Husrannsakan hos Oprah Winfrey! Tunnlar under huset… och mycket mer…

Image result for oprah winfrey

2020-03-18

Det är säkert många med mig som har sett på Oprah Show på TV, det gjorde jag också en gång i tiden tills jag fann att hon är en stor barnsexhandlare. Idag finner jag att hennes hus är stormat och att man har hittar en massa underjordiska gångar under det.

Även Greta nämns – och kommer att avslöjas. 

Så försök förstå att det här har ingenting med ”coronaviruset” att göra 😉
även om det används som en täckmantel. 

oprah2

Orcas (Ophrahs) hus på interkostalen i Boca Raton har inte bara tagits i beslag, utan de gräver även upp tunnlarna under huset! Röda band runt huset för att inte varna civila!

Röda korset skylt på framsidan. Kom ihåg att den interkostala vattenvägen finns precis bakom huset men kan inte ses på bilden … tunnlarna förseglas.

Image

Image

Image

Google har tagits över av de Vita hattarna. Censureringen har lyfts bort och allmänheten har nu för första gången möjlighet att söka sanningen. Kom ihåg, slutet gäller inte alla. Ju längre du gräver desto mer orealistiskt blir det. Börja gräva…

Har du tid? naturligtvis har du?
Uttråkad? Kanske
Google har äntligen lyft på censureringen. Ja, det förekom censurering. Sök
Weiners laptop
9/11 sanningen
Militära tribunaler
Podesta konst
Adrenochrome

Detta är Podesta konst

Här spränger man underjordiska tunnlar som används vid människorhandel

I morse klockan 04:30 tilldelades den kanadensiska premiärministern Justin Trudeau ett kriminellt åtal i USA för företags- och finansbrott. Medieägare fick instruktioner om att innehålla / tvätta in allt om att Trudeau och hans fru har fått coronaviruset och att de inte kommer att lämna sitt hus på ett tag.

Tom Hanks arresterades för 48 timmar sedan för pedofili och han hålls för närvarande på ett hotellrum i Australien och vägrar att flyga tillbaka till USA. Nästa kändis arresteringar kommer att innefatta Celine Dion, Madonna, Charles Barkley och Kevin Spacey. Alla kommer att drabbas av coronavirusinfektioner.

Italiens flygplatser har stängts helt ner, eftersom 80 Vatikanen-medlemmar och ekonomiska tjänstemän har tilldelats samma kriminella åtal för ekonomiskt brott, pedofili, handel med barn och sexövergrepp.

Förenade Arabemiraten har fullföljt massarresteringar bland sina egna kungliga medlemmar och närstående.

pedo

Den dömda Hollywood-våldtäktsmannen Harvey Weinstein gick med på förlikning i utbyte mot sitt vittnesmål mot hundratals toppkändisar i Hollywood och deras engagemang i narkotikahandel, pedofili och handel med barn. I stället för ett straff på 55 år fick han en dom på bara 23 år. I utbyte lämnade han vittnesmål mot några av de största och mest kraftfulla namnen, inklusive prins Andrew av Storbritannien, före detta president Bill Clinton, före detta vice president Joe Biden, Tom Hanks, Oprah, Ellen DeGegeres, Quentin Tarantino, Charlie Sheeen, Bog Saget, Kevin Spacey, John Travolta, Steven Spielberg, Podesta, NXIVM och PIZZAGATE sexklubbar för sexhandel, och hundratals fler som alla var direkt involverade med Jeffrey Epstein.

Celine Dion har drabbats av corona!

Jeffrey Epstein fick på liknande sätt göra en överenskommelse och har fick sitt självmord i fängelse fejkat i utbyte mot sitt vittnesmål (!).

VD:ar för några större företag har anklagats / arresterats och några har tvingats att avgå – allt under de senaste 30-60 dagarna – såsom vd:arna för NBA, Harley Davidson, The Bill Gates Foundation, Intel, McDonald’s Ceacar Awards, och Disney; Vatikanens polischef osv. Cirka 700-800 fler avgångar kommer att ske under de kommande tre månaderna.

greta-virus

Det i laboratorum skapade Corona-viruset var en täckmantel för den obligatoriska massvaccinationsagendan. Nu har den blivit den största hemliga amerikanska underrättelseoperationen som världen någonsin har skådat. De 158 000 stora arresteringsoperationerna kommer att ta bort och fånga in de största ondskefulla och korrupta politikerna, och bankirerna, VD:arna och de globala eliterna likt George Soros, FN-tjänstemän och Greta-grundarna.

win2

President Trump kommer att vinna valet 2020, och arresteringar av före detta amerikanska presidenter kommer att inträffa i början av 2021. Alla större arresteringar kommer att beskrivas av media som oavsiktliga eller som konspirationsteorier. Alla arresterade individer kommer att få ”Rommel Death”, vilket betyder att de kommer att få välja mellan att deras död framställs för allmänheten som ett självmord eller en oavsiktlig död i gengäld mot försäkringar om att hans eller hennes rykte kommer att förbli intakt, eller alternativt de kan välja att möta en straffrättslig rättegång som skulle leda till allmän vanära.

pope2

Vissa religiösa ledare i toppen kommer att arresteras eller tvingas att avgå, och andra blir plötsligt ”sjuka”. Vatikanen kommer att vara den första, och påven kommer att tas bort 2020. Produktionen av mänskligt utvunnet Adrenochrome kommer att avslöjas och Hollywood och Vatikanen kommer att avslöjas för att vara direkt ansvariga för det.

nedstangning

Då kommer det att pågå en 2-månaders fullständig nedstängning av världens vanligaste funktioner, till exempel skolor, börsen, vissa banker, flygplatser, sjöfart, resor, evenemang, galor, expon, sportevenemang, sport mästerskap, musikutmärkelse ceremonier , NBA / NHL / Baseball-spel och fartygskryssningar.

(TILLFÄLLIGT) kommer det att finnas matbrist och iscensatt elbrist. Gaspriserna kommer att sjunka, livsmedelskostnaderna kommer att öka, försäkringarna kommer att gå upp, guld- och silverpriserna kommer att falla och många företag går antingen i konkurs eller gör en betydande ekonomisk förlust, till exempel i fallet med vad som ska hända med Air Canada, Disney och Coca-cola.

Välkommen till Great Awakeningl. Vad som kommer att hända i sommar och i höst kommer att förändra världens historia.

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

7 svar

  1. Under sin valturné konfronterades demokraternas främste presidentkandidat Joe Biden av en upprörd fabriksarbetare som anklagar honom för att vilja ta ifrån medborgare den konstitutionella rättigheten att äga vapen. Bidens kontring blev att kalla arbetaren för “häströv” och att han var “full av skit”.
    https://nyadagbladet.se/utrikes/har-hanar-biden-fabriksarbetare-under-valkampanjen/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: