”Vi klarar det tillsammans”!

Statsminister Stefan Löfven vid pressträffen.

2020-03-18
Olle Ljungbeck

”Vi klarar det tillsammans”, Det är det enda besked och hjälp Sveriges störste förbrytare mot folket genom tiderna – Stefan Löfven – har att ge svenska folket när han själv orsakat dagens katastrofer orsakade av invandrare/barbarer.

Detta säger han samtidigt som Sveriges sjukhus har tvingats dra ner vårdplatser i en omfattning att det inte finns sådana att lägga sjuka personer på. Självklart är detta en följd av de hundratals miljarder han lagt på lycksökande invandrare/barbarer som han försöker lura oss att de varit i nöd.

Sverige har aldrig tidigare som under Stefan Löfvens regeringsperiod  varit så utsatt för katastrofer på alla områden. Den värsta är givetvis massinvandringen som han bär skulden för och som gjort Sverige till ett av de brottsligaste landen i världen. Den har bl a inneburit mord, våldtäkter, rån, terroism bränder av bilar och fastigheter i en omfattning som saknar motstycke i världen som helhet. Därför måste den skyldige till detta – Stefan Löfven – ställas till ansvar.

Han är visserligen inte orsak till coronaepidemin men däremot skyldig till att vi inte har den beredskap som är nödvändig för att kunna vårda sjuka och dämpa skadeverkningarna. Under hans regeringsperiod har antalet vårdplatser minskat så enormt  att det redan saknas vårdplatser på våra sjukhus för ett stort flertal. Denne man har inte på något område där han som statsminister har  det yttersta ansvaret levt upp till de krav grundlagen eller konstitutionen ställer på regeringschefen. Han skall därför ställas till juridiskt ansvar där åtalsrubriken är landsförräderi.  Att denne man – Stefan Löfven – som inte når upp till gränsen för vad vi kallar normal begåvning kunnat bli statsminister är omöjligt att förstå.

De båda stödpartierna liberaler och centern kan ju inte undgå att förstå att de är medansvariga till dagens katastrofala brottslighet.. Men hellre att göra sin plikt mot svenska folket och dra undan stödet för denne folkförrädare, låter de honom sitta kvar. Och detta har ju ingen annan förklaring än att de vill rädda sitt eget skinn och därför inte vill ha ett nyval.

Så deras motto är i dag; ”Det får hellre gå åt helvete än att vi accepterar ett nyval”. Varje gång Sverige hamnat i problem så säger denne intellektuellt under- målige individ, ”Vi klarar det tillsammans”. Men någon handling följer aldrig av detta hans uttalande utan katastrofen tillåts fullbordas.

Kortfattat kan intelligens sägas handla om förmågan att framgångsrikt lösa nya problem. T ex att genom konsekvensanalyser förhindra katastrofala beslut. Sådana gör han aldrig vilket två av våra viktigaste myndigheter – Riksrevisionen och Lagrådet – påpekat gång på gång utan resultat. Att han ignorerat dessa krav visar ytterligare på hans totala  brist på begåvning och respekt för grundlagen.

När det därför ett uppstår problem står han helt handfallen och Sverige närmar sig för var dag katastrofen så länge han är statsminister. För att något dölja sin bristande begåvning tar han nästan alltid i katastrofsituationer till följande.  Endera kör han med ”Vi klarar det tillsammans”. Därmed tror han sig  genom en låtsad samhörighet med folket undgå kritik. Det andra han gör är att genom att anslå ekonomiska resurser tror sig lösa problemet. Vilket sällan sker.

Att han är en katastrof för landet beror bl a på följande:

– Katastrofal låg intelligens för att äga kvalifikationer som statsminister.
– Detta visar sig bl a genom avsaknaden av framförhållning.
– Tar inte själv de svåra besluten utan överlämnar dessa till underordnade
myndighetschefer. (Så gör ofta svaga chefer med förklaringen att de
delegerar. Men i verkligheten är det feghet att fatta svåra beslut.)
– maktgalen och i avsaknad av känsla för andra.

Stefan Löfvens brottsregister

Genom att utan hörande av folket har han släppt in hundratusentals invandrare/barbarer. Konsekvensen av detta: flera tiotusentals mördade, våldtagna, rånade, terroriserade svenskar. Uppbrända och sprängda bilar och fastigheter av samma barbarer. Skapat en total otrygghet för svenskar men framförallt för kvinnor/flickor som ej längre kan vistas ensamma utanför hemmet utan skydd.

Straffvärde. Livstids fängelse.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: