blev ett skämt, och du känner till när det blev ett skämt för det har systematiskt utformats till att bli ett skämt. Ett skämt genom att säkerställa att de uppvaknade utses till positioner inom akademin. Det här är en dam med namnet Catriona MacKinnon (bilden) och hon har öppnat upp för en eldstrid inom teatern som inte finns på riktigt. Hon spelar en analogi om att det pågår en strid och att människorna skriker mot andra som tror att vi har fått ett krig.

Okej, det pågår ingen strid, det finns inget problem om man jämnställer den med människor som påstår det. Men om du tittar på bevisen för den av människan förorsakade klimatförändringen som de påstår, så är allt en bluff, då har nog MacKinnon aldrig sett den. För hon har vaknat upp och när hon går ut med det här så är det väldigt vänstervridet och väldigt mycket i linje med vad vi går igenom inom alla områden. Det finns ett tema och man ser att den ständigt upprepas.

Om det är den agendan som mer och mer pressar på för att bannlysa tystnaden för att sedan i nästa steg till exempel göra den till ett kriminellt brott att utmana den åsikten. Det är såhär som hon framställer det i varje fall. Något som kallas ”håll åt sidan” gör hennes uttalande till ett uttryck för att vara hennes egen åsikt. När jag ser Integrated development environment (IDE), måste jag undersöka ”den åtsidan” åsikten närmare. Hon påstår att internationell kriminallagstiftning skulle utvidgas till att omfatta ett nytt kriminellt brott som hon kallar ”blicka åt sidan”. Den begås avsiktligt eller genom hänsynslöst beteende passande för att åstadkomma en utrotning av mänskligheten. Tidigare tideräkning har åstadkommit den genom att utsätta mänskligheten för en risk att utrotas genom utfört uppförande med avsikten att utrota mänskligheten eller med vetskapen om att avsikten skulle få den effekten?

När en person påstår att ett uppförande kommer att införa en otillåten risk mot en annan och ändå agerar, så är de hänsynslösa, påstår denna intellektuellt förbannade gigant. Detta befinner sig inom det hänsyndlösa fögderiet att göra klimatförändringen värre, så att vi ska hoppas på våld från terroristers beetende. Och hon efterfrågar internationella lagar för att göra detta till en kriminell handling. Naturligtvis nämner hon inte, att andra akademiker som också har vaknat, men som säger att det bästa som kan hända för världen är att mänskligheten slutar att alstra barn och utrotas. Ser man på det med anledning till MacKinnons uppvaknande är denna en åsidosättande ståndpunkt, men om du är vaken borde hon gå ut ur fängelset. Bara att släppa ut en sådan person, är möjligen en kriminell åtgärd enligt den förgångna tidens åsikter.

Det är därför som bara vita människor kan anklagas för rasism. Och du kan ha sett det temat. Vi har hört talas om det från en brittisk advokat under en intervju där jag nämnde det i den här podden för cirka två veckor sedan när vi samtalade om människor som ifrågsatte vaccinationer, de kallas anti-vaxxers. Då skulle det bli ett kriminellt beteende genom att kalla det för en kriminell handling. Det är hit vi är på väg. Det är så uppenbart när man sammankopplar dessa punkter. De som skulle beröras av dessa människor mot oss, är Catriona MacKannon som är professor i politisk teori vid University of Exeter i Storbritannien. Hon har publicerat ett stort antal artiklar på nuvarande sätt för att framföra dem och böcker som berör klimat rättvisa och om fördagsamhet och liberala politiska ideal. För att vara vaken, sönderfaller uppdraget och toleransen.

Hon är för närvarande klar med en monografi genom att försvara det förflutna och hon försätter mänskligheten för fara genom att utlysa internationellt kriminellt beteende genom att skriva en introduktionsbok för klimat rättvisa där hon undersöker det etiska.

Image result for Christiana Figueres,Etiska! Frågan ställs av JUnits ordförande. Och sådana som Catriona MacKinnon finns över hela den akademiska världen för att helt ta över den. Och sedan har vi den här FN klimatchefen. Hon pratar om civil olydnad. Den här damen är fullständigt en produkt av FNs DNA. Om hon var en stenpinne för FN skulle det skrivas om henne överallt. Christiana Figueres, (bilden)  har skrivit en annan bok tillsammans med någon man som är kopplad på något sätt till hennes aristrokratiska familj och som är klimatlobbyist. De har skrivit en bok Framtiden vi väljer för att överleva klimatkriser, där hon naturligtvis stödjer typ Extincion Rebellions och ironin över alla ironier är att hon citerar som en legendarisk aktivist dessa sina idéer, Mahatma Gandhi och Martin Luther King, naturligtvis finns där ingen självkännedom, så hon vill inte se skillnaden mellan att Martin Luther King försvarade friheten, friheten för alla människor, oberoende av ras. Och den här klimatkulten som den här damen understöder kräver att friheten avskaffas.

Återigen, vart du än blickar, stängs gränserna när det gäller frihet. Det leder alltid till att när Icke visar ilska, då får hon verkligen kolla upp om hennes frihet försvinner. Oh, ja verkligen…

soptipp
(Bild: Klimatsans)

Sedan fanns det ytterligare en klimatartikel den här veckan. Den gäller galenskapen om den gröna väckelsen. Vad hände med kapningen av miljörörelsen med bluffen gällande klimatförändringar? Så tänk på dessa kossor, det är allt som betyder något. Nu har saker gjorts i namnet av att skydda planeten från klimatförändringar. Men den förstör vår natur. Naturligtvis spelar det ingen roll för naturen längre om människan förorsakar klimatförändringarna. Inom miljörörelsen frågar man sig varför så många äkta miljöaktivister har lämnat den eller synliggjorde den för allmänheten. Du har dessa – efter ett uppdrag i förra veckan gällande dessa vindsnurror – vars storlekar på vingarna har storleken av en vinge på ett jumbojet. De har visat sig att de har inget sätt att ta hand om dem när de är uttjänta. För efter omkring tio år gräver man tydligen ner dem, men det finns en annan aspekt för dessa vindsnurror och den är den här:

En skottsk vindkraftsindustri måste väckas snabbt. Den skottska vindparkindustrin fäller
17 000 283 tunnland och utplånar 14 miljoner trän för att rädda planeten! Det var verkligen en historia.

Här fäller man en befintlig skog som är en del av vår oundvikliga övergång till en vindkraftskultur. Runt omkring i Tyskland har miljontals tunnland skog fällts och i den fantastiska mockan fällde man också för att göra det möjligt för 30 000 vindsnurror att spridas runt omkring i Tyskland. Samma meningslösa förstörelse har skett väsentligen i Skottlands vindkraftsförstörelse. Skottlands regering är en förödelse. Så här långt har väldigt få vaknat. 13 900 000 trän har huggits ner eller mejats ner.

Oj, vi måste plantera nya trän fram till 02! Oj, låt oss hugga ner alla med avsikten att rädda planeten!

Vi är falska ekologiska krigare! Skutta av glädje! Verkliga miljökämpar har lämnats till att gråta eftersom nationella livsmiljöer för alla likt fåglar, gör att de  kommer in till industiella ödemarker.

Så skottarna ställde en Freedom of Information- förfrågan till den skottska skogsvården och ville veta hur många trän som hade fällts för att sätta upp dessa vindsnurror. Och det här är svaret de fick:

Tack för en förfrågan från den 26 november och mottaget den 5 december och med klargörandedatum 19 december 2019…. Ni frågade om hur många trän som hade fällts för alla vindparker på land i Skottland. Fram tills idag utgör arealen för dessa huvudstammar, jag bifogar den efterfrågade informationen, speciellt data som upptar förnybara utveckligar som gäller för Skottlands nationella skogar och landmarker som hanterar på uppdrag av det skottska Skogsvårdsministeriet.

Storleken på fällda trän från år 2000, det datum då det första spelet utvecklades uppgår till 6 994 hektar, 17 283 tunnland. Baserat på det genomsnittliga antalet trän per hektar om 2 000, utgör ett uppskattat antal om nedfälldta trän och vindsnurror till 13,9 miljoner.

Allt är en omkastning när det gäller denna konspiration och nu ser vi rätt uppenbart denna kullkastning av miljörörelsen. Från att ha varit något som såg ut att vara för att rädda miljön, har den förvandlats till något som lika gärna kan förstöra den på galenskapens altare.

Image result for greta thunberg in bristol

Greta Thunberg kommer till Bristol och Storbritannien. Ja, hon har redan lämnat landet. Hennes mamma uppgav hur klimataktivisten slutade att prata och att äta när hon var 11 år gammal och hon hade autism och bulimi innan hon upptäckte sin mission att rädda världen. Ur min synpunkt är Greta Thunberg det mest manipulerade barnet på planeten Jorden. Och sättet man använder henne på är rent vidrigt. Och som jag nämnde, kommer hon till Storbritannien och polisen har har gått ut med att de har en betryggande säkerhet för Greta Thunbergs demonstranter. Polisen har varnat föräldrarna för protesten i Bristol, att Greta Thunberg med anledning av sammankomsten, har vuxit sig till något så stort att ömsesidiga säkerhetsåtgärder kommer att vara tillräckliga. Hela detta Greta-fenomen är återigen – eller först och främst – hon uppträder som den sammanbindande kopplingen – och genom henne blir så många unga människor och barn lurade genom denna koppling. Och vad som än värre är, är att de ger ifrån sig sin frihet och kräver att alla andra också ska ge från sig den, då världen kommer att gå under. 

 

 Kategorier:klimatet, Naturen, naturförstöring, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

4 svar

 1. – Beijing Believes COVID-19 Is a Biological Weapon
  https://www.globalresearch.ca/beijing-believes-covid-19-biological-weapon/5706558
  – CNN gets caught spreading fake news about a “national curfew”
  https://www.investmentwatchblog.com/cnn-gets-caught-spreading-fake-news-about-a-national-curfew/
  BREAKING EXCLUSIVE: The Coronavirus Fatality Rate Reported By The Media Is COMPLETELY INACCURATE. The Actual Rate Is LESS THAN THE FLU – MEDIA LYING AGAIN! http://www.womensystems.com/2020/03/breaking-exclusive-coronavirus-fatality.html
  – The Coronavirus Hoax
  https://www.lewrockwell.com/2020/03/ron-paul/the-coronavirus-hoax/
  – What Went Wrong with Coronavirus Testing in the U.S.
  https://www.newyorker.com/news/news-desk/what-went-wrong-with-coronavirus-testing-in-the-us
  – DRUG TEST FALSE POSITIVE FALSE NEGATIVE
  https://www.confirmbiosciences.com/knowledge/terminology/drug-test-false-positive-false-negative/
  Visa på Medium.com
  – ”Coronavirus and the Sun: a Lesson from the 1918 Influenza. Put simply, medics found that severely ill flu patients nursed outdoors recovered better than those treated indoors. A combination of fresh air and sunlight seems to have prevented deaths among patients; and infections among medical staff. There is scientific support for this. Research shows that outdoor air is a natural disinfectant. Fresh air can kill the flu virus and other harmful germs. Equally, sunlight is germicidal and there is now evidence it can kill the flu virus”.
  Detta är ett rån:
  https://www.blacklistednews.com/article/76381/5-trillion-wiped-out-from-world-stocks-amid-fastest-collapse-in.html
  https://www.investmentwatchblog.com/fed-to-inject-up-to-5-trillion-to-stop-the-next-financial-crisis/

  OBS! Amerikanska coronavirus tester är FALSKA!!!!!
  https://www.newyorker.com/news/news-desk/what-went-wrong-with-coronavirus-testing-in-the-us

  Gilla

 2. Ikonen kommer att falla!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: