3 svar

 1. Corona – En massiv psykologisk operation.

  Gilla

  • kopierar från annan blogg:
   ”Kelly Brogan

   [Lång lista på Brogas meriter raderad. Sök på hennes namn för mer info.]

   [Mycket lång lista på Brogans rapporter raderad, läsare får själva söka.]

   Tror inte på att corona orsakar det vi skräms upp med i media och tror inte heller på det vi har fått lära oss om virus. Kelly Brogan är istället inne på att 5G är orsaken till corona https://kellybroganmd.com/message-to-dispel-fear/ Newsletter A Message to Help Dispel Fear (KCjVCj) [ej fungerande länk raderad]

   Hon lade upp videon med Dr. Thomas Cowan, 5G Causes COVID19 https://www.youtube.com/watch?v=zFN5LUaqxOA&feature=youtu.be på Facebook, men den censurerades

   Kelly Brogan tror att corona-hysterin är ett skådespel arrangerat av de människor som verkar sitta på makten, avsett att dölja de skadliga verkningarna från 5G och skapa en ekonomisk kollaps i världen. Hon tror också att bland annat Italien är så svårt drabbade på grund av att de nyligen har protesterat mycket intensivt mot nyliga mandat uppifrån. För att bevisa vem som bestämmer sätter man nu italienarna på plats genom att ta ifrån dem alla sociala och medborgerliga rättigheter.

   Brogan ser att dagens utveckling kan leda fram till ett totalitärt samhälle och en stor förintelse av människor globalt.

   Kelly Brogan är gift med Mr Greenmedinfo himself, Sayer Ji [raderad länk]”

   Jag tror också att de kopplade på 5G !!!!!- därför många konstaterar att de känner som hjärtslag (känns som fjärilar i hjärtan) – 5G slår bort immunitet …. och allt levande dör- kom ihåg vid testningar av 5G fåglarna ramlade döda på marken ….
   – vi har idioter-karriärister som politiker/ledare som selekterade av satanist sekt ( självmördare)….

   Gilla

%d bloggare gillar detta: